Екипи на НАП влязоха на проверка в "Хиполенд"

Акцията е по искане на правоохранителните органи, но от институциите отказаха подробности

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблема е не кой е наредил проверката, а кой и на какво основание я е спрял. Точно това не трябва да се случва вече започнали проверки не би трябвало да има начин да се спират.

Един смел мъж, бизнесмен и отговорен гражданин. застана с името си и веднага проверки и държавен тероризъм. Кога ще проверите Пеевски, вашият аркадаш, а банкянски б0клуци?!

НЕ ПАЗАРУВАМ повече във гиполенд

Защо никой не каже истинската разлика в касите? Защо никой не каже колко фирми са на един адрес? Всичко което се откри за Магарешки и тук се повтаря, но нищо няма да излезе на яве ПАК.

Екипи на НАП съдействаха за изтичането на личните данни на 5000000 души...

следващия път го пръскайте с турски Шанел №5

И когато пикльото, напада Органите на Реда, те трябва да го замерват с плюшени играчки, за да не се нарани. Баща му ще ги осигури.

Хупото пратил синчето си, пикльото, да се бие с полицията, а сега се оплаква Сега го е страх от данъчни и митнически проверки. Ако фирмата му е изряден данакоплатец, няма от какво да се страхува, но най не е така, А? Краде от данъци, и праща пикльото си да протестира и бие с органите на реда. Тази информация не бе спомената в интервюто. Сега търси Политически чадър, че уж и той бил Репресиран. Аман от жертви.

Аман от неграмотници като теб. Къде се е оплакал? Не е проблем че го проверяват, а че го проверяват ЗАЩОТО Е ИЗКАЗАЛ МНЕНИЕ. Разбираш ли разликата плиткоумен, троле? И между другото, аз открито ти казвам че отсега нататък ще КРИЯ данъци, защото не искам моите пари да се дават за хрантутници на власт, за полицейщина и за такива тъпанари като теб. Анадъмо? Можеш да ме докладваш на ГЕШЕВ.

Червения буклук касиерките са получили нареждане да слагат минуси, ха ха

Много скоростно действат! Да не би да е реванш за нещо?

Какво искате, да не ги проверяват, само защото ако ги пронеряват е репресия,така ли . Много заблудени българи има. А този червен капиталист излюпил се от комунисти които затриваха човешки животи на хора нежелаещи да си дадът кравата в ткзс да не се прави на революционер. Проверете му стоката от китай, повечето детски играчки са обявени за опасни в белите страни и са забранени, причиняват рак.

Репресия е когато точно в деня след изявлението му за некоректност на властите спрямо сина му, три отделни институции в синхрон нахлуват на "проверка"!

И после като се вдигна шум и бяха дискредитирани,се измъкнаха като насрани.Без коментари,както винаги,защото било служебна тайна.Леле,колко са елементарни и прозрачни.

пакет марихуана. Във всяка сова - бяла отрова. Друг път да не се оди къде не требе.

И какво от това? Има ли от какво да се страхува? Ако няма - да си свирка, после ще се похвали, че е чист. Иначе да си трае, ако е посран.

Типично по ГРОБарски бой с бухалки на всеки бизнесмен, опълчил се срещу временаната власт в страната. Тлябва със закон да се забрани да се преследват с държавни служби всякакви изявления на обществено мнение. ГРОБ превърнаха държавата у нас в рекетьор по закон??! Вън от властта уроди и негодяи. По чекмеджетата ще ги познаете!

Тази власт управлява държавата 10 години временно, но качествено и с достойнство.

Навремето нещо се дървиш на СИК, айде в багажника и на Витоша. Сега като нещо им говориш на въпреки, НАП, милиция, прокуратура.... Зарежи и държава!!! Ама имат развитие навремето с бухалката до ракетомета. Сега от лайномета (мисирките) до каскета (прокуратурата)..... Обаче важно е да мачкаш противника....

Има мнооооого голяма разлика. Едното е по закон, не могат да ти измислят нещо, което го няма. а за другото - закон няма.

