Коментари - Екип от следователи ще разследва смъртта на 16-годишното момче в София | Днес.dir.bg

Екип от следователи ще разследва смъртта на 16-годишното момче в София

Установена и иззета е камера за видеонаблюдение, монтирана в района на местопроизшествието и обхващаща мястото на инцидента

Обратно в новината

Коментари - Екип от следователи ще разследва смъртта на 16-годишното момче в София | Днес.dir.bg

Коментари

Следователите ако имат време може да дойдат на екстремен туризъм във Варна. Да си носят диелектрични боти, ръкавици, защитни очила и каски. Когато се разхождате из Варна внимавайте за стърчащи проводници под напрежение. На 7 февруари 2021 г. изпратих сигнал за кутия без капак и за счупена кутия със стърчащи проводници (електронен номер на сигнала 134509, деловоден номер СИГ20004633ВН-001ВН). На 12 февруари 2021 г. установих, че стърчащите проводници продължават да не са обезопасени и са под напрежение. Подадох сигнал, че на предишния сигнал не е реагирано (електронен номер на сигнала: 100972, деловоден номер: СИГ20004633ВН-002ВН). Снимки: https://vstoykov.blogspot.com/2021/02/blog-post_12.html

Че има виновни за кабела - има. Но не е станало така. Вероятността - ходейки и да те удари ток от оголения проводник в шахтата е почти нулева. Момчето или е ритнало кабела- пак е малко вероятно да го убие, защото веригата ще се затвори през двата крака- тока няма да отиде нагоре Или най-вероятно се е навело да го дръпне за да види дали не е свободен и най вероятно го е хванал с лявата ръка и е затворил веригата през сърцето. От 20 години съм фирма , потдържаща големи обекти, отделно 10г. стаж в енергото. Ние търсим авария като пускаме 8-9000V и ходим над него( зарит в земята) с апарат. ако така удряше- да ни е избило цялата фирма отдавна.

Може да е хванал с ръка нещо заземено (оградата), а с краката е стъпил близо до кабела, където поради влагата е имало напрежение.

"Установена и иззета е камера за видеонаблюдениe." Направо чупите тъпомера. За какво им камерата? Може би имате предвид, че са иззели записите от нея. Ще умра от смях.

Абе Дир, я питайте следователите що "иззеха камерата"? Записа не е там. Или всъщност те са си взели записа ама вие нямате акъл и пишете глупости?

Sm3hurk0

Тая камера е специална.. HDD-то е запоено за платката на камерата.. :))))) .., та за това са взели цялата камера.... Дир-аджийте знаят... и не грешат.. :)))

ОДИ ПЕША, както препоръчваше ПКП-то!

Екипа от следователи е назначен да намери оправдание за виновниците за случая, а те са много и стигат до върха на пирамидата, затова е нужен екип. И този екип е подбиран три дни за да е сигурно, че ще изпълни задачата си, както му е зададена. Сега ще чакаме заключенията поне седмица, няколко тома доказателства за един оголен кабел, положен в противоречие със всякакви норми за безопасност при електрозахранване на открито.

Електропреносната услуга е ангажимент на този, на който му се плаща за това.

Електропреносната мрежа свършва при електромера ! Това се случва след електромера ! Горе-долу случката е съпоставима да ударите вкъщи тока ! Да не би ще тръгнеш да се оплакваш на ЧЕЗ защото не си си занулил контакта !

Сложи още един минус ! И дано те пипне фазата за да не слагаш повече минусите !

Аз гледам и от друга гледна точка.Не ,че този който е вързал този кабел няма вина.Има и още как.Та моята гледна точка е в това,че и бащата има вина за това.В смисъл такъв-Ако беше купил по хубави обувки на съна си нямаше да се случи тази трагедия.Направил е 5 чавета без да мисли как ще ги облича и храни.В името на бизнеса с многодетните майки от определен етнос.Скъсаните обувки ,снега и наличието на сол за електролит е възможната причина за цялата тази драма.

И с диелектрични боти да ходи - ако се носят в мокро време токът ще протече през електролита, с който са намокрени, през крачолите, които също са намокрени и т.н.

Виновен е този, който и го е поставил, зашото той взема пари за доствката на ток и трябва да го доставя и по безопасен начин.

Много си тъп ! Електромера е от другата страна на булеварда и собственика сам или си наел човек го прекарал кабела от единият край на булеварда до другият ! Вината е в този който е прекарал кабела през булеварда !

от които няма нито един с квалификация по електротехника. Разследването се състои от това: Следователите отиват на пазара и разпитват бабичките какво е станало и кой е виновен. И за по сигурно питат "една жена на пазара". И накрая ще установят че убитото момче трябва да плати тока от който е загинало. По показанията на електромера отсреща.

електромер? Преди него е всичко на този, на който се плаща отчета на този електромер. Ако няма електромер, значи, че се краде ток от някакъв нелегален обект.Просто е.

ШУКРИ кръстен за по звучно Людмил.

Сега Людмил ли се казва? Не беше ли с някаво мангалско име.Не си спомням в момента как се казва,но вчера писаха друго име .Бащата помня Снежин от Снежанка,ама синът не помня

Гинко Билоба ще ти помогне с деменцията.

