17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, пазаруването на предатели продължава! Но няма да помогне!

Смени си реотана в главата

На Парламента!

Да живеят шофьорите! Не че искам да ги обиждам, но …! Ще има изменения в закона за пътищата и ППС

Славчу е свободен итн потъна турски си нова хеанилка

инженар значи, ама таксист! по добре да беше таксист който работи инженер!

Към , "работа клиенти, след работа клиенти" е това е. И служебен паркинг, - какво му трябва, на човек???

Ми дреме и за Гунчева , и за таксиметровия шофьор!!!

си поставяте в изборните листи посредствени и ограничени, безпринципни,но послушни хора ! И тези "овце " са готови да отидат при друг чобанин, когато им предложи по-богата ясла. Трябва да признаем, че ИТН заслужават да бъдат записани в книгата за рекорди на Гинес за най-бързо изгряла и залязла политическа партия ! И това е благадарение на нейните водачи Слави и Тошко, които го направиха с абсурдните предложения за управляващи като Никито, Плагиата, Шнорхела и сега с министрите си като мурговото гелосано адвакатче на мутрата Гриша Ганчев, овцата Генчовска, Гроздан измекяра на крадеца от Драгалевци и т.н. Вижда се, че дори и да си великолепен мениджър в шоу бизнеса може да си "гола вода" в политиката !?

Следващият, овчар, всъщност всички овчар има повече мозък от таксиметров шофьор!

Каква радостна новина, дано повлече крак.....

Тука всички са от Харвард нагоре, а обикновени трудови хора, които изкарват прехраната си по почтен начин, не са ли достойни да представляват избирателите си и народа ? Я се скрийте, бе

Дай най-добре най-простите да сложим да ни управляват. Например - теб.

Ще стане още по-силна и сплотена, тая ще бъде запомнена като предател на най-чистата и Българска партия, която защитава националните интереси ! Коляното не е причината, да не гласуваш , Ленче

Сега вече таксиджиите ще оправят държавата.

Нормално е бакшишите и фризьорките да си мислят, че като излезем от ЕС и ще прокопаваме! Хал хабер си нямат, че България се издържа от емигрантите и фирми, които изнасят продукция в посока ЕС и САЩ, и ако излезем - оставаме да се конкурираме с Турция за търсенето на пазари ! Кухи лейки

Хас му кар . Минавате и заминавате.

Е по-голям русофил от бакшиш няма. Браво Копейкин. Поредния послушко на заплата в копейки.

ПРЕ-ДА-ТЕЛ!!! Била свободна? Ха-ха. В поста й прозираше его и пари. Да не вярваме на лидера, а на идеите. Затова се казва ЛИДЕР. Той води. Ти, ако искаш да си самостоятелна, стани лидер на твоя партия, Елена! Но не предавай! Беше издигната от този лидер дори за вице президент. По-късно ще видим какво ти предложиха (обещаха).

На кого ни остави, Ленче?

Похвално за ЕГ. И другите "независими" би трябвало да напуснат.

Ти да видиш ...колега депутат. Юхууу хахахаха Ама, повечето НПО та в бранша са БСП и едно ГЕРБ . Две НПО та са за промяната , но тази промяна така и не идва.

Некадърен икономист, способен най-много да върти волана и толкова, надяващ се на 50 копейки бакшиш - ето това е профила на депутат в българския парламент. Айде стига такива кухи лейки. Да ходи да си кара таксито и да не се бърка където няма умствен багаж

Що "полителитът" с многото привилегии обнадеждава ли някого, че освен собствените си заплати, ще оправи нещо друго?

а защо не подаде оставка преди вота? нейният глас можеше да бъде решаващ, но вече паднаха и измисли причина

Тая зла жена заминава за Русия. Ще чисти кенефите на братята и руси. След дефекация ще им лиже задниците. За нея те са братя . За нас е боклук.

"Десислава Атанасова беше чест гост в парламентарната стая " Копейкин ,ако е принципен да отговори,вярно ли е това? Той подлога ли е на ГЕРБ и свързаната с тях ДПС?

На всеки.

Да не иронизираме заместника на Гунчева, защото ако се откаже, следващия в листата е каруцар от Столипиново.

Най-после един депутат, дето знае колко струва сиренето, как лекуват народа, как го образоват, ...

"Съсипаха я тая държава".

