Екстрадират Митьо Очите до дни

Самият Желязков искал по-бързо да приключи процедурата и да бъде върнат в България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как няма да иска в БГ затвор, тук ще си е като на курорт! С 3 телефона, телевизия, домашен отпуск и шефа на затвора ще му целува задните части!

По-добре да му направят "Midnight express" в Турция, отколкото метания с локум и кафе около съдебната зала. В най-лошият случай Митьо ще отиде при братя Галеви. Иначе ще види нанай затвор.

Аз предпочитам там да си излежи всичко. Щото там няма да може да ходи на кафенце и на дискотека. А тука - разтурена работа.

Стоя, в Стамбул не беше ли и Домуачиев брат?

да ни го предадат и да го пуснат под гаранция да види промените у нас.

т.ест пускат го пак да си върти очите

А ако издаде съучастниците си няма ли опасност от правителствена криза?

Да си идва вече, стига са му се любували турците в панделата, че съвсем ще му изскочат очичките на тоя! А на другия сладур, дето са го пуснали нашите да си седи вкъщи и ръководел погребалния бизнес на групировката, как да му се разбира функцията- почиства след като е свършена работата ли. Как може такива да имат протекции отгоре и да се чувстват недосегаеми в България! Срам!

Тоя дерибей е фигура само сред глупаците в България, но турската полиция не е българската, а в затворите им манафите не ги интересува "очите" ли му викат на име, наркодилър ли е или мутра !! Затова дава зор да се връща при аверите си от полицията и "правосъдието" ни !! Явно "напъните" отзад са му дали зор :-))!!

Как няма да иска да се върне по бързо. дали пък няма пак да гледаме версия на Били Хлапето по български. и ще настане ...It's judgment day in ..BG

Как нема да бърза,в турски зандан не се шегуват.Те знаят ,че мъж не може да забременее , но упорито продължават да опитват.

Погребалния шеф да оздравява по бързо,и да си спомни колко е дълъг Мамин Митко. Скоро ще трябва да му шие дървено пардесю.

защо тези двама общински съветници /престъпници са в държавното управление ???

МИТО ОЧОТО. ЩЕ БЪДЕ ПОСРЕЩНАТ С ХЛЯБ И СОЛ ОТ КУРИ, ВСЕ ПАК ТОЙ Е СПОНСОР НА. СТОЛЕТНАТА ПАРТИЯ......

Малко му беше в турския зандан...

Няма ли кой да го гътне тоя престъпник, по-добре да не ни го връщат.

Ами тъй де,и човека бърза дасе прибере,че бизнеса го чака.Може някой да му го гепи. И после от начало,пукотевици, бухалки,уморително.

Незнам защо прокуратурата чака някой да излезе в чужбина и тогава давайте арест след арест то не беше пране на пари и какви ли не обвинения и накрая едно ГОЛЯМО НИЩО

Слаб престъпник е Митьо. Само двама го водят приятелски с белезници пред тялото. Виж Иванчева е най големия престъпник - с белезници зад гърба и пранги на краката. Дано дойде време тези които я унижиха, като я оковаха като в средновековието, да бъдат на нейното място. Не става дума за защита на Иванчева. Не я познавам и не съм от квартарла и. Съд за дебилите които оковаха 50 килиграма жена. Какво падение на полиция, прокуратура и сад.

така е. Само не мога да разбера, "минусите" към коментара от къде идват...

А дано, ама на дали !?

Няма начин тоя келеш да не е "пропял" в пандиза. И сега трите прасета са на тръни, защото не знаят откъде да очакнат шамарите.

пропял е я! от как почна да пее издирваме арабаджиеви, нагазихме прокопиев, чакаме да доставят баневи, бст се отказа от бечо, преди това ги заряза гергов, на курнелия остана без спонсори, и налетя на "спонтанни " протести! до вчера мамките на деби.лчетата, днес горивата, утре % масленост на киселото мляко!

Селяндури Дирски: ЕКСТРАДАЦИЯТА!

какво ли би казал Апостола на някой като Очите ?!

Едва ли би разговарял с тая отрепка , по-скоро би го гръмнал ... между очите .

БСП-Бургас да подготви тържествено посрещане!!!

Всички български престъпници искат да ги приберат в България. Явно в България присъдите не са чак толкова справедливи или изобщо ги няма. А дори и да има затвор ще е малко с платени привилегии....

Една БГ Медия знае че Митьо очите ще пристигне в България окован , Само че Държавата НЕ ЗНАЕ ?

иска я, що да не иска? ще си дойде, ще се разболее, прелатите ще го пуснат, може и да го лекуват в санаториум на държавен масраф! кой няма да иска?

Време беше !!! Хайде , че на родният ''Бизнес'' му липсват кадри !!!!

Инструктажът му ПРИКЛЮЧИ Връщайте ГО

Никой нищо не знае, защото това са договорки на високо ниво и никой не сме да се говори неподготвено - все пак за заплатка работят!

Само да се върне и ще го ликвидираме . Този път път няма да му се размине .

Как няма да иска да го върнат, като тук ще го третират като цар, а бургаската полиция ще го пази ... не като в турския арест, където може да стане нечия мома.