Защо ми е нужно да си пълна главата с мангалски имена.Просто имам селективна памет

Защото е празна и не е лошо да я запълниш с нещо!

Чакаме включване на великите разбирачи по всичко:Сашо Фашиста от СДС-то,преродената Пастирка,Сулю Паситто и Цвъки Молитвената закуска,който е спец по кръщаването на разследванията и даването на предварителни присъди.

Идиоти, установяването става точно за пет минути, и още пет да се наснима снимков доказателствен материал за наказателното производство! Аз за 2 дни цял цветен телевизор отремонтирвам, ако ще и 50 компонента да са изгърмяли, а тук има елементарна електрическа верига. Има един кабел, който има като кремвирша, и като СУДЖУКА - има два края! Какво е закачено на единия край? Какво е закачено на другия край? Къде е електромерното табло? Къде е разпределителното табло? Къде са предпазителите? Каква е схемата на заземление и защита? Прилага се и проектната документация и ЧЕЗ със столична Община влизат в затвора. Толкова е просто, какво ни лъжете, гадове?

ще разследват....отдавна всичко е потулено, районът е трябвало да се отцепи на момента. Първите 48 часа....!!!

Електромерът по Закона за енергетиката, задължително се инсталираа на границата на собствеността. В случая това е будката, значи електромерът трябва да е във или на самата будка в табло. ОПГ ЧЕЗ да не се правят на утрепани - слагат си електромерите противозаконно на майната си, за да ги манипулират безконтролно, а после гражданите да си прекарват тока и да опазвали кабелите намиращи се извън собствеността им. Гражданите нямат ЛИЦЕНЗ да оперират мрежи намиращи се на държавна собственост, гражданите не са ЕРП/ЕРД. Така че ОПГ ЧЕЗ са ангажирани именно до БУДКАТА, а това къде са си изнесли електромера не ме вълнува, е въпрос на отделно съдебно производство. Да влизат в затвора, а не да прехвърлят топката на нелицензирани субекти. ЧЕЗ лапат пари от този ЛИЦЕНЗ, да се грижат за кабелната мрежа !!!!!

Не им трябват следователи , а ел. специалисти ! Трябват им експерти по трудови злополуки ! Обикновени те разследват случаите на убити хора от ел. ток ! Тук не ти трябва следовател !

Не,бе!Къде е ИНСПЕКТОРА?

А бе вие опитвали ли сте да сложите будка метър на метър някъде? Пробвайте да видите колко институции ще ви налазат! Там се прави инвестиция за милиони левове и инвеститор беше столична община. Всичко беше разкопани, маса пари отидоха в чекмеджета и сега кво? Ма ние не сме от тук, времето, Путин, комунистите? Е не ви ли омръзна все тая плоча?

Ей, Марешки, пак ли ти!

Направени са и гипсови отливки от следите на гумите на последният преминал тролейбус днес. Те ще бъдат обработени в лаборатории в Лисабон и Кот д Ивоар.Ако се докаже вина на диспечера, ще се повдигне обвинение на кмета на Пет могили, който му се пада трети братовчет по стринкина линия.

Но вече трети ден никой не смее да пита КОЙ е собственика на въпросната барака. Дори и медиите по цял ден са там но не смеят да питат КОЙ е собственика или да го издирят и събщят. Бащата на детето иначе успяха да го издирят и да ходят у тях да го тормозят за интервю. С тези експертизи се търси виновник и ще намерят някой пенсиониран ел техник на 84 години който да натопят или някой клошар който са го видели на видеозаписите 2 дена преди това да отваря шахтата. Ясно е, че няма да разберем кой е виновника щом трети ден никой не смее дори да попита кой е собственика камо ли да го назове.

Собственик е някаква варненска фирма , която не отговаря на телефона. Собственикът вече успешно се е телепортирал някъде другаде.

Ако беше ддруг случай вече щяха да проверят Търговския регистър и медиите да обявят името на собственика. Щяха да са на адреса му и да вземат интервюта от съседи. Просто е странно три дневното мълчание на тази тема на медиите. Явно е някой който не трябва да бъде споменаван и обезпокояван. Още сутринта се заговори, че отговорност носил ел техника който свързал кабела преди 4-ри години.

Всеки ден минавам през това място.Сигурен съм,че тока вече е изключен щото повече умрели няма, т.е. някой е изключил тока. Кой е той? Там е ключа от бараката, а екипа следователи по добре е да си ходи.

...е изключен централно от ЧЕЗ. А собственикът или наемател на бараката с въпросния кабел ВЪОБЩЕ НЕ ОТГОВАРЯ НА ТЕЛЕФОНА СИ И НЕРОЯТНО ОТДАВНА Е ДАД ГРАНИЦА. А РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ДА ПИЯТ ЕДНО КАФЕ ПО- ДОБРЕ. САМО ЗА ТОВА СТАВАТ.

Ако екипа от следователи, не разреши загадката щели да на значат специална комисия в НС,която да разследва случая. Единствено се колебаели дали Румен Овчаров, или ковашки да сложат за шеф

има да се чудят. В държавата си имаме главен инспектиращ.

