Експертиза разби "на пух и прах" тезата за случаен прием на дрога от убиеца на Милен Цветков

Сестрата на Кристиан Николов даде показания пред магистратите, въпреки че законът й позволява да откаже

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какви плоски глупости за да оневинят, че човека се е надрусал - чайове, пасти, шведски горчивки, ццц... все едно на човек с алкохол в кръвта да се обяснява че си изплакнал устата с Листерин 100тина пъти преди да пътува. Аз не мога да разбера, какво е направил за да мине със 100 на червено със спряла кола отпред, не я ли е видял, това е супер неадекватно, прилича на много дрога наведнъж. Защо ще пришпорваш като няма отде да минеш, а и е червено? Да речем задремеш, отпуснеш се, взел си нещо тревица, хапчета, биричка, кока ... ще се хакнеш с 30-40-50 пред светофара, обаче със 100 е, ако имаш халюцинации или нещо ... какво да е, искаш да минеш бързо на червено и не виждаш спряла кола, щото е сива??!? Дайте обяснение, аз нямам какво трябва да ти се случи в главата и как са допуснали да седне да кара .... това е тотална липса на реално усещане, ужас, и щом веднъж е станало, значи има и други като него ...

Колко време е необходимо, за да вкарате в затвора някой, който е извършил престъпление посред бял ден пред свидетели със запис от камери и с медицинска експертиза за употребени наркотици?

Зависи кой е? Пред закона всички сме равни ама някои повече!

Като са доказали че лъжат - веднага дело за лъжесвидетелстване!

Извод - не пийте чай и не си мийте зъбите преди да шофирате! Да гние в затвора доживот!

Анна е добра защитничка на брат си... Да се вземат проби за упойващи вещества и от нея!

Еееее, това се казва защита. Ами пускайте го младежа от ареста, да си завърши образованието и да започне работа в някоя фирма. Щом е от паста и чай, това е родолюбец. А щом е научил и сестра си да мачка лоста на скоростите, той е за награда.

Тия за какво го съдят за дрога или за убийство на човек . Няма значение дали е имало наркотици . Защо не е карал както трябва - въобще не спира и удря колата .

Още ли не е осъден, този кретен?? Какво още се мотаят съдиите??

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Изпитвали главоболие , явно от зверско препиване и смесване на какво ли не..........

Как лъжат и мажат тия, само и само да измъкнат наркоманчето. Дано не успеят!

Истината е проста. Наемните убийци на Бойко утрепаха Милен с манджурски кандидат в лицето на този отговарящ на профил (разпасан) младеж. Причината е , че хем Бойко му имаше зъб на Милен задето никак не си държи езика при фронтални срещи, хем защото се изказа доста зле за ковида баш когато ОВЦЕТЕ трябваше да бъдат карани да вярват в неговата невидима сила и страхотия. Е тогава Милен каза и ключовата фраза "Маските не са за да ви пазят, а за да мълчите!-самата истина" дето можеше да замисли доста хора, все пак Милен не беше кой да е. ЕТО ГО ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ! ИМА СИ НАЕМНИ УБИИЦИ НЕ КЪДЕ И ДА Е, А В НСО и ПОЛИЦИЯТА. КОИ УБИ ЖУРНАЛИСТКАТА ОТ РУСЕ-ТЕ, КОИ СПРЕТНА ПОКУШЕНИЕ НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ-ТЕ ИМАТ СИ МАНДЖУРСКИ КАНДИДАТИ, ИМАТ СИ ИЗНАСИЛВАЧИ, ИМАТ КОЛЕГИ ПОЛИЦАИ< ДЕТО ДА ГИ ПРИКРИВАТ, ИМАТ МЕДИИ ЗА ПАРАВАН И ВСИЧКО ИМ Е ТОЧНО> ДА ГИ ИЗТРЕБИМ ВСИЧКИТЕ! “ПО-СЕРИОЗНО С ВАКЛИНОВ”: ЕКСПЕРТЪТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ НИКОЛАЙ МАРКОВ ЗА “ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА” в БЪЛГАРИЯ http://bit.ly/AntiCor1 или това "Разкрития от кухнята за зависимостите на службите и схемите на задкулисието, наемните им убийци, за РЕШЕНИЕТО НА ЧОВЕШКИТЕ НИ ПРОБЛЕМИ В НАША НАРОДНА ПОЛЗА: ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ - интервю с бившия служител ДАНС и доказал се на ПРАКТИКА народен човек - Росен Миланов* http://bit.ly/Zavisimostite-na-slujbite http://bit.ly/NacionalnaSigurnost1

Аллоо ти наред ли си ква политика има тука има убийство няма значение кой е .

