Русия ще снабдява Донбас с електроенергия

Руските власти заявиха, че ще започнат да доставят електричество на контролираните от сепаратистите райони в Източна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Русия ще снабдява Донбас с електроенергия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те стрелят по Болници, Детски градини и Автобусни спирки и щяло да ги "Отчужди". То вече на Ненависта на хората от Донбас, Кевската хунта му вика "отчуждаване" - типично по Нацистки. Те, Нацитата така бяха милосърдни преди години в Аушвитц, Берген-Белзен и още къде ли не ...

не се кахърете оттам минават 2 електропровода до българия ,които не се ползват!

ТОй Педро вече спира тока на Крим , сега крим е с свой ток .... , сега тука спря .... и Донбас ще "отплува" ... , Интересно дали Одеса ще остане в Окраина ..с нетърпение чакам кога хората там ще се осъзнаят

симо

Могерини,нещо да излаеш по въпроса????

симо

Русия дава електроенергия,САЩ-ФАШИСТИ С ОРЪЖИЕ.....Русия е варварски АГРЕСОР!!!!!!Нали така соросоиди?

На всички ни вече е ясно, че ЦигаНюшката хунта в Киев е отписала вече и тези райони, НО стрелят ,защото американците дават парици за това - да държат Руската мечка на нокти!.

Щели да измерват доставената енергия в килокалашници и даже в килодивизии

Донецк и Луганск вече отплуваха от Украйна по посока Русия, а на Прасенко му остава само да разсмива публиката с изявите си!

Ами Путлерчо да завладява и тази територия- нали има танкове, ракети и пияни получовеци. Да завладява и да трупа територии за сметка на някога приятелски държави - щом му позволяват западните "лидери" защо да не прави антихриста каквото си поиска?

Усещам някакво отчаяние в твоето мнение.

Путараците на сичкото женско около тебе ша завладева и...задника ти!

"11 милиона гривни (431 милиона долара)" Откога 1 гривна е равна на 39,2 долара? 11 милиона гривни са 431 хиляди (а не милиони) долара. Насименто май не е прави разлика между хиляди и милиони.

Забелязал съм, че средно 1 от 4-ма журналисти само един прави разлика между милион и милиард. А са завършили средно образование, значи са длъжни да знаят ! Ама повечето са млади, завършили са демократично средно образование, което значи 4-ти клас по математика от едно време ...

симо

ЖУРНАЛИСТИКА-висше образование!!!!Но тези са завършили само курсове на СОРОС!!!Затова и Орбан НЕ ГИ ИСКА!!

искам да питам соросите, абе верно ли некво много малко джудже, не повече от лакът, било взело Крим, и следващите са Донбас ? сега пуска ток, после водичка, после оградка, и хоп Донбас е рускиииииии

Любопитството е първото стъпало към ада, така че не питай много.А и какво тебе те бърка кой какво иска и взема. Питай онези с мноооогото бази по света за какво са им, но докато има глупаци като нас българите да им ги дават те ще вземат- и то даром.

Че е малко джудже- малко е, ама ОНАЯ МУ РАБОТА - ГОЛЯМА!?

РАБОТАТА Е ЗАКОНСПЕРИРАНА - Тъпите рък-ли на правия сектор а именно те командват вътре в Украина (порошенко представя само няколко клана и за показ пред станите в света или си е просто нула ! РЕШИХА ДА СТРЪТ ТОКА НЕ ЗА ДЪЛГОВЕ А ДЕСТАБИЛИЗИНЕ НА СИСТОАЦИЯТА В ДОНБАС - ВЕЧЕ ИМА ИНСТРУКТОРИ ОТ ЮСЕЙ ОКОЛО 400 ПИСЕС КОИТО СА ГОТОВИ НА ДИВЕРСТИЯ - И УБИТИЯТ (на взивената кола на обсс) Е ДОКАЗАТЕЛСТВО !!! чака се нападения на укрите против работниците от донбас - затова и търсят начини какво да направат за да не попаднат пак в оБкражение както ИЛОВАИСК ИЛИ С ЕДНА ДУМА ГИ Е СТАХ ДА НЕ УМРАТ КАКТО ТЕЗИ КОИТО БЯХА ПРЕДИ ТЯХ

