17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пълен леш е тая "новина". Детонирал боеприпас , май по време на занятия , срутил стълбище , но нямало загинали. под стълбището ли се събират за провеждане на учебно занятие ? Или то е било на тема "миниране на стълбище" , доста реалистично учат......

А бе ребята, кой преподава с истински боеприпаси по стълбите бе и въобще в коя военна академия се внасят ей тъй истински боприпади, които събарят стълби, но няма дори ранени?! ВЕРВАМ!

сами без война ще се изтрепят.

Трепят се по българските полигони

В България, на полигон, даже загинаха американски инструктори от избухнал боеприпас

В България гръмнаха цели заводи ...., а соросите се загрижили за Русия

кои са тия заводи бе , червен мухъл ? И споко , никой не се е загрижил за Русия , нито сороси , нито мороси. Просто си правим т*шак с тях , за да ви гледаме сеира на руските изтривалки , дето веднага рипате като матросовци.

Е, добре са ги обучили :) Това е доста показателно за това къде се намират руснаците ...

Космоси, галактики и без аналогични космически кораби, а на 10км от Санкт Петербург хората още акат в храстите. Прасета в космоса ;-)

В София и Париж има хора, които а.кат и по тротоарите на булевардите. Но е вярно, че държавите в които са тези градове, нямат космически сили. Едната даже няма и военно въздушни сили. Но пък е в демокрацията и в НАТО. И Силата ще бъде с нея.

Да ти избухне бойна мина във кабинета на военна академия.Абе рашите що не си внесат малко учебни мини,гранати и други боеприпаси,бе?Или във военната академия..."как на фронте".

Всички от РОСТРОЛНАДЗОР на самольота и в Сирия да вадят и разминирват мини.

Там ги махнаха, ама пак питам, къде са наказаните за експлозиите в България?

Червените "бизнесмени"/бивши ДС-ари и военни от БНА/ не се наказват.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия уведомяваме Товарищ Путин, че въпросната агенция има само надзорни функции. Нека се обърне към изпълнителното звено, което Ние с нескрита радост ще надзираваме и ще наказваме всяка грешка - който стъпи на мина, другарчето му също го отнася.

боеприпас... в "университет" ???? домати... с колците.

Вероятно, наистина е друго. Ама те ще го разберат, какво е. Докато у нас, що народ се затри, и следствието си "затрая". Петолъчката, до София, в Монтанско, май беше. Осъдени няма, мъртви- доста.

както и у нас , при подобни инциденти ако се касае за виден партиец /наш човек/ нито следствие ще има нито закона ще е приложен. Нашата система тук е точно копие на тяхната затова и резултатът е предварително ясен.

На едни им се взривяват боеприпасите /те пък какво правят в закрито пространство/, на другите пък и падат хеликоптерите.

Само питам.

Какво питаш?

Боярыщник в съчетание с пилешки интелект и импотентност водят до това

Вчера се е разбил американски хеликоптер. Тук не са го отразили. И там ли е боярищник и пилешки интелект?

Взривила се е бойната глава на асансьора. Открай време има предложения асансьорите да бъдат заменени със западни модели, които могат да работят и без бойни глави.

"Военно-космически сили".....тия са болни мегаломани.

Не съм защитник на руската идея и то грам , ма що те да са мегаломани а другите не ? :) САЩ отдавна имат създадени "космически части" като войници ... или е важното да плюем по Русия щото тя е виновна.

Военно-комичната академия. Винаги са ми били смешни с тая мегаломания и космическите простотии.

Те в РОссия военни полигони нямат ли,че се обучават във кабинетите на военните училища със бойни мини,снаряди,оръжия.Бах,мааму, а солдатите къде изучават"ИСКАНДЕР"-а?

Зевзек

В академиите текат научни разработки. Американците създадоха летяща раница, а къде мислиш руснаците сътвориха реактивен потник? Със сигурност им е минало през акъла да го оборудват с бойна глава, след което той се е опитал да избяга, тъй като всеки с поне малко интелект, макар и изкуствен, рано или късно се опитва да напусне страната. Тогава са го отстреляли.

Не съм чувал за летящ потник,ама дадоха на фотос товарищ Путин с най-големите валенки,вероятно с ядрени двигатели,да изсрелва солдатите директно във вражеските обекти.

Зевзек

Как ще си чувал, след като разработката е секретна?

Релсотронният снярад от съседната новина

спрете да ни занимавате с тези азиатски орди.

Спокойно, това е контролирана експлозия. Тя е полезна, съща както и Глобалното затопляне