Този изрод дето е прекарал оголения електрически кабел да бъде изпържен на електрически стол. Крайно време е у нас да се върне смъртното наказание, ебем ви и ЕС и Хелзинки и демокрацията...ние не сме европейци и педераси, ние сме тъпо и инатливо азиатско племе, което разбира само от тоягата.

Ами ако началника му е наредил, кво праим. Ще жертваме изпълнителя ли. А кабела не се е оголил сам, някой му е помогнал - той носи половината от вината.

Със сигурност знаят какво се е случило. Няма как вече трети ден на не може да се установи причината - това е абсурдно.някой иска да ни втълпи че в България няма хора, който да не знаят как се свързват кабели. замесен е някой голям и сега се чудят как да го прикрият

.

Гинка върбакова

няма да е чудно ако виновник за случката е производителя на обувките.

Кабелите до съответния търговски обект ( до съответния електромер ) са собственост на електроразпределителното дружество. Тяхна е грижата и отговорността за живота и здравето на хората.

Що за идиот трябва да си за да пуснеш опасен кабел и да се прибереш да спиш. Копелето на кладата.боклук мрьсен. И е гредал новините и си трае освен ако не е накои неграмотен. Следя случая. Има отговорни институции. Да не се крият. Ще си понесат вината

Кабела е минавал по некъв светофарен стълб много вероятно да е било ок но стълба го махнали и е имало самодейност

Гледал е новините и веднага е разбрал кой е виновният. Затова въпросният наемател не отговаря на телефона и сигурно е отдавна извън БГ. А дали ще го търсят въобще....мнооооого се съмнявам, щото сигурно е наш човек.

Дали мислиш, че някой е оставил оголен кабел и си е заминал по живо, по здраво ? В България всеки си копае, зарива, пак копае, пак зарива - нищо чудно и тия с шахтата да са разрушили кабела при монтажа, че даже и да не са се усетили.

след като има цял екип пишете го бегал случая. Отговорноста автоматично се размива и накрая му се губи края. Това е най заплетения случай с един кабел с два края , шахтат и павилиона и е мнооого сложно да се проследят 10м Кабел. И друго , току що по ТЕЛЕВИЗОРА казаха , че част от павилионите са общинска собственост и са незаконно там????? Е на това какво му се вика?

Еваааах тоз циганин! Ако беше убит българин,два дена нямаше да го говорят. За тоз циганин един месец малко е,че и скотланд ярд чак щи викат !

"Циганин е", защото иначе циганската баронеса трябва да влезе в затвора.

Имам чувството,че 90% от населението на България са цигани ! Майтап няма !

Прав си.Ако беше убит българин от циганин, както 4есто се слу4ва на втория ден нищо нямаше да се говори.За съжаление българина е много загрижен за тези които ми ,,стъжняват'' живота!!

ЗАЩО МЪРТВИТЕ УПРАВЛЯВАТ ТОЗИ СВЯТ Повечето от законите на обществото (държавите) са написани и наложени върху теб от вече мъртви хора. Извод - мъртвите управляват живите днес. Всички религиозни текстове и закони са написани и наложени върху теб от вече мъртви хора. Извод - мъртвите управляват живите днес. Миналото е твоята огромна тежест и заради миналото настоящето никога не бива познавано. Миналото е известно, настоящето е един твърде кратък момент, докато ти си мигнал и той е отминал. Ти НЕПРЕКЪСНАТО пропускаш настоящият момент ЗАРАДИ миналото, и заради миналото НЕПРЕКЪСНАТО планираш и бъдещето. Миналото ти се проектира в бъдещето, но и двете не са истина, миналото и бъдещето не са реалност. Миналото вече не съществува, бъдещето още не е започнало, именно в този момент наречен: "тук и сега", миналото и бъдещето не съществуват. Това което е, е само и единствено - тук и сега, то е скрито между тези, който не съществуват. Реалността е винаги само тук и сега, реалността никога не е там и тогава. Този свят се управлява от вече мъртви хора, ето защо: "За да могат мъртвите да са като полуживи, живите трябва да са полумъртви."

Дайте да забраним използването на електричество. Няма да има убити от ток.

о, може би трябва на международно ниво да има екип, толкова е сложен казуса. И най-важното - безсрамно се изправят и ни гледат в очите, говорейки неща, които са срамни и за тях, и за нас. Жалка работа, жалки хорица.

На бас, че са спестени едни 10 лева за качествена връзка. За това е цялата работа. Ама поне да го беше изолирал, ролка изолирбанд е 2-3 лева. Но нали е 'общо', на кой му дреме. Ей, ядосвам се. В нормална държава за това се лежи поне 10 години, а после доживот няма да имат право да се занимават с тази професия. Ама в края на краишата всичко е заради липса на контрол, разбирай - поради скапаната ни държава.

MoneyII

Родителите на момчето трябва да заведат дело! В тази корумпирана държава да разчиташ, че властите ще си свършат работата е все едно да чакаш от умрял писмо! Дано се намери някой добър човек - адвокат да им помогне. Иначе другарите от герб ще ги залъжат с някой и друг лев и до тук.