Бах мааму, ако това е вярно, а няма как да не е, щом е написано в Дир-а . . . ?! 11 милиона Гривни да са равни на 431 милиона Долара, излиза че за 1 гривна могат да се купят 39.18 Долара. Значи много съм се прекарал, че не съм инвестирал в гривни. Ама как мога да предположа. До вчера с 26 гривни можеше да се купи само един долар. Другия път ще се доверявам повече на Дир-а, ако искам да научавам пръв истината . . . . !

Спасибо братци болгари ! Я имел только 30 хиляда Гривни. Благодаря Дир-а, сразу оказался Долларовь милионер. Завтра улетаю в Ню Йорке. Пусть Трамп встретит мне !

Евреите от САЩ и Еврейския съюз се изхвърлят като .... Няма такава държава Украйна. Има Русия. Всичките узурпатори, превратаджии са с еврейски произход. За това и Евреонала вие на умрело. Бой по Евреонала докато света си отдъхне от еврейската гадост.

Тъпите укри сами си разкъсват държавата.

Не върви, Путеееее, не върви... Дето бутнеш и се скапва. Поразяващ допир.

Блажиш ли, блажиш ли, дедо попе? Едно марципанче!

Украинците са прекрасни хора, на които никога не им върви. Също както и на нас. То поляци ли не бяха, то немци ли, то руснаци ли не ги избиваха. Те просто нямат печеливш ход. За да се убедите, прав ли съм, като пиша, че са прекрасни, вижте уникалната украинска красота в клипа Гурт смуглянка. Политиката не е само лаф. В нея трябва да има и малко изкуство. Тая мелодия е добра не само за слушане, но и за танцуване на всяка веселба. Изненадайте приятно вашите гости с нея.

макетата са едни прелести, дето, ама айде.... Отказвайки се от родителите си и прародителите си, е ясно в какво се превръщаш.....

ТОВА Е БЕГЕЕЕЦА И НИКАКЪМ ДОН АМИНЧИ- ЧЕРНА ПОДЛА МАИМУНА

НОРМАЛНИТЕ СТРАНИ граничат със съседните държави. Русия граничи с КОГОТО СИ ПОИСКА.

и ние сме ненормална държава, защото благодарение на съюзниците ни все още граничим със собствени територии, а населението ни по тях е веч е претопено.... но умниците се в чуждата паница гледат и все гладни заспиват.

За всички територии които сме загубили трябва да виниш само Русия и никой друг.

Путьо си влиза във владение на анексираните територии. Било "хуманитарна мисия"... А 10хил.мъртви в следствие на рашанската агресия- какво е-нещастен случай?! Мръсни руски фашисти - не се научиха да живеят в мир.

Това е друго. Браво ! Имаш две марципанчета.

Казваш да ги избием всичките от ЛНР и ДНР. Това е демократично и в тон с принципите ти.

ще отчужди хората в сепаратистките райони от централните власти в Киев ------------------------------------------- Ще отчужди тамошните украинци от руските главорези! И недейте писа глупости за Одеса! Хората бяха изгорени от руските убийци за назидание,защото одесчани не се присъединиха към донбаските и лугански терористи!

Чак пък толкова да си нагъл...

плащат му да е тъп..... В природата такава тъпотия рядко би могло да се срещне, значи е платен дебил.

Не си в час мой човек! В Одеса ако проговориш на украински ще ядеш яко бой! Миналата година в тубата имаше един как го пребиха на улицата че защити хунтата и се изцепи че правилно ги били изгорили на 2 ри Май! Настигнаха го и го спукаха от бой, няма полиция, няма Прав Сектор..

