Експертизата: Кристиан Николов няма личностно разстройство, може да носи отговорност

Наркотиците в кръвта му не са можели да доведат до успиване преди катастрофата, при която загина Милен Цветков

Обратно в новината

Коментари - Експертизата: Кристиан Николов няма личностно разстройство, може да носи отговорност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на експертите, че не са се поддали на пари и влияние, каквото неминуемо им е било оказвано от маминка... Значи тоя нагъл убиец е бил напълно вменяем към момента на извършване на жестокото деяние и може да носи наказателна отговорност. И дано я понесе тоя дрогиран дрисльо...

Жалко това може да стане само в Българив! Не може човек , убил друг по н какъвто и да е начин , да е на свобода! Но какво да се прави , това е нашия съд!

един погибен млад живот . трябваше да му дадат шанс до 3-тия убит

Прибирайте го тоя , че и него ще намерят на някой стадион с дупка в главата.

Целенасочено се повдига обвинение за умишлено деяние, което всеки вещ в материята знае, че няма как да мине! Всичко това се прави с цел протакане на делото! Както се вижда към момента всичко се суети около точно този казус, умишлено или по непредпазливост!

Е толкова алчен ,че и убийците не са виновни.Доказан убиец на свобода,или ще избяга или условно.Девето да ги гони съдийте дето защитавт убийците

Гешев му е личен приятел и е оказвал натиск на съдиите. Мая го е видяла. Има доказателства!!! Оставка!!! Затвор!!!

Не се притеснявайте. И това леке ще се измъкне.

С един приятел имаме бас колко годинки (ако изобщо) ще лежи този мамин убавец. Да видим.

Ама дори и наркотиците да са го успали, това прави ли го невинен??

да носи отговорност,ама БГ съдът не може да откаже яките подкупи на мутренската му майка,така че няма да се наложи.Всичко е точно.

И този адвокат е без съвест. Само банковата сметка е важна!

ако обикновен човек беше извършил това, отдавна по бързата процедура да му е видяна сметката

Естествено, че е психично здрав и може да носи отговорност. Дрогата премахва задръжките, това е. Парите също. Дрога + кинти = Нагъл дрискач. Сега да не се скатава зад правни разпоредби и алинеи, а да лежи. Има късмет, че е в България, а не в Китай или Северна Корея. Досега да го беха изяли прасетата. Такива боклуци като него нищо по-добро не заслужават.

Не съм сигурен но май тези години дето сепротака делото се приспадат от присъдата

Въпросът е дали деянието е умишлено, ако докажат, че е заспал (примерно), това съществено ще намали крайната присъда!

Само дето тая отговорност ще я носи у тйх и най вероятно скоро в чужбина.

Тоя след няма и 3-4 години ще е предсрочно на свобода! Обаче има една подробност, че много народ му е набрал и може да завърши предсрочно като ония на Герена.

Ще лежи не повече от една годна след края на делото. И аз бих се обзаложил!

Страшното е, че го приемаме за.. нормално.

Чайче с до 5% CBD ли му казвате чай с упойващи вещества Че една бира има повече ефект. CBD-то няма абсолютно никакво психотпропно действие, камо ли да повлияе до степен, да се държи като изтърван на уличата ЛСД експеримент

Ами да я носи, що го пускат под домашен арест?

Не е умишлено и няма как да се докаже подобно обвинение! Шофирал е под въздействие на опиати и с превишена скорост, но това не означава, че нарочно е ударил колата на Милен! Престъпление е непредумишлено с отежняващи вината обстоятелства, заради превишената скорост и наркотиците.

"Той е с електронна гривна на крака, която не му позволява да напуска адреса." Той сигурно напуска, само гривната е на адреса. Да видим дали ше се появи в съда отново ....

Може да няма психично или личностно разстройство, ама вече доста разстроен ми изглежда като разбира, накъде отиват нещата. В килията е доста разстройващо. Може би това са имали предвид защитатата му? Че е доста разстроен от перспективата да живее в килия.

До бай Тошко. И, че може да развие стомашно-чревно разстройство пребивавайки в килията със загорели затворници.

