Еквадор може да предаде Асандж на Великобритания

Страната получавала заплахи за блокиране на заем от Международния валутен фонд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, другаре малоумници. Ако някой предаде любимата ви Кочина и избяга, след това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е убит - я удавен във ваната, я отровен с Новичок или Полоний. Това вие го приемате за нормално и казвате - :Смърт на предателя". Чак стигате до такова малоумие, че обвинявате не любимият ви Вожд - комплексираното КГБ джудже, а пак търсите вината в Запада. Обаче когато се появи предател, дето разпространява секретни документи срещу САЩ го защитавате. А що бе, дебили? И САЩ като Кочината има право да го убие, даже много са меки и се мотат. Аз ако бях лично щях да разпоредя убийството му.

Пич, метафората ти с КОЧИНАТА е подходяща за главата ти. Празни мисли се гонят посиниели в стремеж да произведат някаква логика. Мустакът не те прави умен. Пробвай с брада, може пък нещо да помогне.

Хайде, че се изчерпаха с този Новичок, нека започне нова драма.

Първо, Швеция никога не е обвинявала Асанж в някакво престъпление, а просто някаква шведска прокурорка е искала да говори с него във връзка със ВЪЗМОЖНО престъпление! В крайна сметка тя е говорила с него в еквадорското посолство, и в момента Швеция не издирва Асанж, и не иска неговата екстрадиция! Второ, според международното право, даването на убежище е с по висок приоритет от искането за екстрадиция, така че Британия е била задължена да пусне Асанж да отиде в Еквадор, след като той е получил убежище там! Дори хитлеристка Германия е спазвала тази част от международното право, като е разрешила на Георги Димитров след лайпцигският процес да отиде в СССР (където са му дали убежище), вместо да го екстрадират в България, както са настоявали тогавашните български власти! Трето, американските власти нямат никакво правно основание да съдят Асанж, тъй като той просто е публикувал дадени му от други документи и сведения, че представители на американската държава нарушават американското и международното право! Според американското законодателство това не е подсъдимо, а е похвално! Отделно, че Асанж не е американски гражданин - той е с австралийско и вероятно с еквадорско гражданство! Така че целият този случай отново демонстрира пълното презрение на САЩ и техните евровасали към международното право, и показва, че западните "демокрации" уважават само правото на силата!

Спазарили са се значи...

демократични братя, дето подслушват цял свят и мачкат наред. Само че като гледам, идва тяхното време да бъдат смачкани.

Русия защо не му предложи убежище и да иде кола на посолството да го вземе! И какво се оказа, една от най-недемократичните държави в света се оказа по демократична от най-големия демократ на света САЩ!

За да е по- демократично ,скалъпиха му изнасилване !Нещо подобно на скалъпената история с кметицата от община Младост !! Да живее "демокрацията" !!

Този що не си отиде в Русия?

Това е добра идея, на Русия не и пука от никакви санкции, даже те и действат добре на икономиката

"даже те и действат добре на икономиката" това го кажи на руснаците с 100 долара заплата на месец.

защото не го пуснаха наглетата, а краварите го чакат вече 5 години пред посолството в лондон.