ЕК предоговаря сроковете за доставка на Covid ваксини

Това не означава прекратяване на договорите, заяви говорител на институцията

Обратно в новината

Коментари - ЕК предоговаря сроковете за доставка на Covid ваксини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро същите дебати ще се водят и относно милиардите давани на Украйна, въпрос на време е и този въпрос да се повдигне от някой с власт, неминуемо е.

Да подкрепим сегашния здравен министър За куража да се опълчи на свръхкорумпираната Европейска комисия на фон дер лайНен! ЕК няма пълномощия за такива сделки по силата на Лисабонския договор! Още по-малко да предлага индулгенции на неолибералните Менгелета от Фарма мафията,нали? Многомилиардните гешефти на ЕК са нищожни и наказуеми! Регресни искове за Антиздравния министър Ангелов и всички останали престъпници,съучаствали в глобалната спецоперация Ковид! Да възстановят потурчените стотици милиони за вредящи ваксини и бракуването им! Да понесат и наказателна отговорност за увреждане здравето на милиони Българи чрез режим на Домашен арест,отрязване на доболничната помощ,принуждение към включване в извънлабораторни експерименти, системни дезинформиране, психотерор и други престъпления!

Точно днес в щатския сенат публикуваха мейлите към д-р Фаучи с които го информират че вируса е "human engineered" пратени още през яниари 2020. Разбира се, той не ги оповестява, а развива теорията за прилепи и прочие твари....и получава 9 милиона грантпве за да "изучава вируса". Ма туй няма да го пуснат по бичивито. Там ще гледате сериала "премеатване на паметник"

Урсула е за затвора!

Мъжа на бившата пони-притежателка трябва да намаже преди фон Лайна да стане щеф на НАТО

да ги набият на Тиквата и Ангелов и Ананиев в задниците защото те решиха да ги купуват и то за такъв дълъг срок.

"преди година и половина е взето решение по брой население да бъдат определяни квотите и бяха доставени едни огромни количества ". Да ти го набият и на теб, и на фатмака, и на простия. Можеш ли да четеш бе? Кой беше на власт преди 1.5 години?

Ковид 19 отдавна няма никъде по света. Какво доказателство още е нужно, за да е 100% ясно, че това с ваксините е най-голямата корупциаонна сделка в исторяита на света? И че тези ваксини не бяха изследвани правилно, а бяха вкарани на пазара с престъпно направени клинични проиучвания, за което са пуснати вече много дела и на делата не се дава ход! Просто няма да платим и толкова. Пфайзер е престъпна фирма, която е получила най-голямата глоба за фалшиви данни от клинични проучвания в историята на фармацията! Всеки, който е сложил подпис върху доовор с такава фирма и при такъв дефицит на данни в преднамерено орязани откъм обхват и време клинични проучвания - е престъпник. Време е и в България да се пуснат дела срещу тези, които знаеха, че клиничните проучвания са с орязани данни, че предоставените данни са фалшиви и при все това подписаха. Има дело срещу Урсула, в Германия има дело, в Швейцария има дело... Всичко сочи към престъпления. Урсула трбява да влзе в затовора за оказване на политически натиск за извършване на корупционна сделка, както и за тайни коруптивни преовори с произодителите на тези опасни за здравето субстанции, които вече убиха повече хора, отколото уж спасиха спред измислени статистики. Медицината не е политика, тя е наука. Нарушаването й по такъв начин е признак на фашизъм. Менеле си има наследници, но тези за разлика от нео избиват хора за милиарди. Т.е. те са по-олеми мръсници от него. Той е бил просто луд, а тези са престъпници.

То ковид няма те ваксини искат

"Говорителят настоя, че договорите за доставка са сключени с участието на всички държави от ЕС и отчитат нуждите на всяка от тях." 27 февруари 2023 Поради изтекъл срок на годност в България вече са бракувани над 1,3 млн. дози от доставените количества ваксини на Pfizer Inc./BioNTech Manufacturing GmbH, а от всички видове ваксини - бракувани до момента са малко над 2,3 млн. дози. През настоящата 2023 г. предстои да бъдат бракувани близо 2,8 млн. дози. Освен тях, над 650 000 дози са със срок на годност януари/февруари 2024 г. и предвид факта, че количествата ваксини срещу COVID-19 многократно надхвърлят търсенето и потребностите на страната, още на този етап е ясно, че тези количества също ще бъдат бракувани. Това посочи още здравният министър, като обясни, че през 2023 г. ще бъдат доставяни бустерни дози, а в България ваксинационният обхват е едва 30%, т.е. не е рационално да се поръчват бустерни дози в пълния обем, тъй като реално няма как да бъдат приложени. 4 март 2023 "Ние не само имаме ваксини за бракуване, но вече бракувахме огромни количества, предстои тази година да бракуваме още 2 800 000 дози. Това е огромен финансов ресурс. Бях категоричен пред Европейската комисия, че България е твърдо за прекратяване на договора с "Пфайзер" за закупуване на ваксини", каза служебният министър на здравеопазването.

Урзула е за Хага, а робите да не се оплакват сега! Да са мислили като са подписвали!

