Еколог: Казусът с Пенка е четвърти гаф на Агенцията по храните

Кравата стана световно известна и започна кампания за нейното спасяване

Обратно в новината

Коментари - Еколог: Казусът с Пенка е четвърти гаф на Агенцията по храните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожите и господата от "бабъхъ -то" направиха Сърбия развъдник на всякакви болести и паразити и знайни и незнайни Ами и вие, охранени лентяи с дипломи, сте ходили /100% /по популярните екскурзийки за плюскане в граничните сръбски градчета да се гощавате в сръбските механи.Като се тъпчите с месните им храни и си купувате по-евтините им сирена и кашкавали не ви ли е страх , че "тъпите" сърби нямат европейски контролни тъпоумни чиновници да слухтаят и ще си донесете нещо неевропейско и заразно.

Какви са тези закони, какво е това чудо!? Разни убийци, побойници и какви ли не разбойници, разни измамници, контрабандисти, крадци и какви ли не, си живеят живота и никой не им пречи. А горкото животно, бягайки, за да се спаси, искат да бъде убито. Агенцията по храните хич не и дреме, че производители слагат какви ли не боклуци и отрови в храните, но са кръвожадни да убиват беззащитните животни.

А минаващите през "великата българска одрада"дето искат в Европа, дали имат имунизационни паспорти....леле горките европейци........помните ли култовата ми реплика за кого може и за кого не...

И какъв е проблемът щом кравата е здрава?!Тъпанари!!!

е проблема , не си е платил , на който и когато са му искали , затова сега носят от девет кладенеца вода

ИНТЕРЕСНО Е ПРЕСИЧАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКАТА ГРАНИЦА ОТ ДИВИ ЖИВОТНИ И КАТО СЕ ВЪРНАТ ОБРАТНО, "БАБХ" КАК ПРОЦЕДИРА .

това е нашата Българска действителност , най вероятно случаят е следният : човекът си намира кравата в Сърбия и си я води обратно в къщи , но на границата някой си чиновник вижда в създалата се ситуация възможност за попълване на собствения си джоб , но човекът отказва или няма или ... тогава следва едно ЯРОСТНО защитаване и прилагане на закона , НО човекът не си замълчава , а прави случая обществено достояние , чиновниците още по стръвно и с още повече енергия се втурват да четат и прилагат закона ( тук е и най интересното , четат и ни представят тези текстове ,които указват как добичето трябва да бъде умъртвено , И СЕ ИГНОРИРАТ ТЕКСТОВЕТЕ С КОИТО МОГАТ ДА СПАСЯТ кравата на човека ) но случая се размирисва по целия Евросъюз и чиновниците омекват , ясно е че пари няма да видят и да навредят на човека също не се получава , почти хепиенд , до следващият път когато следващия човек ще си замълчи или по добре плати , АЗ ИСКАМ ДА ЗНАМ ИМЕНАТА НА ВСИЧКИ ПОМИЯРИ ЗАМЕСЕНИ В ТАЯ ПОМИЯ И КОГА ЩЕ БЪДАТ УВОЛНЕНИ БЕЗ ПРАВО НА РАБОТА В СИСТЕМАТА

Първо кравата е минала през митничарите, за да отиде в Сърбия . Стопанинът и каза, че са я гонили вълци, защото е нахапана по задницата. Значи кравата от вълците се спаси, а от БАБХ не може да се отърве, защото "спазват закона ". Ама той - законът има и подточки, по които кравата да бъде защитена. Аман от бюрократи !

Баце, помилвай кравата Пенка, че и тя като целокупния бг мат'риял, на теб се надява!;) Таман с едно помилване два ефекта - и кравата, и стопанина шъ гласуват за ГЕРБ!;)

в цяла Европа съм се нагледал на крави мутанти и на телета ,които не мучат а грухтят като прасета,фрашкани с анаболи и и какви ли не боклуци,от грозни по грозни,а какво искат от това красиво планинско добиче,европейските са за трепане

Не пипайте кравата, тя е звезда, дори е по-известна от Б.Б.. А тази агенция за безопасност......не си върши работата, видя се и от птиците, лъвчетата, щъркелите, кончетата..... Сега искат да убият и кравата.... Ако изследванията на кравата са добри, защо трябва да я убиват - буквоеди такива ! Стига са се излагали пред цяла Европа !

Познавам хора, които редовно ходят с кучетата си до Македония. Или Македония е влязла в ЕС тихомълком, или кучетата не са животни...

Кучетата влизат и злизат от ЕС с редовни ветеринарни документи, а тази крава е влезнала нелегално. Това е проблема, ама чиновниците го раздуват без грам мисъл.

Тази краве е олицетворение на всичко, което ни се случва - некадърни хора, нагласени на отговорни позиции, но не могат да вземат елементарно решение. Да седиш и кютиш по цял ден не трябва да ти се дава заплата, затова си началник - когато един закон противоречи на логиката и етичните норми, ти да си този, дето ще реши кое трябва да вземе превес. "Европейските закони" какви били... според закона взимане без даване е кражба, а вие, драги господа, в тази комисия само взимате пари, без да давате никаква полза за обществото.

"Хубав край, хубави хора! " Както върви скоро ще броим не дивите зайци,както във филма , а домашните крави ужким европейки....

Чудно ми е какво гласи този закон или директива. Какъв е прблема животното (което и да е то), в случая крава, да се сложи под карантина и да се изследва и ако е пипнало нещо нелечимо неевропейско, тогава да става курбан?

Хайде оставете на мира животното вече и я вкарайте най после от някоя квота в парламента,ще свърше нещо със сигурност по добре от бас

Евтаназия ...ама за директора на БАБХ

Рибата мирише от към главата

рибата отдавна е изгнила !

За кравата медийна защита, а за това, че цял народ бавно, но сигурно се трови с вредни храни и питиета - нито дума!

БАБХ пак в действие - по пътя към заличаване на селското стопанство в България... нали трябва да служат на свойте господари зад граница и да ни принудят да купуваме от тях... П.С. кога ще има осъден и в България за (реална) държавна измяна?

Когато си направите държава ! На тази територия ѝ трябват нови,разумни хора и истински закони !

Стига с тази крава бе! Някакъв селски пияндурник си е пуснал кравата без надзор и сега кравата та кравата.

Колкото ограничени умствено са чиновниците, създали този закон без да отчитат, че Сърбия е реална европейска територия , толкова ограничена е станалата медийно известна директорка докторка от БАБХ, която цитира наизустените закони без да се съобразява с реалностите. Ако тя е дейното лице при всички тези казуси с умъртвяване на животни и птици , крайно време е да бъде отстранена, защото закон се прилага с мисъл, а не умисъл за вреда.

"Директорът на БАБХ", че тоя си е отявлен социопат със склонност към садизъм и мания за величие, на фона на пълна некомпетеност.