И що се бъзикате с бакшиша? Оня ден ръкопляскахте, когато една камериерка в хотел стана депутатка във френския парламент. Ама днес сте против бакшиша. И що бе?

Да, ама тя беше ЧИСТО ЦЪРНА, а църното днас е вървежно !!!!

Основното задължение на всеки депутат е да ТВОРИ ЗАКОНИ и чак след това – да гласува. Понеже повечето НЕ СА законотворци, затова се налага още след месец да се правят N на брой поправки! ЗАКОНЪТ не бива да се коригира всеки ден! Закона на Нютон, на Фарадей, на Гей-Люсак, на Далтон - що не ги коригират?!?!

Защото не са правени от юристи.Адвокатите така ги въртят ,че да се тълкуват кой как ги иска .

Този ще е в пъти по-отдаден на Възраждане от тъпачката Гунчева

Защо си мисля,че трябва да си отдаден на България,а не на някаква партия .

И колко такива партии има? Всеки е отдаден на спонсорите си и зависимостите си.

Този като напусне рибар или боклукчия ще го замени?

Нещастници ватенски не могат да си разделят копейните.

Нещо умно не можеш ли да измислиш или само за "копейките" си баеш ? Тази плоча се изтърка отдавна., ама то и за трол трябва някаква елементарна ерудиция !

Кво е ерудиция?

Има икономическо образование. Таксиметров шофьор - има предимството да разговаря с повече хора и да знае нагласите им. Не е спуснат от Харвард да провежда чужди политики.

Демек е завършил унсс и бачка като бакшиш.

Избори за Президент и Вицепрезидент и Народно събрание 14.11.2021 г. http://www.cik.bg/bg/pvr-ns14.11.2021/canlist_pvr ВЪЗРАЖДАНЕ Костадин Тодоров Костадинов - президент Елена Цонева Гунчева - вицепрезидент

Гледам хората се възмощават че бил бакшиш ама то ак отой не оправи държавата нема кой.

Бакшишът тъмнозелен ли е.

Да, с лилави венци е!

Все пак напуска и идва друг. Не става независима и да седи там

Хах тия са хвани единия удари другия. Къде ги намират тия смешници?

Аудиторията става все по-кулурна и интелигентна от ден на ден...Следващият път си вземете и някой хигиенист от чистотата, дето се возят прави отзад, само те още не са представени надлежно, ха-ха-ха!

Копейкин и сбирщината му са ясени, но тая суха скумрия получи прозрение точно преди вота на недоверие. Чак болничен си взе. Защо не напусна преди месец?

И тази я купиха. Продажничка, като всички останали в Народното събрание, с изключение на Възраждане!

Не знам защо се сетих за Миролюба Бенатова, нали и тя за известно време се прехранваше като таксиметров шофьор ... но с това не ми стана по-малко антипатична!

Голям боклук тая

По скоро се усети ,че е боклуджийска партия на Борисов ,ама вие сте фитета вярващи в чудеса и сте с ДПС и ГЕРБ Ашкоусум и салама лейком ефенди Копейкин

Когато е явно ограничен и прост рапър който пее, че депутатите са проститутки може, но таксиметров шофьор не може!

постъпвала "достойно", отсъствието ѝ е един глас по-малко, можеше да бъде решаващ

да е икономист ама има таксиметърджийско УбразУваниеее :))) И друг като него нямааа .

сЪсипаха я тая държава!

Депутатите от групата на "Възраждане" в Парламента се увеличи с още един шофьор.

Еее, разгеле. Както е известно таксиметровите шофьори и фризьорите са най-наясно с политиката. Сега ще настъпят такива дни, че само си викам - Дано! Ако мога да цитирам поета. Ахахаахаха, голям майтап.

Ей са еваха майката на тая държава!

Вгъзраждане е дъно.

Правилно напуска парламента, а не да подменя вота на избирателите, като напусналите ИТН. И без това гласуват каквото им наредят. Правилно е, че от Възраждане са и се карали за обиди дето ръси. Парламента тотално изпростя и се ръсят в него обиди, определения и клевети. Това са и престъпления. Добре е, че въпреки наслагваните мнения, държат линия на култура и че са българска партия. И онова на тази с американската посланичка за ракетите, бе прекалено. Няма какво да се карат, а може културно да се разделят.