Елена Йончева съди Бойко Борисов за 20 000 лв.

В четвъртък започва делото по жалбата на депутатката от БСП Елена Йончева срещу премиера Бойко Борисов и партия ГЕРБ за клевета.

Обратно в новината

Коментари - Елена Йончева съди Бойко Борисов за 20 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оле, горкият Борисов, това са всичките му спестявания, които е декларирал пред сметната палата. И Елена иска да му ги вземе!?

Тази госпожа, която можем да наречем и най-голямата свинарка в България, нека да даде обяснения как така брат й е получил най-много европейски средства за развитие на свинепроизводството в страната. Тези пари са получени по времето на бившия й, за който мнението на хората, че не от тази страна на барикадата. Питайте хората от Монтанско за био свиневъдството на брат й и за голямата смрад, която се носи наоколо (виж репортажи на Нова телевизия и бТВ). Не че другата страна няма трески за дялане, но нека не бъде майка Тереза.

Много се бави. Малко му е. Бриго, Гоце и Царя, какво ни докараха ?

за смелостта, но българският съд и някои съдии са много ....., дали ще успее?

валери симеонов б. борисов оператор, който работел за БНТ срещу рекламно време, което сам да си продава на рекламодатели (демек БНТ не е харчила за него пари, бюджет и т.н., дала му е "въздух"), но пък сега реве, представяйки се за "адвокат" на герб д. добрев, който сам твърдеше как настоявал кого да назначават по общините... ...Ей това са "противниците" на Йончева, дето са решили да я изкарат обикновена като тях и не знаят как да си представят себе си като репортери, които не само да имат способността да говорят и пишат, но и смелостта да го правят на места, където могат да ги убият. Представете си д. добрев под бомбите с микрофон и камера в ръка; представете си "бойко пудел си намери, казва се..." под бомбите с микрофон и камера в ръка... не е лесно? или?

Малко са 20,000 лв. Борисов само за един ден ги изкарва. От фирма Ипон. Която пази Лукойл. Чийто директор е Златев.

Що за жалки същества налитат на тази крехка женя, до която изглеждат нищожества. Та те ще се насе.ат, ако само за един час постоят там, където тя е ходила сама и е правила филмите си. А сега говорят сякаш се е "уредила" за екскурзии по Варадеро. Някакъв си оператор раздува за "схема", по която БНТ възлагала да прави техническо заснемане и му плащала в реклама, а той си продавал рекламата на рекламодатели. И тоя твърди, че БНТ плащала така не на него. Тогава той какво е правил?! И защо са му плащали на него. И какво общо с Йончева има това, че му плащали на него. Или пък някакъв си помощник-аташе дето онзи ден заразправял какъв ужасен дискомфорт изживял, понеже Елена Йончева имала къде да пренощува в опасна страна (Кувийт), където по това време било рисковано имало въоръжени групи, нападения, престрелки. И тоя "мъжки" много разстроен, че Елена не нощувала на улицата, ами в българското посолство. Сякаш, че посолствата не са, за да оказват съдействие на гражданите на страните си, а спешъли за комфорта на зам.аташетата си, които да ги питаш що са там, а не на някой излет по морето или Пампорово, като им е некомфортно на служба.

Смятайте, че Бай Бойко е осъден. Тези дни Сметната палата се произнесе: "При санирането не е спазен Закона за публичните финанси Одитната институция констатира, че националната програма е започнала БЕЗ ДА Е ПЛАНИРАНА В ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ за 2016 г. Допълнителни разходи за саниране Уточненият план е по-висок с над 1,096 млрд. лева спрямо закона, което до голяма степен се дължи на одобрени допълнителни разходи по бюджета на МРРБ за миналата година за изпълнение на правителствената програма за саниране..." Кумовете и кумиците са усвоявали яко... С "НДК гейт" кашата е същата - Финансови инспектори установиха нарушения в търгове на НДК... ... Където и да бутнете куче-касичките, смрад излиза.

Е ще изпере 20 000лв. През съдът са минали все пак.

ivo10

Тази е упорито нагла.

инджев?

двама депутати,( единият от които и министър) щели да искат съдия да отсъди, кой е прав и кой крив... Ами Депутатите ги избира НАРОДА на България, а повечето от съдиите са сложени с ПОДКУПИ... В момента, съдиите не струват нищо.. А някои направо трябва да ги убиват...

Виждам следващата коалиция. Бойко и Волен се съдиха и Бойко има да плаща 30 хиляди лева - резултат сега са си партиика и разцъкват държавните милиарди. Следователно след като се осъдят и с госпожата от БСП, после ди стават коалициика целуват се, прегръщат се и готово.

И какво стана сега. Б. Б. нали имаше 28000лв. декларирани пред сметната палата спестени пари. Сега Йончева като му вземе 20 хилки и още 2хил. лв. адвокатски и нашия премиер остана жив бедняк с 6000лв. Ха да видим догодина в декларацията му пред сметната палата каква ще бъде сумата, ама мноооооого ми е интересно....

Всеки докоснал се до Станишев, се е заразил от мръсота, гнусота и гнилота. А Елена Йончева - е взела с шепи от този човек. Типична социалистка - взела, но не си признава. Отврат.

