Експерти предупреждават: Коронавирусът ще се върне на декемврийските си нива

Повечето германци подкрепят въвеждането на ваксинационни паспорти по модела на Израел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваксинираните бързат за зеления паспорт, защито си мислят, че ще ги направи свободни. Безсмислено се надяват, че подчинението ще им даде привилегии. Ако обществото се съгласи на такъв контрол, никой няма да е свободен, със или без магическата хартийка.

КАРАНТИНИРАН, ВАКСИНИРАН ,КАСТРИРАН ....Това е пътят !

Изгледайте в тубата филмчето за изкаванията на проф. Долорес Кейхил. Не е случаен човек или дори учен, успешен и публикуван учен е, представител на Ирландия в комитета за иновативни лекарства. Ще ви настръхнат косите като чуете какво казва за ваксините. Дори мисля публично пред правителството в изказване ги е казвала тези неща, тъй като е и в политиката в Ирландия.

Короната ще се върне, защото така ще пишат, то всичко е корона, другите болести магически ще изчезнат

Велико проучване с цели 2000 участници от 80млн население.. Това ли е показател, какво искат германците? Жалки сте просто...

В България се върви целенасочено към тези нива. Идат изборите.

Ще се ваксинирам но не защото смятам че ще се разболея,не защото ще "пазя"" лицемерно някого,а за да си прибера изхарчените без да ме питат пари,напук на изродите дето искат да им се подчинявам безропотно в скроени от тях изнудвачески далавери...как ще ме заставят да живея или не насила!Вярвам че с или без ваксина е все едно но няма да ме ограничат с евроизнудвачески васкипаспорти!

Считат, смятат,мислят,предполагат. Експерти по какво са тези експерти?

Цитат: "Повечето германци биха искали въвеждане на ваксинационен паспорт." Те, германците с удоволствие искаха да избиват и избиваха хора в газови камери! И това в 20-век, когато страните живееха цивилизовано, кланетата от предните векове бяха история. В най-цивилизованата част от света - Европа, Хитлер успя да обедини всички немци дружно да работят за измъчване и унищожаване на човешки същества. И тези същите сега ще ми диктуват как да живеем. Айде у лево.

Боко: "Значи точно сега е време да отворим кръчмите!"

Голямо мнозинство от цели 16%. И защо в статията поне 3 абзаца се повтарят? Дължина ли търсим?

И аз прогнозирам да си гледате работата тънкорунни!

Ам така става , на етапи ! Първо ни затвориха , след това ни задължиха да носим маски , следва задължителната ваксина , имунизационен паспорт , чипове, лагери за неимунизираните ....... какво ли още ни чака !!!!!

Оня ден, на Графа в София видях нарисуван на доста голяма височина портретът на Апостола - със свлечена предпазна маска. Отдолу пишеше: Ако бях като вас, сега тук щеше да е Турция. Тъжно, но вярно.

срам ме е от нас

Нов щам,нова вълна, нова ваксина и нови милиарди в сметката на Бил Гейтс

Schilo

За една година направиха германците на идиоти. Матрицата в действие!

Отива всичко по дяволите в тоя свят.

Да, така е, ще се върнат, няма как да не се върнат, щом се пусне в циркулация новия щам...

Да ви пикам на експертите. Продажници.

Добре, ама вече цяла година и продължават "вълните". Какво значи това? Нещо не е както трябва. Вирусът си мутира както си иска, нови щамове прииждат и какво?!?

Четох, че са 40. Ами преживяхме няколко, ще преживеем и другите. А в тези лагери за неваксинирани можа да са по-готен и хора. Какъв наем ще плащаме или ще са нещо като FEMA?

Ми да! Само с ваксинационен паспорт! И понеже ще се ваксинираме поне по 2 пъти (двете дози) на всеки 5-6 месеца, този паспорт трябва да е електронен и да е по единния глобален номер на всеки човек (каквото е предложението на ЕС), който ще се съхранява в базата данни на ООН. Поради необходимостта от постоянна актуализация на паспорта, най-добре е той да бъде на имплантиран чип. щом си чипираме домашните любимци, що да не се чипираме и ние. Мъск ще ни помогне това да става по оптимален начин - чип в мозъка. Така властите ще могат направо въз основа на данните в паспорта да предотвратяват всяко желание за нарушаване на въведените ограничения. Ще бъде едно здраво световно общество! Това е пътят на прогреса! Да живей! А да - да допълня: И да се забранят книги като "1984" и "Ферма за животни" на Оруел. Щото насаждат идеи, противоречащи на идеите на управляващите за борба с вирусите.

