Експерти: Преследването с 9 патрулки в Стара Загора е озадачаващо

Действията не са такива, каквито би трябвало да бъдат, коментира бившият министър на вътрешните работи и адвокат Емануил Йорданов

Обратно в новината

Коментари - Експерти: Преследването с 9 патрулки в Стара Загора е озадачаващо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По радиостанциите съобщават за преследване на автомобил, нормално е всички патрулки на терен да се отзоват.И в щатите е така.

Експоерти !? По какво ?! Това са адвокатски плямпала,бе ! От такива само празни приказки, лъжи и манипулации.

Властта и биела, бие, и ще продължава да бие!!! Набитите си го в чутурите, и не се филмирайте като европейци, тук е така, тук е България!

>>>Дори и да е имал - двама души са били достатъчни да го неутрализират. Двама души да неутрализират човек с нож, бивш борец ??? Напомпан с адреналин от преследването и неизвестни препарати - медицински и не съвсем ? Да го измъкнат от заключена катастрофирала кола и да му сложат белезници ?? Като внимателно му пазят здравето ? Нека този, дето го е казал да си избере още един човек и да покаже как става това. То бива лъжи, бива, ама толкова ... !?

Те белезниците така или иначе се слагат от един 1 полицай, другите само гледат.

Тези "експерти" са напълно неадекватни. Щитирам "Дори и да е имал нож, а той не е имал". Какво е имал и какво е нямал полицаите не са могли да знаят. Да не са баба Ванга. Те дейстават на базата на информацията която им е подадена. Човек с нож неадекватен или дрогиран не се подчинява на полицейска заповед и бяга с кола. Това че не е намерен нож също не е доказателство. Спокойно по време на преследването 20 минути е могло ножа да бъде изхвърлен от колата. Сега ако се намери нож хвърлен в храстите или в реката какво ще кажат? Няма доказателства че е негов. Човек не се подчинява на заповед бяга с кола като при опита за бягство застрашава един от полицаите е най-малкото съмнителен. Щом е съмнителен е съвсем нормално да го преследват и да искат да го проверят. Колко патрулки според "специалистите" трябва да участват? Две или само една? Ако при преследването не го заловят какво ще кажат полицаите не са в състояние да спрат една кола. Вместо да обвиняват полицаите трябва да ги защитават и поощряват, защото следващият път когато някой тръгне с нож или с пистолет да бяга ще го гледат безучастно и ще казват не ни е разрешено да употребяваме сила.

Ха видим сега, кой от тия умници ще вземе хонорара.

що го гонели като го познавали???? Иди обяснявай след това, защо са го пуснали да си тръгне с три трупа в багажника, с два чувала дрога и седем автомата...... Абе, бивши МВР величия..... Ама мноо бивши....

май сички знаят отговорите ама ся ше измилат некоя тъпотия за пред хората

Бившия министър на вътрешните работи Емануил Йорданов - Мимето само престъпници защитава.

Много е странна цялата случка. Истината е там някъде. На мен ако ми се случи не бих бягал така панически от полицията, само ако имам нещо незаконно в автомобила. Как са постъпили самите полицаи не мога да коментирам дали са били прави или не, но да те гонят 9 патрулки и ти да не спреш..... всичко наистина е много странно.

май полицаите са били адски много заинтересовани да го пипнат веднага.... че да не земе да каже нещо

Stanko

Очевидно преследваният тръгва да бяга от полицията по централен булевард.Представлява заплаха за пешеходци и автомобилисти.Вижда полицейска кола срещу себе си но я блъска Той я блъска.Не полицаят блъска него.Бягащият блъска полицейска кола,чупи ръката на полицая .Друго не се вижда.Защо бяга?Понякога човек се паникьосва и върши непремислени неща ама като видиш че си блокиран от полицейски коли пък спираш?нещо мътно има в цялата работа.

Спомни си как 4 полицаи пребиха без никакъв повод 19 годишно момиче в градинката пред църквата Св.Седмочисленици в София, като я удряли в корема, за да направят вътрешните органи на пихтия, като й обяснявали многократно, че го правят с цел тя никога да няма деца! Това полицаи ли са или МУТРИ ПРЕСТЪПНИЦИ????

Това са милиционери.

