Експерт: Полицаят, притискал Джордж Флойд, е имал основание да го стори, това е случайна смърт

Същото е, когато униформени използват електрошок срещу някой, който се бие с тях, той падне, удари си главата и почине, заяви бившият служител на реда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е да удариш джакпот в лотарията на гетото? Твой роднина да пукяса докато се бие с полицията.

Да, както си блеше бръкнал с ръце в джобовете, определено се е страхувал за живота си. С тримата колеги около него, които можеха да му помогнат по всяко време... Много страхливи тез бели полицаи в САЩ...

Ало - има ново видеона което се вижда че коляното е на рамота а не на врата... бодикамерата на партньора му до него точно... от друг ъгъл се вижда съвсем друга история...

9 минути... Виж сега, ясно е, че чернилката си го е търсила. Въпросът е, че полицаите не са съд и екзекутор. Те са просто полицай. Работата им е да арестуват хора. Не да ги съдят. Не да ги екзекутират. Ако 4-ма не могат да приберат един, тогава да си предават значките и да почват да слагат покупки в хартиени пликове и да желаят добър ден на клиентите. Това поне трябва да могат да го правят.

Как да продадеш церен престъпник за 28 милиона $$

за тройно превишената максимална доза на фентанил и потвърдения PCR тест за ковид?

"Героят Джордж Флойд" е регистриран американски криминал (заплащвал при въоръжен обир на неговата банда бременна жена с пистолет насочен към корема й, после е разкрит и лежал 5 години в затвора). Джордж Флойд беше участвал в препродажба на проститутки за "увеселителни" заведения и самия той беше известен порноактьор! Неговите порноклипове още могат да се намерят по порно сайтовете: https://www.massappealnews.com/2020/05/30/porn-video-george-floyd-was-a-pornstar-copulation-with-sexy-black-chick-on-film/ Беше доказано, че е бил заразен с Covid-19 и че е погълнал наркотици повече от 3 пъти от смъртоносната доза. Това беше причината за неговата смърт, а не задушаване... В крайна сметка, той бе обявен за герой на Antifa и BLM. Също така убийството на Джордж Флойд е било отдавна планирано. Както публикуваха вече доста медии и Hal Turner Radio Show, снимката на Джордж Флойд се появява на плакат-снимка на сайта на Обама от Октомври 2019, Януари 2020, 17 Май 2020... доста време преди убийството... Откъде е знаел Обама, че Джордж Флойд ще бъде убит?

Ако не го осъдят тоя полицай-психопат глей кво става в Америка. Протестите от лятото ще са нищо.

Като навсякъде ''експертите'' са винаги с властващите и силовите институции че не се знае какво ще ги сполети... Всички починали от агресията им са ''виновни'' някакви косвени жертви за безнаказаните властници ...

Като гледам лумпените на снимката..Разбирам че това е бъдещето на кочината Америка.....Една пропаднал и мизерна като кенеф страна от третия свят е Америка.

То и БГ отива на там с протестерското правителство 'орел рак и щука'..

Ако Флойд се беше предал без съпротива щеше и днес да е жив. Но понеже е престъпник по душа, се ре направил на мъж и е възприел поведенческия код на престъпник, което пък е предизвикало обратната реакция на полицаите.

И всички видеа от местопроизшествието. 1. Флойд си сядаше в колата, когато дойдоха първите 4 бели момчета в униформи. Беше невъоръжен, сигналът беше за фалшиви пари, а момчетата бяха насочили пистолети към него. 2. Флойд вдигна ръцете си (точно както му казваха да направи), като през цялото време се молеше (през сълзи) “ Моля ви, не ме застрелвайте). 3. Полицаите го извадиха от колата, закопчаха го с белезници (ръцете отзад), по разкараха го насам-натам (човекът си изпълняваше всичко), след което го проснаха на земята до джипа на полицаите и онзи рижия юнак му стъпи на врата (Флойд все-още си беше с белезници). 4. Флойд започна да се дави, КАТО НЕ СПИРАШЕ ДА ВИКА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ДИША. Хората наоколо казваха на полицая да го пусне, ЗАЩОТО ЧОВЕКЪТ ОТДОЛУ СЕ ЗАДУШАВА. Реднекът беше глух за всички. 5. Флойд се напика и спря да мърда. Не знам какъв трябва да си, та да продължиш да душиш човека след това. 6. След още 5-6 минути дойде линейката и парамедиците направо насила накараха полицая да отхлаби хватката. Флойд вече беше мъртъв, поне 5 минути. Това си беше едно брутално убийство на вече неутрализиран заподозрян. Пак повтарям, заподозрян. Щото така и нищо не се доказа за фалшивите пари.

