17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто не поправяйте кварталните улици и по тях ще се кара МНОГО внимателно

Както навсякъде ... СТАВА ДУМА ЗА ЕДНИ ПАРИ.... да се събират а хората да се рекетират. После се оказва че ..... СЪБРАНИТЕ ПАРИ БИЛИ ИЗЧЕЗНАЛИ, незнайно къде. Ами много просто в ....джоба на Фън Издън Кова и БАЦЕ. (ВСЕ ПАК ТОЙ Я Е НАЗНАЧИЛ)

Един от ефективните начини хората да се откажат от личните си автомобили е ДА СЕ НАМАЛИ ЦЕНАТА на билета в градския транспорт !

Другия ефективен е да се увеличат горивата. Сега кой начин прилагат ?

То и сега по кварталните улици повече от 25-30 не е безопасно да се кара просто защото много о тях са тесни, винаги има пресичащи-претичащи, деца, възрастни, майки с колички, отделно качеството на пътната настилка е отвратително! Дупки, бабуни, пък през зимата при и след снеговалежи изобщо не коментирам, който е шофьор, знае, ако вали дъжд и не си от квартала да знаеш за всички дупки, може да си изпотрошиш окачването отделно че няма достатъчно качествено осветление тръгнали да клатят въздуха и да се правят че работят... нещо... вместо да приказват празни приказки, родната милиция да бъде толкова добра да следи и санкционира тези които след 23.00 пилят гумите и карат със 100 по булевардите и по-широки улици в кварталите. Също така и за мотористите, докато си чакат на светофара да им светне зелено, да дават газ до дупка. аман от простаци

С тази кметица толкова....Вместо да оправят улиците,да направят паркинги,налагат нови ограничения ,стари коли да не влизат в центъра а има стари кооперации които се топлят на въглища...Пълна малоумница.

Така се почва винаги с безмислени наредби, които последствие се ползват за други цели, като: 1. както сме намалили скоростта, намираме лесна причина/ продължа да има същата, та даже и увеличени ПТП-та/ и спираме въобще движението; 2. Всички малки улици стават с ограничения и последствие пристпваме към по-големите улици... всяко одобрено безумно предложение, последствие му сърбаме попарата. Има един похват „Прозорецът на Овертон“, обясняващ как се случват невъзможни неща.

Пълни глупости 30.Какъв е проблема при спазване на правилника?50 да не би да е висока скорост?Ама всички перкат със 80-100.Изкарайте полицията по пътищата,наблъскайте камери.И сега по южната дъга не знам да има камери и мине се не мине и някой мине със 150-160.

нелогични ,олигофренски ограничения и знаци,никой не спазва и другите знаци! Представяте ли си по Цариградско,Симеоновско,България,Гоце Делчев,Сливница,Гр.Ботев какво ще настане,какви тапи,задръствания? И...на някой нервите няма да издържат! Че аз трябва да ставам в 4сутринта да ида на работа и да закарам детето на училище?

Стига глупости! Единствения начин да намалите ПТП е да накарате пътна милиция да заработи, да излезе по улици и пътища, да стане част от движението и да контролира, да има превенция и сериозни санкции. Останалото са формалности, а загинали и контузени ще се увеличават

Полицията: ама хората очаквато нас да има по една патрулка на всеки ъгъл, няма как да стане това. През това време в Ню Йорк където населението е повече от това на цяла България и полицията е 7-10 пъти по малко спрямо глава на населението в България нямат проблем да се отзовават до 3 минути където и да било. И да патрулират навсякъде.

тоя така милее за социализма, където ПРОСТОСМЪРТНИТЕ въобще нямаха коли.......за човеконенавистничество май имаше параграф в кодекса...

Тоя освен експертиза явно има и състезателен дух. Ако той го беше предложил, сега щеше да е на противоположното мнение.

Тия "експерти" доброволци ли са? Щото ако са на заплата е нужно спешно да бъдат уволнени. По тесните улички в центъра на София е невъзможно да се движи автомобил с повече от двайсетина километра в час поради следните причини: 1) Често настилката не е в добро състояние и има дупки. 2) Непрекъснато някой паркира или тръгва. 3) Непрекъснато човек или животно пресичат някъде. 4) На всяка пряка се намалява много или се спира да се пропуснат пешеходци и други коли с предимство. Ако някой е взел заплата за да изхарчи едни пари да наслага и едни безсмислени знаци, значи той определено трябва да бъде разследван с какви подбуди извършва тия абсолютно излишни, но скъпи, действия.

Вчера специално за такива "експерти" бе обяснено че няма да важи за главните пътни артерии, даже не само булевардите! Ама като си решил да плюеш - плюваш...

То и сега ограничението за квартали е 20км/ч, чл. 123 бе, каун! Просто селяндурите не го спазват! Всичко извън големите булеварди и улици в града жилищна зона.

Чл. 123 от ЗДвП е за съвсем друго нещо. Няма нормален шофьор, който да кара с 50 км/ч по тясна уличка. Дори да се въведе, няма как да се контролира въпросното ограничение. Ерго, това не е решение.

да, но има ненормални такива..... и точно в тях е проблем.

Казваш " няма нормален шофьор който да ...." , е на нашата уличка на която не могат да се разминат 2 леки автомобила, 90% от Шофьорите минават с над 50 км.