За случая с нарязаната от мутра на Митьо Очите, Дебора, се разбра, че полицията дори не е провела следствие и събрала доказателства, а случаят не е записан в дневните сводки на полицията. След това е осигурен съдебен лекар, определил нараняванията като "лека телесна повреда", а прокурорите от "Прокуратурата" са закрили случая. Не е ли това ОПГ от мутри, полиция, съдебни лекари и прокуратура? За Митьо Очите ли работят всички от това ОПГ? За конкретния случай 20 озверели полицаи са убили на улицата невъоръжен човек, без да има извършено престъпление. Тълпата от граждани наоколо са записвали с телефони действията на полицията, а полицаите са ги преследвали за да ги накарат да изтрият записите.

бугаристан

Ма това за реакцията на полиция и прокуратура е лесно обяснимо. Тия същите трябва да пишат, бришат ... да отчитат брой разрешени и неразрешени случаи. Тежка работа ... Правят се на ни чули, ни видели.

КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА ДА ЗАЩИТИ ПОЛИЦАИТЕ ЗАЩО ВСИКИ БАНДИТИ СА НЕВИННИ/ ВКЛЮЧИТЕЛНО И БОИКО/

всякакви "експерти" дето търсят медийна изява. Я да не дават мнения и да ходят в кварталния хоремаг!

Искам да попитам - тези другари в качеството на какви се изявяват - познавам ги и тримата . Как такива постоянно използват МВР КАТО ИЗТРИВАЛКА. На всеки трябва да му е ясно - като застане полицай срещу тебе ЗАМРЪЗВАШ. Не както те си мислят - като във фантазиите им - вие си ги гонете - те могат да се съпротивляват - даже и да ви удрят . Не господа стига подигравки с полицията- Стига с тази демагогия .

Човекът е бягал, защото е знаел, че мутрите полицаи искат да го убият!!! Какво е видял в градинката или на бензиностанцията, че 9 полицейски коли да го гонят и блъскат с колите си в центъра на Стара Загора? Възможно е полицай да им е продавал дрога и човекът да е видял това. След това цялата полиция на града го преследва и убива, за да не "пропее"... Какво е видял в парка, за което са го "убили на място" озверели мутри полицаи? Защо е трябвало да го изкарват с бой от колата 20 полицаи? При пътно произшествие шофьорът ТРЯБВА ДА СТОИ В КОЛАТА за проверка на документите и съставяне на акт за произшествието!

Къде ги намирате тези калъфи за коментатори ,бе ?

Не е лесна никак полицейската работа, а да се вземе грешно решение ...виждаме какви трагични са резултатите. Обаче за пореден път полицията реагира прекомерно срещу човек, който неизпълнява разпорежднията им и бяга, но после задържан, след катастрофа ... не може да си изкарват яростта така. Още повече , че същата полиция е сляпа, глуха и няма за истински тежките престъпници, на които слугува, подмазва, умилква за някоя подхвърлена им троха. Кога за последно полицията в Ст. Заора имаха реализация срещу крадци на автомобили, от жилища, търговци на наркотици или крадени вещи, сводници? Или чакат от София да им разпоредят кампанийна акция?

Всезнайко,полицията не реагира някой път , ЗАЩОТО ВЪПРОСНИЯ ЕЛЕМЕНТ Е В изгодни ПЛАТЕЖОСПОСОБНИ ОТНОШЕНИЯ С ВЪРХОВЕТЕ НА ШЕФОВЕТЕ. И така стават за смях,но.....ако реагират адекватно,..... си търсят друга работа. Разбра ли , или ДА?

На тези хрантутници още ли им дават поле за изява

цели телевизии в нонстоп режим гледаш полицаи въоръжени само със силата на интелекта и дедукцията.. тука деветте патрулки на областта хукнали по един с нож ама без нож . Пълна асфикция !

Логично се налага следната хипотеза: Борчето се е правило на важен и е работило само. Не се е вписвало в стройната наркодилърска структора и не се е подчинавямо на местния Бигбос и назначения от него полицески чадър е трябвало да го залови с компромати !

Има и друга версия, че в резултат на наркотици е бил в делириум или стигнал шизофрения, извадил нож на деца, като видял, че работата е дебела хвърлил ножа и е хукнал да бяга.