Остро мероприятие на ГРУ. Не са го измислили първи руснаците, а Хитлер. Руснаците само повтарят стария номер от Данциг.

Шило

Хайде малко срам, а?

Мноого си тъп Саше - АЗ-Филип МЪрлоуу !! Одеситите си платиха на кръвожадните "десен сектор" (Правий ?! - ехаа !) да не ги изтрбват , както избиха сумати народ на Мегдана в Киев ! Затова Затова там е тихо .. засега ! Ама нали знаете , когато у съседа гори пожар .. не е много сигурно на къде ще тръгне огъня !?

какво става със Савченко ?

Не и дават да пие. Пиела по-вече от Президента Потрошенко.

Хайде стига офлянкване. Русия да си поема масрафа на новите земи, за да не страдат техните граждани живеещи там. Русия премина границата там, защото преди това запада премина червената граница на сигурност на Русия с майданският пуч. Тя искаше да предупреди изгубилите чувство за мяра, че прочутото руска търпение не е безкрайно. С това Русия доказа, че е в състояние да започне война заради Украйна, нещо, на което запада доказа, че не е готов на такава крайна мярка. За кураж дрънкат оръжие около руските граници. Нашенци му казват на това празна Мара тъпан бие.

ТОВА БЕГЕЕЕЦА Е ГОЛЯМА ПРОСТИИТКА - И КАКВО СЕ ПРАВИ НА СЕНЬОР ДОН АМИНЧИ ЧЕРНЕН МАНГАЛ

на времето какви сеньори имаше ... Не като сегашните ... съединители.

Колкото и да ги измисляш ИСТИНАТА Е - РУСИЯ НАПАДНА съседна суверенна страна на която се беше врекла да пази Суверенитета и Независимостта и Границите - подпис Борис Елцин Русия е МЕЖДУНАРОДЕН БАНДИТ и ще си плати за това.

Борис Елцин сигурно когато го е подписвал това е бил кьор кютук пиян, та няма какво да се вярва на такава хартиика.

Значи : Киевската Хунта Блокира всички видове Плащания към Украйна от Донбас ! Киевската Хунта Отрязва Електричеството на 6 милиона души заради това че .. ..Няма как да се Плати на Киев ... ...защото Киевската Хунта е Блокирали всички начини за Плащане !!?? Киевската Хуннта Не Плаща ПЕНСИИТЕ на Пенсионерите в Донбас=КРАДЕ Милиони от Пенсии ! Пенсии на хора работили Цяла Живот за тях !!?? Фашист,Нацисти,Ционисти ...Бандеровци !

FuckTheEU

Пенсиите в Донбас не се плащат от 2014-та година още, но на запад за това не се говори нито дума. Никъде не се споменава, в никой доклад няма да го прочетете.

КАКВА ХУНТА БЕ ПАПАГАЛ? Знаеш ли какво е хунта въобще.

А Ти знаеш ли какво е ПАПАГАЛ бе ХУНТовец ?

Значи са хем нацисти, хем ционисти? А бе глупак, ти знаеш ли какво пишеш бе?

ЗАДАВАТ ЕДИН ВЪПРОС НА ДЕПОТАТ ОТ ПРАВИЯ СЕКТОР А КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ПОЧТИ ДВА МИЛИОНА ОТ ЗАПАДНА УКРАИНА( ТОВА РАЙОН където нямат никаква работа и почти всички работат в РУСИТЯ ! АКО СПРЪТ ВЛАКОВЕТЕ ОТ ЛВОВ КЪМ МОСКВА ОТ ОБРАТНО ? ТОЯ МУХЛЬО ОТ ПРАВИЯ СЕКТОР МАИСТОРСКИ НЯМАШЕ КАКВО ДА ОТГОВОРИ И СМЕНИ ТЕМАТА - ТОЯ мухльо не знае какво ще е ако русия спре влака от ЛВОВ - МОСКА- ЩЕГИ УБИЯТ ВСИЧКИ ДЕПОТАТИ ЗАЩОТО ЩЕ ОСТАНАТ ГЛАДНИ

Порошенко е доста мекушав. Ако бее Тръмп, досега да е изпепелил и Луганск и Донбас. Ще му се молят пълзешком да ги пощади, изродите.

