Експерт за обира на магазин в Монтана: Вероятно са познавали крадеца

Случаят коментира Николета Атанасова, председател на Българската камара за охрана и сигурност

Обратно в новината

Коментари - Експерт за обира на магазин в Монтана: Вероятно са познавали крадеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

крадец обир кражба душички мили, тоя нито е крал, нито е обирал! научете български език бе!!! човека ги е поискал вежливо, и те са му ги дали! нито ги е крал, нито ги е обирал!

Един НАШ човек отвън и един ПАК НАШ отвътре и......НЯМА ПРОБЛЕМ.......

Обирът е абсолютно вътрешна работа на служители от магазина.

Парадокс - ако нямаш дори 1-2 стотинки до сметката на касата, няма да те обслужат и ще върнеш нещо обратно, но за половин млн. лв. - проблеми няма ?! Видно е, че този обир смърди отвсякъде на нагласено "мероприятие" и ако не го разкрият скоро - да си хвърлят служебните карти в нужника...

А бе господа, така ли се дават пари? Получаващият трябва да представи пълномощно и документ за самоличност. Трябва да присъства управителят или негов пълномощник. Съставя се приемно-предавателен протокол. Охранителят съпровожда инкасатора до автомобила му и записва номера му. Приличате на тези, които хвърлят парите си от терасите.......Освен ако това не е някаква постановка.

А бе господа, така ли се дават пари? Получаващият трябва да представи пълномощно и документ за самоличност. Трябва да присъства управителят или негов пълномощник. Съставя се приемно-предавателен протокол. Охранителят съпровожда инкасатора до автомобила му и записва номера му. Приличате на тези, които хвърлят парите си от терасите.......Освен ако това не е някаква постановка.

Тая Атанасова,от кога е на тази служба?Изгониха кадърни хора,а назначиха протежета на ГЕРБ.Така стана в цялата ни мила татковина.Наши хора на възлови служби,да могат да ни избират НАС-крадците на БЪЛГАРИЯ!До кога питам АЗ,ще е така?-До като унищожат страната НИ ЛИ?!?!

стефчо , чичовото, магазина е частен, инкасото също! комунделите знаете ли какво е това частно? това е нещо, дето човек си го е купил, или създал, и вие още не сте успели да ме го национализирате и експроприирате! та кой кого кога и как ще назначава хора в собствената си фирма, не е работа на голтаците! понял да?!

Ако го намерят, той ще се оправдае: аз не съм откраднал, поисках и ми дадоха.

Немците са много стриктни с процедурите, проверките и спазването на протоколите за работа, но като знам как всичко се побългарява в нашата мила родина - сигурно и тези опитни служителки са спрели отдавна да гледат документи и при вида на някаква униформа на тоя служител са му дали парите без въпроси, а сега - леле-мале, кой е виновен, аз не беше, други беше ... А тъй като всички сънародници по принцип са по-добри в измислянето на начини за обир, кражба в големи, по-големи и особено големи размери, вместо как да създадат собствен бизнес и с голям труд за по-дълго време да си осигурят семейството ... И ето го резултата - грабнали са натрупаните пари, сега ще си ги разпределят по веригата, и полицаи ще си получат парсата, за да не се задълбочават много в търсенето на някого си, и касиерката за "човещината" си, и само чуждият инвеститор ще си остане да се чуди какво още прави в тая дива балканска територия, където има хиляди начини да те оберат и окрадат, но ни един за честна и почтена работа всеки ден, в интерес на всички! Честито на циганските и не само плей-мейтки, певачки и смукачки от региона - те ще намажат със сигурност, иначе едва ли някакво замогване ще се наблюдава в бедния регион чрез преразпределението на такава не малка сума!

Скъпа Аерора Немците отдавна не са това за което ги мислят Те са лентяй пияници мръсни мързеливи и винаги закъсняват Обикновенно дядото е пенсионер а децата и внуците живеят от неговата пенсия Понякога работят на по 4 или 6 часа Но да работят 8 часа е твърде много за тях

Честито на находчивия човек !

Камери има навсякъде. Capture на образа от камерата и търсене в базата на МВР и оня светка като коледна елха (извинете ме за мръсните думи казани преди няколко дена от едно властимащо същество) Та нали за това ни снимаха с камери преди десетина години ченгетата, като сменяха чипа (пардон - личните парти) Да не говоря за световната база снимки (фейсбоклук). Там евреина ще иска повече пари предполагам...

кеф ми стана като разбрах , че е Кауфланд , хи хи , доброто им именце ...

Тя добрече госпожата е очаствала в много обири илк пък ги е предотвратявала че знае за голямата конспирация. Ми като са тъпи правилата по тъп начин им взимат оборота.

Ама много голям спец по охраната тази Атанасова? В кое легло ги научи тия неща?