Експерти за заразата, мерките и теста в училище: Локдаунът няма да проработи

Ще достигнем колективен имунитет на цената на 70-100 000 жертви, прогнозира имунолог

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целта на тестването на учениците не е да се намалят заболелите, а да се повлияе на статистиката за още по-големи и страшни цифри. По същия начин както се повлия с въвеждането на сертификатите. Тия мръсни и гадни неваксинирани, как си позволяват да не слушкат какво им казва вожда...

Колективен имунитет е невъзможен с тези калпави вакси. ЮК ви го каза право в очите. Невъзможен е.

Експертите като че ли още не са разбрали, че локдаунът има за цел да направи болните в болница средно 5-10 хиляди през октомври, 5-10 през ноември и 5-10 през декември, вместо почти всичките 20 хиляди да се съберат накуп само през октомври. Ако могат да се съберат вътре въобще.

Един африкански бандит, гламав компютърджия, няколко евгенисто сатанисти и акушерката Урсула фон Лайен управляват т..нар. криза.. Нашите пудели изпълняват. Нищо добро не очаквайте.

Този африкански бандит сега е шеф на СЗО. Преди това беше в борда на ГАВИ - едната от двете фондации на Гейтс, които основно финансират СЗО (заедно със САЩ). Между другото, същит този етиопец е бил член на забранената в САЩ т.е.р.о.р.и.с.т.и.ч.н.а етиопска групировка "Tigray people's liberation front" А другият не-бандит Гейтс чака 200 милиарда приход от ваксините... Капиш?

П.тката ти на врата!

Хората НАИСТИНА ли не разбират какво става? Или може би мнозинството разбира всичко, но просто ние сме абсолютно, непоклатимо убедени, че ако сме ПОСЛУШНИ, СПАЗВАМЕ ПРАВИЛАТА и ПРАВИМ КАКВОТО НИ Е КАЗАНО, тогава групите, които ще ни товарят във вагоните за концлагерите, може и никога да не пристигнат? Ще си кажем - Все пак нямаме учебник, нищо не знаем предварително, нали? Дали?

"Неподчинението е истинската основа на свободата. Покорните са роби." Хенри Дейвид Торо американски писател и философ

Това означава ли, че ако спазваш правилата, ще отидеш да купиш домати, краставици, сиерене, чушки и лук, за да ми направиш една шопска, че ми се яде много, понеже си покорен? Или просто има много голяма разлика между подчинение и спазване на правила?

Поредния идиот специалист. Починалите до сега през годината са 85 000 души. Както е било 2020, както е било 2019 и както е било и предните 10 години. Не умират повече хора. Има политика да не се лекуват болните хора от всякакви болести.

Защо лъжеш бе? 85 000 са починалите само до средата на август. Това е преди повече от два месеца. Или пак гледаш някой сайт с прогнозен брой, базиран не на реална информация, ами на предишни години?

"Теоретично хората, които са ваксинирани, имат по-малък вирусен товар" Същото споменаваха разни "специалисти" и миналата година за маските! Ако се заразиш чрез вдишване вирусният товар ще е по-малък заради маската. Звучи идентично! Нищо че е нелогично и звучи абсурдно. Защото какъвто и досег да имаш с вируса товара ще е еднакъв и за едните и за другите хора. "Според имунолога д-р Велизар Шиваров пък ще достигнем колективния имунитет срещу вируса в някакъв момент, но на цената на 70-100 000 жертви" А значи просто да чакаме да дойде това време и всеки да се готви да е част от тези 70-100 000 жертви, защото медицината на 21 век просто толкова може по време на вирусна епидемия!? Явно правилото "ако може да се предотврати смърт защо да не вземат мерки" вече не е от значение!?

Ами антигенните измислици, които хващат 50% и си взимаш по живо по здраво Зелен сертификат и се шматкаш спокойно? Имало висок процент тествани .... С какво ? С антигенни? Кой ги приравни на PCR? На документи? Резултата в действителност би бил плачевен,ако всички тествани са на PCR!

