17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не разбрах,с какво е виновен Леонардо,или картината,за състоянието на Планетата ни днес?!

Либералният свят. Клоака

Лошото е,че вие бедните работите малко и некачествено за да спасите Земята,лошото е ,че аз богатия трябва да умра заедно с вас бедните.А и не искам да ми вдигате данъците щото съм убеден,че това няма да помогне да спасите планетата,

Леонардо е велик. Но мома лиса е много грозна. Обида за естетиката

Много дивеч ей.

Човек да се чуди как е оцеляла картината до днес с толкова идиоти.

Екоактивистите са платени ,поръчкови изпълнители....маргинали !!!

Европа на дегенератите...

Безглутенова ли е била тортата?

_stankow

Побъркаха хората с тези зеленясали идеи. Страшно нещо е дойчевелето !

Хората ги побъркаха лудите старци в Москва, Пекин и Белият дом, а не загрижените за Бъдещето на Земята.

_stankow

Бъдещето на земята е на всички хора. А не на окупиралите го зелени талибани. Ние сме я строили тази земя, тази цивилизация. Ние сме садили тези гори. И ще ги оставим на децата си. Зелените няма да ни кажат как да живеем ! Да ходят да се слагат на старците от Монако, те им плащат за безумствата.

Как пазиш земята като вандалстваш върху картина оцеляла толкова века. Вандала си е вандал. Толкова пази и земята.

интересно е, че тези "западняци" наричат нас българите "изостанали". На мен като не ми харесва нещо, не го гледам. Всеки си има различен вкус, ама да мацотиш картини, жалка му работа.

Кога?

Да беше хвърлил тортата по тези които изсичат горите, но еко дебила изпълнява само заповеди, той не се активира без да са му натиснали копчето в плиткоумната тиква.

Преди време (когато Людмила Живкова беше министър на културата) един мой адаш и състудент разреза с нож някакво копие на Мона Лиза. Впоследствие беше изпратен в лудницата. Но българският народ, който е чевръст зевзек, веснага излезе с виц: Грешката на престъпника е била, че вместо Мона Люси е заклал Мона Лиза. Този виц сигурно е бил чут от КГБ защото скоро след това удавиха Людмила във ваната и. Причината беше, че тя се опита да откъсне България от съветската културна пропаганда.

...веднага...

Тогава са те затворили, а днес си свободно демократичен да разказваш на всички какво ти шушнат бръмбарите в главата. Спокойно, отдавна сме се научили да отсяваме плявата, но за теб ще е добре наистина да посетиш чичо или леля доктор.

Сега го дегизирайте на мумия и 6 месеца гипсово корито .

Трябвало е да хвърли тортата по президента на Данон или KFC. Даже не торта, а нещо по-тежко. Толкова подготовка за нищо.

Смъртно наказание за такива грешки на природата, той Адолф го започна ама ...

Планетата Земя скоро ще прочете присъдата на цялото Човечество. Не се тревожи.

но путин го продължи

Отчаян опит за привличане на внимание. Жалка картинка. Благодарение на такива прояви поне разбираме, колко невъзпитани и агресивни са тези хора в опитите си да ни натрапват каузите си.

Планетата Земя е кауза на всички ни. Къде ще живеят децата ти? На Марс ли?

Аз предлагам да показваш, че за теб е кауза, като си изхвърляш боклука, където трябва, не замърсяваш въздуха, сложиш си слънчеви панели и т. н., а не като хвърля торта по Мона Лиза в Лувъра.

Човека е искал да привлече вниманието. Успял е. Идеята му е била да бъде отразен в медиите, а не да поврежда картината. Всеки знае, че картината е защитена.

Виждам че никой от коментиралите никога не е бил в Париж и в Лувъра. Ако бяхте ходили (но вие не можете да си го позволите) щяхте да знаете точно как е разположена и точно как се пази. Но също така и как се охранява и кой точно може да стигне до нея. От написаното от вас съдя че никой няма и елементарна идея от тези няколко неща. Ами нормално, вие повече от Люлин не сте виждали. Париж дори на карта не знаете къде е. За Дубай да не говорим. Да не отваряме дума за Маями или Малдивите... Ще стане страшно. Приятен ден...

Пикльо... :) подобен комплексар отдавна не бях чел тука.

Скрий се бе цървул, майка ти още дои крави на село.

При положение, че до половината ти примери летят нискобюджетни компании, на всички ни става ясно какво ти самият можеш да си позволиш. За другите не бери грижа, и без теб ще дочакат да съмне на следващия ден.

_stankow

Аз например не съм ходил в Лувъра. И какво, този с тортата ме превъзхожда духовно ли ? Как да се поправя ? Да взема да хвърля и аз една торта ? В нашата Национална галерия картини колкото щеш ! :D :D

Ти си под всяка новина за газ и петрол и защитаваш руските енергийни интереси. Бих казал, че всеки в този сайт е духовно по-извисен от тебе.

Че екотерористите са тъпи като гъз е ясно, но това е прекалено! Затвор за тоя кретен!

картината така и така не е оригиналът от да Винчи. В Лувъра е качена самостоятелно на една странична стена- малка по размер картина с потискащо излъчване. Вярно, Леонардо от Винчи е заложил особен замисъл в това изображение, неразгадан до днес. Излъчването на образа от картината е особен, мракобесен. Не е добре да се съзерцава дълго време, или да се вторачва човек. Няма обяснение. Голяма работа, че някой размазъл торта по стъкллото. Оригиналът никога не е напускал Лувъра - да не са луди !!!!

Вместо "вандалът" може да го наречете "вулгарът". А вулгарът е българин. Вулгар булгар

_stankow

Майкопродавец цръцна отрова по бившата си родина. Всички отминаха с отвращение.

Еко- ако-активист … все тая!

Масовият туризъм, който пътува за да види нещо, което е известно без да го разцира + факта, че картината е зад бронирано стъкло

Нещо не схванах. Какво да мисля за земята като оплескаш Мона Лиза?!