Екипи на СО разчистват паднали клони, скъсиха маршрутите на два трамвая

Възстановена е работата на над 20 светофарни уредби, на които са отстранени технически проблеми вследствие на силния вятър и валежите

Обратно в новината

Коментари - Екипи на СО разчистват паднали клони, скъсиха маршрутите на два трамвая | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато спре тока и спрат телефонните линии единствените телефони са радиостанциите.Такава радиостанция-Baofeng може да ви осигури връзка на повече от 10 км.Радиостанцията има честота-която може да използвате като телефонен номер,на които могат да ви търсят познати и приятели които имат радиостанции.Купете си и соларно зарядно за да може да ги зареждате и когато няма електричество.За онези които ще пътуват зимата е абсолютно задължително да имат в автомобила си чаени свещички и една малка тенджерка в която да ги запалят в случай че бъдат хванати в снежен капан! Това може да спаси човешки живот от измръзване !Бъдете здрави и Бог да е с нас !

трамвайте нямат парно тр 3013 по линия 10 около 8,10ч и другите по линия 11

и горите в София превантивно от изгнили или изсъхнали дървета. А и от опасно надвиснали клони от дърветата по улиците. За отсичане на изсъхнало дърво има ред и минава доста време след записването му в списъка за сечта.

Тази година листната маса по дърветата не опада заради необичайно топлото време. И ето ти проблем при първия снеговалеж. На рактика не е имало някакво невиждано натрупване на сняг, големи виелици и прочие. Грозното е, че институциите по градове не работят; горе се хванали за гушите, кой риел и кой не ринел сняг...и защо има листа по клоните също! А родната журналистика не смогва да обработва поръчковите статии. Представи ни се някакъв тотален апокалипсис, ще кажеш тези снежни бури на Антарктида са демо версия на нашето. Който, каквото иска да казва. За мен това е много лоша комбинация от необичайно топло време, последвано от рязко застудяване + безхаберници по общините, които само прибират едни пари, а нищо не правят.

Новият кмет, дете на служители на ДС, ни напомни, че трябва да свикваме с новия комунизъм. Режимът на тока се върна, за да ни напомни за това, че се гордее с това, което са направили родителите му.