ЕК завежда дело срещу България за мръсния въздух край Гълъбово

Няма да има финансови санкции, но това е втори иск срещу страната ни

Обратно в новината

Коментари - ЕК завежда дело срещу България за мръсния въздух край Гълъбово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От комините на Брикел излиза дим с цветовете на дъгата, ама не се споменава в статията.

На Костов да му вземат имотите платени с комисионните от Америкамците за да платим глобата!

не можем да очакваме "толерантност" от педофилите джендър-психопати с ирландски произход!

няма по- гнусна цензура от джендър педофилията на евреите, които Продадоха Иисуса си за тридесет евра! пари, или не. Истината ще дойде! ... :-))) защото едно е да забравиш, а съвсем дуго - да простиш! за вас - няма прошка! цензурата на царя!

И в Гълабово, кои е? Американските ТЕЦове са най-близко....... Дали ЕК е корумпирана от всякъде??? - Защо не се произнесе дали договорите за Американските ТЕЦове отговарят на Европейските регулации? А се произнася че въздуха от ТЯХ е мръсен... ами МРЪСЕН ЩЕ Е ЗАЩОТО НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ГИ КОНТРОЛИРАМЕ и те знаят че са за малко и правят ПЕЧАЛБИ на ГЪРБА на РОБИТЕ си.!!!

За малко ? ? ? ама друг път От 200г. къде се появи американец се пръкват я мелез я резерват я концесия с 1 към 1000пъти печалба Най обичат запазена марка ...миротворческа бомбардировка ..може някоя зараза по хора и по животни да пробутат както са изтребили цял континент индиянци Няма малко искат всичко да оглозгат

ек една мафия, която се бори за по-добри условия за продажби! както се вика: ес, педераското "серенгети"....

Цар Мутра и свитата му престъпници и предатели в затвора! Спряха ни АЕЦ Белене и руският газ, сключиха ни договор с американските тецова за 45 тодини и сега хем нямаме произвозство, хем тровиме въздуха и нарушаваме нормите, хем тока ни е най-скъп. Другите държави, като ги съдят поне си знаят че е защото произвеждат и от това печелят, а нас ни съдят просто заради тъпотата и алчността на Цар Мутра и свитата му престъпници и предатели Договорите за Мариците никой даже и не се опитва да ги развали. Дори в статията не споменават американските централи.

Видими резултати !?

Не трябва да е срещу България , а срещу Правителството на ГЕРБ и Борисов ! Всички в Затвора , Унищожители на България и Българите !

ЕК глобява България! Парите отиват в ЕК а дишащите отрова българи не получават нищо, освен допълнителна доза!

Брикел с прогнилите електрофилтри и бутафорната сяроочистваща инсталация ни изтрови! Не е политически коректно да кажете истината ли? Ковачки убива децата на служителите си Гълъбовци. А те убиват всички останали, които още не са избягали от прахта и смрадта... РИОСВ мълчи, дори отрича, а сигнали са пускани ежедневно. Нета ври и кипи - снимки, видеа, резултати от замервания, сочещи превишаване над 10 пъти на нпрмите за серни оксиди и над 50 пъти нормите за фини прахови частици. Стига се до там, че съседните електроцентрали отчитат по-високи концентрации на сяра и прах на въздухозаборниците за вход на въздух, отколкото на изходите си след техните очистки. Един вид - чистят лайната на Ковачки! Но в статията излиза, че и те са виновни наравно с Брикел. Все едно в една стая някой като се изпусне, всички да трябва да се извиняват...

на български се казва "серен двуокис"

И на български, и на всички езици си е диоксид...

Значи АЕЦ не може, а мръсния ТЕЦ на Ковачки може. В Гълъбово масово се измира от рак. Питам до кога???

Здравей, Дедо :) Поздрави от слънчева Малта ;) Докога, а? Докато се примиряваме, докато се гордеем, докато мамим собствената си съвест, че сме най-добри и че нямаме нужда да погледнем към самите себе си и да бъдем по-добри от това, което сме! Иска ми се хората да започнат промяната, но от себе си, не отвън. 10 ноември не дойде от демонстрации или

от бунтове, както в Румъния. Там хората отвоюваха свободата си. А тук дойде някак отгоре, спусната по Партийна линия. Демокрацията е отговорност и лукс, който трябва да бъде пазен и защитаван, ако не искаме да ни бъде отмъкнат така, като и дойде...

