Задържали Поптодорова три дни след ”нелепия инцидент”

Бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова не е била задържана веднага след инцидента с откраднатата козметика във Варшава, а три дни по-късно.

Обратно в новината

Коментари - Задържали Поптодорова три дни след ”нелепия инцидент” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на летището ли живее? Или самолета й е закъснявал 3 дни? И ако са установили самоличността й чрез "метода на лицевата идентификация" от камерите, защо са чакали пак да дойде на летището, та да я задържат? Ами ако не беше дошла за да пътува пак?

Веднага я напраете председател на някой съд - я конституционен, я арбитражен, я кой да е, само да е в системата, за да си имаме поне един честен и родолюбив магистрат. С такиа не само в Шенген, и на Марс могат да ни пратят, но най-вероятно да е на майната си. Как ще излиза да гледа хората и да им се хили като лисугер? Как ще обяснява всъщност ламтенето и лакомията, за която няма граници? То иде от предишната им бедност - надойдоха от села и паланки, другаруваха си, изфъчкаха всичко читаво и седнаха по столове и зад бюра направо от сеновала и краварника.

Изумен съм как с една кражба от магазин и една откровенна лъжа тази жена, която общуваше с най-големите в света, зачеркна целият си съзнателен живот до момента!!!

Не само е крадла , ами и лъжкиня !

Писах аз ,че истината е такава н,каквато я казва тя или е клептоманка.Сега се появи статия, според която след трагедия ,тя е станала такава.Значи тя е следена,за да я хванат _ тоест знаели са и са чакали момента да я изгонят.Така се оплюва и България.Или всичко е фарс и Истината е някъде там

От всичко май излиза, че си го е взела на отиване за България, а те са я хванали на връщане. Ей, ама на тия наще журналя инфото с ченгел да им го вадиш. На седмица нема и по лъжичка и накрая за половината пак сам трябва да се досетиш. Е това ако не е информационна мъгла, даже и информационни ла*на...

Значи, не би рискувала репутацията си с кражба, тоест не казва, че това е недопустимо и несъвместимо с нейната същност и разбирания, а само че не би рискувала репутацията си. Значи ако нямаше такава репутация щеше да рискува - така излиза. Абе гнила работа. На това му викам аз - путация, а не репутация...

но когато си се продал за миризлива кауза, едно л..но повече или по-малко няма значение.

Ха-ха! Как да се вярва на новината от поляците? Значи "крадлата" лети от Варшава за София на 24-ти, краде от фрии-шопа на летището, докато си чака полета, но престоява 3 дни на летището, докато я хванат на 27-ми "в района на летището". . Смешници! А тези, които се хващат на подобни партенки, са или глупаци или платени пропагандни тролове. "Случката е станала на 24-ти февруари. В един от безмитните магазини е открадната козметика на стойност 1600 злоти. След установяване на идентичността на заподозряната, тя е заловена на 27-ми февруари около 4 часа следобед в района на летището."

Ти наистина ли си мислиш, че точно от полската полиция ще тръгне, руска хибридна атака, срещу прогейтърските ви, еврогейски устои? Наистина сте жалки като почнете да се гънете и сучете, когато не можете да си докажете глупостите. Кой прилича на глупак и пропаганден трол, в случаят? Ама ние си ви знаем, продажните номерца.

За да разбереш какво е станало при оскъдната информация ти трябва и малко въображение, което явно ти липсва - често срещан проблем при потомствени комуняги...

В магазина за забелязали , че крема е откраднат , защото е скъп и то е най-фрапиращо . И за да видят кой е крадеца са видяли на запис видеото на 24/02 , а на 27 са я спрели , защото тя пак е била на летището . Само тя си знае защо . Да ни обясни , а не да лъже , че са я хванали същия ден .

Еврейската комунистка изложи както българите така и евреите. Само г-н Калфин реши че е невинна.Лош имидж за България, лошо!

Как са я задържали 3 дена след инцидента, когато тя вече е била в България ? полски глупости и скалъпена работа...