Бай Кольо

Ммм даа ! Ето защо човек трябва да си пие ракията, а не да се тъпче с наркотици !

Тоя угоил се бивш министър е надушил възможността да си напълни джоба и се е присъединил да защитава. А винаги се чудя на тези гонки - за мигранти , за престъпници. Подлагат се полицейски к оли барабар с полицаите ВЪТРЕ пред бусовете, летят полицейски коли по улици , пълни с граждани! Безумие

При всичките прегрешения, които се вменяват на жертвата, ще добавя, че и полицаите ни не са от най-умните! Наритаха го пред свидетели и ги има снимани даже, след което човека издъхна и в последствие каквото и да установяват лекари,следствие,прокурори и съдии, фактите са, че е бит и умира при побоя! И сега, при мудното и неадекватно правораздаване, ако засегнатата страна тръгне на "око за око"!? Градът не е чак толкова голям, че героите в униформи да останат незнайни ! Лесно биха могли да се издирят и да последва саморазправа... И така едно беззаконие води до друго такова, за пореден и не последен път!

Ти гледа ли клиповете? Аз видях как ритат и трошат колата, за да го изкарат, а той отказа. Видях и как петима полицаи се бореха с него на земята, за да му усучат ръцете зад гърба, за да може да му сложат белезниците. Според теб дали е бил невинен? И всъщност видя ли да го пребиват чак? Защо мислиш, че минаха не на версия удари, а задушаване?

Много неизвестни... Но да защитаваш в случая куките, е извън ВСЯКАКВА логика!

Извън всякаква логика беше да защитаваш "куките", когато носеха стълба на един "примерен" гражданин, за да си влезе в дома. Извън всякаква логика беше да защитаваш "куките", когато съпровождаха един друг "примерен" гражданин, за да кара бясно с поршето си. Но когато са хванали "примерен" гражданин, за който има подаден сигнал, че с хладно оръжие заплашва деца (факт, колко е достоверен предстои да се изясни), който категорично отказва да бъде разпитан и бяга с риск за обикновените хора в града (факт, няма нужда да се изяснява) и определено оказва съпротива при арест (факт, който ясно се вижда на записите), да ги плюеш, това е меко казано срам за вас!

Какви експерти са бивш министър, адвокат и третия не го помня какъв беше? То и аз съм експерт тогава! А този бившия министър е срам за поста! Как може през цялото време да изкарваш полицаите виновни за това, че са го спрели, ако ще и със сила? Не трябвало да го гонят! Не трябвало да го спират! А бе направо да го бяха оставили да си отиде безнаказано бе! То бива да си олигофрен, ама чак толкова!

А що бяга от 9 патрулк7? Верно ли мисли че може да избяга ????

А ти защо ходиш по чужди жени? Мислиш ли че жена ти няма да научи? Ама си длъжен да опиташ

Ако въпросът ти е защо точно от 9 патрулки, тоо той не е знаел колко го гонят. Да бяха викнали 50 пак ще бяга. А ПОСЛЕ ПОЛИЦИЯТА НЯМАЛА ГОРИВО да си върши рсботатс по конкретна ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ

Ужасни коментари на хора които дори са били министри буквално плачат за връщане на мутренските времена , когато подобни типове на този пламен, безчинстваха и и им пълнеха гушите с парите от рекет. Вместо да поощряват полицейските служители за проявената всеотдайност, те ги оплюват. Когато един обезумял бивш борец вилнее из 150000-ен град с риск да наръга с нож или да помете с трошката си невинни граждани, по един от оживените булеварди , какво трябва да направят полицаите- да го чакат с кафе ли ? А според семейството му е бил посинял. Кога и как са го видели е отделен въпрос. Но ако е така , това е 100% признак на масивен инфаркт .Освен анаболите с които ги тъпчеха навремето тези борчета, сигурно е риел и нещо друго и репчейки се на полицаите ,адреналина му е дошъл в повече Така че спете с тези коментари и оставате професионалистите да си вършат работата за да няма повече такива мутренски изпълнения.

