ЕК: Водката, подарена от Путин на Берлускони, нарушава санкциите срещу Русия

Пакетът от санкции на ЕС, договорен през април, включва и водка, заяви в четвъртък говорител на Комисията, добавяйки, че няма изключение за подаръци

Обратно в новината

Коментари - ЕК: Водката, подарена от Путин на Берлускони, нарушава санкциите срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма такива идиоти като ЕС бюрокрацията. Закривай

Санкциите трябва да се спазват - веднага да пратят Урсула да пресуши лично бутилките и да не допусне Силвио да се възползва от подаръка, знаем че тя МОЖЕ, с теб сме!

Ку-ку!

Ще се самобичувам. Вчера пих руска водка...

Ще пратя Урсула да ти наднича от хладилника:)

Пука му на Берлускони за санкциите.

Абе Карлик италианците не са ли по фашисти от украинците? Какви са тия водки - няма ли специална операция с Новичок?

В желанието си да демонстрират някаква уж силна политика, ЕС започнаха да се излагат много, ОК, налагате санкции на Русия, ама въобще не се замисляте, че санкциите са всъщност за всички нас, отделно че това с водката за Берлускони е просто пародия... Политиката следва да бъде наистина знакова, водена от силни личности, такива явно няма, всички са на хранилка на корпорациите, по този начин Европа ще се самоунищожи...

Цъ цъ цък... Ко нещо е завистта.... :D

Сигурен съм, че саанкциите се отнасят за внос, износ и индивидуални такива, но едва ли и подаръци. Тези прекаляват.

Да незабравите, и че Берлускони гостува на Путин, къде?! В руския Крим!

"Пакетът от санкции на ЕС, договорен през април, разшири забраната за внос на руски стоки, за да включи спиртни напитки" - тия дебили схващат ли разликата между "стоки" и подарък? Не'ам субтитри вече!

Абе олигофрени, водката за Берлускони не е проблем, проблемът е водката в Русия бе..

голям проблем за европейските бюрократи, на които ние им плащаме заплатите, такова падение не е било

Хахаха :-) Това е вица на седмицата! Много искам да видя какво ще му направи ЕК на Берлускони. Тия минаха всякакви нива на идиотщина и вече са толкова жалки

Дедо Силвио ще си го премести за сетен път...

А, много моля, от водка глава не боли.. От много водка обаче оставаш без глава!

"ЕК: Водката, подарена от Путин на Берлускони, нарушава санкциите срещу Русия" ахахахахах тея евроджендъри не могат дори да осъзнаят колко са смешни вече, а Берлускони и Путин си ги местят аахахах

Какви мили дружки

Сериозно?! Стига бе!... До там ли го докараха в безсилието си?!... Страшно е - Идиокрацията настъпва и вече е факт. Власт на идиотите! Какво ли ни чака още? Тия толкова са изстъпели от злоба, че дори не могат да направят разлика, между "внос на стоки" и "Подарък"!... Направо не е истина!

Берлускони якп ги троли тия и те се връзват, да ставаъ за смях. Пълна пародия е този ЕС. Там горе защотават интересите на всички други, но не и на гра фаниите на ЕС!

Ние не сме дребнави и отмъстителни човечета.

Позицията на ЕК по случая с водката подарък звучи като виц.

трябва да го сложиш в кавички, за да е ясно и на идиотите, които, за съжаление хич не са малко...

Берлускони да направи нов купон с млади мацки и да изпият водката преди Урсуз фон дер Лайнян да я конфискува. Брюксел ще изпадне в амок!

но и тия в КРЕМЪЛ не са хич цвеке за мирисане . Корупцията и кражбите в Рашата я затриват .

Има ли страна в ЕС, в която референдум за оставане в тази общност би минал успешно? Мисля евроскептиците са мнозинство във всичките 27 страни. Мисля ЕС ще приключи в момента, в който стане ясно, че ЕС/НАТО/САЩ не могат и няма да възстановят Украйна.

Трябва да бързат да печелят войната, че докато се туткат току виж ЕС поизчезнал.

Тези от ЕК не са идиоти а ОЛИГОФРЕНИ!

Некадърните бюрократи от ЕК удрят поредно дъно щом стигнаха дотам да се дърлят за 20 бутилки водка. И сега какво? Санкции за Берлускони + конфискация на водката + глоба за незаконен внос? Това наистина е въпрос от първостепенна важност и дебелогъзите тунеядци веднага са го адресирали. А че почти целия ЕС ще стои на студено и с режим на тока. Е, това са дреболии, които ще ги мислят след Коледа. Майката му е да се налагат още санкции на който дойде и за каквото дойде. Също и да се увеличат данъците, че иначе народонаселението на ЕС ще вземе много да се ояде.

Сигурно са я пратили с контейнер през Русе, за да стигне до Италия. Там канала си работи за всички без ограничения.

Ако трябва да бъдем точни, са си чисти ИДИОТИ, може би не знаеш, но има три етапа на умствените разстройства - най-лекото е дебил, после олигофрен и най-тежкото си е идиот:)

След като всяка нация самостоятелно определя пригането на санкциите едва ли ще се стигне до нещо повече от пушилката на ЕК за това "как е допуснато това ужасно нарушение на санкциите".

Хайде да дадеме нашия евтин ток от Аец на украйна, пък ние да го купуваме от борсата. Мисля че ще се покажем пред ЕС и ще ни харесат повече. Човешко е да се помага.

Са идиоти, да се разпада тоя глупав съюз възможно най бързо

Не помниш как се редяха за визи до Гърция затова мечтаеш да се разпадне. Всичките младежи сте като папагали!

Има 3 степени на умствена изостаналост: най-леката- дебили, средната - имбецили, най-тежката - идиоти. И всички те са олигофрени.

Не знам Путин какво мисли за фашистите в Италия, но ЕС вече вдигна врява, че в Италия са спечелили. В Украйна може, но в Италия - йок.

Ко, Водката ли..."Кацо афанголо"!!;)

ама да се занимаваш с 20 бутилки водлка за подарък е пълна идиотщина. Тези бюрократи и безполезни хрантутници съвсем изперкаха.

Къде в Наказателният кодекс пише, че за получена водка от Путин следва наказание? Да излизат от ЕС. Само налагат лудости. И сега се опитват и да ни включат в чужда война. ЕС, НАТО, САЩ и евроатлантиците тук, са най-голямата заплаха за България.

В Германия колкото и странно да е, имало президент освен канцлер. Предният такъв сменили заради часовник. Накрая го оправдали напълно. Но факта си е факт.

ЕС се е побъркал, ама съвсем!!! Това е лошо за нас! Нали сме в него! Ама, като ситуацията граничи с безумие-лошо, много лошо!

Страшно е когато те управляват кретените от ЕС. Особенно в смутни времена.

Идиотията в ЕК няма граници.......

ЕК се тресът от страх. Орбан им го каза, че ще има референдум за или против санкциите срещу Русия. Ако го направи, скоро може да има подобни и в други страни ;)

ЕС тъпаци!!!

От многогсишната им работа да творят ''вицове'' ЕС наближава дъното във всички области

Добре, закриваме ЕС тогава!

от само един подарък - качествен западен пистолет, зареден с 1 патрон.