ЧЕЗ инвестира над 2,2 млн. лв

За повишаване на качеството на снабдяване с електроенергия през месец август "ЧЕЗ Разпределение България" ще инвестира 2 205 800 лв., съобщиха от дружеството.

Обратно в новината

Коментари - ЧЕЗ инвестира над 2,2 млн. лв | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голяма инвестиция, няма що! точно колкото да извадят таблата на циганите на улицата, ама както се знае и от това няма ефект, сметките им пак ще ги платим ние!

Не са виновни ЧЕЗ-виновен е ДКВЕР и самото правителство! След като видяха,че и 3-те ЕРП-та не спазват приватизационните си договори и след мъгливо направените им одити държавата имаше пълно основание да прекрати тази криминална приватизация.Това,дето дружно взеха от разни заинтересовани посолства да оказват натиск на правителството,че ако така било постъпило,това щяло да бъде лош сигнал за "ИНВЕСТИТОРИТЕ".Тези ЕРП-та не са никакви инвеститори.правилно са отбелязали нашите си строителни инвеститори,че за да получат съгласуване за мощност им се поставя условие за строеж с последващо изкупуване.Кой им провери на тези ЕРП-та как е изчислена таксата мощност,която вземат за присъединяване на новите абонати и кой им я утвърди? Това са въпроси и към Семерджиев и към м-р Трайков.И още-изнасянето на електромерните табла на уличната ограда не е инвестиция,това го правят за тяхно удобство,като тук има скрите картинка-загубите от преноса на консумираната от домакинствата мощност от уличното ел.табло до предишното му място(средно по 15 метра)ще става за сметка на собственика на съответния електромер,а за ЕРП-то при неговите стотици хиляди потребители това означава едно значително намаление на загубите по разпределението и значителна скрита печалба.Къде са независимите експерти да отворят очите на управниците и да се преустанови този пладнешки грабеж! Същото е и с водата.Следва,като се установи,че тази приватизация е криминално реализирана и мин.председателя тогава Кобурготта да бъде подведен под отговорност.Какво толкова се церемониме и с него и Доган и подобните им народни изедници?

Голям смях са тези ЧЕЗ, държат в банки за лихви 250 милиона лева, а тока, който доставят е от 150 до 350 волта и гори уредите на хората, спира в пикови часове, а влагат смешните 2 милиона пари. Наивниците свършиха в БГ!

Прав е Йордан. Да се извърши проверка и се установи колко километра нова електромрежа са изградили. Те самите, а не изнудените да я построят строители. Аз имам парцел - УПИ в град до София, но в който няма ток. Казаха ми, че за да имам ток трябва да закупя и построя 4 ел. стълба и 5 междустъбови разстояния ел. проводник. Те нямали средства и не било възможно да ги построят. След като ги построя щели да ми ги изкупят /сигурно на измислена от тях цена/, като прихванат таксата за включване, а останалата част - от сметките ми за ток.

И каква инвестиция в сигурност и качество е подмяната на електромерите и външните ел. табла? Това е инвестиция единствено в по-точно отчитане, но тока не се произвежда и транспортира в елекромер.

тези нови ел.разпределителни дружества са просто мошеници. Те нищо не инвестират , за инвестиции отчитат направените трафопостове и инфраструктура от фирмите построили нови сгради. Да не говорим че и тези нови трафопостове не плащат - таксата за присъединяване е равна на стойноста на трафа който трябва да платят. МОШЕННИЦИ

Стипцав чех да ти инвестира....Не, турско да стане пак - не го вярвам!! Защото досега ежеминутно само лапат и изстискват колкото могат. По белия свят му викат национално предателство да си дадеш на чужденци стратегическите сфери - ток, вода, парно, гори и т.н. Скоро очаквайте МО и МВР да се отдадат на концесия...Ако се намери желаещ будала.

а кога ще либерализират пазара на електроенергията??? Защо не е като в германия - всеки да може да си избира от 5-6 електроразпределителни дружества за доставка на ток???

И във Великобритания

Представяте ли си какво означава да са инвестирали 27 млн.лв за 6 месеца. Абсурд. Перат пари.

Това са жълти стотинки!

Братовчедка ми работи от дълги години в управлението на ЧЕЗ, единствената инвестиция която е видяла това са автомобили за шефовете! Някой ден електропреносната мрежа ще се разпадне!

чез инвестира в сметките си ..всико бе направено от комунизма и ограбено от мародери наричащи се демократи..като боико б. цц.. всички лицемерни муцуни скапаха дарявата ни и ни направиха робовладелци.. да ни шибат араби турци и китаици... а бб и цц се хилят като стари курви но и техния ден ще доиде..бог е високо но удря един пат....мразя бг министрите и депутатите не гербери не комунсти гадни свине продажни жигола и проститутки са министрите и депутатите на бг.

Точно ББ и ЦЦ ограбиха България, червен малоумник... тичай сега на партийното събрание, че Станишев ти е приготвил задник за целуване...

Забележка: най-доходна имам предвид в сектора ан електроенергията.

CEZ Group е мултинационална компания, най-доходната и с най-малко дългове електрическа компания в Европа и най-големият контрибутор към публичния харч на Чехия.

А за консултанти колко милиончета дадохте?

В енергийния бизнес 1 милион евро са стотинки за семки и по никакъв начин не се броят за инвестиция... Не стига, че нищо не правят тези мошенници, ами са си назначили и глупави ПР-и, дето само дразнят хората с безумни и злепоставящи фирмата новини...

Каква наглост !За какви стотинки инвенстиция ми говорят,като почти 50% от оборота който правят от НАС им е печалба,отиваща за чешките пенсионери !До кога ще има във всичко - посредници , разпределители , консултанти и всякакви подобни ""услуги"" имащи за цел да оскъпяват всичко в България два пъти ! ? ДО КОГА ???

Ако питаш някой дупетат ще ти отговори- Ам чи така и по европейски:))))

Което в превод значи, ще изнесем таблата на циганите извън имотите им, за да можем евентуално да започнем да им събираме сметките за ток. :-) И ако на това му се вика инвестиция...:-D :-)

Ще,ще няма сила която да нагара мангалите да плащат. Ще вдигат бунтове,ще заплашват и пак няма да платят. Всичките трябва да се изселят в Индия,цяла Европа пищи от тях само ние ги търпим.