17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен този законопроект е равносилен на национално предателство. Недосегаемите които станаха досегаеми успяха да преборят държавата и чрез Христо Иванов, итн и БСП си връщат контрола над държавата. Пак стават недосегаеми. Тъжен ден за справедливостта в България. За мен Христо Иванов има тъжно бъдеще на национален предател. Надали ще остарее но ще стане по богат.

Хубавото тепърва започва, България не е сама кой ще ни остави да затъваме така.Чалгари.мутри ѝ дебили вън вие позорите България

Голямо затъване се очертава за България с тези пишман депутати.

Лигата на праведните... Хаха... Каскета е много смешен, самият факт, че носи каскет, не се бръсне и не носи вратовръзка дразни. Народът се радва, че ще отпаднат обвиненията срещу топ измамниците не само на България, но и на ИЕ. Еййй СУВЕРЕН ЦЕЛОКУПЕН ГНУСЕН, ЕТО ЗАЩО НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ И НЯМА ДА ГЛАСУВАМ С ВАС!!! ОТ 1944Г. НАСАМ САМО ЦАПАТЕ ТАЗИ ХУБАВА ЗЕМЯ, СУВЕРЕНИ ГНУСНИ!!!

Ще следят, щото видяха кво се случи с тяхното еврогейско приятелче и другарче - Толупчо, маминото победителче. Еми същото става и с бухалките - КОМПИра и ГЕШЕФ!

Да ви окапят очите от следене, мръсни европейски гербаджии!

новите варвари сър

Кому и защо пречи Специализирания съд и прокуртура? Недосегаеми за закона, съда и прокуратурата хора окрали труда на поколения попаднаха под ударите му... кажете какъв е проблема... искаме да пазим и да не допускаме раследване и съд за олидарсите ли?

Христо Иванов- човекът с лице на ПЛЪХ! Грозното лице на държавната измяна

Айде, инвеститорите и еврофондовете ни махат за довиждане!

В деня на изборите за НС,преди още да се знае резултата,Мегле обявиха ,че се оттеглят от Бългрия.И те ли ни "махат за довиждане",защото прокурорите не били доволни.?

Ти би ли си купил кисело мляко с марка Megle, щото аз ще пропусна. Та затова си тръгват тези.

Тия още не са почнали и вече ЕС е готов да ни набие шамарите, и това само за 2 седмици...