ЕК затваря "правните вратички" за нарушаването на санкциите на ЕС

Представи законопроект за включване им в списъка на "европейските престъпления" с общи правила за всички членуващи страни в съюза

Обратно в новината

Коментари - ЕК затваря "правните вратички" за нарушаването на санкциите на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Си създава закони и ги нарушава.ТОВА Е НЕОФАШИЗЪМ НЕ ДЕМОКРАЦИЯ!!! РАЗПАД НА ТОВА ДЖЕНДЪРОБЩЕСТВО ЕСЕС И НАТО.РУСИЯ НЯМА ДА СЪСИПЕ БЪЛГАРИЯ НО ЕСЕС СЪС СИГУРНОСТ.ОТ КОЛКО ГОДИН СМЕ ПРИ ТЯХ И ПАК НЕ НИ СЧИТАТ ЗА НИЩО ЗАЩО ТОГАВА ДА СМЕ С ТЯХ СТИГА СТЕ ПОГРОБВАЛИ БЪЛГАРИЯ ПРИВАТИЗИРАЙТЕ ИМ ВСИЧКИ ФАШИСТКИ ФИРМИ РАБОТЕЩИ И ИЗНАСЯЩИ ФИНАСИТЕ СИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ И ВЪН ОТ ЕВРОПУМИЯТА КОЯТО НИ МАЧКА

Прочитайки новината - рЕзко ми се прииска да изпера едни пари и да консултирам санкционираните как да заобиколят евро санкциите... А чалъми има... Дават само 5 години, ако та фанат. При положение, че си натрупал достатъчно кеш от консултирането - ша ти дреме на щепсела за санкционирането и затвора. Ако си достатъчно разхлопан и отворен - ще излезеш новият Мандела и ще имаш силно заявено политическо присъствие, със засилен интерес за гласуване именно за теб ... Също така рЕзко ми се препи ракия :)) - домашна ракия, която лично е санкционирана от ЕС, понеже е варена в казан от селски вид, без да е плащан акциз за нея... Отивам да си направя греяна ракийка ;) И да пия за санкциите !

Пертията е права дори когато греши.Това е ЕС.

Значи санкции за несанкционираните, които не са санкционирали санкционираните. Или по просто казано всички трябва да бъдат санкционирани.

Нещо за разделение на властите?! ЕК е ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ОРГАН, а не ЗАКОНОДАТЕЛЕН! Или в Полша, Унгария и при другите неудобни имало намеса на Държавата в Съда, а тук няма ... то вярно, че няма и държава ЕС

И след всички тези проститии, ЕС се опитва да ни разкаже колко всяка простотия е демократична и дарява на гражданите невероятна свобода? Това трябва да е някаква политическа шизофрения.

Едни и същи хора им става мъчно за липсата на свобода в Русия, когато трябва да се спазват законите и изпадат в екстаз от силата на демокрацията, когато става въпрос за еврогейския и някой идиостки закон за наказване на непослушните. :)))

Всяка крива линия успоредна на линията на партията е права. Стар комунистически виц , не вярвах че ще върви и при така наречената " демокрация"

Европа е една продънена ,пропаднала дупка ,без дъно..Две войни излязоха от там .ще излезе и трета..Тоталитаризъм и манипулация на общественото мнение..

Кумунизма ряпа да яде!

Едни и същи хора им става мъчно за липсата на демокрация в ЕС, когато трябва да се спазват законите и изпадат в екстаз от твърдата ръка, когато става въпрос за русия и някой идиостки закон за защита на държавата. :)))

борба с русия до последния западняк

Еврогейското ''право'' ще си го узаконяват ''демокртично' налагайги на хората кого трябва да мразят или обичат, на кого да вярват или не т.е. да си изолират напълно собствените възприятия за да не станат ''престъпници'' според тяхното ''право..

СЕСР.

Всички Несъгласни с Линията на Партията - на сапун ...

Покажи един лист А4 на които пише "За Мир" на Червения площад и разкажи как е минало в най-свободната от всички свобдни страни. :)))

Няма нужда да пише нищо. Достатъчно е да вдигнеш просто лист.

Попитай западните инвеститори в булгаристан.Колко печелят,колко пара изнасят на запад и защо плащат толкова малко ?

Сталин и СССР пасти да ядат! Скоро и нови концлагери за несъгласните ще бъдат окрити! Няма по-голям Тоталитаризъм и Фашизъм от Демокрацията!!!

То демокрация все още няма никъде, няма и да има. Навсякъде си е чист капитализъм.

Заедно с тях и Хитлер ряпа да яде пред подръжниците си толкова години след него, които го надминават във всичко направено от него.

но как точно ще го оформят юридически-да наказваш физически и юридически лица без съдебно решение???Ако е възможно,защо ни е съд?Ако не е възможно,мирише на административен произвол?Ако подчинят и правото на политиката,ни очаква невероятен хаос,да не използвам по-драстични думи...Тези чиновници се самозабравят,и творят все по-абсурдни глупости...

На тях никога не им е било проблем да наказват някой който не им играе по гайдата...

Европейската комисия нещо забрави че е административен орган и почна да се изживява като управленнски.

Изграждате нов СССР. Но, СССР без ресурсите. Само с ограниченията на правата и безумно печатане на ненужна хартия с което да ограбвате натрупваните фондове от старите европейци, живели в по- добри времена.

Добре дошли в диктатурата на идиотите.

Не че нещо, ама нито една страна член не е длъжна да изпълнява заповеди на институция, която тя финансира.

Време е да се махаме от този концлагер

Джелезо и химикали отгде?

Това малко на комунизъм ми мяза... Къде остана принципът на плурализъм, м?

ами, комунизъм. Тези надминаха сталинизма и ще завършат като него. Очаквайте скоро разпадането на ЕССР.

Аз пък не искам да пресичам на зелено. Къде ми е правото, аз сам да си преценям? :)))))

А бе кой ти говори за права сега, само санкции до дупка.

Вън от ЕС!

Как така ще се спира “голямото зануляване” - плана “Шваб” трябва да се изпълнява по график…