Елена Поптодорова пренесла документите за връзката на Солеймани със "Сарафово"

Задава ли се "голяма война" в Близкия изток и има ли заплаха за България, коментират Елена Поптодорова и Ивайло Калфин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крадлата нослила документи,...вярва ли и някой?

Тая кучка защо изобщо й дават да се изказва. Та тя е продънена еврейска пачавра, заловена да краде! Вън от всякакви медии. Да ходи в Сливен на карето!

Тези документи да не ги е тафнала от някоя парфюмерия?

Тъпа гъска

Не вземам страна обаче намерих един позитив. Публичните политици, коити са избираеми се въздържат да говорят глупости. Това вече е работа за бивши политици с приключили публични кариери. Службогонци, които са готови на всичко, за да им се дават едни яки пари за тази им дейност. Иначе Солеймани е легендарен генерал, но както беше Добри Джуров през осемдесетте. Най- вече параден генерал. Стар беше вече. Първата жертва при всеки конфликт е истината. Дано има мир, че всичко е лъжа.

Параден генерал? Нещо сте в грешка.

Мръсна крадла,и еврейска подлога,е тая!

крадлата е знаменита бояджийка,от върла комунистка стана върла соросоидка ,и през 1944 е било същото всички мекерета са станали за една нощ комунисти

Паси, Елена и Плевньо, са забелязани на Козяк със сълзящи очи и букети)))

Паси / с белите маратонки / и Елена са от един дол дренки ! Паси да ходи да подсмърча пред американското посолство---

Ха ха ха! Как само лъже тая!! Ха ха ха! Била пренесох физическите доказателства за съпричастие ...ха ха ха! Може би й е трябвало шишенце от парфюм за да ги сложи в него! За това го е откраднала! Явно тази жена е не само болна и е крадец, ами сега е и лъжец! Такива доказателства се пренасят в дипломатически пощи, а не в ръчната чанта!

Пренесла ми е ..., опита се да пренесе едно кречме, ма те па взеха, че я хванаха и осъдиха ..., а човек осъден за кражба си е КРАДЕЦ!!!

Нещо не е в ред момата...Изглежда много са прониквали в нея по комсомолска линия....

От ДИР продължават да трият коментари

Друг един риск, който ми се иска да маркирам - рискът от т.нар. "клептоманен тероризъм". Тероризъм, който се изнася извън пределите на държавите, през летищните фрийшопове.

Да не ги е откраднала?

От снимкита не беше ли онази дето открадна парфюм в Полша?

От 75, коментарите вече са 41. И ако в някаква степен може да се намери обяснение защо са изтрити коментарите за етническа принадлежност, за останалите коментари където се обсъждат миналото и резила на Елена Поптодорова не разбирам защо са изтрити. Все пак това са факти, които нито са подсъдни, нито са секретни, нито някой може да има претенции към ДИР за тяхното присъствие в коментарите. Само да припомня, че в най-демократичната държава в света, най-разпространената защита е свидетеля да бъде уличен в престъпление или лъжа. На такива хора по правило не им се вярва, всяка тяхна дума се поставя под съмнение и в крайна сметка отпадат като свидетели. Казано с думи прости, никой не им дава думата и трибуна за изява

Не плюйте жената за парфюма. Това е била блестяща специална операция , замаскирала пренасянето на доказателствата.

Борисов изключи връзка между Солеймани и Сарафово

По-голяма смешка скоро не бях чел... Ей, на някои хора чавка съвсем им е изпила акъла. Как се намериха с онова трабантче, и запяха в един глас. Нещастници, по-върли българомразци, рядко ще срещнем.

В нашия политически живот край нямат

Все пак Поптодорова каза някои много важни истини, от които човек може да си направи и много важни изводи: Първата, че генерал Солеймани е "блестящ тактик и стратег, командващ реално повече от една държави", т.е първото и необходимо условие за да успее американската агресия е да се премахне този човек. Всички други приказки са за децата. Втората - че отново се предлагаме като проститутка, както и с в случая с Гебрев, че уж тя била пренесла "физическите доказателства за съпричастие на генерел Солеймани с атентата в Сарафово" Но в същото време женицата откровенно си признава, че незнае какво е пренесла. Може да е носила торба с картофи, но са и казали, че носи доказателства. Не е лошо политиците ни да си опичат акъла какво говорят и вършат, защото не сме в състояние да се противопоставим нито на САЩ, нито на Ислямска държава, нито на Русия, нито на която и да е съседна нам държава. Но, ако никой не ни притиска по-добре е да не се навираме сами между шамарите. Можем да вземем пример от съседите си, които гледат собствения си интерес и се развиват без да се унижават да се предлагат угоднически на който и да било.

Единственият ни съсед , който води до някъде самостоятелна политика но пак лавира към Русия или САЩ е Турция .

