ЕК се отказа от предложение да замени "дами и господа" с полово неутрални обръщения

Черновата на документа е била подготвена от екипа на еврокомисаря по въпросите на равенството Хелена Дали

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС и НАТО се приближават заднишком към Русия

аз съм за хомосексуализма. Колко повече такива, толко повече свободни жени. Наздраве!

Утре ако се чувствам хладилник, дали може да се самоопределя като хладилник и да се обръщат към мен подобаващо толерантно. Ами ако след три дена вече се чувствам извънземно как ще стоят нещата?

Че не е лоша идеята за полова неутралност. Ако в семейството се пребиват, ще имаме партньор 1 преби партньор 2. Кенефите ще станат общи, това ще е интересно.

Занимават се с глупост. Нормалните хора не ги интересуват. И как да е там е умът Ал Йо.

Странно защо еврогейците не са така толерантни по въпросите за задължителната фъксинация и допускането на класически ваксини вместо фъксините на Файзер и Модерна.

Един път Европейският съюз да вземе смислово значение за нещо! Това, че някои хора си се самопределят и приобщават според желанието си към разни групи в Обществото - не може същото това, последното - обществото да е пшод техния знаменател! Думата дискриминация - нека си остане в употреба за тези от нас, които ги порицават. И отговорни за поведението си са и от двете страни. Защото като кажеш на един човек, че е черен /в Щатите?, не е обидно, но ако му кажеш "негър" - ще те съди или набие и няма да е обвинен. А той си е черен... и преди и след... Та, искам да кажа, че други трябва да са приомите на съвременната демокрация и цивилизацията в дбешно време. БРАВО за баба Европа, този път!

ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СОДОМИТСКИ ВАРИАЦИИ СА ЧАСТ ОТ ПЛАНА ЗА РЕДУЦИРАНЕ НА ПОЛОЖИТЕЛНИЯТ ПРИРАСТ И НАМАЛЯВАНЕ НА ПОПУЛАЦИЯТА НА НАСЕЛЕНИЕТО.....

За тези разнообразието се свежда единствено до разнообразието в леглото. Само не разбирам защо трябва да се афишира като нормалност. Май е време за почистване на институциите.

И колко е разнообразно това тяхно общество!? Има Жени, има Мъже и друго няма, не е имало, няма и да има! Затова ли им плащаме, да измислят полпве! Уроди!

да дискриминират жените и мъжете. Има една партия, за Европейско развитие на гражданите. Нали до скоро си пляскаха ръцете с тези безделници безполови от Европа. Къде се скриха, няма ли да защитят мъжете и жените, а?

Това трябва да е официалното обръщение: https://www.youtube.com/watch?v=3uJI3PMJZR4

Чакаи да ви тествам с едно обръщение: Мараба тез и онез, доде ли ви? Няма ли друго с какво да се занимават тези оялите се?

Ей хора, вижте тези тъпанари с какво се занимават! Това ли ви са ценностите бе еврогейци??

то е лесно бе! УважаЯми дами , господа и извратеняци.

Да, чудно, приема се

Като че ли е време да си вдигаме чукалата от този ЕС. Превърна се в сборище на педерасти и лесбиики.

Те да се махат.

Ще премахнат и тоалетните по пол? Вероятно като преминат през обръщенията, дължината на краставицата, която изправиха преди години с оглед ергономия, че от толкоз джендърство това остава. Опитът да се вкарат мъже отвън не беше успешен - бяха много диви и разгонени, че чак нападаха на групи по площадите. По лесно ще е "дами, господа и всички останали". И... по малко женски хормони за угояване на добитъка, че иначе лошо, нещата съвсем тръгнаха на зле.

и ...жалко, че не са се спрели на нещо като ПКП.. според снимката щеше да е универсално приложимо в ЕП.

Можеше да го заменят със Спъпи Педер.си, Дженд.ри и Траверси. Много Еше да им подхожда в ЕС

Акълът ми не го побира: С КАКВИ ВАЖНИ НЕЩА СЕ ЗАНИМАВАТ в този емрогейски парламент. И само срещу какви заплати го правят...

От краставиците и шкембето до джендърите! Това е новото нс ЕК!

Ма що, бе ? Ма нали вие, еврогейските боклуци, ни изсрахте всичките тия лайна ? А сега се отмятате. Ма нека обръщението ви да включва всичките джендърски полове и по половин час да ги изреждате, сбъркани болни малоумници !

Изключително богатство и многообразие от тъпанари в Европейския парламент. Следващия път, дано НЕзабрани на децата ми да ми викат татко, а вместо това : биологичен родителю.

Вече няма да се вписват половете в документите, а ще се показват за по сигурно.

Всичката Мара втасала... В ЕС няма престъпност, бедност и корупция, затова се хванали с обръщенията?!?!! То бива наглост, бива, ама това вече е брутална наглост!!!!

Предлагам "Скъпи възпроизвеждащи се и невъзпроизвеждащи се, но с мерак да вземете децата на възпроизвеждащите се"

Аз съм за "прекалено скъпи колеги." Това е най точно.

В САЩ половете не бяха ли трийсет и няколко? Най добре е да се изреждо всеки от тези полове за да няма обидени!

Тайа на снимката е редко отвратителна. А джендъра от ляво ако някой може да ми каже от мъжки или женски пол е ....

Предполагам обсъждано то обръщение е било: "Уважаеми Безполови", но при дискусията някой е протестира, че така се дискриминират Половите и поради това, за да се защитят правата на Половите, е отпаднал ваианта за Безполовите.