Турчинов изпепели 47 мирни протестиращи в Одеса.. и Донбас замина...Опитаха се ама ги сгащиха в Яловайск и Дебалцево.. та вече имат страх укрите от Донския казак!

Порошенко нали опита . Забрави ли ? 10 000 укри се свариха в котлите . Добре че Руснаците жители на Донбас се смилиха над тях и ги пуснаха да си ходят . Укрите са импотентници . Една недобре стопанисвана държава успяха да я Разорят и огризаха до кост заедно със ЕвроАтлантическите си партньори ! Само за 3 години !

Хората в Донбас видяха какво стана в Одеса и направиха своя избор! Хунтата няма да може да ги пречупи! Това са Донски казаци! Наполеон е казал че ако ги е имал в армията си е щял да завладее целия свят! Помните ли, как ги е възпял българския народ? "Пустите клусирцу, станали московци, а панагюрци, донски казаци.."!

забелязали, че през последните 5 години тези прекрасни възрожденски песни изобщо не звучат по БНР дори на 3ти март???!!! ИЗОБЩО!!! а защо ли?

Русия изгражда имперска демокрация - оксиморон. Ние сме най-великите - искате ли да ви дойдем и да ви направим референдум.

ДА, ама НЕ

FuckTheEU

Не е ли референдумът най-демократичното нещо? Това е реалната демокрация, не като у нас, където ни наложиха европейския режим и нато без да се допитат до народа!

Някой някъде да е правил референдум за НАТО? Не смеят! Вкарват ги с шутове и масова PR пропаганда!

Мухльо, заминавай в Русия или Северна Корея. Там по цял ден ще ръкопляскаш на вождовете и ще скандираш лозунги на гладен стомах. Аз я помня тази система и не искам никога да се връща у нас тази азиатска диктатура. Вечер гледахме само руски филми и речите от последния конгрес на КПСС. Въпросът беше - тази вечер филма хубав ли е или е съветски. В петък пък гледахме цял ден директно централната съветска телевизия - да свикваме с езика. В съветските републики беше още по-зле, те дори нямаха телевизия на родния си език, само предавания за по 30 минути. Ти това ли искаш? НЕ ИСКАМ ТОВА ОТНОВО. Аз искам да сме като другите европейски страни, а не да сме образ и подобие на Русия или част от империята им .

2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ гласуваха на такъв референдум и заминаха да работят в ЕС! Разбираемо е усилието ви да ограничите избирателните им права.

Sibirski

11 милиона гривни никак не са 431 милиона долара.

Гривните са златни. По 10 грама всяка.

на нас територии и въглища не ни трябват ... но нато да е под носа ни , няма да стане :)

като ви забраним в българuя да учите български , u нашuят език стане офицuaлен , ще разберете защо донбас и луганск искат да се отделят от украина .

ЛЪЖЕЦ!!! Из цяла Украйна си говорят на руски и никой и копче не им е казвал а и сега не им казват също. Ако някой налагаше със сила своя език в СССР - това беше Русия.

Хайде бе... А в Одеса, беше просто празничен фойервек, нали?

Това се нарича " .няма да изляза из под леглото, за да се разбере, че мъж командва в къщи" . . Та първо Порошенко направи блокада на Донбас и въпреки, че техните ТЕЦ работят с въглища от Донбас, отрязаха ЖПЛинията и сега въглищата от Донбас отиват в Ростов и от там на украинските тецове. Сега отрязаха енергото, спомняте си Крим, същия филм, Путин по телевизията даде команда да се пусне ток от Русия. . . . . ."Децата на Сорос" и демократите може да го наричат борба за демокрация . . за мен си е поредния подарък за Путин, ей тъй, безвъзмездно . . . защото Донбас един от трите производители на стомана, и то най-еФФФФФтината . . .а ония масово спират и АЕЦ, и ТЕЦ . . и всичко се взривява . . тук поне за джелязо го даваха . . . .та ще гледаме следващия подарък за Путин . . . . не знам как ще оправдаят Мариопол и Одеса като подарък . . . . но ще гледаме . . . .