FFF

Гледал си видеото колкото си присъствал на кацането на Луната. Само един от ченгетата е бял, другите са мексиканец и азиатец мисля. Как не го видя? Флойд се молеше, защото беше неадекватен. Как не го видя? Флойд каза I can't breathe на влизане в колата. Как не го чу? Защо полицаите го извадиха от колата? Флойд съпротвиляваше ли се? Да или не? Флойд го задържаха, не го "душаха". Не можеш да задушиш човек по този начин, особено без да оставиш белези, каквито липсват. Удобно пропускаш фентанила. Чудя ти се зомбиран от веган-джендър-либералната пропаганда ли си или ти плащат?

Само заради това, че в такова състояние беше зад волана си заслужаваше да го разстрелят на място.

На видеото което си гледал не се вижда причината заради която не го вкарват в патрулката, а го държат на земята. Също така е имал Три пъти над нормата фентанил в кръвта. За сведение ако нормален човек вземе само малко над нормата от фентанил за броени минути умира. Причината заради която е бил все още едва жив е защото е тежък наркоман. Флойд е бил друсан с голямо количество наркотик и три пъти нормалната доза фентанил. Като също така е бил под стреса че ще бъде арестуван. Единственото за което можеш да обвиниш полицая е че не е имал медицинско образование и необходимите медикаменти за да го спаси от сигурната му смърт.

Незнам какво си гледал, но нищо не си видял. Черният човек е бил дрогиран и се вижда как танцува в магазина докато купува цигари. Касиерът е видял фалшивите пари и от страх от неадекватния неадерталец, даже му предлага да му плати сметката. В колата Флойд глътва дрогата, за да не го хванат с нея. Крещи че не може да диша още преди да му сложат белезниците. Съпротивлява се на макс, огромна маса от мускули с изключителна сила, допълнена от наркотика. Полицаите се опитват да го обуздаят, това им е работата. Сега, това че са прекалили с натиска по-дълго от необходимото е така. Но нямаше да се стигне дотам, ако престъпника не е бил дрогиран и не е вилнял. Ефекта на неркотиците е непредвидим.

FFF

Леле, леле, чак и тук защитници на наркомана Флойд. Гледах цялото видео и слушах цялото аудио, гадно е, но исках да си съставя мнение сам. 1. Флойд е рецидивист. 2. Флойд е надрусан когато бива арестуван и като всеки хванат м@нг@л реве и повтаря някакви неща до безкрай. 3. Флойд МОЛИ да не бъде вкарван в колата, защото има КОВИД И клаустрофобия. 4. Флойд казва, че hoop-ва, което според американци значи на жаргон да носи наркотици отзад. 5. Флойд казва, че не може да диша, още докато се опитват да го вкарат в колата. 6. В резултат на всичко това ченгетата решават, че ще го задържат отвън. 7. Приложената хватка с коляно е стандартна практика навсякъде, дори и у нас. 8. Според ново видео, преди непубликувано, от друг ъгъл се вижда, че коляното не е на врата, а на рамото. 9. Според съдебния лекар няма белези на врата от натиск. 10. Флойд е имал фатална доза фентанил в кръвта, но според съдебния лекар, причината за смъртта е задушаване, без да се казва, че свръхдоза фентанил води до задушаване. Някак си коляното остава причина. Та в общи линии моето разбиране е следното: Ченгетата са викнати за поредния м@нг@л, нещо, което им е ежедневие. Той почва да им опява че му е лошо, че е клаустрофобичен, ковиден, и много добър човек. Те си го пускат покрай ушите, защото всеки им опява така. Въпреки това виждат че е неадекватен, сигурно е надрусан, затова го и питат, но той отрича. Решават да викнат линейка. През това време го задържат отвън със стандартна, разрешена към момента хватка. Той продължава да опява. Ченгетата не му обръщат внимание, защото работата им сега е само да го задържат докато чакат. Той умира от свръх-дозата фентанил, превъзбудата от съпротивата му. Черните наоколо набеждават бялото ченге, че не му е помогнал. Замислете се защо записите с това, че се моли да бъде задържан извън колата не бяха пуснати с месеци. Цялото нещо е политическо, и ако ченгето не беше бяло, или Флойд черен, никой нямаше и да знае за "свети" Флойд.