"Според имунолога д-р Велизар Шиваров пък ще достигнем колективния имунитет срещу вируса в някакъв момент, но на цената на 70-100 000 жертви. Експертът обясни по БНТ, че не всеки ваксиниран може да разпространява вируса. "Теоретично хората, които са ваксинирани, имат по-малък вирусен товар", каза лекарят" Според CDC вирусният товар при доминиращия Делата вариант е еднакъв при "ваксинираните" и при "неваксинираните". Отделно никога не се е правило изледване за това, колко хора са преминали през вируса, което значи, че не могат да се предвидят, нито бъдещи случаи, нито бъдеща смъртност и това е спекулация.

Много се радваш на броя на жертвите. Моли се сред тях да не си ти или някой твой близък.

Само двама са починали. Много възрастна баба с много болести и 63 годишен с паднал имунитет след ухапване от паяк. Всички други го преминахме без проблеми. Нека тези в риск да се пазят, а другите да живеят нормално!

от ЕМА казват, че ваксинациите се извършват по усмотрение на националните регулатори. Въпросът ми е - къде е нашето, българско проучване подплатено със сериозни статистически данни за ефективността на ваксини. Такова има в Израел, в UK и къде ли още не. Имаме БАН, имаме експерти - всекидневно ни заливат с експерти, ексепрти, експерти. Къде са нашите локални изследвания по темата? Нека се доверим на истинска наука, не на думи.

И още една добавка - как в България се извършва проследяване на странични ефекти от ваксинация - такъв страничен ефект е дори болка в мястото на убождане, не е задължително да е нещо сериозно. Но за препарат във фаза на тестване, тези неща трябва да се проследяват. Националният регулатор е длъжен да прави изследвания и да има статистика. Прави ли го? Освен, че трябва да се проследяват, текущите събрани статистически данни трябва да се оповестяват в средствата за масова информация, за да може участващите в изследването да имат необходимата информация, за да дадат информирано съгласие. Това прави ли се?

Защо съм написал да се оповестяват в средствата за масова информация? Защото управленците ни казаха, че въвеждат зелен сертификат, за да постигнат масова ваксинация. Заради голямата база на участващите в изследването, е необходимо информацията да стигне до всички.

Сам си отговаряш и сам си слагаш плюсчета Това следва да значи че ние трябва да се възхитим на интелекта на поредния Фейсбук експерт. Като знаете че има статистика В другите държави четете ли я? Броя на починали там виждате ли го? А броя на починали в България виждате ли го? Ето ви проста статистика. От 100 починали 95 не са ваксинирани.

Проста е за прости като теб Защо няма подробна статистика?

Да, чета. И знам че резултатите в такива изследвания са доста по-комплесни от това, което си представяш от вида на 95% към 5%. Разбира се има изследвания за по-малки групи проследявани. Има данни и по най-различни признаци, възрастови групи и т.н. И познай - има разлики за различни региони. В началото на цялата тази лудост, ако си спомняш хората като си говориха, че сме защитени заради БЦЖ, знаеш ли защи беше? Изследванията го показаха, тогава имахме 95% смъртност от обичайната тук в България. Както виждаш и сега по области има различна заразяемост. Защо? Именно затова призовавам за изследвания и статистическа информация, за да се направят изводи. Да не бъдем слепци, водени от слепци. Особено пък действащи все едно са в паника... Ако по някаъв начин съм те засегнал, извинявай, виждам че вкараваш някакъв личен момент.

Трябваше и да се изследва, колко от ваксинираните заразени, хоспитализирани и починали, с какви ваксини са ваксинирани. Кои са по-ефективни. Както и където е голяма смъртност, как ги лекуват и с какво и където е по-малка също. Да направят сравнения. Като нищо някой си заминават от "лечението".

Както и колко от ваксинираните с първа доза, са заразени, хоспитализирани и починали. Не само на крайна фаза.

Само учител, експерт по кризи, не бях чул да се изкава по медицински въпроси....

как няма да проработи -едни пари ще се усвоят, една фалшива икономика около един грип се завъртя, заметоха се проблемите в здравеопазването и финансите... ееее, работи и още как.

Ами тогава експертите да кажат какво ще проработи.