такива работи ставаха къде ли не по-света.не си срува да ги изреждаме,който ги помни,знае. ако някой може да хване,закопчее с белезници,и откара в полицията,субект,който 3 пъти не изпълнява заповедите на полицията,а напротив,с мръсна газ тръгва,9 коли не могат да го респектират да спре,после се заключва,и не отваря,,, а повикването е за заплаха на деца с нож,.. е,ако не го бяха проснали,и той беше утрепал 3-4 по пътя,или с каквото и да е, после каква реакция на обществото щеше да има,близките на "другите загинали" щяха да искат линч за полицаите-защо не са го ликвидирали?е ,как да угодят хем да защитят спокойствието и живота на хората,хем да ги хванат с пинсети,и да ги пренесат в полицията престъпниците,дори недоказани още? за мене подалите сигнал "деца' трябва да са отговорни за подадената информация,,може би пресилена или дори заблуждаваща!!

Полицията разстреля Чакъра с гранатомети.По заповед на Тиквата.За това беше осъдена от Европейския съд.В България нищо. Полицията уби Чората,чрез одушване.Беше осъдена в Европейския съд.В България нищо. Полицията уби бореца от Стара Загора.Нищо не чакайте.

Близките му не искат да има аутопсия-да се запитаме защо? Явно борчето е било дрогирано и за това бяга а във всяка бяла държава при подобна ситуация и се стреля та май забравихте кои подържаха каналите за наркотици и се правите на слепи.Ако е бил чист нямало е да бяга а следствието ще установи от какво е починал след като не се подчинява на полицейска заповед-поняли червени боклуци?

Тъп си като гъдулка, те полицаите ще искат за да го искарат дрогиран бе хюмне

Тия коментатори колко престъпници са заловили.

Трябва да има възмездие,ако няма трябва хората (близките ) да го въздадат. Ако беше в Албания тези Чобани във Униформи без грам мозък и торба със комплекси назначени за полицай щяха да гушнат букета за постъпката в много кратки срокове. Нее далеч времето когато хората ше вземат правосъдието във раците си дори в България.

Ако беше в европейска държава или в Щатите направо щяха да го гръмнат преди да е тръгнал дори

Мдам .,..сигурно пак Путин е виновен

Със същия сценарий започна БЛМ

Остава въпросът след като е бил чист и невинен защо е трябвало да бяга от полицията

Както и въпроса защо ни е съд след като може да раздаваме улично правосъдие?

Ти за кой съд говориш, за тоя където втора година не дава ход на делето за наркомана екзекутирал две момичета до Мола на Черни връх или за оня съд къде мота "маминото " синче, което също "екзекутира" пред цяла България Милен Цветков? Ти за тоя ли съд ми говориш или за някой нормален съд в нормална държава в света?

Друго си е викаш честната полиция, където няма корупция и всичко е коректно и по протокол.

Ми ще бяга ами .Кой обича полицаите или милиционерите?

Обичат милиционерите

До удара на колите проблемът е на беглеца, след удара е на полицаите.

Бих искал да напомня, че работата на полицията не е да раздава правосъдие, а да установява самоличността на закононарушителите, да ги задържа и да събира доказателства за престъплението. Имам чувството, че за назначение в полицията се полага изпит само по физическа подготовка.

Абе и това е така, но някакси не влиза в профила на класическа жертва и потърпевшия.

Руменчо,дано ти се случи един такъв бивш борец да посегне на детето ти тогава пак ще те питам кой е правия.......тъп народ,слаба държава свикнали само да мразят най-вече себе си,че са лузери

Ако действително сте прокурор значи и в прокуратурата квалификацията ви е никаква. Коментирате в стил на възрастна джебчийка от ромски произход останала на сухо. Сега съм на площад Дам, че се сетих да питам колко поръчкови убийства разкрихте през последните тридесет години?

Ти виждал ли сегашните полицай? Повечето са тюфлеци! Изпита е кой има връзки.

Целият град го знаел и той знаел целия град. Описание на мутра. И с диагноза и кара кола. Да не е бил някой дилър или педофил?

Май трябваше да блъсне някой докато лети из града. Как ще изглежда пред хората ако всеки тегли една майна на полицая и си тръгне.

А най-озадачаващи са изказвания на пишман-екперти и подобни спецЯЛисти. като "Дори и да е имал нож ...". После да не се чудим, че циганите директно с брадвите се почват. Интересно ако "шампионът" беше прегзил дете, какво лис хтейха до боботят спецЯЛистите.