Четете много внимателно и после коментирайте неща на които не сте били свидетели. Това дете не беше на първа линия ,полицаите пръскаха наред и имаше много пострадали като него.Ние го изведохме от там и му помогнахме да стигне до линейката. От къде толкова злоба бе хора.Нали висим по площадите и заради вас.Не виждате ли какво става,но щом ви харесва да си живеете в кочината и да ви управляват мутрите и единственото нещо което правите е да пишете глупости скрити зад анонимността си.

Svirka chupkata

Добре де предишния път кат опротестирахте против мутрите не направихте ли Пеевски шеф на ДАНС? Как точно се различава протеста ви този път?

А бе какво търси непълнолетен там? Пълна безотговорност на бащата. Социалните трябва да се заемат. Освен това, който го е страх от мечки, не ходи в гората.

Нахалството Ви, както и на подобните Ви, няма граници. Никой от нас не ви е молил да ходите по площадите - и заради нас - и да правите зулуми. Ако ние смятахме за редно, желано, необходимо, правилно - ние самите щяхме да излезем на площада. Но не сме! Затова престанете да се правите на големи герои, патриоти, жертвоготовни родолюбци, защото не сте такива. И ако смятате, че след тези мутри, ще дойдат добри мутри - е, няма да дойдат такива. Просто ще бъдат с други имена. А колкото до пострадалото момче - само един безотговорен баща и работодател може да изпрати невръстния си син и целия си персонал на протести като този.

НЕДЕЙ да висиш по площадите заради мен. Не искам ТИ да ме представляваш, нито да си мислиш така. И докато аз бачкам за да ти осигуря "правото" да недоволстваш, най-вероятно ти блокираш, защото най-вероятно приноса ти към тази икономика граничи с НУЛА! А е НУЛА, защото е отражение на възможностите ти! Когато имаше други хора на власт, които бяха блокирали развитието на цялата инфраструктура и бяха назначили ШИШИ ... аз сам се представлявах... СЛЕД рабортА на протест. НЕДЕЙ да ме оправяш, МОЛЯ - надали знаеш какво правиш, нито имаш идея какво искаш!

Мога ли да попитам какво прави 17 годишно келеме на протеста на първа линия? Мога и да се обзаложа че келемето си го е изпросило! Както е казал народа - да бе мирно стояло - не би чудо видяло! Ако си беше в къщи да учи за изпити нямаше да има лют спрей в муцуната. На 17 години толкова му разбира главата от политика, справедливост и въобще от живота!

Ако прадядо ти е стоял тихо сега щеше да пишеш на турски. А може и да е бил продажно мекере като теб все пак гените са си гени.

Нещо май бъркаш българи и турци, ама то всеки има право на необразованост и лош вкус.

Къде е Демокрацията? Да не ми се оправдават, че са започнали масово проверки на вериги. Толкова експресно започнаха няколко проверки на куп веднага след демократично право на мнение на един човек и баща. На това му се казва Тоталитаризъм!

Мафията в действие. Бухалката на мутрите - Гешев е задействал проверките за да се знае че господарите му Пеевски и Борисов командват нещата.

За това протестират хората. Не Божков ги обединява, а тиквун и наглите му назначения.

Прочетохме МНЕНИЕТО. Беше лансирано от селиците на дудука Ристо, които го играят бизнесменки с детска градинка. Целта на МНЕНИЕТО беше хората да си кажат: ЛЕЛЕ ВИЖ КАК БИЗНЕСМЕНИТЕ МИСЛЯТ ПРОТИВ ВЛАСТТА Е, НЕ СИ ГО КАЗАХМЕ. ЗВУЧЕШЕ ТЪПО, ПРЕДНАМЕРЕНО И МНОГО ЖЕНСКО. А нали всъщност от мъж е “изразено”. А и, един израза “давам работа на 350 души” лелеее колко маниакално ни прозвуча. Какво ще кажат бизнесмените даващи работа на много повече от 350души. Е какво да кажат? Те сигурно направо летят, не ходят. Хахахаха.... колко ТитиПапазовщина РЕЕЕЕЕВВВВ....

По последна информация при проверката в "Хиполенд" , в една от касите са открити неотчетени 9 лв. и няколко стотинки.При тези обстоятелства , незабавно оня с каксета трябва да провери, дали тези пари не са били предназначени за шкафчето на БМБ.

