"Екоравновесие": Отново изхвърлят домашни кучета на улицата

Изоставени преди месец, сега бебетата Пит, Панда, Прея и Пан чакат своите осиновители. Малката Белла също очаква уютен дом

Обратно в новината

Коментари - "Екоравновесие": Отново изхвърлят домашни кучета на улицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми, нормално - какво очаквате с тая инфлация и обедняване?! И повече ще стават!

можете да ги заместите пълноценно вие, от екоравновесието. Излизате на улицата и започвайте да се храните от кофите за смет! Ай ша ви....

Научиха кьопеците да маат "пърджолки" и кинтите зеха да не стигат! Обаче вместо да земат гьостерицата и да идат пред парланента - изритват псетата

Тези миндили от Екоравновесие и разните кучешки приюти само ЛАПАТ парите ни-нищо НЕ вършат!! Пример:-Пловдивските и Пазарджишки "кучкари " само си менкат кучетата през 8-12 дни и папат пари за тях уж нещо са направили?????? И двата града са пълни с глутници$ДО КОГА????? По-добре се грижете за бездомните и бедни хора-НЕ за кучетата!!!!! Засрамете се!!!!!!

Оти нема закони ни за човеци, ни за кучета.

Сто пъти ви сигнализархме да приберете кварталната глутница и все не я откривахте, а тя си обикаля ли обикаля квартала на определени места., само вие не я намирате

", които имат домашни любимци, да ги ваксинират, за да няма изоставени кученца по улиците на града." какво общо има ваксинирането с наличието на кучета по улиците, май някой не чете какво пише

Аман от помияри които изхвърлят животните си!!!

Проблема е, че Екоравновесие изхвърлят кучета на улицата.

Ами поредната изродщина в провдивско село!!!ави помогнете.обадете се иле го занесете в екоравновесие.само снимка не помага!!

хората взимат нещата в свои ръце. Е поне тези хора, които имат деца. после ги наричат изроди. Те ли са тези, които развъждат, изхвърлят и хранят кучета в градовете /урбанизирано място/.

Да скоро със сигурност на някой ще му писне, защото се навъртат покрай детска градина и училище. Като няма ред и не се спазват закони и правила се стига до саморазправа...

Какво бълнуваш бе, кучкарко

Тъпомерът е особено издържлив уред ,а Чалева упорито продължава да се опитва да го повредИ ! Както е рекъл един... Кеф ти ваксиниране ,кеф ти кастриране..

Защо вие не грижите за бездомните хора, сигурно сте от тия хора дето само лаят и се възмущават,но като видят бездомник го подминават и даже може и да го стигате,ако сте достатъчно злобен

неуравновесена кучкарка.. сигурно разхожда някакъв злобен дребен пес дето лае по всичко що види

Че кучкарите са отрепки?

Ами глобявайте ги нескопосаните кучелюбиели! Къче без чип - глоба. Куе с чип ибез ваксинация - глоба. Куче с чип и чаксинация което осира града без стопанина му да чисти - глоба. Куче некастрирано и в следствие изхвърлени кученца - пандиз! Защо европейските столици не са окъкъни а фекалии и защо нямат десетки жертви, разкъсани от озверели кучета? Спазват някакъв ред хората. А който не го спазва си плаща с лихвите.

но тези от тях които СА отрепки, следва да почнат да си получават залсуженото. разпасали са се тотално!

Най хубавото куче е на съседа. Виждам го, радвам му се и до там, а грижите са от него. Жена с куче също не ми я хвали, тя се е примерила че мъж не иска.

Отново?! Да не би да са преставали?! Есента е масово - тръгват си виладжиите и изоставят „любимците" си. Но не ги кастрират, защото „не мога да му причиня това на милото животинче!".

Защо винаги като коментирате въобще не мислите само плюнка излиза от устата ви. Докога злоба и глупости ще се ръсят незнам.

Ако не си в състояние да изхранваш животинката си, поне я кастрирай! На много места тази процедура е бзплатна.

Екоравновесие да спрат да изхвърлят кучета на улицата! Не, не чета грешно заглавието......

Ако ги евтанизират изроди, ако ги пускат обратно на улицата пак изроди. Но за мен е другаде проблемът - самосъзнанието на нашето общество. Каквато и структура, каквъвто и приют да се сздаде , в настоящата обстановка и нагласи, те няма да могат да насмогнат на изхвърлени и безконтролно размножаващи се домашни и полудомашни любимци. Не може да и със съзнание аууу не мога си кастррам, кучето, котката това е жестокост и в същото време да оставиш в кашон нежеланото поколение да прегърне свободата.

А какво да ги правят, да им теглят инжекцията след две седмици престой при тях ли? То популацията на тия кучета не намалява, и не не са само те виновни щото крадат средства и имитират, че кастрират. От къде идват тия кучета извънземните ли ни ги пускат по улиците ?

Специално тебе,бездушник! Бих те вързал като куче. И те тогава щеше да видиш какво се казва отрека! Защото за разлика от миндил,като теб. Кучето има душа!

то като се чете се гледка бее,някъде там има : - специфичен знак да знаеш ;)

имаме съмнения за психичното ти здраве,ама............ какво да се прави

в заглавието уважаеми - ако не знаете пунктоацията и правописа в родният Ви (надявам се) език - не изгрявайте с тъпотии

демагогия,моля Ви се! 1 во се мисли ,после се поема ангажимент към живо същество. Освен ако не гледаш едър добитък няма опция да "не можеш"да изхраниш куче или коте !!!!!!!!!!

В Норвегия имаше едно дело, как един содомит злоупотребявал с куче. Нямало съгласие от кучето за акта. Мъжът казва: не има съгласие , аз съм булката

Ей, кучетата са им по-мили от хората. Има изхвърлени и гладни деца. Малоумни "любители на животните" хранят бездомни кучета и котки и поддържат популацията. В градинките и около блоковете е страшна смрад. Призовавам за хуманизъм към хората - стига сте ни тормозили с кучешките въпроси - който иска да си гледа животно в къщи!

Тази статия е за организация която се занимава с домашни животни. Има статии и за организации чиято дейност са изоставени деца. Мислете.

Ами навремето клекнаха на натиска на кучкарите и не въведоха задължителното чипиране. Гледането на домашен любимец е преди отговорно задължение - и към любимеца, и към обществото..