Тоя "екшперт" още малко ще твърди, че полицая има право да гърми на посоки , пък гражданите са виновни дето седят на пътя на крушумите!!!

кой гражданин - рецидивист, обирал пари от бензиностанции и продавал дрога ?

Разбира се че е така. Тази престъпна горила Флойд с 14 присъди не се е подчинявал на заповедите на полицаите и те са били принудени да укротят по някакъв начин горилската му мощ. Явно това е бил единственият такъв, жалко, че е издъхнал, но кой каквото търси, намира.

Тоя бивш служител на реда е редно да сподели наказанието на неговия колега или да се въдвори в психиятрия за поне година за да му острижат ежовете!!!!

Аз съм сигурен че ако на Деси ( авторката) синчето и бъде арестувано за марихуана и сбиване пред дискотека примерно и някой велик полицай му коленичи на вратлето за 10 минути, тя няма да вие, а ще приеме законните действия на блюстителя на реда!

FFF

А пък аз съм сигурен, че наркоман като Флойд ако насочи пистолет към корема на бременната ти жена, за да я обере, друга песен ще запееш.

По принцип съпротивата при арест е опасна. Ако полицате трябваа да стоят на тепсия, докато задържаното лице вилнее, то никой няма да иска да е полицай. Все едно да имат право да стрелят само след 100% доакзателство, че престъпника ще произведе фатален изстрел. Т.е. посмортем да имат право да стрелят. ..... Ако ситуацията нбе се осъзнае едекравно, ще се случи нещо много простичко - никой полицай по света няма да има камери като в Америка и полицаите ще си правят каквото искат без доказателства. Не компрометирайте добрите практики с прекомерна взискателснот. Полицая който задържа престъпници осъществява законан репресивна функция, не играе балет.

Абе майка ви да еба и помияри! Лекарят каза че не е починал от инфаркт или наркотици, както се мъчеха да излъжат, а от задушаване! От камерите се вижда че не оказва съпротива ... извадили от контекста думи на друга расистка свиня, за да изкарат подобно заглавие! Дано детето на автора има същата съдба, щом е законно и нормално!

Задушил се е щото се е съпротивлявал, а при съпротива кислорода заминава бързо! Да се е предал без съпротива, и щеше да е жив.

Малоумник, има 15 минути запис от полицейски камери и още 10 от минувачи на улицата! Преди да тракаш с мръсни нокти по клавиатурата върви се ограмоти!

За многократен рецидивист друг начин няма!! Да си е пазил кислорода!

Значи моите нокти мръсни, че не съм престъпник, а неговите чисти, че е продавал дрога на деца и е нахлувал и грабил??? Да те е......

Джордж Флойд - черен герой Престъпник-рецидивист, осъждан за: 1997 - разпространение на наркотици, 1998 - кражба от човек, 1998 - кражба на стойност до 50 хил. долара, 2001 - неподчинение при полицейска проверка, 2002 - съхранение на наркотици, 2003 - проникване в частен имот, 2004 - разпространение на наркотици, 2005 - притежание и разпространение на наркотици, 2007 - въоръжен грабеж (лежи четири години), 2020 - убит от полицай при арест. Национален герой на САЩ. Американски политици коленичат пред него (вкл. и бъдещият президент). ПОГРЕБАН В ЗЛАТЕН КОВЧЕГ. Ашли Бабет - бяла терористка Ветеран от армията на САЩ. Звание - старши летец (Е-4). Длъжност: контрольор на силите за сигурност. Мисии в Афганистан и Ирак. Получила множество награди, сред тях: - медал за служба в националната отбрана; - медал за служба в глобалната война срещу тероризма; - награда за изтъкнато поделение във ВВС; - медал за заслуги в резерва на ВВС. Застреляна от полицията и наречена ""терористка"", защото е била привърженичка на действащия президент Доналд Тръмп. Който има глава да мисли, нека мисли!