АКО те бяха родили с малко мозък може би нямаше да говориш тъпотии нали? Много сте смешни с тея АКОТА и капка мисъл нямате ! АКО полицията не го преследваше каква е логиката да кара бързо тогава? Никой не ме гони ама я дай да бягам ,а? На американските полицаи им препоръчват точно да не преследват никой за да не се стигне до опасност за останалите ама то в фейсбука и тиктока как да научиш нещо ?

Все си мислех,че не може да има такива пълни идиоти като теб но явно има още- "ако не били го гонели .нямало да се случи".......... дори в карлуково са по в час от този изтрещял кретен но пък на такива им се случват подобни случки по улиците та ти го ПОЖЕЛАВАМ ТЪПАК НЕДОКЛАТЕН!!!

Чакаме някой да каже конкретно ако знае-защо този човек е престъпник? Убил е някой, ограбил е някой ,измамил е някой , набил е някой или нещо друго. Който знае да каже конкретно.Тук е пълно с хора които го определят като престъпник. Може би знаят защо. Нека кажат и на нас. Има ли присъди този човек? Или просто така си говорите .Чакаме конкретно доказателство защо е престъпник, но не и аргумента ,че щом бяга значи е пристъпник .Това в съда не минава.

За русофобите не зная но за русофилистиците е видно,че ви настъпва края и копейките ви вече са ЙОК та ще карате само на мускули за слава на гнома до като създателя ви прибере а деня е близък като гледам колко от вас вече дадоха фира:)))

Озадачаващо е и за мен как тази нещастна страна може да бъде управлявана от иддиотти и деебилли, но - факт.

Един полицай говори по телевизията и казва то е ясно , че е виновен за нещо защото бяга.Абе аланколу , човека може да бяга защото има психично заболяване както се оказва. Как може така да говориш без да знаеш.Такава ни е полицията за съжаление.

Мда , полицаите нито си знаят задълженията , нито са подготвени за такива ситуации. Действат неориентирано, неорганизирано ,бият а в случая трепят за наказание...

Ей заради такива боклуци дето защитават престъпници страдат невинни

никой нищо не защитана пич. Има си съд и присада. А ти ми кажи м какво този човек е виновен.Какво е направил за да умре. Ние в Европа ли сме или в Афганистан.

Доколкото чувам човека се е лекувал от паник атаки. Който не ги е имал той не знае за какво става дума. човекът е имал здравословен проблем. Не е чудно че е бягал. Няма никакви доказателства , че е извършил престъпление-никакви!

Ама ти сигурен ли си, че човека не е извършвал престъпления никакви? Че нещо из Загора друго се говори.

Много нещо се раздуха тоя случай защо така????? Все мастити адвокати на снимката обясняват за правата на един бандит, обаче видиш ли като подобни на него убият, някой все не са от страната на убития?????. Защо така ????? Да не се взима под внимание сигнала на непълнолетен е честно казано смехотворно. Гони ли са го 9 патрулки, защото това им е работата можеше и 25 патрулки да го гонят докато го спрат. Слава богу жертвата е само една в този случай и то точно който трябва. Стара загора стана известна в последно време с много насилие и е нормално да се отговаря от органите на реда по същия начин. Не може да си се разхождаш из европейски град с нож и да заплашваш и всички да стоят и да мълчат, защото видиш ли бил си известен. Дъщерите много ангажирани и те сигурно не са го чували от 10 години този баща. Ако бяха истински загрижени щяха да са го вкарали в клиника или психиатрия. Цялата работа намирисва на прибиране на пари от държавата. И съвсем отделен е въпроса, че полицията отново действаше меко казано "странно", просто трябваше да му теглят един куршум в главата веднага след като го настигат не да чупят колата отвсякъде. На мен, когато полицай ми каже да направя нещо го правя, а не се правя на бабаит, защото е сигурно че ще ям бой и така и трябва да бъде.

Ти глупако откъде знаеш че е бандит ? Или си плямпаш тук ей така просто.

Аз "умнико" нищо не знам, но е имало сигнал на 112 за заплашване с нож после разправа с полицията и бягане от органи на реда след това има и клипове. На всеки нормален му става ясно, че това лице прави това което се иска от него в подобни ситуации. Да си съдят дъщерите психатриите, че тоя не е там, а ходи необезпокоявано по улиците. За мен всеки с оръжие, с което заплашва другиго е бандит , а ти ходи на Страсбург да им обясняваш друго там ще те разберат то е ясно. То в тая коШинка ЕС все права имат всички.