Във всяка цивилизована държава досега да има 5-10 арестувани, айде някои тях щяха да ги пуснат, но пък щяха да приберат други и така накрая поне 5-6 души в затвора. В мутроландия има екипи от следователи разследващи откъде да се напълнят чекмеджетата,,, Но така, като на народа децата му гинат, родителите му измряха вече и на никой не му пука.. Сипете си по една - две ракии и да полеем миналото на тази територия...

Аз не мога да разбера какво толкова сложно има. Кабел незаконен влиза в павилион. Собственика е ясен.Институцията пускаща го в експлоатация ясна. Абе ние моймуняци ли сме хората. Защо се крият. Лично ще им избия стъклата на тия гнусни мързеливи чиновници. И сега спокойно си спинкат боклуци мръсни.

Изпратете един независим електротехник, и след десет минути всичко ще е ясно. Но, ако трябва да стане ясно, ако ли не, екип от следователи

Ако жертвата беше от друг етнос, а не цигански, нямаше да се афишира толкова!

глупости

Не казвате най-важното. На кого са павилионите? Как така си продават на воля, щом са незаконни? Прикриват някого, очевидно е.

Корумпираните и безхаберни управляващи са виновни за този инцидент. Оставка боклуци!

#КОЙ ПРОБЛЕМЪТ В БЪЛГАРИЯ - НАД 950 000 ПРОБЛЕМА Общо лица наети на постоянна работа и по трудов договор или договор за служебно правоотношение, и пълно работно време в България днес е 2 650 300. "Държавата да ми плати", но НЕ на ВСЕКИ, а на ВСЕКИ ВТОРИ. Огромен е проблема с "работещите" в бюджетната сфера, чиито пенсии, бонуси и заплати се ФИНАНСИРАТ от данъците на останалите хора. В момента в България има много над 950 000 души, на които им се раздават ПАРИ от ЛИДЕРИТЕ - "преференции": бонуси и заплати, а след това и пенсии от бюджета. От тях над 430 000 лица са наети в държавния бюджет, над 130 000 лица са наети само в изпълнителната власт и не създават или произвеждат НИЩО, а само имитират дейност, а след това останалите граждани трябва да ги издържат цял живот и чрез "бонуса" - пенсии. България е АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по смъртност и най-ниска раждаемост за 2019/2020 г. Извън София - 52% от децата и 60 % от възрастните хора в България живеят в пълна мизерия: физическо, ментално и емоционално насилие над тях ВСЕКИ ден. Десет пъти съкращение на тези много над 950 000 души, които "работят" реално срещу интересите на останалите граждани, само тогава проблемите на гражданите в България са окончателно решени. България е единствената държава в целия свят, където близо половината от работещите са просто закачени към бюджета.

България единствената страна в момента за която има ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ. Това е "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" - 1988 г., чрез ХУМАНЕН ГЕНОЦИД. (Ванзейска конференция Ванзейска конференция е съвещание на представители на министерствата и други властови структури на нацистка Германия, проведено в Берлин на 20 януари 1942 г. край езерото Ванзе във вила Марлир. На тази конференция е прието решение за начините и способите за привеждане в ход на „Окончателното решение на еврейския въпрос“ – програма за геноцид над еврейското население на Европа.) Уикипедия

Вижте снимката. Това е България. Събрали се 4 човека с грозни скъсани непрани никога работни дрехи, 1 от тях се навел и поне гледа тъпо в шахтата, другите си бръкнали в джобовете и блеят като говеда. Дори и една женица (представител на властта явно) е там и подскача наоколо като недозаклана кокошка. Всичко в БГ-то е такова - бутафория и Пунта Мара.

Някой некадърник си е оставил ръцете. Друг некадърник го е проверил и е казал, айде бе, какво пък... Тези двамата имат шефове, дето трябва да следят всеки от тях да си върши съвестно работата. И накрая - общината отговаря, значи някой и там е за затвор. Просто е. Ама момчето си замина.

В Европа институциите работят желязно. В Германия това не може да се случи. Бай Петко да пуска кабели без разрешение. Недейте така. Това само в неразвити държави може да се случи.

Да припомня за един психопат от "Луфтханза".

Припомняй колкото си искаш. Явно не си стъпвал в белия свят, щом си мислиш, че можеш дори да се сравняваш с Германия.

Да бяха почакали още 2-3 дни, че да почнат да замазват.. да разследват исках да кажа. Сега ще се окаже, че е нещастен случай и кабелите са били ОК, или вече не могат да докажат, че не са и няма да има виновни. Най-много някой жалък електричар да хванат, ама и това е съмнително. А оставка от Ромската Принцеса Фънди не очаквайте! Нито за метрото, което се повреди веднага след пускането, нито за смъртта на това момче, нито за ударената от лед на центъра жена. Анархия, бутафория и пълнене на чекмеджета.

И държавна сигурност трябва да се ангажира, този кабел, казус де е много сложен за проследяване.

Сложен е, защото иначе циганската баронеса трябва да влезе в затвора.

Ние трябва да спрем това безхаберие в България въпреки че е твърде късно. Жалко че трябваше да се стигне до това.

жалко, ама на ли знаете кога у нас се назначава екип за нещо когато целта е да бъде скрито

Работна/ударна група за замитане. Мутренски похвати.