Дебелака мазен, страхлив, гнусен, долен подъл, гледа пак да се изхлузи, да се измъкне от отговорност и да я хвърли на другите. Гнусляра свикнал все на мекото да налита, а като има проблем да тича и да бяга. Дано този път 'справедливия' български съд го осъди и накаже. Подкрепям Йончева. За разлика от дебелака от Банкя казано на жаргон - тя има топки!!!!

Топките нa стaнишев ли дс

гърди си с рози накичи, та схемата да не личиии йазък за сините очи-зелени лещи си сложиии

Тоя продуцент кво се прави и той сякаш не знае, че навсякъде и частните телевизии схемата е същата. Никой продуцент няма да снима някакво шоу или репортаж, ако не е угоровил предварително с шефа на някоя телевизия да му го изкупи. А шефовете са много сговорчиви срещу процентче естествено. То и затова екрана се заля с нискокачествена помия.

Става дума за БНТ1. А, БНТ1 се издържа от бюджета, ерго за репортажите на Йончева е платено от нашите данъци. В частните телевизии за предавания и репортажи плаща собственика на телевизията от реклами.

ццц в другите телевизии плащали от реклами, пък в БНТ - "от бюджета" и от "твоите" данъци, ц, ц, ц! Начи "твоите" "данъци" са от реклами?! Ц, ц, ц. И то - секунди, демек "въздух", нищо, дадени не на Йончева, а на въпросния "оператор" - на него са му плащали да прави техническо заснемане, в секунди, които той си продавал на рекламодатели. Демек - като плащали на някакъв оператор, за да работи за БНТ, така са ти ограбили секундите секламно време, които са се полагали на теб. Може. Но Йончева какво общо има с твоите рекламни минути, не стана ясно. Не си могла да си ги ползвал ли? Заради Йончева?!

Ленче,заведи дело и срещу помощник военното-аташе в Кувейт 2001-2005 г.който знаеш ли какво е писал за теб,че ти си живяла в резиденцията на посланика ни в Кувейт 10-тина дни без да снимаш."Държавата я посрещаше и изпращаше"Госпожата се развличаше в арабският свят.Същият дипломат си спомня как си го разигравала 4 пъти да те чака на летището,което било пълно с въоръжени хора,където е опасна всяка крачка.Истина ли е че с теб се е движел командирован от МО човек.Дали всички български журналисти са ползвали твоите привилегии" Кажи си,Ленче,за да ти олекне.Защо след раздялата ти със Сергей,интерес загуби към тази журналистическа дейност?Логично е да си помислим,че вече няма кой да ти плаща пътуванията.Отговори ни!!!

и тука ентелегентността направо капе като от толумбичка аташето така се затруднило да се притеснява за "младия човек", който рискувал да съпровожда Йончева, която обаче не рискувала, понеже била на нещо като курорт а на какво бил зам. аташето, дето толкова се разстроил, че българската гражданка Йончева отишла в българското посолство в опасната тогава страна, а не останала да преспи на улицата?

Taja nahalna komyniaga propoviadva ravenstvo a vidimomobicha para Ta, tcheniat haiver i merzedesite.

Тази лъжлива комунистическа шлюха е по-добре да си затваря плювалника...

И Борисов е комунист и Йончева е комунистка. ББ обаче го играе нелегален!!! Ама си се дърлят яко за пред хората.... Така като гледам Салам Паша май ще се изръси с 20 бона плюс разноските по делото! :))) Каквито и схеми да са използвали, аз до момента не съм видял превод на суха пара към Еленка. Само чакам Суджук бей сега да започне ответно дело за клевета, щот Еленка казва че ГЕРБ крадат от санирането ..... що ли се бави Мура Ага ??? или смята че и там ще загуби процеса :))))))

Прав си.ГЕРБерастите са гробари и ще си свършат работата. Те вече я довършват. Ще погребат цял народ в общ гроб и както винаги ще се оправдаят с : Политиката ни беше правилна,страната вървеше напред,ама виждате ли,народът не издържа. Вървя напред,спъна се и падна в трапа....Ще си довършат работата....

Ленчето много го е закъсала..ха.ха Няма го Станишев да и плаща милиони за безсмислените и филмчета и сега иска съда да накара Бойко да я издържа като доведена тъща..ха.ха

доведена тъща..ха.ха....ХА.ХА ХО ХО ХО

Когато започне някое съдебно дело за основната му дейност,тогава пишете.Сега това е ала бала.

За Елена Йончева - хем грозна, хем нахална. За Бойко Борисов - хем прост, ама хитър! Скарали се два боклука, кой смърди по-ужасно, горко на публиката!

Защо просто не му ги поиска с добро, щеше да те черпи дори и 5 лв. отгоре да ти лепне на челото. А някога не беше лоша репортерка.....Някога..... Тъжна история, да виждаш бавния край на един талант.

Ленка нали беше експонат херпетоложката сбирка в Русе.

Интересно ми е за какъв чеп Мутран е заявил, че ще иска да бъдат призовавани шефовете на разузнаванията? Те ли са финансирали Йончева?!

