ЕК предлага промени в Covid ограниченията при пътуване

За преболедувалите, които имат удостоверение и са получили поне една доза ваксина, следва да не се налагат изследвания или карантина в първите 180 дни след положителен PCR тест

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам смисъла на това, след като съм изкарал вируса, да е необходимо да се ваксинирам. Прави се тест за наличие на антитела и толкова. И той да е валиден за издаване на сертификатите им.

и като допълнение, ако след изкарване на заболяването не си се сдобил с антитела, каква е гаранцията, че ще ги имаш след ваксината?

Да ми духате дедовия

Не се инжектирайте хора с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ОТРОВА, НИКОЙ НЕ Е НАЯСНО ДОРИ И УЧЕНИТЕ КАКВИ ЩЕ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА. Дават живот между 1год. и половина, максимум 2год. + неврологични заболявания, инсулти, инфаркти и ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ УБИЙЦИ НЕ ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА!!!

Откакто им затвориха острова за убийства на деца не са пили детска кръв на изтезавани изнаслвНи от тях деца с аденохром...Сега пък ни принуждават да си бием инжекциите им... Дано Господ не се бави повече и смаже тия убийци сатанистки

Забравете за пътуване, всичко се прави да се объркат още повече смотаните оофци.

Тия самите едва ли разбират какво са измъдрили, едно голямо нищо.

Червени, зелени , лилави зони,и зони за балъци