Експлозия във военен завод в иранския град Исфахан след атака с дрон

Пожар избухна и в петролна рафинерия в индустриална зона близо до северозападния град Табри

Обратно в новината

Коментари - Експлозия във военен завод в иранския град Исфахан след атака с дрон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Изгори, за да светиш!" - соцбългарски социгрален соцфилм със соцсъдържание, спечелил соцнагради по соцфестивалите. После се оказа, че са на всеки километър и дроновете не стигат...И сега кой ще подава на колхозниците бракмите си, дето украинчетата започнаха и с пращки с камъни да свалят? Че и парите са на привършване, а идат леопарди и други страховити животни......Остана да се вземат само от Султана, той пък - от мандарините зад Стената на величието, а те от кого, ни кой не знае. Да не се окаже, че са наша разработка от БАН и електронна направа в Правец, голям майтап ще бъде, Уйли.

Въпроса е ще секнат ли доставките на дронове към кацапия?

Чифутите, трябва да бъдат изринати! Палестина ще си отиде на родното място и ще има спокойствие в региона!

Абе такова ли го. Кой ти знае кое е справедливо, кое логично. Русия може ядрено оръжие - Украйна не може. САЩ може ядрено оръжие - Северна Корея не може. Израел може ядрено оръжие-Иран не може. Израел и САЩ може бомби, чалмите - не може бомбят. Кой да си харесам евреин или чалмата? То като сърбите и косоварите. Ех ако можеше тихичко да се избият едни други и да не ни занимават. Аме все го отнаясме и ние. Най-малко с мигранти.

Каквото повикало такова се обадило. Нали се сещате къде ще бъде следващият взрив.

Хайдеее, ЕВРО-АТЛАНТИЦИ, ВЪОРЪЖАВАЙТЕ Иран! Да започне БАЙ-ДЪН-а!

Чакай, в момента Иран въоръжава Русия, че не могат да правят летящи Москвичи, без смукач.

Мноооооги искам да те чуя ти колко отчетливо ще произнасяш думите като станеш на 78/79. Или.. дали въобще ще доживееш до толкова със селския си 'лайфстайл' базиран на евтин алкохол, животински мазнини и цигари. Успех..

Фащ разпалват войни навсякъде.трябва да се обяви за терористична държава

Така е когато не се внимава какво би могло да падне на главата Ви

Досега иранците не са съумявали да отбият атаки с дронове или ракети. Руско ПВО?

Като руското ПВО няма друго ! И Москва беше с най авангардното ПВО ама е на дъното Моста до Крим и той беше най охраняваното нещо от под водата и от космоса ама и той. с незначителните повреди още го оправят Летището в Крими и то е с Русо ПВО Както и летището в Сахалин на 100о километра все руско ПВО го пазеха ! Ирак Беше само с руско ПВО ама САЩ нямат една загуба Либия тоже беше с руско ПВО Сърбия и тя е там имат свален един стелт по данни не от ПВО но и да е все тая . Толкова за руското ПВО

Току-що обяви всички агресии на САЩ по света, и вече може да определим САЩ като световна терористична държава!!! Трябва да и бъдат наложени санкции, и да бъде изолирана от целия истински свободен демократичен свят!!! Както знаем всички, няма и свобода на словото вече там и в целия Запад! Спрени са телевизии и др. медии, защото не споделят военната лакома стратегия на империята, което говори за страх, като за световно!!! Не е ли право на "свободния" мислещ член на Западното общество да реши коя гледна точка е правилна в един конфликт?! Кои сте вие малоумни джендърски политици, които ще казвате на свободния уж човек, кое е правилното?! Къде са ви ценностите ви смешници скапани?!!!

При НИКОЯ от въпросните 'агресии на САЩ по света' висш държавен служител на САЩ не си е позволявал да заплашва с ядрено оръжие. И то при положение че използването на тактическо такова далеч от американскте брегове не би донесло никаква директна вреда на САЩ. За разлика от днешната ситуация.

Посочи ми коя територя в Ирак е станала Американска или в Либия и веднага вдигам знамето на антериализма А Аз ще ти напомня че в пределите на Русия има хора на които им е забранено да се самоопределят като българи ! В окупираните в Украина територии българския език е забранен училищата затворени А напротив Украина в момента кои то ги освободи се връщат българските училища ! А Африка в момента русия има виски в повече държави от колкото има америка Във Венецуела има руски бомбандировачи не американски

Шило

И, какво следва? Предаване на още оръжие, включващо ракети и дронове на Хизбула, която да думка евреите вместо персите.

Иран бате, не знам кво се чудите...

Голяма работа. Евреите пак се шегуват. Простено им е. И да не им е простено, няма кой да ги съди, така, че, да забравим за тази история.

Или си мислят , че само техните дронове могат да съсипват цивилна инфраструктура? Квото повикало, такова отвърнало

И тоя еврейски цирей трябва да бъде заличен от лицето на планетата, не само тумора САЩ.

Предпочитам евреите и американците пред тези малоумни фанатици разполагащи с модерни западни технологии, но с разбирания от средновековието.

Има цикличност може пак да излезе някой неразбран художник с мустачки.

И тия се научиха да лъжат като руснаците, хаххаа

Евала на братовчедите, не трябва да се допуска тия чалми живеещи векове назад са се сдобият с ядрено оръжие.

Дойде дъртият ястреб Биби на власт и са готови да запалят света.

Просто прекършват завод за производство на ирански дронове в Иран, което не е нещо лошо, предвид факта, че тези дронове се използват от агресивната Русия срещу Украйна. Кой знае още за какво ще ги използват тези дронове иранците, та затова добрите сили са решили да ги спрат. Браво! Дано всичките им заводи за дронове да ги унищожат!

Пийте си хапчетата бре

A кво става ..великата руска втора армия в света от къде ще взимат дронове