Ако спреш с клишетата и наставленията ще направиш много добре. Хайде ела си в България заедно да направим каквото ни поучаваш от уредилия се свят, същият свят, който източи държавата ни, за да се спаси от криза. Ела тук или се разкарай!

pompai

90% от проблема е от теца на Ковачки -Брикел . Като минавам от там не се диша от сяра.

Чудно ми е сега чичо боко и компания какво ще кажат ? пак некой друг ще да е виновен за това

няма да плащат, поне за сега. К'во им дреме?

Да е първото да е новина, ама бая други не ги отразявате ама българите ги плащат.....

Знае се, че рефлексите биват безусловни и условни - все неща, които ни свързват (а и доказват) нашия животински произход. Соц-рефлексите са вид условни рефлекси и в най-общия случай се изразават в следното: например, включва се обезопасителната система или там някаква друга подсистема за намаляване на някакви вредни за човешкото здраве последици, влияния, ефекти и т.н. само когато има проверка "от горе", т.е. "от началството" и т.н., а след това ... се изключва. Тези времена вече отдавна са отминали, но както се вижда, условните рефлекси са се запазили и са "пробили през поколенията" и са се насочили ... към нашето общо бъдеще. От това само ние си патим.

Срещу..., коя България по-точно завеждат дело тулупите от ЕС:)))??? Срещу онази, която самите те приеха за членка на ЕС ли:)))??? Срещу онази, която им краде европейските фондове безотчетно и на поразия ли:)))??? Срещу онази, чиито тъпи ръководители предпочитат самолетчетата на чичко Сам срещу просперитета и благоденствието на гражданите ли:)))??? Срещу онази, в която в момента върлува свинска чума, а по поречията на водните басейни комарите са като самолети Ф-16 ли:)))??? Срещу онази, в която термини като ремонт на ремонта... на ремонта станаха част от практиката ли:)))??? Срещу..., коя по-точно ще се заведе това дело:)))??? Кои тъпаци управляват в тази кочина??? Не са ли същите, с които ръководните тулупи на ЕС си правят селфита за пред джурналята???

Срещу България, която е член на ЕС и трябва да спазва Европейските норми. Срещу България, която успешно усвоява европейските фондове в размер на десетки милиарди евро Срещу онази която просперира и дори си позволява да купи самолетчета от чичка Сам. Срещу онази в която върлува свинска чума, внесена от съседни държави. Срещу онази в която са построени магистрали 5 пъти повее отколкопо през целия ццоциализъм. Срещу онази в която трафикът и автомобилите са се увеличили ДЕСЕТОРНО, съответно и амортизацията на пътищата. Срещу онази, която е и единствената и за добро и за лошо. Но явно има тулупи, за които има няколко Българии и задават тъпи въпроси. Кои тъпаци непрекъснато лаят против страната си? Не са ли същите боклуци, които непрестанно плюят по ЕС и демокрацията?

Абе ти верно не си у ред. Аз си мислех, че само в технологиите си бос...

Спряха ни Козлудуй и Южен поток, Бойко спря Белене че се насра пред Хилари, Айде сега санкции!

Козлодуй не е спиран. Южен поток беше спрян от Путлер. Беле беше спряно то БСП и правителството на Орешарски. Санкции няма да има, а само забележка.

Мисля, че някой от централите около Гълъбово са кашерни. Не е възможно кашерни централи да замърсяват те са праведни и демократични. Т.е. ако ни осъдят ние ще трябва да платим, а не невинните централи.

Много яко... А "демократите" не искат Белене... Те ви кюмур, тогава...

За нещо друго няма ли да ни осъдят тези от ЕК? Чудесен повод е примерно опитът за намеса на политически партии в избора на главен прокурор. При това партии, които не са парламентарно представени, защото нямат електорална тежест извън София. Какво ще кажеш, Anon?

А такаааааа нека излезе сега Гешев, и да каже колко лоши са от ЕК, и как в България сме шампиони по правосъдие и всичко ни е наред.

Ужас са тези стари дизели и печ

печки на дърва!