Най-строго пазената тайна в САЩ е етническата разбивка на престъпленията. Който търси обаче намира. 80% се вършат от чернокожи, 17% от латиноси, жълти и кафяви и едва 3% от бели.

Айде, айде, да нямаше запис на 'инцидента' да се обяснявате и оправдавате, но това, което се вижда на записа си е чисто убийство по изключително брутален и мъчителен начин! Тоя си го удуши, докато оня се гърчеше от задух, като дори след като негрото спря да мърда, на оня дори не му мигна окото и трябваше насила да го махнат от трупа! Тоя е чист психопат!

Е ти кво искаш, с перце ли да го гали??? Престъпниците трябва да се омаломощават щото са опасни!

ККК вилнее във форума. Хахаха

Голям рев за един дрогиран кюмюр, негоден за нормално общество.

А тези, дето простреляха бай Петко от Лясковец ще ги съдят ли и кога? Не стига това, ами и колегата си убиха. А оня, дето го стреляха с гранатомет, оживя ли? Тези американци са невинни дечица, по сравнение с нашенските "барети"...

Schilo

А бе това няма да е процес, а ще е фарс. Бившето ченге ще изгори и този процес е само проформа. Интересно, какви са съдебните заседатели?

Вуйче , какво е това холандско знаме на аватара ти , Ве ?

Не си показвай колко си неграмотен ...

Флойд е бил долен престъпник и наркоман!

Хубава работа, имал основание. Дали е имал основание да го убива? Този експерт ма не е никакъв експерт.

Schilo

Там ли беше и доколко си запознат със законодателството и правата на ченгетата? Ако е разтегливо понятие това "обоснован страх", как ще се прецени, дали е така или не? Все пак не говорим за законови разпоредби, а за субективни възприятия.

Глупости.

Индианците са тези които трябва да получат земята си обратно, както и компенсации за извършеният геноцид срещу тях. Негрите не чак толкова, а още повече че вече има социален експеримент наречен Либерия - където всеки негър има свободата да твори и да създава цивилизация. Защо няма квота индианци в управлението на страната?

Да се въведе квота и за дебили. И те са хора.

Ако на мястото на индианците изпишем завладяните и избити народи на изток от Масква... както и тези на югозапад... п-в Крим... и т.н. няма да остане Россия. А ПутЕн заяви най-отговорно: "Ако я няма Россия, то защо трябва да го има останалия свят?" Коментар, моля!

Arcadium

И на нас това ни вълнува, защото..?

Щото нашите роми ще бъдат насъскани че за жертва на дискриминация и ще им бъде дадено оръжие в даден момент - както на събратята им в Сирия.

Трябва да имате предвид, че в САЩ вероятноста абсолютно всеки на улицата да е въоръжен с огнестрелно оръжие е близо до 100% ! И местната полиция действа именно при тази предпоставка ( предположение) . Нивото на въоръженист , степента на разпространение на оръжие в САЩ е на такова високо ниво , че полицията действа при предпоставката , ЧЕ АБСОЛЮТНО ВСЕКИ е ВЪОРЪЖЕН. Отделно от това : този Флойд вече е лежал в затвора за наркотици, току-що е платил с ФАЛШИВА 20-доларова банкнота и изобщо има ГОЛЯМО криминално досие , за което полицай Шовин е бил НАПЪЛНО НАЯСНО при ареста . Вижда се и от камерите на самите полицаи , че Флойд ОКАЗВА СЪПРОТИВА и се налага да го дърпат от колата му!

