Екстрадират в Германия българин, работил в колцентър за търговия с криптовалута

Младият мъж е обвинен, че е извършил над сто измами на стойност над 1 милион и половина евро

Обратно в новината

Коментари - Екстрадират в Германия българин, работил в колцентър за търговия с криптовалута | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да видим дали ще привикат немския посланик плъховете булгаристански.

Патриотично! Българките друг син ще родят, съдиите да не се стряскат.

Опаааа!!!! Елате пиленца при батко, да ми пейте сладко, сладко!

В държавата на мафията е така, тези младежи са били бушони за жълти стотинки. Истинските престъпници едва ли ще бъдат открити.

Какво общо има немският посланик, когато нашият хипебезпристрастен съд така е отсъдил?

И как швабите са доказали че той е извършвал измамите.....той е служител в call център ...и продава софтуер...софтуерът съществува ли? Ако съществува и с пръст не могат да го пипнат...не дай си боже и софтуерът наистина да е за търговия с криптовалути...е те тогава пвабите ще плащат защото могат да бъдат съдени в Европейския съд

хахахахахахахаха Браво на Нексо ! Бръкнаха здраво в анала на Каскетурата и Гербературата !

само така пълна ейкстрадация ..Zaщото нашио съд е най хуманнио съд ..не е осъдил и един голем иZмамник или мошенник ..

Какъв е етноса ??

Скоро и Нексо ще обяснява защо не е върнала парите на американските инвеститори.. Ама екстрадация от Дубай няма.

Това е възмутително. Бг не предлага никаква защита на бг граждани. Каква е тази ненормална екстрадация. Май вече ще се замисляме, като чуем чужда фирма, дали ще кандидатстваме за работа. Току виж ни и обвинили в нещо и екстрадирали в чужбина и да изгърмиме като бушон.

питай. С перфектно владеене на немски и английски, какви мислиш са?

ще има ..ще има ..янките не са бай Ганя

Не го давайте на фашагите.

Момчето няма никаква вина. Вижте каква му е длъжността - комуникира с клиенти и ако някой е заинтересован от приложението го прехвърля на служител от по-горно ниво. Това означава ,че момчето е секретарка. Няма си понятие от това което предлага. Така се работи в повечето кол центрове. Мога да говоря от личен опит защо ,а работя в кол център имам подобни секретарки. Те грам понятие си нямат от продуктите които предлагаме.

Алооо. Обажда се ружа игнатова. Искате ли да си купите уанкойн?

Е наиграло се е пешлемето! Успех сега с разкарване насам натам и да му е за урок!

Очаквайте фалита на пирамидата НЕКСО, когато през Април трябва да върнат парите на американците. Трябва да започнат и изплащане на глобата от 42 милиона. Тогава ще е големия цирк. Ще е най-добрата реклама за обединението на "добрите" сили.

Поредния позор за тая псевдодържава

То да бяха само американци, половин Европа ще ги гони тия ...

Виновните са Жасмина Дурмишевич и Лиор Лео Бакши,а не нашият !!!!!

На тези избори, баба Гина Чистачка в НЕСКО дали ще си дари двугодишната заплата , на Христо Иванов И когато си дари заплатата за 24 месеца, с какво ще се харни, пътува, топли и облича ...

Такива трябва да лежат в Затвор по 5-6 години . Всеки Ден получавам имейли за актуализация на банкирането ми . Адреса е Англия .

Едва ли... Но който е повярвал, пада му се, щото, каквото му се пада, му се пада. Българите такава поговорка нямаме. Та цялята схема няма да е българска.

сега, като младежа се е по лакумил за заплатата и не е могъл да събере 2+2. че това измама, пак някой друг да е виновен. Ми мислете го хора, всички тези младежи уж са завършили икономисти, толкова ли не могат да осъзнят за какво ства въпрос и влизат в тези схеми.

Не се хваща, като си няма понятие. Сега работа бол и строители се търсят.

Ама му е било екстра, докато си е зимал заплатката и е бил от "Айтито"! Мислете с тия глави като се хващате да бачкате за всякакви мошенници. Той не знаел кво продава. Айде бе. Чак пък да е такъв глъм не вервам.

Абе нещо не мога да разбера германските закони - отговорния за измамата не е ли този който е взел парите?!? Тоя момък има ли над 1 млн. евро по сметките си? Ако е бил е на процент е виновен, но не само той.