Забравих да добавя - нежелаещите да се ваксинират да бъдат затваряни в специални места (съоръжения, лагери и т.н.) защото са заплаха за общественото здраве. За повече подробности - кяквата буше предложението на сенатор от местния парламент на Ню Йорк.

Стига бе, изроди, стига сте подлудявали хората!

Спокойно, народе мой! Специално за нежните антиваксърчета сме поръчали от новата руска ваксина - Спуткин 7, на свещички. Единственото известно противипоказание е сластно изтръпване на свинкстерчето.

Така е - на борба с Путин и Русия! До последния българин!

Тъпчо.

"1984", хорааа!

Експерти, експерти, колко да са експерти щом хем предричат увеличаване на заболяването, хем отварят кръчмите !? Между другото, тия експерти може ли да обяснят къде изчезна грипа, който е по-заразен от Ковид-а ?

Дрън, дрън

Бай Стояне, да беше прочел статията! Става въпрос за мнение на експерти от Германия и там кръчмите не отварят. Загрижили са се, че новите случаи се покачват от 58 на 61 на милион население, докато в България отдавна минахме по 200 на милион и още катерим, но на властта не и пука, идват избори и е важно чалго-питеците да са доволни.

Коронавирусът го пребори :)

Него го интересува единствено власта за да краде и дерибейства.

Пък аз предупреждавам, не гледайте телевизия

Повечето германци са подкрепяли Хитлер. Боли ме шмайзера за мнението на тия роботи.

Всъщност, хер Адолф печели изборите с гласовете на комунистите, които по заповед на Сталин не подкрепят социалдемократите. Ама кой да чете история, турските сериали са по-интересни, явно.

То няма да има за всички така, че споко ... Сега ние много забавно понеже всички си мислят, че в момента все ваксинират само първа линия и възрастни, като чуят, че някой млад се е ваксинирал и им става тъпо, че някой с връзки е без да се обяснява много много

Чифутите не могат да живеят без да имат отличителен знак - било то значка, звезда или ваксинационен паспорт. След 5-10 години пак ще вият, че имало холокост, този път заради ваксините.

Чета и чувам по медиите учени и ако казват истината честни хора че този вирос още никой не го знае и не го е изолирал за да го иследват и намерат лек срещу него. А дали немогат или няма такова животно а всичко е един сезонен грип който лятото намалява и озчезва а зимата се появява. Май ще излезе световна икономическа и парична измама под ръководството на СЗО и платено от тъмни икономически сили. Значи затова СЗО то забрани аутопсиите за да не се разбере че хората уморат както винаги са умирали от усложнения от грип и тежки придружаващи болести Ако се покажат световните статистики на всички страни за годони назат мпже ако са верни а не маниполирани да лъсне голата истина

Абе умник ти на колко години си? Колко сезонни грипа си преживял? Щом можеш да пишеш по форумите, предполагам - доста... Е да ти прилича на сезонен грип???

се пише с У....не с....О

Единственото нещо което ти дава ваксината при това все още се проучва е че няма да се разболееш. Но ваксината не спира заразата. Тези паспорти са политическа рестриктивна мярка срещу свободно мислещите хора. Това е фашизъм. Защо не въведат паспорт за хора с изградена Т клетъчна памет и имунитет, те са много по безопасни от ковод зомбитата! Има такива тестове но са малко по скъпи.

Ваксината не ти гарантира, че няма да се разболееш. Увеличава ти шанса да не се разболееш и ако това стане да го изкараш по-леко.

Китай, Южна Корея, Австралия и Нова Зеландия вече забравиха за тоя вирус, тия говняри от ес още разсъждават. Смешници.

Кога Австралия забравиха за тоя вирус? Преди или след като сложиха 6 милиона души под карантина заради 4 случая?

Човешкия живот в България не се цени, иначе нямаше страната с години да води черни класации по смъртност, както и да е на последно място в ЕС по средна продължителност на живота. Та, експертите по света са по-малки експерти от българските политически кукли.

Бил Гейтс се ваксинира още януари, дъщеря му преди две седмици, израелците 75% ваксинирани минаха, емирствата също. А вие си останете все така умни, компетентни, богати, образовани, интелигентни, добронамерени и информирани борци срещу фашизма и конспирациите.