На тая лъжлива мома скоро ще и лъсне крадливия червен задник. Обаче не може да им се отрече че са нагли червените животни бе. :)

след това да не се наложи говорещата тиква пак да се извинява фъфлейки поредните глупости!

Изводът от тази история е изненадващ! И той е, че Маника Станишева е наистина достойна жена. На Елана - 2-3 милиона, на Моника само 400 хиляди евро, но тя стоически гък не каза за това очевидно неравенство. Поклон или респект, както е модерно да се казва!

Защо не ги уведомите Антон Тодоров и ГЕРБ да започват да пишат сигнали до прокуратурата? Нали за това са избрани, да има възмездие, справедливост, реформи? Те съучастници ли са били та 3 мандата гък не са казали?! Ако ГЕРБ имат сигнали или информация за подобни кръгове в миналото или сега защо не потърсят откраднатите обществени пари?! Сигурен съм, че "Ало, Ваньо" познава и други прокурори освен Кокинов. Иначе всичко друго е клевета която излиза в разправата му с политическите противници.

Ало "доц. д-р чоко боков - рапоне" червен мръсен ТРОЛ или по точно КОМУНИСТИЧЕСКА БЕТОНИРАНА ТИКВА, скрий се в яташката си дупка и не пиши простотии или отиди да шумкарстваш в гората.

Елена Йончева е като драка, де що мине, все ще закачи нещо,я високопоставен член на ГЕРБ, я самия премиер.Но,винаги с последствия!

Гарван гарвану око не вади. Само си начесват един на друг перата.

Е да, ама виждаш ли, че матриала чак мазга пуща от възбуда. Бива прост народ, но като това нащо ...

От всички закани за съд, само Йончева все пак прави нещо.

Ама че казус! Журналист съди действащ министър-председател за клевета? Кой би дръзнал? Факта,сам по себе си говори много.Лавина от въпроси ще залеят медиите, и не са мо нашите.Покрай този,на пръв поглед незначителен спор,ще изплува кой знае какво още.Някой ще трябва да отговаря на тези въпроси. Предстои да видим! Кой,кого.

Да бъдем точни - депутат от опозицията съди Премиера.

И ха на бас, че "депутатът от опозицията" няма да осъди премиера ( все пак с малко "п" се пише;), докато е премиер;)

Е И.....

Бълха Го ухапала. Той тия пари ги изкарва за 3 минути.

мутрата се е снишил, както го е учил неговият патрон от правец, и не се изказва по нито една тема от актуалните за деня. например инцидента на царевец. нещо така кметче, областно управителченце, все видни гербаджийченца от безкрайната и безценната скамейка кадри на мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, няма ли да изквичат нещо от коневръза. така, безстопанственост, не носене на отговорност, харчене на публични средства, не отчетност. питам само за радио ереван. и за малоумните скотове, издиславци и яки дупари, дето си преизбират рапона и чакат различен резултат. бепрецедентна проява на глупост и тъпота в галактиката като проявление и мащаб. приятен ден.

А, Йончева, не така. За такива думи "директно уволняват" журналистите и "столчетата им изчезват";))

Какъв джурналист е Эленка? От както любовника и - Гей не е шефф Эленка вече не прави репортажи. Защо ли? Може биЭленка вече няма келепир да се разхожда по Света???

...гледам тези двамата на снимката, боцето я гледа много "желателно", а тя го поглежда, "давателно"!!!;)) ако я "опраска" ша съ разберът!!;))

И 5 лева да вземеш от Афериста ББ е полезно ! След това го чака СЦЗ и бай Ставри , а на свиждания Кмета на Симитли !

Като гледам тая баба веща и другата шаманка Ниновица с миньоните - Бойчев, Кутев, Добрев, Симов . . . . започвам да одобрявам Станишев за шеф на БСП

Защо, не си се подмил за кмета на Симитли ли?

колкото "осъдиха" цецо, толкова и боцето!! всички съдилища от долу до горе по всички инстанции ще го "оневинят"!!! хахахаха

Ох, Еленка как ще се натресе на четвъртития! Като разровят гюбрето ще излязат и още уханни факти. Що и трябваше да се цапа?

Браво Йончева , мачкай Гробарите скоро няма да ги има !

новата опорна точка-че скоро няма да ги има Герб,скоро минаха частични избори,БСП никъде не се пласира,май само на едно място отиде на балотаж,кой изчезва скоро,не знам

Бай Станишко дълбоко е бъркал в кацата с меда , с Елена Йончева по един начин а с другата си съпруга с аферата Хохегер и още колко неща които ние не знаем , ние глупаците.

Едни бъркат в кацата с мед, други във витрината със суджуци! Кой както може.

Каквото и да пишеш , освен глупост друго не можеш ! Много си тъп маймун бай Георги

Сега много говорите как Хамстера бил осигурил на Слончева заплащане дето била направила някакъв филми сте прави. Друго си е като премиер да натиснеш Славчо Христов и той да прехвърли една банка на любовницата ти, нали? И после да вкараш там всички сметки за плащания към бюджета, нали? Ама много се правите на еб...н у главу бе!