Експерт за инцидента в Люлин: Абсурдно е да стреляш по гарги в населено място

Фактът е, че ни липсва самовъзпитание за ползването и придобиване на такъв тип пушки, коментира Димитров

Обратно в новината

Коментари - Експерт за инцидента в Люлин: Абсурдно е да стреляш по гарги в населено място | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При нас у дивите южни квартали също имаме свръхпопулация от пернати, които сега са в размножителен период, поради което мъжкарите съвсем ги е треснал тестостерона и са особено нахални - не смееш да оставиш отворено, защото веднага се намърдват у къщата ти, сутрин на разсъмване започват некви борби и едно отвратително мучене, от което щеш не щеш се събуждаш, как си стоиш на балкона и пушиш мине с бръснещ поглед на сантиметри от главата ти и прочие. Така че човека напълно го разбирам, че е изпушил! Но въпреки това не е трябвало да стреля. Някои от комшиите гонят гаргите с пиратки, но и това не помага. Остъкленият балкон почти не го отварям или съм плътно до него, въоръжена с една дръжка на моп да ги разкарам, ако пак тръгнат да влизат. Другият балкон просто им го подарих, нямам сили и за него да се бия. :(

Корекция: не "поглед", а "полет". Сори, пак на зазоряване гарги ме събудиха и съм супер неадекватна още. :(

Твърде много кретени има.

Да целиш гарга, а да уцелиш жена в заведение почти точно в окото - добър стрелец без съмнение ... Не ще да е целил гарга той, я да го поразчовъркат по-пристрастно в полицията.

Както при мпс-тата така и при оръжията опасността се подценява. То е до човек. В САЩ от малки израстват с патлаци и пушки и въпреки това има много инциденти. Просто по цял свят част от обществото са си тъпунгери.