НЕ Е ЗА ПРЕД ХОРА.ДА СИ СЛАГА ВЪЖЕТО.

Освен че краде, оказва се че и лъже. Като бай Мангал. А не прилича на циганка. Явно Партията-ръководителка я е научила на тия неща. такае, като се събереш с лоши другарчета... А на всичкото отгоре действията й не показват особен интелект. Насрал си се. Иди тихичко, дето никой няма да те види, позамий се, смени си бельото и не обяснявай на никого нищо. Особено нещо във връзка със спонтанна дефекация (това е медицинския термин на насирането). И гледай да не се показваш докато случаят се позабрави. А така след като евреите са я изгоонили от ръководния пост, заеман от нея (даже учтиво да са й предложили сама да подаде оставка, това си е изгонване), на всички става ясно че кукунделата е крадла и лъжкиня.

в София да направи една изложба на "Гурко" от крадена през годините козметика. Да наеме 2 галерии, защото една няма да ѝ стигне!

задържали я три дни след инцидента. Ами тя веднага след "инцидента" е могла да отлети, или пък на следващия ден...дали все пак не е постановка...донякъде...Просто не ми се иска да е истина-историята с Бокова, отказът от състезанието с Полша за Съвета на сигурност,Цецка-кандидат президент,подписването на СЕТА от Борисов...май много станаха неприемливите гафове... Сега и кражба от висш дипломат...

извинявам се но тя е стояла 3 дена на летището ли? скалъпена история - явно целта е била да се отстрани от въпросния пост а тя се е дърпала и се е стигнало до този сценарий. същото като изнасилването на камериерката на началника на мвф

Ти май не си в час? Не е стояла 3 дена на летището, а е била във Варшава, защото там работи! След 3 дни я откриват коя е и са отишли да си вземат стоката и да я глобят! ЧЕТИ по-добре и тогава пиши!

че евреите са я изгонили от заемания пост. Тя веднага пак излъга, че сама е подала оставка, която била приета. Да отива при Жужо в Русия, ама там какво ще краде като няма нищо ...сигурно ще се ориентира към лосионите. Мбуухахахахахаааа

Не стига, че е крадлива, ами е и лъжлива, също както и приятеля и Калфин!

обадила да я пита дали е взела от онова кремче, скъпото. Същото, дето винаги и носи от летищата.

леко ползван ли е бил? Или го е върнала неразпечатан? Колко голяма ѝ е колекцията от крадена козметика? Не се разбират, ето такива детайли.

Този случай ми прилича на типична клептомания - можеш да си го позволиш, но имаш нуждата от тръпката да го откраднеш. А, знаете ли как още наричат клептоманията - болестта на богатите. Това са хора с положение и възможности. За тези хора да откраднеш не е въпрос на оцеляване или нужда от притежание. Те изпитват удоволствие от жеста, с който присвояват, получават без да плащат. Защото са различни, защото са по-висши, защото за тях правилата не важат, защото те са над обикновените, другите, които трябва да дадат, за да получат, да платят. Тези хора получават удоволствие от това, че могат да получат каквото поискат стига да го посочат с пръст. Това е клинично състояние. И на Запад си има лечение за него, което си длъжен да преминеш ако не искаш да те осъдят. За да не изпадат в неловки ситуации, често богатите просто имат някой назначен от друг богат - съпруг, роднина, шеф и т.н., който върви след въпросната личност и "оправя нещата" - плаща стоката и солиден бонус, който купува мълчанието на служителите. Ако бъдат хванати и се стигне до съд, официалната теза е, че на въпросната личност й е скучно и търси тръпката. Но това е официалната теза, която не се оспорва официално, защото е удобна за всички. Истината е, че зад клептоманията при богатите стой комплекса за величие и недосегаемост. Явно нашата представителка е прекарала прекалено дълго време по "високите етажи" и й се е завило свята. Но е забравила, че не живее там, а е само под наем. Спокойно. Сега ще се прибере в България за 2-3 години, докато случая бъде забравен и после пак ще се върне "на Запад". Вижте как вървят нещата с Кунева - май скоро пак ще ни е евро-представител.