Сега е 2023г. и България първа излезе от Ковид преди половин година. https://www.nsi.bg/sites/default/files/files/pages/covid/D42023W5en.png От половин година вече нямаме свръхсмъртност. https://eyewideopen.org/fb2cf356-628a-4946-b253-508587e06361 Излезли успешно от вълните на свръхсмъртността са Румъния и Словакия. Най-висока е свръхсмъртността от всички причини в Кипър, Финландия и Германия. Това са бустеризираните Ковид гета на Европа.

Файзер лашка дебилна Европа като гладен циганин джанка. Дебилна Европа се чуди да скимти ли, да реве ли...

Добър ден, антиваксъри-идиоти, Мрете!

Голем си смотаняк! С дали нямаш доста роднини и познати ваксинирани? Боклук!

Розите откъм корените да гледаш, мамицата ти, проста! Мрамор сянка да ти варди! Поп да ти пее и цветя да хвърля по теб!

ЧЕ КЛЕТВИТЕ СЕ ВРЪЩАТ!

https://www.eyewideopen.org/wp-content/uploads/2023/02/image-14.png Смъртност в Германия според дозите. Проучването в pdf: https://www.researchgate.net/profile/Matthias-Reitzner/publication/362777743ExcessmortalityinGermany_2020-2022/links/63dcdb1262d2a24f92f49c68/Excess-mortality-in-Germany-2020-2022.pdf Оригиналното изображение е на 40 стр. от проучването.

На тебе клетви не ти трябват слабоумнико, ще си умреш от ваксините, не от клетва.

Още гласувайте за ПП, ДБ и Герб, може утре и за друго да ви извикат

Ще дойде ден и всичките извратении на евро-атлантическата кочина ще станат явни и тогава хората на Европа ще нацепят кратуните на брюкселските извратеняци, а покрай тях и на политиците в собствените им държави. Да се притеснявам ли? Разбира се, че се притеснявам, защото германеца все още стиска зъби до кръв след това което им се случи във ВСВ, но точно те са и хората, които могат да избухнат най-неочаквано и да стане отново страшно.

Още ли не сте схванали, че тук няма грешка в броя дози. Това всичко прави едни големи дози комисионни в банковите им сметки.

Ами нали казаха от ЕС,че плащат авансово ,инвестират пари за да стане по бързо производството на ваксини.Сега след като са инвестирали нашите пари и фирмите правят продажби и печалби да искат дивидент.

какво са ГОДОРИ и ФГОВОРИТЕЛ

Предлагам да вакцинираме американските подлоги ПП и ДБ

"Това не означава прекратяване на годорите, заяви фговорител на институцията" Ха-ха-ха! Това е един от върховете на неграмотност които съм виждал тук.

Остави ги де, толкова са се втурнали да защитават гранта, че малко са допуснали грешки от бързане...

Който е подписал договора,затвор до живот. Стига грабихте народа!!!

Каквато информацията, такава и статията, калпава.

Една доза от ваксините Файзер я продават около 200 лева, дори и с договорите за обща покупка от ЕС едва ли цената е по-малко от 60 лева. Някой, много бих искал да разбера кой от Българските управляващи се е съгласил и подписал договор доставка на 5 дози ваксини за цялото население на страната - Бебета, деца, възрастни, на всеки един Българин да се доставят по 5 дози ваксини. Ако приемем че населението на България е около 5 милиона това прави над 1.5 милиарда лева които ние всички плащаме в момента и няма начин да се отскубнем от договорите подписани от Урсула и компания. Искам да разбера кой от нашите управляващи си е сложил подписа под това.

Идиотите в желанието си да се надцакват.... прецакаха съгражданите си! Срещу съответната комисионна разбира се!

Каква наглост. И продължават да ни грабят!

Фон дер Лайнен загроби ЕС и ЕК с години напред с незаконните договори за ваксините

"Това не означава прекратяване на годорите, заяви фговорител на институцията" Алооо, дирници, събудете редактора!

Такова е нивото на "мисирките и цървулите".

Договорите съдържат клаузи за прекратяване, които са "много специфични и технически", каза говорителят. - :D Жалкарите са сключили лоши договори, ама не са лоши и некадърни и изцяло в полза на частни компании, а са "специфични и технически". Бей от тука, бе! Феновете на тоя бюрократичен мастодонт се държат точно като тия, които преди години ревяха, че без предишния строй идва краят. Едни и същи страхливци, които вечно някой да им изплющи с камшика над тиквите.

Договорите са в СМС-те на Урсула, ама тя не знае къде са - загубила ги е. Комисионните е взела - значи доставките ще продължават до пълно плащане на Пфайзер до 2025 година. А те вече спокойно могат да слагат в ампулите гола вода!

Все си мислех, че няма как да допуснете правописни грешки в 2 думи в подзаглавието, но съм се лъгал.

Га преговаряха и гушеха комисионни - единство и т.н. тъпотии. Сега - всяка държава знаеше и да се спасява! Прекратяването не стаа, `щото таковата... специфично е.

Какв е ,, годорите " бе улавчета ?

"Договорите съдържат клаузи за прекратяване, които са "много специфични и технически", каза говорителят. Предоговарянето не означава прекратяване на договора, уточни той." Хахахахаахахаххааххахахахах

А ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЕВРОГЕЙОВЕ И АТЛАНТИЦИ

Ще трябва да гласуват - ваксините ще продължат да идват, предплатени са :) Пък и лошо няма - всички да стават джендъри, ваксинирани... да ходят да се бият в Украйна... жените са за нас!!! :)