Чакам минус и от втората дъщеря , от адвокатите им не чакам минуси те тарифите са им ясни и достатъчни.

Някой съсед и срещу теб пич може да подаде съгнал на 112 и да дойдат и да те убият полицаите.Кво ще кажеш а?

Може разбира се това го знам, само че като звъннат на звънеца няма да излезна с брадвата да им се дръвча, а ще им обясня спокойно, че е клевета например. Дали ще ме убият тогава?????

Каква брадва бе пич.Много филми гледаш. човекът е нямал брадва

Значи ти казваш, че всеки който бяга от полицията по някаква причини трябва да бъде хванат и убит от полицията.Ти си болен човек бе

Стара Загора...а било най- добрият град за живеене . допреди броени години...според кмета им...а новините от този град напоследък: младеж нарязал момиче с макетен нож, полицаи убили от бой възрастен...селяндури, комплексари и ...селтаци ...старазагора

ли е експерт?!

Според последните разследвания се оказва, че преследваният си е мислел до последно, че писъкът на сирените е идвал от радиото в колата му а сините светлини от лампичките на Новогодишната украса на улицата...

Кажете ми, защо бяга този ,,известен" човек? ,,Двама полицай" са достатъчни? Айде бе ,нали е известен БОРЕЦ. Ще ги натръшка за секунди. И най важното, ТОЗИ ИЗВЕСТЕН ЧОВЕК САМ СЕ Е УБИЛ , КАТО ПЪРВО СЕ УДРЯ В ПОЛИЦЕЙСКАТА КОЛА И ПОСЛЕ ФАТАЛНИЯ И СИЛЕН УДАР В МАНТИНЕЛАТА. Изкарват го жив от колата? Да ,но явно има спукана артерия и след минути свършва . Така бе и с Милен Цветков ,ако помните . И стига с/у полицаите. Навсякъде в Европа биха го убили на място. Гледайте и чужди телевизии,не само нашите дезинформиращи новини.

Вижте сега. Няма по-ценно нещо от живота. Бог един път го дава на всеки един от нас. Няма по-ценно от него. И всеки е длъжен да го пази, включително и полицаите. Представете си че утре детето ви или вие се озовете в някаква ситуация и те ви бият така или детето ви иили вие доведе това до смърт. Може ли да дойде втори живот. Не. Така че няма оправдание за убийство. Смъртната присъда е премахната от България и никой няма право да я изпълнява. Камо ли полицията. Има си съд и присъда. Каквото и да е направил човек има затвор. Никъде в закона не пише ,че полицията може да бие до смърт. Казвам го на хейтърите.

Аз само да питам: Понеже почти всички изречения на дъщерите му почваха с "Ако ...", то и аз така ще започна: Ако този с колата беше налетял на група граждани и ранил/убил повече от едно лице, дали тези същите полицаи нямаше да бъдат разпънати на кръст, че не направили всичко възможно да го спрат? Ако просто си беше показал документите за проверка, щеше ли да се стигне до тук? Ако няма от какво да се притесняваш, ще бягаш ли от полицията? Мога и още ако-та да напиша, но ще почнат да миришат.

Ами ти ако с колата си убиеш някой а? Да вземат полицаите да те убият за да не убиеш някой дете на пътя. Няма ако . Много си малоумен.

Някакъв боклук заиграва с известността си и е възпитан

Човекът удушен ли е бил?! Бит и удушен?!

млади хора, които не знаят за комунизма! В момента полицията, или бившата по комунистическо време "милиция" отново се е превърнала в репресивен апарат, който служи на властващите да упражняват насилие и да внушават страх у хората. Тези хора, които ни управляват са комунисти. Комунизмът е форма на диктатура и своеволеие. Комунизмът е заболяване на ума породено то дълбок комплекс за малоценност, неграмостност, алчност и примитивизъм. Няма различни парти с различни идеали - висчките са комунисти. България се върна в предшното си положение на скрита диктатура, с лъжливи новини, контролирани медии и внушаване на страх, и нагла демагогия.

Явно е, че и днес си имаш проблеми с милицията/ полицията, нали?