НЕУТРАЛЕН пол; Полово НЕУТРАЛНИ обръщения; ТРЕТИ пол в Актовете за раждане... ЕС е АНТИПРИРОДЕН съюз/ АНТИЧОВЕШКИ. А НОВОТО НОРМАЛНО е НЕНОРМАЛНОТО... ... За радост, рано или късно всичко АНОРМАЛНО СЕ РАЗПАДА от САМО СЕБЕ СИ.

:))) Ми да! Да бъде сменено обръщението в ЕС! Официално! От "Дами и годпода," да стане на "Глейте ся джендъри,". А ако платят на пловдивчани 1 милиард евро, могат да ползват и "Скивайте ся майни,"

Да разбирам, че СССР, извинете, ЕС, е решил всички глобални предизвикателства като глад, бедност, неграмотност, корупция, незаконна имиграция, климатични промени, престъпност и най-накрая е дошъл редът и на то-тата. Приятен ден.

Пропусна кривите краставици :)))

по-лесно. Що да ги болят празните глави от сериозни теми? Шкембето и музика да свири.

Това си е продължение на зелената програма за намаляване броя на населението на земята. Няма нищо странно.

Тия в Европейския Парламент са напълно изтрещели.

Не съм съгласен, аз съм гей, но предпочитам да се обръщат към мен с "дама". Обичам женските дрехи с изключение на сутиените че ме стягат.

Направо се чудя как малцинствата - роми, гейове, и други там налагат правила на всички останали? Либернка демокрация - педерастия

Ужас. Това е отстъпление от достиженият в борбата срещу дискриминацията на джендър различните. Това дребно колебаниеможе да се окаже началото на края на прогреса. Не бива да се допуска. Ако не бяха ограниченията заради пандемията трябваше всички да излезем на гей парад за да протестиаме.

Не трябва да напускаме ЕС, но трябва да се смени управлението му. Трябва да изхвърлим боклука.

Целият ЕС е извратено тълкуване на марксизма, така наречения културен марксизъм... Парцалев май беше казал, че социализъм и х¢мосексуализъм не се лекуват СКЪПИ КОЛЕГИ!!!

Спрелия часовник е верен деа пъти на ден. Нищо добро не е направил ЕС за България, че да продължаваме да искаме да сме в него. Само лоши неща идват от него - поддържаха Бойко на власт, джендърската идеология властва и принудително икономическо робство на малките държави към големите. Сега даже си смениха Бойко с новия “антикорупционен” проект ППППП. Един референдум и “Чао ЕС и НАТО!” И не им трябваме и те не ни трябват.

“Чао, чао НАТО!” И здрасти Ердоган ефенди. Така ще е без протекция от Америка, който след 89-та ни разрушиха армията, за да сме зависими от тях.

Долнопробни европейски политици уроди.

един болен , стар и съпипан Е. Съюз.Добрата новина е, че от него вече нищичко не зависи понеже отдавна е в кома.Освен смях и съжаление нищо дреуго не може да предизвика.

Че сме се засилили към педерастията

Икономически срив! Хората насилствено затваряни по домовете си! Ще ваксинират дечица с ваксини, които по думите на самите производители, не е ясно какви последствия ще имат! И ТЕЗИ, на снимката , изроди, обсъждащи как да се обърнеш към жена или мъж !! Все по-ясно разбирам ролята на газовите камери !!! Тъпа джендърска паплач!!!!

Науката МЕДИЦИНА, разглежда определението за ПОЛ и болестните състояния свързани с тях ..... ами лекувайте се бе, а ако не можете не ни занимавайте с вашето си болестно състояние ... хюмнета ....

Толкова е:ЯСНО И ПРОСТО!!! ИМА:МЪЖКИ И ЖЕНСКИ ПОЛ...ДРУГОТО СА-СЕКСУАЛНИ ПРАКТИКИ..ВКЛ.-ПЕДОФИЛИЯ(СКОРО ЩЕ Я ДЕКРИМИНАЛИЗИРАТ)!!! НЕЗАБАВНО НАПУСКАНЕ НА-САТАНИНСКОТО СНИРИЩЕ-ЕС!!!

От толкова толерантност ще започнем да наричаме действителността с неистини и тя ще се изопачава без фактически да се променя. Някакви луди, живеещи в паралелен свят се опитват да налагат извратени разбиране за толерантност и върху нормалните. Хайде няма нужда! Всички станаха толкова психически крехки, че направо ми се повръща. Браво на ЕК!

Стига се пънете с 1% ЛГБТ за световно господство. Боклуци, искаме да се изброяват всичките извратенящи видове - 47 гадории -докато изчезнате во веки веков !

Вие разбирате ли,в каква (не) РЕАЛНОСТ СА НИ ВКАРАЛИ? СЛЕД ДЪЛГО ОБСЪЖДАНЕ,ОТКРИЛИ,ЧЕ ИМА:МЪЖКИ И ЖЕНСКИ ПОЛ!!! ТИЯ МОГАТ ДА “ОБСЪЖДАТ”..ВСИЧКО,ВСЕ ЕДНО ЗАВИСИ ОТ ТЯХ-КОЛКО ПОЛА СЪЩЕСТВУВАТ,КОЛКО ГРЕЕ СЛЪНЦЕТО....!!! НЕЗАБАВНО НАПУСКАНЕ НА ТОВА-САТАНИНСКО СБОРИЩЕ’!!!

Майната ви европейска и джендърска ....