Не са били девет лева, а девет севернокорейски вони.

И после, пожарникар, простак не бил диктатор

не бе , държавниците ни не са мутри , само методите които ползват са мутренски

Не си прав !! Мутри са, само че лъжат, че са си отрязали опашките.

Само Басейнова дирекция и Горското не са участвали в проверката ...

Черепа: Само с мятане на яйца и пиратки няма да стане. Трябва да организираме прецедент който да докаже тезата ни за самоуправство в органите на реда. Хиполенд шефа: Аз малкия мога да го пратя после ще публикувам едно писмо че са го пръскали с нервопаралитичен газ и след два дена ти намери някой в прокуратурата който да се жертва и да инициира една проверка. Като проверката я отразяваме също в медиите.

когато сина на хиполенд е на протест, моля използвайте парфюмна вода, не спрей..

Напомням ти за едни 700млн дето ти подарих, да не забравиш, ей!

20 000 СМЯХ...............ВЕРВАМ ВИ........

До всички,, мислители,, Вие къщичка за птиченца правили ли сте???

Нали знаете защо бягал заека, когато лъва тръгнал да търси кой с три топки е оправил лъвицата? Защото той първо късал, а после броял! И те така!

Ами като падне Тиквата от власт, да тръгва НАП да му проверява дейностите в Кипър и Барцелона. Всички знаем, че с Броислвава препраха навремето едни към 200млн, с които се пазаруваха банки след това.

И всичките протестъри сте информирани за някакви стотици милиони, които Бойко бил откраднал. На избори не гласувате, но лъжи ръсите като дърти цигани и биете полицаите.

На бяло е била майка ти като те е творила.

След изборите първото нещо, което новите трябва да направят е тотална чистка - отстраняване на всички Радев ли отвърта крана на путинския поток?, допъплили на ръководни постове в държавните институции. След това - обявяване на открити конкурси и назначаване на професионалисти, а не нови партийни парашутисти.

Ицко, ти ли си? Как са трите мильончета само за фондацийката? Пак ли идвате да цепите протеста?

Така се прави - пак ще има осемте джуджета. Всеки, който не мълчи или не плаща ще яде сатър. Системата таман заработи от няколко години, схемите за крадене на пари също, вложено е прекалено много, за да се загуби ей така.

Ще навра гешев, бойко и пеевски в една килия. В ареста ще ги охраня , а после ще ги сложа в най-тясната килия. Там ще им сложа най-малката тоалетна без четка. Дебелаците ще я счупят и после няма да имат право на нея. Ще оставя прасетата да умрът от собствените си миризми.

Забрави Гадев, триото малоумници и костинбродската пача. Ще ти се обидят.

Във фирми на мутри спирам да пазарувам. Всеки знае в своя град кой бизнес на кой е. Аптеки на Магарешки -край Бензиностанций на Магарешки-край Кафета и ресторанти на хора от власта и техни помагачи и протежета-КРАЙ. ТЕ ЩЕ ФАЛИРАТ. НАСИЛА НЕ МОГАТ ДА МЕ НАКАРАТ ДА ПАЗАРУВАМ В ТЯХНИТЕ ФИРМИ.

Аха. Значи Хиполенд е на червените мутри. Аз и без това не им харесвам стоката.

Черепа: Само с мятане на яйца и пиратки няма да стане. Трябва да организираме прецедент който да докаже тезата ни за самоуправство в органите на реда. Хиполенд шефа: Аз малкия мога да го пратя после ще публикувам едно писмо че са го пръскали с нервопаралитичен газ и след два дена ти намери някой в прокуратурата който да се жертва и да инициира една проверка. Като проверката я отразяваме също в медиите.

Вече не искам да съм спонсор на червените. Как ще се оправям сега.

И аз съм отвратен от платените протестери и калинки като теб, ама.. Що да не отидат на проверка? Имат ли това право - имат. Има ли връзка с безумното хленчене на шефа на хиполенд за горкия му напушен непълнолетен син, който е нямал изобщо работа на тия протести - може и да има, може и да няма. Ако няма какво да крие въпросния бизнесмен, какъв е проблема?

Абе ти на идиот ли се правиш, или наистина си такъв. Ами свържи нещата и дано ти светне.