Коментари - Екип от следователи ще разследва смъртта на 16-годишното момче в София | Днес.dir.bg

Екип от следователи ще разследва смъртта на 16-годишното момче в София

Установена и иззета е камера за видеонаблюдение, монтирана в района на местопроизшествието и обхващаща мястото на инцидента

Обратно в новината

Коментари - Екип от следователи ще разследва смъртта на 16-годишното момче в София | Днес.dir.bg

Коментари

Следователите ако имат време може да дойдат на екстремен туризъм във Варна. Да си носят диелектрични боти, ръкавици, защитни очила и каски. Когато се разхождате из Варна внимавайте за стърчащи проводници под напрежение. На 7 февруари 2021 г. изпратих сигнал за кутия без капак и за счупена кутия със стърчащи проводници (електронен номер на сигнала 134509, деловоден номер СИГ20004633ВН-001ВН). На 12 февруари 2021 г. установих, че стърчащите проводници продължават да не са обезопасени и са под напрежение. Подадох сигнал, че на предишния сигнал не е реагирано (електронен номер на сигнала: 100972, деловоден номер: СИГ20004633ВН-002ВН). Снимки: https://vstoykov.blogspot.com/2021/02/blog-post_12.html

Че има виновни за кабела - има. Но не е станало така. Вероятността - ходейки и да те удари ток от оголения проводник в шахтата е почти нулева. Момчето или е ритнало кабела- пак е малко вероятно да го убие, защото веригата ще се затвори през двата крака- тока няма да отиде нагоре Или най-вероятно се е навело да го дръпне за да види дали не е свободен и най вероятно го е хванал с лявата ръка и е затворил веригата през сърцето. От 20 години съм фирма , потдържаща големи обекти, отделно 10г. стаж в енергото. Ние търсим авария като пускаме 8-9000V и ходим над него( зарит в земята) с апарат. ако така удряше- да ни е избило цялата фирма отдавна.

Може да е хванал с ръка нещо заземено (оградата), а с краката е стъпил близо до кабела, където поради влагата е имало напрежение.

"Установена и иззета е камера за видеонаблюдениe." Направо чупите тъпомера. За какво им камерата? Може би имате предвид, че са иззели записите от нея. Ще умра от смях.

Абе Дир, я питайте следователите що "иззеха камерата"? Записа не е там. Или всъщност те са си взели записа ама вие нямате акъл и пишете глупости?

Sm3hurk0

Тая камера е специална.. HDD-то е запоено за платката на камерата.. :))))) .., та за това са взели цялата камера.... Дир-аджийте знаят... и не грешат.. :)))

ОДИ ПЕША, както препоръчваше ПКП-то!

Екипа от следователи е назначен да намери оправдание за виновниците за случая, а те са много и стигат до върха на пирамидата, затова е нужен екип. И този екип е подбиран три дни за да е сигурно, че ще изпълни задачата си, както му е зададена. Сега ще чакаме заключенията поне седмица, няколко тома доказателства за един оголен кабел, положен в противоречие със всякакви норми за безопасност при електрозахранване на открито.

Електропреносната услуга е ангажимент на този, на който му се плаща за това.

Електропреносната мрежа свършва при електромера ! Това се случва след електромера ! Горе-долу случката е съпоставима да ударите вкъщи тока ! Да не би ще тръгнеш да се оплакваш на ЧЕЗ защото не си си занулил контакта !

Сложи още един минус ! И дано те пипне фазата за да не слагаш повече минусите !

Аз гледам и от друга гледна точка.Не ,че този който е вързал този кабел няма вина.Има и още как.Та моята гледна точка е в това,че и бащата има вина за това.В смисъл такъв-Ако беше купил по хубави обувки на съна си нямаше да се случи тази трагедия.Направил е 5 чавета без да мисли как ще ги облича и храни.В името на бизнеса с многодетните майки от определен етнос.Скъсаните обувки ,снега и наличието на сол за електролит е възможната причина за цялата тази драма.

И с диелектрични боти да ходи - ако се носят в мокро време токът ще протече през електролита, с който са намокрени, през крачолите, които също са намокрени и т.н.

Виновен е този, който и го е поставил, зашото той взема пари за доствката на ток и трябва да го доставя и по безопасен начин.

Много си тъп ! Електромера е от другата страна на булеварда и собственика сам или си наел човек го прекарал кабела от единият край на булеварда до другият ! Вината е в този който е прекарал кабела през булеварда !

от които няма нито един с квалификация по електротехника. Разследването се състои от това: Следователите отиват на пазара и разпитват бабичките какво е станало и кой е виновен. И за по сигурно питат "една жена на пазара". И накрая ще установят че убитото момче трябва да плати тока от който е загинало. По показанията на електромера отсреща.

електромер? Преди него е всичко на този, на който се плаща отчета на този електромер. Ако няма електромер, значи, че се краде ток от някакъв нелегален обект.Просто е.

ШУКРИ кръстен за по звучно Людмил.

Сега Людмил ли се казва? Не беше ли с някаво мангалско име.Не си спомням в момента как се казва,но вчера писаха друго име .Бащата помня Снежин от Снежанка,ама синът не помня

Гинко Билоба ще ти помогне с деменцията.

