ЕК: "Пфайзер" ще достави на ЕС допълнителни 50 млн. дози ваксина до юни

Започват преговорите с този производител за доставка на 1,8 млрд. дози ваксина през 2022-2023 година, заяви председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

заврете си ги там където и слънцето не грее!

айде новата отрова

Бих се ваксинирала с пикня ама няма да пипна руска ваксина

на 700 милиона души,50 милиона ваксини,голямо постижение

а няма ли да ги подаряват ефектът им колкото бонбон лукче

Брр, тая на Хилъри заприлича...

Това е добра новина, нека има повече иРНК ваксини, че векторните не са за всеки.

Taя па гащерица, кво вдига палци, скривайте я да не плаши народа!

Тия 50 млн., са за най-вярващите, най религиозните! Че иначе ще залежи стоката.

ти па си мног убав

а стига бе.

Предлагам ти американски спермолин с бг паспорт!

ДОПЪЛНИТЕЛНО... не се научихте да четете преди да тролите. до ЮНИ.

Щото срока ѝм на годност преминава, като на лански леб!

от сой

Тъкмо 2023 приключва 3-тата фаза от клиничните изпитания на Пфайзер. Колкото повече хора се ваксинират реално, толкова повече ще се знае за това нещо.

Стига с тия ваксини !

На Лайнен и стол не и дават извън гейсъюза. Нека си маха палците !

и да тръгваме да завладяваме курортите в Европа. пък Ердоганчо нека се праи на мАж. този ме отврати с постъпката си и повече няма да стъпя на почивка в Турция!

Не случайно нямаше стол за тази кокошка!!!

важното е че ти си се хванал за твоите... на краката.

като ти стига - вдигай гащите и бягай

тази новина по колко пъти седмично ще я повтаряте? Преди седмица вече я четохме. Тулупът се похвали ще се получим почти 2 млн. ваксини.

СЕЛЕНДУР,ПИШИ НА РАЗБИРАЕМ БЪЛГАРСКИ

николко пъти. Или ще ни покажеш някъде къдто го пише за тези 50 млн ваксини до май месец? Съмнявам се. Пак се изтроли.

Астра ли, зенека ли, шведи ли, Оксфорд ли...., истината е, че се изложиха. Оставиха Европа без ваксина и сега Европа се моли на Щатите..... Сега за всички предплати и поръчки - съд до дупка.

Не разбрах кога да чакаме,слънцето да огрее кучешкия задник

Гледам реакцията от снимката и си мисля, че по-инфантилна не може да бъде. Но на много хора това им въздейства зареждащо и позитивно, без значение какво ги чака след това. Сещам се за щасливите кокошки които подсигуряват нечий обяд ;).

ЕС е има няма 450 милиона бе, ахмак. Освен на вирусолози, имунолози и т.н да няма и сбирка на географи?

До вълка: какво да ти кажа освен, че си толкова прост, колкото и Ердоган? Вие българите и анадолските турци много си приличате–прости, много прости и най–прости. Не ставате за нищо, а на Урсула не можете да стъпите и на малкия пръст, както има една приказка. Много е лош балканския материал.

че ти си много на дълбоко кучешкия зад... и слънце не си виждал да го познаеш.

да си стои на диванчето и да си защитава джендърчетата.

Добра новина за стадото! За всяка овца ще има ваксина! Ще дават и по кило банани на парче ваксина!

Mafia

То ваксини има, но мераклии за тях вече няма... И не само в България..... Де се е чуло и видяло грип да се бори с ваксини, бе алоуууу?!?! Колкото и да лъжат, това си е вид грип, макар и по опасен, от обикновения...

Ооо Пфайзер! Радвайте се мишки, първо инжектираме в-вото и след това записваме програмата, ще станете послушни, изпълнителни и немислещи. Мисленето е вредно за вас а и без това много файда няма, точно както вашите подобни на запад.

Макар и малко хаотично, нещата си идват на мястото. Израел, както често се случва, пипаха бързо и убедително. САЩ се справиха доста впечатляващо с ваксините. Добрата стара Англия също показа, че още я бива. Европа с малко лутане и залитане, но все пак запази някакво почетно място, не допусна пълен провал. Останалия свят е както си го знаем - много приказки, нищо работа. Или нищо работа без много приказки. Великата поднебесна империя едвам докара ефективност 50% на ваксините си, ако пациента въобще стигне до ваксина, която не е менте. Руснаците измислиха не една, а цели три вида ваксини, от които не могат да произведат дори колкото за мостри. Въпреки това и двете империи масово уж продават из света на наивници. А в Северна Корея вирус въобще пък няма. Нищо ново под слънцето и при тая криза.

Вече не трябва да се тормози населението с рестрикции и забрани

До кой юни? Юни е много разтегливо понятие.Дори и да има нещо за България, то едва ли ще може да се пусне в действие през юни. Значи, още два месеца и половина чакане! От солидарност! Колко хора ще си отидат за това време? Дай боже новото правителство да си мисли за народа и да не чака послушно като Борисов. Видяхме как се справиха с пандемията. Станахме гробницата на Европа! От солидарност към евроатлантическите ценности!

Все още се питам какво смята цялото тролско антиваксърско войнство за "растящия" брой заразени в Израел. Вчера един назначен представител ме попита дали мога да задавам други въпроси, а друг се закани да обясни после, но още го няма никакъв. Извикайте шефа на отдела, искам него да питам!

Супер, значи България може и да се имунизира през 2023та

Ще си сложа 10 и ще стана безсмъртен!

Този политически робот е олицитворението на пълен провал. За съжаление не е само нашия Бойко корумпиран.Меркел изпи мозъците на немците и превърнаха хубавата германия в Германистан.

Моля, някой да ми преведе смисъла на последното изречение на кака Урсула.

нещо средно е между сарказъм, ужас и нравоучение за малоумни! :)

какво вожда днеска се изцепи, идват нови щаНДове и няма край... нашир и длъж

още ли не си се ваксинирал, ако да, какъв ти е проблема, нали си защитен! Е, освен ако мислиш и ти да спасяваш човечеството, ако е за такава благородна кауза - може. "Антиваксарите", всъщност не са антиваксари, просто не вярват сляпо на пропагандата.

Пак ще си прибере комисионната...

В Израел, от началото на април, дневните са под 300 и от седмица - под 200, а там неимунизирани са основно ортодоксалните евреи и бройките са там

Добрата стара Англия създаде една ваксина дедовото, дето никой не я иска. Със Спутника засечки няма, дедовото. Туй и ингилизите го признават. Що не вземат да го пуснат в България и ще гледаме кои ваксини ще останат на склад. Нали има свободен пазар и всеки има право да избира? Ко тана? Що тъй не ни дават да избираме?