Като незнаш дали е той защо набеждаваш!!!Знаеш за протестите в Ирак а за протестите на шиитите в Англия незнаеш.

Къде е онзи дето можел да направи обосновано предположение?

С очите си видях, че ген. Солеймани изби динозаврите.

На гърба на убития/умрелия/ всичко може да се препише... тъй както, че Садам имал химическо оръжие, а не се намери!!!!

Не намериха, ама него го утрепаха, а Ирак разсипаха и продължават още.

"...пренесох физическите доказателства за съпричастие от Канада през Америка до тук", посочи Поптодорова. Явно Солеймани е ходил в Канада и там е планирал атентата, като е оставил отпечатъци и/или ДНК. СМЕХ!

Само не разбрах "физическите доказателства" дали ги е свила, или са й ги дали насила в Канада....

Друго не разбрах, но тука има готов сценарий за някоя Холивудска боза.Поптодорова ще е главната героиня и ще спаси света от хизбула.

Паси знаел, Поптодорова знаела че Сюлеймани чрез Хисбула гръмнали Сарафово и защо не го казахте тогава, а сега когато го убиха. Как да вярваме? За войната в Близкия Изток, има я и ще я има докато дразнителя САЩ не се махне от там.

тая е чисто луда а оня и той ... все призраци

Мдааааа...... бивш посланик на България в САЩ.... бивша преводачка на Тодор Живков.... интересна биография....

Ленче........ Излязоха ли вече доказателства, че украинският "Боинг" в Иран е свален от ракета руско производство, изстреляна от Донбас?

Сега ще намерят половин ракета на кояето пише "Маде ин Иран" и покрай супер изпепеления самолет ще се намери чисто новия и здрав паспорт на иранския атентатор дето е изсртелял ракетата ;)

Ти да видиш на какви "куриери" се е радвала нашата дипломация. Прекосила половин свят с риск на живота си за да достави доказателствата, само дето не разбрах кой и е гласувал това "доверие".

Ми като не си отварял електронна поща от 10 години, кой да ти е виновен? Хората със сигурност са ти изпратили съобщение, в което са ти дали кадрова справка, ама ти явно по това време си писал "коментари" в ДИР.БГ. Що се не прибереш в пещерата отдето си изпълзял?

да, това е еднолично решение на Тръмп (явно не на САЩ), но сега се опитват да въвлекат цялото НАТО.

Поптодорова казва: "Още не знам дали Солеймани има връзка с атентата в "Сарафово" Заглавието, че твърди, че имало връзка. Любопитното и надявам се този път да не изрежат ИСТИНАТА е: 1. Единият атентатор е гражданин на Ливан и ... Канада! 2. Другият атентатор е гражданин на Ливан и ... Австралия! 3. Единият атентатор е имал шофьорска книжка от ... САЩ! 4. Където са наели да живеят в България са говорили на ... иврит (еврейски). Последното по думите на наемодателката. Поне първите 3 точки са официално изнесени. Ако пропагандно се пишеха заглавия, както се прави, то можеше да е: "Американска връзка в атентата направен от канадец и австралиец в Сарафово"! И щеше да е вярно! То и сега пробутвания генерал Халифа Хафтар в Либия е гражданин на ... САЩ! Сега точно не трябваше да заемат никаква страна. Не да правят няколко срещи с американският посланик и така нататък. Ако са прави, все едно искат втори атентат тип Сарафово! Действат глупаво от слугинаж.

В качеството на каква носи такива документи? Защо не са в бг прокуратурата където е атентата? На мен няма да ми дадат да пренеса през целия свят и една химикалка на цру, не документи!? Явно е агент на чуждо разузнаване и защо не се задейства чл 105 от НК? Какви документи касаещи националната сигурност е разнасяла? А Прецедента и ЦЦ?

Думи на крадла. Какво да коментираме?!

Тя, че е пренасяла е ясно, ама това е банално. Интресно е да обясни докато е пренасяла такива неща, колко и какви козметични истории са й паднали случайно в чантата, пък тя притеснена за рпенасяните ценни сведения не е забелязала.

мястото ти е в затова ма крадло мръсна

И МАСТИЯ ДА И.А МЯСТОТО ТИ Е В КАУША

И тях ли е откраднала... П.П. Дир-а, докога ще давате думата на пропаднали хора?

Чета заглавието, чета и дописката:: - Заглавие: "Елена Поптодорова пренесла документите за връзката на Сюлеймани със "Сарафово" - В дописката: "Още не знам дали Солеймани има връзка с атентата в "Сарафово". Тогава пренесох физическите доказателства за съпричастие от Канада през Америка до тук", посочи Поптодорова" Нищо не разбрах. А за кремчето на Варшавското летище питаха ли я, поне там да стане ясно какво е станало.

КУРВИТЕ ОСВЕН ФИЗИЧЕСКИ,МОГАТ ДА БЪДАТ И ПОЛИТИЧЕСКИ!