17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какви пет лева. Този затворник веднъж избягал и дори изнасилил жена сега го пуснали на общежитие. Този който е разрешил е за Гинес.

Старите кучета са най-добрият експерт - ето как: Явно правилата в кауша са тотално променени... Преди години старите кучета, с дълги присъди за всякакви други престъпления, освен изнасилване на деца и старци, бързо се “погрижваха” за здравето и живота на тези изроди, посегнали на беззащитните жертви и ги изнасилили, и твърде скоро след приютяването в затвора тези изнасилвачи напускаха жизнения си път, или след инцидент (“падайки” от висок обект), или от “внезапна” тежка болест (инфаркт, инсулт???), или “спъвайки” се на стръмните стълби в затвора... А докато още бяха живи, “радваха” старите кучета с любов и секс услуги... Алооо, стари кучета, какво става? Нима всички в “хотела” сте изнасилвачи и си пазите гърба (гъза?). Срамота, къде са старите традиции?

Обективен критерий за работата на социалнияработник е неговото материално състояние..... Ако то е несъразмерно голямо, е ясно как оценява?????.А не после цялата държава да е в пълна бойна готовност,заради някакви отрепки да се харчат милиони .......

българинът стане ли "бивш" започва много да ги разбира нещата, и публично акъл да дава на настоящите министри

най-големият никадърник станал експерт е това вече ме разби,колкото е и адвокат не може две думи в изречение да свърже иначе оценки дава мишока

Пише се нЕкадърник, бре...

"Условно социалният работник е Господ в затвора" Ако това е вярно, значи нашите високоплатени законотворци и охранители на законността са си организирали разграден двор за корупция. Законът уж е над всичко, но някои са над закона.