Защото умишлено е взел наркотици. Приемът на наркотици трябва да се счита за утежняващо вината обстоятелство, а не за извинение. Всеизвестно е, че терористите и други убийци се друсат, за да могат да извършат убийствата си.

Толкова много време за дело, което е ясно - престъпление записано на камери и извършено пред свидетели, експертизи и отлагания навяват на мисълта, че може няКой да е поръчал това убийство.

Това е тотален лигльо. Надрусал се, убил човек, съвсем съзнателно се е качил в колата си. Да беше мъж на място, да се признае за виновен и да си излежи присъдата 5-6 години, то в нашата мила родина повече май не дават. То студент съм, чай съм пил, зъбите с не знам си каква паста съм си мил...

Защо - "Ще бъдат проучвани фирми и документи от държавни организации, които търгуват с чай и паста за зъби, съдържащи упойващи вещества с успокояващ ефект."?? Нали вече се установи, че чаят и пастата му, които уж е приемал и, от които беше взета проба за изследване - нямат такива вещества. Защо тогава ще се издирва какво се продава на целия пазар? За да може да каже -а, точно от това пих?? И всъщност нали - "Николов твърди, че употребява подобни препарати срещу безсъние, които се продават свободно" - как употребява упойващи препарати срещу безсъние??? Нали бил с висока интелигентност, какви са тези глупости?

Не го приемаме за нормално, а за българско правосъдие.

_stankow

Колко е добре човек да си мие зъбите. Може да го оправдаят за убийство, ако се наложи ...

Осъден съдия!!!!!!! ехеееееееееееееее.....

Вижте статията за застреляния днес. Осъден за убийство. 25 години без право на замяна. В последствие намалени до 14, от които той е излежал някаква част. И 20 да му дадат. Ще обжалва след известно време. Ще му я намалят, защото е млад, неосъждан. После ще излежи половината и ако няма нарушения в затвора и го пускат. Т.е. в най-добрия случай ще лежи 6-7 години. Лежането в ареста ще се приспадне. Ще е навън преди да е навършил 30.

Магистрати толкова ли ви е страх от пештерскат кралица на Грапата ? Милен загина от този с бялото дрогирано носле ! Майка му мислеше да го изкара луд с пари и ръкия !

За убиеца - доживотна без право на замяна!

_stankow

И домашният арест му се приспада ...

ГЕРБ ги няма да защитят наркоманчето. Нали си спомняте, че в колата бяха синчето на Лъчо Мозъка и още едно герберско отроче?

Хора, нали знаете как е в България. За едни е майка, за други мащеха. Ще го пуснат най накрая. Майка му нарина стотици хиляди евро, а прокуратура и адвокати си знаят как да го изиграят този фарс. В България под закона попадат обикновените хора. За такива като този убиец няма закони. Ще го оправдаят и ще го пуснат. После ще отиде в Испания, и край на филма. Не се случва за първи път. В България винаги е било така.

Смейте се, плачете, без значение е... Още не мога да разбера как един млад човек би поискал да остане и създава семейство в тук... България отдавна я няма... сега е булгаристан! Добре дошли!

На нас ни е ясно, че може да носи отговорност. Проблемът е, че най-вероятно няма да я понесе.

Е то и онзи от другата статия получил доживот без право на замяна ама ей го на, на свобода.

След 7-8 години в парка или на стадиона на подуенските жабари... с дупка между очите. Ще я понесе, ще я понесе...

Малко сироп за кашлица върши същата работа. Даже не е нужно да си го пил, само да имаш рецепта.

"Assassin" идва от хашишин точно щото са се разцепвали за да им е лесно да убиват.

Абе хайде стига търсете под вола теле, да бъде осъден доживот този убиец на пътя!!! Лайнар!

Спокойно, ще праща на съда и прокуратурата коледни картички от Кейптаун...

Как си предсатвяш "обикновен човек" да направи подобна тъпотия!? Искал да си оправи предницата на колата, тако направи ПТП ( и после каското да го оправи), ама не му хрумнало, че човека отпред може и да пукне.

На Терминал 1

Убийстото е станало по следния начин. Наш Кристианчо чукнал колата на мама. Искал да си оправи предницата, като направи ПТП ( и после каското да оправи щетите), ама не му хрумнало, че човека отпред може и да пукне. Та такива ми ти работи.