Тилев. ..Тилев ? …Ооо - Тилев ! - демек ДъСъ стигнАле Вси”наште” И до унукитееее… ——— …Шибана. …Задунайшка. …незнамквоси.

Айди още едно ИТ артиса

Това, че този келеш не е знаел какво продава, си е негов проблем. Това, че не си е давал сметка, че подвежда клиентите и те така са загубили пари, си е негов проблем. Когато си прост, ще си береш последствията. От юридическа гледна точка той е човекът, осъществил контакта и комуникацията с клиента. По-горният началник не случайно се води "акаунт-мениджър", а не дилър. Той ще каже, че не той е уговорил клиента, а е поел готов клиент, уговорен и предаден му от глупавия келеш-бушон, който ще опере пешкира. Така става, когато с един чужд език глупаци отиват да работят в колцентър без хабер понятие да си имат с какво се занимават. Интересува ги само заплатката и си мислят, че само с един чужд език няма проблем финансов софтуер да продават.

ДиректноДоказано : - Случайни “айти” с заплата Над 4-5К лв/М - Няма.

Каква поредна ИТ драма...

Споко, ако наистина е невинен , ще се отърве, на разследващите им трябва да бетонират обвинението срещу шефовете му , ще си каже всичко което знае , ако не иска да лежи вместо тях.

Няма логика момчето да е знаело,че се върши измама.

не е ИТ, айде спрете да обиждате ИТ хората, то не ги свързват с Нексо, с ДБ, с ПП сега и с мошеници. Във всяка област си има шарлатани и те трябва да се опредлея чисто и просто като мошеници.

И все пак - #Кой ли Даде одобрение И на тоз “бизнес” ?( ..та и го очадъри как нада ;-)

Той този бизнес някакво разрешение ли изисква, че някой да трябва да го одобрява?

Ако не е знаел че подвежда хората не носи вина. Носят тези които правят измамата.

Екстрадираният е внук на треньора по щанги Иван Абаджиев.

Ба, маани! Работа по телефона, ...онлайн ... И други такива. Че то това си е у лайната.

Нюрнберг - Е в Германияаааа… (Ах, Тез “съвпадения “;-)

Ааа, Абаджиев? Правнука на Менделеев?

А познайте дали Сърбия, е ли Израел ще си екстрадират хората в Дойчланд? Само нашите безгръбначни мръшляци, съд и политици предават честно, работещи, млади българи и то наивни мисирчета, изкарващи си едни по-прилични заплати в България на чужди държави. С идеята да операт пешкира на измамниците завлекли милиони

Какви са тези глупости, в Стара Загора няма нито един колцентър? То и ИТ фирми има 2-3.

Човека е работил в рамките на ЕС , тоест - лъгал е Пенсионери от ЕС . Не са от Израел и Индия .

..Сиърс - кол центр на задунайкаю…иии - Фрас ! …Телус… …Нексото - тоже самае… ———- ..абе нЕъ пппразннно :-)))))))

Родината е е последен пристан, родината е убежище, родината е майка закрилница, защото ако ви защити днес вие ще я защитавате утре! Много са държавите, кото не предават своите граждани по никакъв повод и при никави обстоятелства, защото са едно цяло. Не така обаче стоят нещата в бг-то. България направи така че една българка да гние с месеци в ареста само защото американски низш следовател така поискал, явно да се направи на активен, друг българин щеше да последва нейната съдба, но отвъд океана го пожалиха. Фирма с милиарди оборот е демонизирана, защото традиционното амплоа бг властите е да угаждат!!! За какво ви е тази родина узурпирана от безродници?!? Спасявайте се!

Никоя цивилизована държава няма такава практика!!!. От друга страна бяхме готови да изберем за “човек на годината” убиеца Джок Полфрийман. Мърши мръсни са останали само на тази територия

Никоя нормална държава няма да си даде младите хора по този начин, лизачи мръсни, преди някой да поиска нещо, те вече са зинали да му го дадат. Срамота, това са деца, които си изкарват хляба. На такива места подобно ниво служител НЕ МОЖЕ да взима решения и да носи ОТГОВОРНОСТ за подобни операции. Решенията се взимат от по-висшестоящ персонал, разговорите директно се прехвърлят към супервайзор, мениджр, защо тях не опандизят, гадовете??