17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само Мента скоро не се е появявала

по времето на ГЕРБ бяха 99 % кражба от европейските фондове и превръщането им в кюлчета злато. 1 % се подхвърляше на земделците, за да се прикрива далаверата.

С КокоЖабчо и про100 не се спори. Така или иначе те винаги лъжат

"Мълчете си за далаверите, за да не ни спрат фондовете".

.....................каква роля е изиграл Борисов и негови министри – Теменужка Петкова, например. Подарявайки на Путин Турски поток (Балкански поток, според Борисов, б.р.), тогавашният български премиер е развързал ръцете на руския президент да започне война срещу Украйна. В тази кървава касапница всеки ден гинат стотици и хиляди украинци, но и вече над 75 000 руснаци.

Гръмовен скандал, свързан с национално предателство, е прикриван близо 5 години. Вчера стана ясно, че президентът Румен Радев, премиерът Бойко Борисов и председатели на Народното събрание са били запознати през 2017 г. със справки на ДАНС за проекта „Балкански поток“. В тях се твърди, че целта на Русия с този проект е до 2020 г. да изолира Украйна като трасе за доставка на газ за Европа, а от газовите доставки през наша територия България няма да получи газ. Разкритието е на разследващия сайт bird.bg. Хайде сега да видим главният прокурор Иван Гешев какво ще измисли, за да погази закона и да не започне разследване на всички данни, факти и обстоятелства, разкриващи скандалното отношение на висши държавници към националната сигурност на Бълга