Защо ми е нужно да си пълна главата с мангалски имена.Просто имам селективна памет

Защото е празна и не е лошо да я запълниш с нещо!

Чакаме включване на великите разбирачи по всичко:Сашо Фашиста от СДС-то,преродената Пастирка,Сулю Паситто и Цвъки Молитвената закуска,който е спец по кръщаването на разследванията и даването на предварителни присъди.

Идиоти, установяването става точно за пет минути, и още пет да се наснима снимков доказателствен материал за наказателното производство! Аз за 2 дни цял цветен телевизор отремонтирвам, ако ще и 50 компонента да са изгърмяли, а тук има елементарна електрическа верига. Има един кабел, който има като кремвирша, и като СУДЖУКА - има два края! Какво е закачено на единия край? Какво е закачено на другия край? Къде е електромерното табло? Къде е разпределителното табло? Къде са предпазителите? Каква е схемата на заземление и защита? Прилага се и проектната документация и ЧЕЗ със столична Община влизат в затвора. Толкова е просто, какво ни лъжете, гадове?

ще разследват....отдавна всичко е потулено, районът е трябвало да се отцепи на момента. Първите 48 часа....!!!

Електромерът по Закона за енергетиката, задължително се инсталираа на границата на собствеността. В случая това е будката, значи електромерът трябва да е във или на самата будка в табло. ОПГ ЧЕЗ да не се правят на утрепани - слагат си електромерите противозаконно на майната си, за да ги манипулират безконтролно, а после гражданите да си прекарват тока и да опазвали кабелите намиращи се извън собствеността им. Гражданите нямат ЛИЦЕНЗ да оперират мрежи намиращи се на държавна собственост, гражданите не са ЕРП/ЕРД. Така че ОПГ ЧЕЗ са ангажирани именно до БУДКАТА, а това къде са си изнесли електромера не ме вълнува, е въпрос на отделно съдебно производство. Да влизат в затвора, а не да прехвърлят топката на нелицензирани субекти. ЧЕЗ лапат пари от този ЛИЦЕНЗ, да се грижат за кабелната мрежа !!!!!

Не им трябват следователи , а ел. специалисти ! Трябват им експерти по трудови злополуки ! Обикновени те разследват случаите на убити хора от ел. ток ! Тук не ти трябва следовател !

Не,бе!Къде е ИНСПЕКТОРА?

А бе вие опитвали ли сте да сложите будка метър на метър някъде? Пробвайте да видите колко институции ще ви налазат! Там се прави инвестиция за милиони левове и инвеститор беше столична община. Всичко беше разкопани, маса пари отидоха в чекмеджета и сега кво? Ма ние не сме от тук, времето, Путин, комунистите? Е не ви ли омръзна все тая плоча?

Ей, Марешки, пак ли ти!

Направени са и гипсови отливки от следите на гумите на последният преминал тролейбус днес. Те ще бъдат обработени в лаборатории в Лисабон и Кот д Ивоар.Ако се докаже вина на диспечера, ще се повдигне обвинение на кмета на Пет могили, който му се пада трети братовчет по стринкина линия.

Но вече трети ден никой не смее да пита КОЙ е собственика на въпросната барака. Дори и медиите по цял ден са там но не смеят да питат КОЙ е собственика или да го издирят и събщят. Бащата на детето иначе успяха да го издирят и да ходят у тях да го тормозят за интервю. С тези експертизи се търси виновник и ще намерят някой пенсиониран ел техник на 84 години който да натопят или някой клошар който са го видели на видеозаписите 2 дена преди това да отваря шахтата. Ясно е, че няма да разберем кой е виновника щом трети ден никой не смее дори да попита кой е собственика камо ли да го назове.

Собственик е някаква варненска фирма , която не отговаря на телефона. Собственикът вече успешно се е телепортирал някъде другаде.

Ако беше ддруг случай вече щяха да проверят Търговския регистър и медиите да обявят името на собственика. Щяха да са на адреса му и да вземат интервюта от съседи. Просто е странно три дневното мълчание на тази тема на медиите. Явно е някой който не трябва да бъде споменаван и обезпокояван. Още сутринта се заговори, че отговорност носил ел техника който свързал кабела преди 4-ри години.

Всеки ден минавам през това място.Сигурен съм,че тока вече е изключен щото повече умрели няма, т.е. някой е изключил тока. Кой е той? Там е ключа от бараката, а екипа следователи по добре е да си ходи.

...е изключен централно от ЧЕЗ. А собственикът или наемател на бараката с въпросния кабел ВЪОБЩЕ НЕ ОТГОВАРЯ НА ТЕЛЕФОНА СИ И НЕРОЯТНО ОТДАВНА Е ДАД ГРАНИЦА. А РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ДА ПИЯТ ЕДНО КАФЕ ПО- ДОБРЕ. САМО ЗА ТОВА СТАВАТ.

Ако екипа от следователи, не разреши загадката щели да на значат специална комисия в НС,която да разследва случая. Единствено се колебаели дали Румен Овчаров, или ковашки да сложат за шеф

има да се чудят. В държавата си имаме главен инспектиращ.