Още се търси фалшивата банкнота! Освен да е платил с нея на майка ти и тя да не я е предала...?!

Свиквайте с новия ред, мили хора...Цветнокожи, лесбийки и хомосексуалисти ще командват парада.Само ген.доктор Бойко Борисов и партия ГЕРБ ще ни спасят !! Амин !!!

Няма никакво значение от всички тези приказки. Флойд е престъпник от най долен вид. Танкова изчадия нямат права и привилегии. Семейството му трябва да бъде съдено задето губи времето на хората и очерни живота на достойния полицай. Паметник на полицая. Затвор за децата на Флойд

Те вечем харизаха 20 млн пара на данъкоплатците в ползу семейството на престъпника, байно... Оти бил черен арапин. Ако беше бял нямаше и да го споменат даже. В САШ има повече застреляни бели отколкото черни всяка година, но това никой не го казва. Никой не го интересува , ако жертвата не е черен или педал.

Тия брикети какво искат - да бият полицаите, а те да стоят мирно и да не смеят да ги докоснат ли ? Я аз да скоча на черен полицай в Уганда, Кения или Нигерия, пък да видим дали няма да издумка поне един пълнител от АК-то отгопре ми. Жалка работа. Дано югът скоро се вземе в ръце.

Така е, щото черните са научени от сто и петдесет години само да протягат ръчичски и да искат да им бъде давано без да работят, щото били исторически онеправдани ..... Неолибералните комунета вече са им натъпкали къдравите им глави с глупости , че така било политкоректно и тия чак почнаха да си вярват че черните наистина трябва да имат привилегии и да лапат на готово.

Бе, мамуните все по-често повдигат въпроса да им се изплатят репарации на калпак заради робството. То те трябва да плащат обезщетени на САЩ, щото с тая шепа роби са си вкарали такъв автогол - като се започне от забавената индустриална революция, мине се през разсипващата гражданска война и се стигне до сегашната вакханалия. Нали им направиха Либерия - да се върнат към корените се тези примати, ама нещо не щат да ходят там.

далеч по правилно щеше да е - всеки който го хванат за втори път да прави престъпление - в зависимост от типа - нужната ампутация. трудно се краде без ръце. трудно се убива, ако няма как да хванеш пистолета/ножа.. било варварство! може - но е било ЕФЕКТИВНО!

А на теб езика, сигурно

нарочно се създават настроения в обществото.Целта е хората да се мразят.Защо ли.На кого ли му е изгодно.

А тва, че е бил фиркан с наркотик по време на ареста не е от значение ...

Гледайте ако намерите пълния запис от статичната камера. Негърът се съпротивява и е очевидно неадекватен, според други форуми е бил на фентанил. Вкарват го в колата, после го свалят за да се успокои. Коляно на врата е метод който се ползва примерно от жандармерията, има го в полицейските учебници. А черният да не е разпространявал фалшиви пари. Семейството му получи 20 млн. долара, така че той им е по- полезен умрял. Полицаят може да бъде съден само за непредумишлено убийство!

Браво дир, само така, громете капитализъма!

Сега този полицейски експерт, който според мен е прав, либерастите ще го разпънат на кръст и ще го изядат жив. А това изказване може да породи нови протести на черните.

Стига ни занамавахте с тая отрепка! Някакъв престъпник умрял като не се подчинявал на указанията. Голяма работа! Световен проблем!

Убийци сър.. и се оправдават... :))))

малко трудно ще ти е да намериш дрогиран негър, да дойде до бременната ти жена, да опре нож в корема и да ти каже или даваш парите или губиш и детето и жена ти... но за сметка на това - когато се пенсионираш - дай боже да го добивееш тоя момент - имаш реалните шансове, тълпа мангали да дойдат и да те пребият за 5те кинта с които отиваш до магазина да си земеш леП и млЕко! и лежейки в болницата, чакащ лекарите, на които не им дреме за пенсионерите, ако не са с много пари - дали ще те лекуват, или ще те карат направо в моргата...

За това - негрите в Африка, мюсюлманите в Азия и т.н.

А такива като мен на село? Не съм съгласен! По-добре ми е в барчето.