През 2014г. в бивша Украйна се била провела "революция на достойнството" както ни разправяха от сутрин до вечер... Е, май никакво достойнство не им остана на тия клоуни с кръв по ръцете щом руснаците ще трябва да спасяват положението с тока в страната им? Хахахаха, ама че тъпаци!

FuckTheEU

много е достойно постоянно да хленчиш за пари я на сащ я на европа я на МВФ.

Кое е по-важно. Желанието на хунтата чрез репресии да подчини жителите на Донбас, или желанието на народа да бъде част от Русия? Щом хората искат, нека Путин анексира и Донбас.

Жителите на Донбас, които искат да са в Русия могат да си стегнат куфарите и вокзал на Урал - даже в далечния изток, да го заселват.

Мислиш доста плоско. Тези хора са родени и са израстнали в този регион. Границите са измислени от хората, и могат да бъдат прекроявани от хората, ако това е желанието на живеещите там (а не на външни сили).

Земята си е тяхна, ресурсите също. Свободни и образовани хора са, чака ги добро бъдеще. А ти като спрат грантовете от Козяк можеш единственно да ходиш да миеш чинии някъде в "свободния свят".

Русия ни обеща комунизъм, а ни достави руски капитализъм.

А Т.Божанов и П.Желев какво ти обещаха?

Издишаш. Вложи малко по-вече хъс. Нещо от рода на : Мръсните руснаци ни забраняват робството, а сме само 21 век.

Забрави да кажеш за десетте лева

Путин отдавна НАСТЪПА МОТИКАТА Сега предстои да разбере, че тя ще го удря не един, а много, много пъти от всички посоки.

Май теб те Ударика мУтиката няколко пъти

НЕГРАМОТНИК!

Тези прогнози... след колко века сте планирали да се сбъднат? :)))))

Русия 1917-та 21 милиона квадратни километра. Русия 2017-та 17.1 милиона квадратни километра.

Русия е в международна, дипломатическа изолация. Светът няма да забрави и да прости на Русия престъпленията.

Затова ли държавният секретар на САЩ, както бившият, така и настоящият ходи до Москва да се кланя? :))))))

ЕЩЕ раз предупреждаем..Реакция на територия против нарко пуч в Киев является изза украинскии език Сдес регион имеет специфичние особености которие хотят Рускии литературной..Терористи надставили над телевидения на Украински звоков терор на машиной иврит.вот Лавров имеет увреждение от такой.

пишом по болгарские.

Прощавай, това на какъв език е и би ли го превел?

Ти като какво животно си? - ватник Боярышник кончился и вот решил подработать в свободное время. Если не получится, тогда давай денатуратом.

ГЕОРГИ ТУКА Е голям фашист - българите не знаят какво е направил тоя некадърник колко хора умряха заради него.Колко трудности преживяха хората които всеки ден ходът по мост които го взивиха за да няма коли да пренасят хранителни продукти от едно место в друго ! Воината я започна ТУРЧИНОВ още преди Крим да стане руски ! тоя накара УКРАИНСКАТА АРМИЯ ДА УБИВА своя народ заради това че искаше да има два езика в Украина понеже са повече от 20 млн руско говорящите и не бяха съгласни с галичаните (правия сектор да се убиват хората служащи (БЕРКУТ) и до ден днешен интитутская улица е на ремонт(отрязоха векони дървете за да не сеправи балистически аналии за тези които убиваха на МАИДАНА И БЕРКУТИТЕ И ПРОТИСТИРАЩИТЕ ! И СЕГА тия фашисти спират и тока в Донбас - това е работа на правия сектор а така както пишат тука

Сус бе, болшевки въшлясал! Колко руснаци избихте?