Този боклук трябва да висне на бесилото.

САМО ИМЕТО НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ, задържа това рядко л.йно в ареста.

В Германия и парацетамол без рецепта не можеш да си вземеш. Да не говорим за аспирин. Какво като учил в Гемрания ?!?!?!?!?!?

парацетамол, аспирин и ибупрофен до 400мг са без рецепта. Личи си , че не си и помирисвал Германия

Има 5 вика наркотик в кръвта, защото е взел кокаин, а коката в Бг е не повече от 60-65% чиста, има амфети и всякакви други боклуци в нея.Сега адвокатите, ще се опитат от 10 планини вода да носят, но боклучето е бил дрогирано и вероятно здраво “филмирано”, затова е станала и белята.Сега трябва да си понесе последствията…

ПО КОМУНИСТИЧЕСКО НИ КАЗВАХА ДА НЕ ПИЕМЕ КОКА КОЛА, ЩОТО ВЪТРЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СЛАГАЛИ НАРКОТИЦИ. МОЖЕ ТОЯ ДА Е ПИЛ ОТ ТАЯ КОКА КОЛА...

който Тексим купи още през 60-те години на миналия век.

това не беше кола а помия. Захар и наподобяване на цвят

Хайде бе пъпеши.Колко време измина и не може да осъдите един убиец на пътя.Има ли значение дали е употребил дрога или не е.Направил е убийство и му давате максималната присъда и го вкарвате на топло,а вие протаквате едно очевадно дело.Или момчето е дете на някой ВАЖЕН човек и не смеете да се произнесете или чакате нещо.Иначе няма обяснение това размотаване.

Има значение. Има случяйни убийства по невнимание. Тоя се опитва каже че неговоти било такова за да получи по-лека присъда. По принцип номера минава, но не и тоя път.

Нормално ли е всеки път като пресичам на сфетофар да се чудя дали няма да е за последно.. Дали някой няма да ме блъсне без да иска??? съвсем малко дрогиран и съвсем малко пиян няма малко бременна, няма малко дрогиран или си или не си

Брей, брей, аз не си спомням преди три дни какво са ми казали, а сестрата си спомня какво й е казано в конкретен ден преди повече от година... А уж по принцип се води, че имам добра памет, ама такива висини не мога да постигна.

Давал съм показания в съда. Преди това, адвокатът ни предупреди да не се престараваме и да говорим глупости как преди 3 месеца, 1 седмица и 6 дена в 13:42:55 ч. чух дословно това и казах дословно онова. Човешката памет не работи така и да си кажа нещата нормално, че доколкото си спомням, в общи линии беше горе-долу така

Хайде миндила да си лежи доживот присъдата!

Опитва се тоя убиец д асе измъкне по какъв ли не начин, сега с това служебно правителство не може и да подкупи никой да му се не види, иначе щчха да изкарат, че понеже си е жабуркал устата с вода за уста са се озовали 3 вида наркотик в кръвта му.

Какви пасти, какви чайове… Сестра му, е също толкова ограничена, умствено, от него се била учила, той на 21… главоболие изпитвали, нещо непознато за останалите хора по света… Тревожен човек кара ли с над 100 в градски условия? Заключвайте гги тия наркомани за дълго. Цялата рода!

Този се е помислил за голем и нищо нема да стане от сметки, коз, кока и не знам кво.... Самонадеяност=Непряк умисъл=Умисъл. Умишлено е по НК.

Майка му още ли се ослушва и не плаща... Можеше да му дава пари за дрога, а сега се прави на луда...

