Екзакта: ГЕРБ, БСП, ДПС и ОП са сигурни за следващия парламент

Предсрочни парламентарни избори не са нужни, според 56% от българите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А,не социология,никой не смее да каже истината,а тя е ,че хората са отвратени от ГЕРБ и управлението им!!Това са годините на най-големите кражби и злоупотреби !

Платени гадове

ВИЕ ЕКЗАЛТИРАНИТЕ, ПИЙТЕ СИ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА ШЕ ВИ ПОМОЛа, ШШШШ КАКВИ ИЗБОРИ ВЕЕЕЕ, ТО ТУКА ОСТАНАХМЕ САМО ЦИГАНИТЕ И ТИЯ ПРЕД УМИРАЧКА, А ДА И УМРЕЛИТЕ МА ТЕ НЕ ГЛАСУВАТ

Това беше целта на "демокрацията+, да умори народа ни. Честито, ша ривете за Бай Тошо.

Следващ няма да има!!!

Бих гласувал за партия или движение на Румен Радев!

Най-големият процент са - негласуващите! Хората не виждат алтернатива. Толкова им е омръзнало от лъжци.

Съгласен съм, че ГЕРБ, БСП и ДПС ще влязат в Парламента. По отношение на процентите им, имам сериозни съмнения. Изобщо подобни "изследвания" в повечето случаи не се връзват с реалностите. Тъй като управлението на ГЕРБ е хубаво и "успешно" процентът им е такъв. Защо е успешно, те си знаят?! А виж за патриотите нещата не са такива. Приемам, че могат да постигнат такъв процент, но без Валери Симеонов! Ако са само "Атака" и "ВМРО" може и да стане, но с Валери Симеонов в коалицията, те са аут от Парламента. Впрочем, Валери Симеонов ще се събира със СДС, реформаторите и прочие такива отломки. Прилича му! Те са си лика прилика!

а пък сидеров е страшен политик...добре, че Ви пречи само симеонов

кофти. оцелеването на териториата изобщо не е сигурно.....с тез в парламента. от 6 на 4 милки под техното мъдро ръководцтво. ура другари.

ЩЕ СЕ ПОЯВИ НОВА ПАРТИЯ и всичкото това е за кофата

Явно българите си заслужават ниските доходи От горепосочените партии няма нито една , която да смята за приоритет българинът да бъде успешен предприемач. Усвояване еврофондове, социална политика за най-бедните, пари за оръжия и сигурност за да не ни превземат чужденци и с това свършват икономическите приоритети. Хора - пари не се изкарват само със заплати, а пари се изкарват и с ПРОДАЖБА НА СТОКИ И УСЛУГИ. Обаче точно предприемчивостта ен виждам да се стимулира от партиите за които гласувате. Ако със заплата може да стигнете до 1500лв. във вашата професия , то ако не сте заплата можете тези пари да ги изкарвате за 5 дни за същия труд.

Можеше по-накратко - " Мафията пак ще e в НС"

Ама няма по-прост от българина, 10 пъти ще повтори едно и също, ама вечно чака нещо да се промени...

Аз наистина не разбирам тази прекомерна социологическа проучвателна активност напоследък;) Нали управляващите и коалиционните им партньори непрекъснато ни уверяват в "стабилността на управлението" и в изкарването на пълния си 4 г. мандат?;)) Така че стига сте хабили проучвателен ресурс - нали изборите са далеч?;)

Изслеедването показва, че БСП недвосмислено е основна заплаха за националната сигурност.

Не 80, а 100% са дебилите, щом 30 години държат едни и същи партии в Парламента и се чудят защо са зле.

80/е добър процент. До 89г този процент беше 99.9.