бегееца е ПАЧАВРОСТАН - НЕ МУ ОБРЪЩАИТЕ ВНИМАНИЕ

Руски джагалино защо се мъчиш да пишеш на български?

Русия да снабди и с мозък украинците .

Мозъкът не се копа изпод земята. Всичко дето не блика като природен ресурс е дефицитно в Русия.

Точно обратното, Русия изсмуква мозъците от Украйна.. и ние трябва да го правим.. "Уполномоченный по правам человека в России Татьяна Москалькова считает целесообразным пересмотреть порядок получения российского гражданства украинцами...Мы заинтересованы в условиях демографической ямы в том, чтобы наша страна пополнялась добропорядочными [гражданами] и желающими жить в России, сказала омбудсмен.

Като не плащат, да стоят на тъмно! Нагли говедца - хем да се бият с правителството, хем то да им доставят безплатно ток! Рашистки говедца!

Споко русия ще се погрижи за сънародниците си! Русия да не е България да изостави хората на произвола на съдбата! Кой ще помогне на българите в Южна Украйна е въпроса?! Пак ли на Русия ще се надяваме?

Идва 2 ри май .. Одеса пак ще е забранена зона за украинци! Хората ще скърбят по изгорените живи мирно протестиращи през 2014 та година! И всяка година ще е така..

Няма нужда от превод - руският фашизъм - умните го видяха още преди 20 години Будете кричать не "Хайль", а "Слава". Борис Стругацкий о простоте фашизма. Двадцать лет назад культовый советский и российский фантаст Борис Стругацкий опубликовал в газете Невское время заметку под названием "Фашизм это очень просто. Эпидемиологическая памятка".

Ето това е фашизъм! "На 2 май в разгара на сблъсъците с националистите одеските антимайдановци се оказали блокирани в Профсъюзния дом. Членовете на "Десен сектор" подпалиха сградата и блокираха изхода. В резултат на това 46 души загинаха, а повече от 200 получиха обгаряния и наранявания. Тези, които успямаха да се измъкнат от горящия дом са били убивани от организиралите палежа радикали. В същото време милицията не спряла масовото убийство. Освен това, според някои източници, силите за сигурност получили заповед да приберат подразделенията си от мястото на събитията. Прочети повече в link: link

Spiritus malum този същият ли , дето те ....

Това, което правиш е грозно. И гнусно. Независимо от целите, които си мислиш, че ще постигнеш. Не падай на нивото на подлеците - простестъри с меките китки. Пък и да пише с ник на Щерита, дето всички я знаем каква е...или на доносник на ДС... не те ли е гнус?

Бит и е... не си признават.

"От март до юли 1943 г. Украинската въстаническа армия (УПА) предприема офанзива срещу полската съпротива и мирното население в около 100 селища, в която според различни източници са избити от 30 до 70 хиляди души... Десетилетия по-късно историци и изследователи ще се натъкнат на над 600 масови гробове. Събитията са известни като Волинското клане..."

Забелязвам че щатските тролове квичат неистово. Значи нещата вървят във вярната посока. Щатните Щатски Тролчета ДГД :)

Киевската хунта вече не е в състояние да осигурява електричество на собственото си население. Е, това ли ви е "светлото европейско бъдеще" ха-ха-ха??? Слава Украине!!! Хахахаха!!!!

Ти що не спреш да си плащаш точеца на руския АЕЦ и ТЕЦ пък да те видим , как ще се топлиш на свещи като поп :)))))

Шило

Все си мислех, че АЕЦ-а е български! Хахахахаххахаа! Наздраве!

Явно ти оцеляваш

Уффф ,омръзна ми от завистници , не те оставят да сложиш нещо в устата си

Слава Украине

Айде пендерунгелът-имитатор се активира :))))