След като милиони хора се обрязват дайте и ние да се обрежем така ли?! Стига с тази роболепна психика.

Бил Гейтс , с маска, разговаря със свои служители - в чуждата преса бе публикувано. Тука - нъц! Та, цитирам: "Нали сте ваксиниран, защо сте с маска?". Отговорът на Бил - "Е как защо?". Ваксината не ме предпазва от заразяване, а аз мога да заразявам околните.".

Са 75% педераси, трябва ли и ние да последва ме примера им по твоята логика?

Чета коментарите, забавни са. Робите, пролетариата и пишман меринджеите си верват че има какво да кажат, ама им сложили намордници. Вие сте планктон за 20% от човечеството, ваксърите да по-умни от вас и няма да ви погубят току-така. Искаме ви живи, за да ни работите, да ни снабдявате с курви и педерасти, искаме ви живи, за да ни плащате вноските по кредитите, да ни ядете боклуците, и да купувате, да купувате. Искаме ви живи (не непременно здрави). И не се надувайте че вашето мнение е важно.

Пропагандата и фашизма ръка за ръка.....честито!!

Кажи нещо и за хунтата, да изкараш 20 стинки отгоре

Да ви имам ЕЦИПЕРТИТЕ!

Май антиваксърите ще могат да ходят само в кварталната бакалия и до аптеката. Като гледам коментарите яко са се стреснали,изненадани като хлебарки със светната лампа. Бързо занимавайте да живеете ягоди и портокали докато не са въвели зелените карти

И това много ли те забавлява дебил прост????? Ти въобще наясно ли си на какво се радваш малоумник...

20 цента са си 20 цента.

А с жълта книжка ще може ли да се пътува?

Те и сега не те пускат с нея

Някакви самозвани шамани ръсят глупости. Такива експерти - на съд за всяване на паника сред хората. Като осъдят няколко и експертите ще изчезнат.

Не се панирай де, седи дома чети ФБ

Че ти що се шашкаш, бе пич? Заешко сърце ли си, що? Я по-спокойно, по-смело!

Спокойно, и на това ще му дойде времето.

СЗО: Смъртност от корона - 0.031%. Смъртност от грип - 1.37%. Бах тая корона, много страшна бе? И имат наглостта да го публикуват на сайта си!

Данните, глупако, за грипа са кумулативни

А ако имаше истинска пандемия, разстрел за неваксиниранете ли ще въведат? ;)

Щото в тъмния нет свършиха 9 мм куршуми, вече и другите трудно се намират. Вие българите сте умни, ще се сетите.

Ти гледай в тъмното някой да не те изненада отзад!

П...си сър!

ЗАТЯГАНЕ НА ГРАНИЧЕН КОНТРОЛ !! ВСИЧКИ В СФЕРАТА НА УСЛУГИТЕ СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНАЦИИ !! И ЩЕ УТИХНЕ ТАЗИ ЧУМА ЗА 2 МЕСЕЦА !! КАКВИ СА ТЕЗИ НАД 1500 ВСЕКИ ДЕН ?? РАЗНИ ТЪПИ ЦЪРВУЛИ–АНТИ– ВАКСЪРИ ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ И МРЪНКАТ ??? ВСЕКИ ЦЪРВУЛ НА УМНИК СЕ ПРАВИ !!??

Моментално е необходимо да приемеш глог, мента и валериана.

Прокуратурата ще разследва ли случаите когато безсимптомни наши сънародници им се натрисат положителни тестове? Кой носи отговорност за достоверността на тестовете, защо няма бележка черно на бяло да се дава на засегнатите?

Това, че нямат симптоми, прави ли ги неположителни? Тестът показва кой носи вируса, а не кой как го боледува.

И ваксинираните пренасят вируса, те положителни ли са?

И на това ще му дойде времето.

Ох, стига с този вирус ! Дайте да обсъждаме по-важни неща, като например ще вкараме ли Мутрата, Шиши и Каскета в затвора !

Няма да можете, ББ е на власт толкова години, скатал е милиарди сигурно. Това със шкафчето сигурно е било само за курвите, то пък някоя го е заснела ...

Експерти-викачи крякат за каквото им плащат от Лекарствената индустрия.

На данните на Дойче веле българските шарани налитат като силиконка на татуиран примат.

Остава само някой във ФРГ Jedem das Seine да анонсира!