Стана ясно, че Кьoвeши не идвa пo пoкaнa нa Гeшeв. Инициaтивaтa e нeйнa и щe cтoи двa дни. Първaтa cрeщa e c министъра на правосъдието Янaки Cтoилoв. В пeтък на 11 юни в 12 часа, Кьoвeши щe дaдe прecкoнфeрeнция. и си заминава. Не й трябват срещи с бъдещите затворници Борисов, Гешев, Доган, Цацаров и още и още. Тя ги познава отдавна, какво представляват. Няма да забрави, дойде по покана на председателя на ВКС Лозан Панов.За обмяна на опит за борба с корупцията, какво "топло посрещане" й направиха Борисов и ГЕРБ. Президентът Радев и служебното правителство за два месеца, бавно и полека с авторитет и професионализъм разграждат бетонираната с години престъпна схема на Борисов и Гешев.Не може да има вяра в правителството, ако нашите висши държавни служители са освободени от контрол. Те трябва да дадат пример за прозрачност.

10 по непредпаливост ще е накрая,ако ще и експертиза да го изкара,че е станал кух отвътре от дрога като чирус.

Много е важно как от Каскетурата са подготвили обвинителния акт, защото ако нарочно е направен некадърно, съда ще го върне. Тогава всички ще говорят за това колко е корумпиран съдията, а прокурора хубав чиляк, той опитал, ама на - лоши и корумпирани содии.

Връщането на обвинителния акт е преди началото на съдебната фаза, не по време на заседанията. То е добре да се пише срещу каскета (одобрявам!), но не е зле и да се познават процедурите.

Всъщност като се замисля всеки който живее в София, пие от "софийска вода" и диша от софийският въздух е малко тревожен. За съжаление повечето от нас не могат да си позволят от този успокоителен чай и тази лековита паста. А камоли да кара и Audi Q7

бастуна се е надрусал до козирката ... излапал е и Менделеевата таблица.Мястото му е в затвота да лапа други работи.

Случайния прием на дрога е вероятен колкото и случайния прием на лайна. Как па се не беше наял с лайна, да не се случват такива сакатлъци барем?!

Така, нека ви обясня сега как стоят нещата. Ако наркомана беше убил обикновен човек, досега да го лежи вече...на слънчака. А прокурори, адвокати, и свидетели пирати (както се пееше в песента) отдавна да са изпили и изяли парите, и да са забравили. Проблема обаче е че жертвата е от 4тата власт. Не че са ангели и светци там, но жертвата е един от тях, а това важи навсякъде: щом е един от нас...гоним до дупка. И никой от 3тата власт няма да тръгне да се ебава с 4тата власт заради пари, особено в такъв случай когато има смърт. Защото ще го гонят до дупка. Та...ще лежи момчето ми се струва. Не защото има кой знае каква справедливост, просто е убило грешния човек.

Ако ГЕРБ яха останали на власт съсдигурностщяхадс ги оправдаят Ами мамастежкия джип у тя пълни Чекмеджето. Вижте кои са фирмите й и колко Обществени поръчки да спечелили само през последните 5 години.

ГЕРБ са направили съд. система на СОБСТВЕНА ЧАСТНА ФИРМА .

Закарайте го при бай Ставри, той ще го намаже с една пастичка и ще го излекува!

Е ати и пастата. Аз се чудя защо понякога ми се кара с двеста. Добре , че не пия чай.

Няма страшно , Кристияно! На мама апапите са на власт и ще ти се размине леко всичко! Ето че и съдия Ченалова оправдаха !

Този случай и заради известността на Милен Цветков, доведе поне до едно положително нещо. Спря се тръгналата тогава пропаганда, за легализиране на наркотици. Не че и преди това да нямаше такива случаи, като моторист с наркотици да убие старец, но за такива не се говори.

Ама той само пиел някакво чайче и приел някаква специална паста, пък и умерен шофьор ......... Първо като стана произшествието компанията на убиеца избяга от местопроизшествието. После като разбраха че ще ги обявят за издирване добровоно се явиха в управлението, но само за да мълчат на въпросите и с нищо да не съдействат на полицията(това не се ли води за престъпление в други нации?). После като установиха че Николов е шофьора, не благодарение на него или приятелите му изведнъж компанията му се сети да сподели за чайчето, пастата и липсата на наркотици. След това даже изведнъж се сетиха че докато били на местопроизшествието( може би преди да избягат) Николов помогнал на Милен Цветков, като му оказал първа помощ. Нищо че според свидетелите на инцидента това са пълни лъжи! Ех ако лъжесвидетелстването в родината ни беше престъпление както е навсякъде другаде по света сега нямаше да ги слушаме тези глупости нон стоп! "Анна Николова даде показания по делото срещу брат й, макар законът да й позволява да откаже." А стига бе!? Не може да бъде!?! Роднина на обвиняем решава да свидетелства в негова полза? Кои би си помислил че е възможно!? И какъв е смисъла от от изречение?