Нещо съм закъсал с НАП и бюрото по труда. Ще трябва да ходя да протестирам и дано се оправят нещата.

И какво от това. Всяка фирма включително и мойта НАП ни правят пълна проверка и ревизия на няколко години. Ако си изряден това си е работа между счетоводители и НАП. На всички фирми с които работя им правят ревизии веднъж на 3-4 години и на мене 3 пъти ми правиха проверки и ревизия и това въобще не ме притеснява или спира работата. Който е крил данъци крал почва да се оплаква в медии и телевизии.

А дали този от Хиполенд не иска смяна на правителството, за да покрие далаверите си ?

Ти ТЪП ЛИ СИ ИЛИ НЕ СТОПЛЯШ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ. СПОРЕД МЕН ТИ ИЗОБЩО НЯМАШ ФИРМА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ФИРМИ(ДОРИ НАЙ МАЛКИТЕ-ФРИЗЬИРКА НАПРИМЕР) СТРАДАТ МНОГО. НА ТЕБ ТИ Е ШИРОКО ИКОЛО ВРАТА. ТИ СИ ДЪРЖАВЕН ЧУНОВНИК. СИГУРНО СИ ОТ НАП.

верно ли не стопляш разликата??? Едно е НАП да ти направи редовна ревизия, да изисква и проверява документи БЕЗ ДА НАРУШАВА РАБОТНИЯ ПРОЦЕС, а съвсем друго е да ти се изсипят заедно с икономическа полиция и да започнат да ровят, да прибират папки и компютри и да търсят под вола теле... и то само защото си дръзнал да се оплачеш от властта.

Гадни управляващи. Искат от червените спонсори да си плащат данъците.

вицепредседателят Катарина Барли заяви, че българските власти разпространяват "фалшиви новини". Коментирайки последната сесия на мониторинговата група пред цялата комисия LIBE, Барли каза: "Тя бе тревожна не само по отношение на съдържанието, но и на реакцията на правителството, което публикува абсолютно лъжлива информация за обсъжданото, всъщност фалшива новина."

нищо не каза

Та боко тъкмо направи що годе правилен ход и пак се осере на метенето ама тоя път жестоко се осра тъпака селски!!!! Сега и мислещите хора с бизнес ще му покажатсреден на изборите!!!! Бързо си сменяй съветниците глупако прост!!!

И с кое се е усрал че сика да си плащате данаците като на всяакаде

"сика" - интересна "грешка" си направил.

Те пък, "сика" кога са плащали данъци? Освен онова за шкафчето на боса!

МУТРО! ВЪН! Съд, беслика, или разстрел - избери си! Препоръчвам ти съдбата на Чаушеску! Ще запалим по една свещичка за теб, в която църква пожелаеш (*дедо поп ще те спомина с добро, нали си им налял милиони в църквите), сган мръсна червена!

Мутроленд на проверка в Хиполенд...

Ужас! Това е акция за всяване на страх у всеки който повдигне глана и протестира стещу вутрите! Това е силата ил, това са методите им! МУТРИ ВЪН!

Или за проверка дали си е платил данаците

Защо страх ? Човека от Хиполенд е честен и всички данъци и осигуровки е платил. От какво да се страхува ?

Не може да протестираш срещу "премиера-слънце", той само може да бъде провъзгласен за "краля-слънце" и един ден за "бога-слънце".....е: "държавата това съм аз" свършва интересно на площада за кралете във Франция...не е лошо да се поучим

Нали чухте какво каза БОКО в първия запис,който излезе.На тоя ще му пратя еди коя си комисия,защото не прави това,което му казвам.Така процедират мутрите и мафията облечена в държавна власт.

Къде е Батко. Къде се скри. Това ли ви е ликът и знамето с което ще вървите напред. Бойко е най големия страхливец и даже П.К.П е по смела.

ТОЛКОВА ЗА АКЪЛА НА СЕГАШНАТА ВЛАСТ...ВСИЧКО Е ПАРИ. ИДЕАЛИ - ЙОК !

Типичен пример как се управлява България, и как се опраскват неудобните... Точно срещу това са се надигнали хората. Оставка гадове!