Този изрод дето е прекарал оголения електрически кабел да бъде изпържен на електрически стол. Крайно време е у нас да се върне смъртното наказание, ебем ви и ЕС и Хелзинки и демокрацията...ние не сме европейци и педераси, ние сме тъпо и инатливо азиатско племе, което разбира само от тоягата.

Ами ако началника му е наредил, кво праим. Ще жертваме изпълнителя ли. А кабела не се е оголил сам, някой му е помогнал - той носи половината от вината.

Със сигурност знаят какво се е случило. Няма как вече трети ден на не може да се установи причината - това е абсурдно.някой иска да ни втълпи че в България няма хора, който да не знаят как се свързват кабели. замесен е някой голям и сега се чудят как да го прикрият

.

Гинка върбакова

няма да е чудно ако виновник за случката е производителя на обувките.

Кабелите до съответния търговски обект ( до съответния електромер ) са собственост на електроразпределителното дружество. Тяхна е грижата и отговорността за живота и здравето на хората.

Що за идиот трябва да си за да пуснеш опасен кабел и да се прибереш да спиш. Копелето на кладата.боклук мрьсен. И е гредал новините и си трае освен ако не е накои неграмотен. Следя случая. Има отговорни институции. Да не се крият. Ще си понесат вината

Кабела е минавал по некъв светофарен стълб много вероятно да е било ок но стълба го махнали и е имало самодейност

Гледал е новините и веднага е разбрал кой е виновният. Затова въпросният наемател не отговаря на телефона и сигурно е отдавна извън БГ. А дали ще го търсят въобще....мнооооого се съмнявам, щото сигурно е наш човек.

Дали мислиш, че някой е оставил оголен кабел и си е заминал по живо, по здраво ? В България всеки си копае, зарива, пак копае, пак зарива - нищо чудно и тия с шахтата да са разрушили кабела при монтажа, че даже и да не са се усетили.

след като има цял екип пишете го бегал случая. Отговорноста автоматично се размива и накрая му се губи края. Това е най заплетения случай с един кабел с два края , шахтат и павилиона и е мнооого сложно да се проследят 10м Кабел. И друго , току що по ТЕЛЕВИЗОРА казаха , че част от павилионите са общинска собственост и са незаконно там????? Е на това какво му се вика?

Еваааах тоз циганин! Ако беше убит българин,два дена нямаше да го говорят. За тоз циганин един месец малко е,че и скотланд ярд чак щи викат !

"Циганин е", защото иначе циганската баронеса трябва да влезе в затвора.

Имам чувството,че 90% от населението на България са цигани ! Майтап няма !

Прав си.Ако беше убит българин от циганин, както 4есто се слу4ва на втория ден нищо нямаше да се говори.За съжаление българина е много загрижен за тези които ми ,,стъжняват'' живота!!

ЗАЩО МЪРТВИТЕ УПРАВЛЯВАТ ТОЗИ СВЯТ Повечето от законите на обществото (държавите) са написани и наложени върху теб от вече мъртви хора. Извод - мъртвите управляват живите днес. Всички религиозни текстове и закони са написани и наложени върху теб от вече мъртви хора. Извод - мъртвите управляват живите днес. Миналото е твоята огромна тежест и заради миналото настоящето никога не бива познавано. Миналото е известно, настоящето е един твърде кратък момент, докато ти си мигнал и той е отминал. Ти НЕПРЕКЪСНАТО пропускаш настоящият момент ЗАРАДИ миналото, и заради миналото НЕПРЕКЪСНАТО планираш и бъдещето. Миналото ти се проектира в бъдещето, но и двете не са истина, миналото и бъдещето не са реалност. Миналото вече не съществува, бъдещето още не е започнало, именно в този момент наречен: "тук и сега", миналото и бъдещето не съществуват. Това което е, е само и единствено - тук и сега, то е скрито между тези, който не съществуват. Реалността е винаги само тук и сега, реалността никога не е там и тогава. Този свят се управлява от вече мъртви хора, ето защо: "За да могат мъртвите да са като полуживи, живите трябва да са полумъртви."

Дайте да забраним използването на електричество. Няма да има убити от ток.

о, може би трябва на международно ниво да има екип, толкова е сложен казуса. И най-важното - безсрамно се изправят и ни гледат в очите, говорейки неща, които са срамни и за тях, и за нас. Жалка работа, жалки хорица.

На бас, че са спестени едни 10 лева за качествена връзка. За това е цялата работа. Ама поне да го беше изолирал, ролка изолирбанд е 2-3 лева. Но нали е 'общо', на кой му дреме. Ей, ядосвам се. В нормална държава за това се лежи поне 10 години, а после доживот няма да имат право да се занимават с тази професия. Ама в края на краишата всичко е заради липса на контрол, разбирай - поради скапаната ни държава.

MoneyII

Родителите на момчето трябва да заведат дело! В тази корумпирана държава да разчиташ, че властите ще си свършат работата е все едно да чакаш от умрял писмо! Дано се намери някой добър човек - адвокат да им помогне. Иначе другарите от герб ще ги залъжат с някой и друг лев и до тук.