Елена веднага да се назначи за заместник на Курнелия! Госпожа лъжа със заместник госпожа крадла! За да е хармонията пълна!

Застреляйте я. Никому ненужна е. Не, не я застрелвайте, куршума е скъп. Въже на врата й и един камък и от моста. Може и да няма река долу. Много мразя такива кучки с тоя поглед, прическа и маниери. Гнусна гад. Фалш отвсякъде.

Айде бе, едно кремче... Може на жената спешно да и е трябвал лубрикант.

Жената просто не е свикнала да плаща...

Тази жена нито е гладна, нито жадна. Просто е клептоманка. Изяде си еврейската заплата на САЩ и дъртия Сорос

Ква комуняга бе, кви 5 лева на посланник на САЩ при дясна партия като на Боко тиквуня?! Не ставайте досадни и лекомислени..... Крадлива като гробар!? Това е!

просто жената е объркала летищата. У нас щяха да се направят на не видели. Я да си я прибере Корни. Кво стана със Кирил Добрев, който хванаха на митницата с пълна кола с недекларирани - 215 хилади долари и 43 хиляди евро! и нищо. Извиниха му се за неудобството - Кирчо - ни лук ял ни мирисал - нищо не знаел. Абе нагли комуняги - сега е на първо място в някоя листа, а от трибуната на НС раздава морал - ха-ха-ха.

За Боко ли пишеш, за Цецка клецка ли, за дебелото Лили, за тъщин Цвъко или.........т.н и т.н..хахахааах п.п. Бочко си е все още член на БКП?!?!?!

ТИХО МЪРТВИЯТ КАЗАЛ - НЕ КОМУНИСТ, ПАРДОН КРАДЕЦ...........

За Боко ли пишеш, за Цецка клецка ли, за дебелото Лили, за тъщин Цвъко или.........т.н и т.н..хахахааах п.п. Бочко си е все още член на БКП?!?!?!

Веселин Андреев (Андро)

За колко ли "нелепи" инциденти не се е разбрало или не са допуснали. Бай Ганьо поне не крадеше, а им носеше.

ако беше свила от Софийското летище или нямаше да те видят, или ако те видят щяха с поклон да те помолят де го върнеш, че сигурно си била разсеяна. Ама знае тя - то щеше да е МЕНТЕ

За Поптодорова може да е нелеп инцидент, но за много хора е леп.

тя жената не е виновна има синдрон на висока придобита недостатъчност както всички коминисти в бг и дир бг.

Тоя номер го прилагат по суперите у нас разни мургави лелки (под протекциите на БХК), напълни количката догоре все със скъпи неща луканки, суджуци цели стекове с напитки...... и вместо на опашка на касата много бавно почва да побутва количката покрай някоя неработеща каса на която няма сложена преграда като се прави че говори по телефона и с пълзящо побутване излиза след касите където спокойно продължава да говори по телефона си докато се убеди че няма реакция от страна на охраната и после почва да си пълни торбите все едно е излезла през работеща каса. Номера почти винаги минава особено в Т маркет, но явно в безмитната зона не е минал. По тоя начин действат и всички наши политици в парламента и самата политика пълзящо променят законите с безброй вратички за да не ги олепят и си легитимират властта с театрални избори по които спряхме вече да ходиме нека познаят защо.

Много скъп крем или каквото и да е там, да не са били няколко неща.

трябва да си Хорейшио за да разбереш кражбите на хората от партийната аристокрация. Ето затова трябваше ЛУСТРАЦИЯ. Винаги като мръсна пяна излизат отгоре. Тя откраднала козметиката от летището на 24 февруари - чий го дирила там? И пак на летището но на 27 февруари я прибират, що ли иправят разследване . А тези три дни къде е била козметиката? На отговорно пазене в собственият ѝ дом ха-ха.