Дъщеря ми е студентка в Англия и по време на сесията учеше и работеше по 15-20 часа на ден... и беше много напрегната, натоварена и тревожна... какви са тези чайове и пасти против тревожност... и този от какво е бил напрегнат... от ходене по партита ли???

Тя нейния чай го пие от шишето, не я мисли.

Колко време изискваше тази експертиза?

Хайде и сега сестричката в Сливенския за лъжесвиделстване!

Накрая ще излезе че Милен Петков дрогиран е карал на задна и е треснал спрелият за почивка трезвеник и послушник. Ай сиктир! Смаза ли го като куче? - Смаза го! В населено, оживено място. Какво значение има под влияние на наркотици ли е карал, свирка ли са му въртели в колата или са го кандисвали на задна от втория ред на жипката! Затвор и това е - агресивно шофиране това следва.

а можеше да убие и още хора пресичащи на зелено на пешеходната пътека...

20 години затвор за това лайно !

Дано се намери смел роднина на Милен ,да го излежи това копеле ,ако се отърве леко.дано да е за дълго в пандиза .там ще е на еклерчета/цигански/ с бяло кремче и за много години както казваме

Адвоката му, подобно на марковски, ще развива теза, че момчето не било лошо, да му дадеш шанс, затворите са много гадни и нямало да го превъзпитат ...

В Булгаристан, ако нямаш пари и убиеш човек си заминал за поне 20-30 години в панделата. Ако имаш пари си с условна присъда! Това е Българската съдебна система. И никакви политически промени няма да променят това. Първо, дори и да има воля за това от честни политици - такъв отпор от олигархията и лапачите съдии ще има, че промените ще се протакат с години - и това, пак казвам, ако има честни политици с воля! Но то ги няма - Ристо Иванов и Наско Гнома просто искат да яхнат съдиите, за да може те да командват кой да се покровитeлства и кой да се наказва. Този филм го гледахме вече с правителството на Костов и Наско Гнома! Подслушванията на Наско Гнома също ги гледахме. За съжаление Иван Костов ще си остане човека, който направи мафиотите (като майката на този убиец) от престъпници на "добре облечени бизнесмени"! Жалко! Оправия близките 40-50 години не се вижда!

Значи си съгласен,че ако престъпници не влизат в затвора то вината не е на Гешев ,а на корумпирания съд !

mirosllaw

Точно в Гешевата прокурватура е проблема.

доживот за убиийците

"успокоителен чай или паста" Стига с тези смешки. На този младеж му личи по погледа, че е дрогар. Познавах много такива навремето. Но все пак е млад, дайте му някаква по-лека присъда, дано да размисли в затвора накъде да ориентира живота си след като бъде освободен.

НЕ СЕ подвеждайте по заглавието ! Мачът вече е свирен , щото преди това е ЩЕДРО ЗАПЛАТЕН ! Наркоманчето ще бъде оправдано , защото прокуратурата НАРОЧНО повдигна обвинение ЗА УМИШЛЕНО убийство , което на практика няма как да бъде доказано тъкмо в този случай ! Това е БГ правосъдеие , все пак ! А там закона е само един : "Имаш ли парички , обичан си от всички " , както правилно пееше Мъдрият Кондьо ...

Когато се качваш да шофираш след употреба на наркотици, не е ли умишлено действие? Да пиеш, да се друсаш и после да седнеш в кола, след като знаеш, че е забранено?!?

Да шофираш пиян ( или надрусан) ; И да убиеш човек когато си зад волана , Ей те това са ДВЕ съвсем различни неща !!!

Като се напиеш и се фраснеш някъде в нещо умишлено ли е ? Ясно е че пиенето много завишава шансовете, ама умишлено ли си се наранил ? Умишлено е,седял си го и си планирал. Това трябва да доказва прокуратурата. Трябва им запис примерно дето се казва примерно"Днеска ще утрепя М.Ц." , или "Днеска излизам с колата и първото субаро го правя на хармоника"