Във всяка цивилизована държава досега да има 5-10 арестувани, айде някои тях щяха да ги пуснат, но пък щяха да приберат други и така накрая поне 5-6 души в затвора. В мутроландия има екипи от следователи разследващи откъде да се напълнят чекмеджетата,,, Но така, като на народа децата му гинат, родителите му измряха вече и на никой не му пука.. Сипете си по една - две ракии и да полеем миналото на тази територия...

Аз не мога да разбера какво толкова сложно има. Кабел незаконен влиза в павилион. Собственика е ясен.Институцията пускаща го в експлоатация ясна. Абе ние моймуняци ли сме хората. Защо се крият. Лично ще им избия стъклата на тия гнусни мързеливи чиновници. И сега спокойно си спинкат боклуци мръсни.

Изпратете един независим електротехник, и след десет минути всичко ще е ясно. Но, ако трябва да стане ясно, ако ли не, екип от следователи

Ако жертвата беше от друг етнос, а не цигански, нямаше да се афишира толкова!

глупости

Не казвате най-важното. На кого са павилионите? Как така си продават на воля, щом са незаконни? Прикриват някого, очевидно е.

Корумпираните и безхаберни управляващи са виновни за този инцидент. Оставка боклуци!

#КОЙ ПРОБЛЕМЪТ В БЪЛГАРИЯ - НАД 950 000 ПРОБЛЕМА Общо лица наети на постоянна работа и по трудов договор или договор за служебно правоотношение, и пълно работно време в България днес е 2 650 300. "Държавата да ми плати", но НЕ на ВСЕКИ, а на ВСЕКИ ВТОРИ. Огромен е проблема с "работещите" в бюджетната сфера, чиито пенсии, бонуси и заплати се ФИНАНСИРАТ от данъците на останалите хора. В момента в България има много над 950 000 души, на които им се раздават ПАРИ от ЛИДЕРИТЕ - "преференции": бонуси и заплати, а след това и пенсии от бюджета. От тях над 430 000 лица са наети в държавния бюджет, над 130 000 лица са наети само в изпълнителната власт и не създават или произвеждат НИЩО, а само имитират дейност, а след това останалите граждани трябва да ги издържат цял живот и чрез "бонуса" - пенсии. България е АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по смъртност и най-ниска раждаемост за 2019/2020 г. Извън София - 52% от децата и 60 % от възрастните хора в България живеят в пълна мизерия: физическо, ментално и емоционално насилие над тях ВСЕКИ ден. Десет пъти съкращение на тези много над 950 000 души, които "работят" реално срещу интересите на останалите граждани, само тогава проблемите на гражданите в България са окончателно решени. България е единствената държава в целия свят, където близо половината от работещите са просто закачени към бюджета.

България единствената страна в момента за която има ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ. Това е "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" - 1988 г., чрез ХУМАНЕН ГЕНОЦИД. (Ванзейска конференция Ванзейска конференция е съвещание на представители на министерствата и други властови структури на нацистка Германия, проведено в Берлин на 20 януари 1942 г. край езерото Ванзе във вила Марлир. На тази конференция е прието решение за начините и способите за привеждане в ход на „Окончателното решение на еврейския въпрос“ – програма за геноцид над еврейското население на Европа.) Уикипедия

Вижте снимката. Това е България. Събрали се 4 човека с грозни скъсани непрани никога работни дрехи, 1 от тях се навел и поне гледа тъпо в шахтата, другите си бръкнали в джобовете и блеят като говеда. Дори и една женица (представител на властта явно) е там и подскача наоколо като недозаклана кокошка. Всичко в БГ-то е такова - бутафория и Пунта Мара.

Някой некадърник си е оставил ръцете. Друг некадърник го е проверил и е казал, айде бе, какво пък... Тези двамата имат шефове, дето трябва да следят всеки от тях да си върши съвестно работата. И накрая - общината отговаря, значи някой и там е за затвор. Просто е. Ама момчето си замина.

В Европа институциите работят желязно. В Германия това не може да се случи. Бай Петко да пуска кабели без разрешение. Недейте така. Това само в неразвити държави може да се случи.

Да припомня за един психопат от "Луфтханза".

Припомняй колкото си искаш. Явно не си стъпвал в белия свят, щом си мислиш, че можеш дори да се сравняваш с Германия.

Да бяха почакали още 2-3 дни, че да почнат да замазват.. да разследват исках да кажа. Сега ще се окаже, че е нещастен случай и кабелите са били ОК, или вече не могат да докажат, че не са и няма да има виновни. Най-много някой жалък електричар да хванат, ама и това е съмнително. А оставка от Ромската Принцеса Фънди не очаквайте! Нито за метрото, което се повреди веднага след пускането, нито за смъртта на това момче, нито за ударената от лед на центъра жена. Анархия, бутафория и пълнене на чекмеджета.

И държавна сигурност трябва да се ангажира, този кабел, казус де е много сложен за проследяване.

Сложен е, защото иначе циганската баронеса трябва да влезе в затвора.

Ние трябва да спрем това безхаберие в България въпреки че е твърде късно. Жалко че трябваше да се стигне до това.

жалко, ама на ли знаете кога у нас се назначава екип за нещо когато целта е да бъде скрито

Работна/ударна група за замитане. Мутренски похвати.