е тя ако краде най верояно и лъже... станал "нелеп инцидент" хахах нелепост е че такива като тебе са на всички ръководни и представителни позиции

Ей какво я нападнахме жената, а тя няма да рискува репутацията си има си и пари, ама и липсва желание да плаща. Как така да плаща досега посланик да си платил за нещо друго освен за поста знаете ли? Но в САЩ и да краде на дребно от магазините си има служители от посолството които и вървят по задника и плащат или си ползва дипломатическия имунитет и плаща да не се разчува в краен случай. Само можем да гадаем срещу какви компромиси с нац. ни интерес е защитата и от големия брат:) Нищо ново под слънцето, помните ли по тошово време синът на съветския посланик с мерцедеса на посолството влетя в една къща и по случайност не уби никой, а мъдрите ни управници използваха случая да подарят нов мерцедес лично на посланика и малко след това голяма част от "дълговете" на НРБ бяха опростени след целувките уста в уста на Тошо и Брежнев:)

Краде и лъже. Това е много лошо. Ако клептоманията е болест, лъжата също ли е болест? Май е някакъв сбъркан комунистически ген.

НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ! НАЙ-ОБИКНОВЕНА КРАДЛА И ЛЪЖКИНЯ !!! ПРЕКРАСНО ПРОСТО !

краде, хем лъже? Що е то?

В България в политиката и властта е изплувала най голямата плява и си прави каквото иска. Ако този инцидент беше на родна земя и с нещо в Закона можеше да я обвинят веднага спешно едни марионетки в тъй нареченото Народно Събрание щеше да направи поредната поправка в Закона от вида "Ванко 1" и щеше да излезе чиста като сълза в най независимия съд на планетата. "Апетита идва с яденето" казва една наша поговорка, а друга пък казва "кучето скача според тоягата".

По време на последния си мандат като посланик на България в САЩ, Елена Поптодорова вероятно е участвала в задкулисните действия довели до отказа на България да кандидатства за членство в Съвета за сигурност на ООН за периода 2018 г. - 2019 г. Страната облагодетелствана от този неестествен отказ на България е именно Полша. Явно поляците са проучили добре Поптодорова и са преценили, че повече тя не им нужна. Въпросът е защо са и го показали по този начин?

Защо не проверим всички комуняги какво са крали праз последните 27 години ?

...и не само комуняги!

Поредната комунистка, издигната с комунистическия ескалатор и показала от къде произлиза и какъв ген носи. Пошъл ген събира комунизмът. Най-пошлото е най-годно за комунизъм, се потвърждава непрекъснато. Интелигентно и морално ли е - комунзмът го изхвърля, понеже му пречи. Не мислете, че е случайно, че от 43 комуноидни държави всички те днес са най-бедните в региоан си и което е по-лошото - в нациите им има най-много неуки и ментално негодни хора в сравнение с типичното за съответния регион. Във Венецуела още имат дефицит на тоалетна хартия и други, в Куба се работи година за мобилен телефон, а в Северна Корея хората ги пускат на кучетата, в прекия смисъл, не само че "кучета ги яли". Това с комунизма е психиатричен момент, но медицината не е поела още нещата в свои ръце. Мисля, че е време.

долните мафиоти от БСП пас се пребоядисаха... Ужас готви се тази пасмина, сган долна пак да управлява... Долнярът СерГей Станишеф, Овчаров, другарката Кури ще ни разкатаят отново фамилията... Ужас... Крадците от БСП идват!!!!

"Горните" мафиоти от рб и герб.

На лъжата кръката са къси, Еленке!

поляците разбрали , че тая вече не е посланик в САЩ и получили разрешение да я арестуват. Иначе тя си има дипломатичен паспорт и може да влиза в безмитните магазини, когато си поиска да пазарува без мито, ама най - добре си е да пазарува безплатно.

Никога не е късно да станеш за резил ! Българи ето ви подарък за 3 Март. Елитът. На север от нас има едно варварско племе Лъжливи, миризливи, крадливи, пръдливи...........