17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еврогейовете отчитат дейност

Намериха си жертвен агнец, според мен всичкото е заради отдавнашния отказ Полша да приеме гости, ек не ги интересува чак толкова върховенството на закона.

"В края на миналата година ЕК задейства за пръв път в историята чл. 7 от договора за ЕС срещу Варшава - процедура, която може да завърши с отнемането на правото на глас на Варшава при гласуването на общоевропейските решения." ЕК гори от желания да се вкарва автоголове с последстващи -екзити.

Не знам,,кой крив,кой прав,,но категорично отказаха мигрантите да ги ,,обгрижват,,и сега наказание.А у нас толкова безумни неща се вършат и ни ,,галят по тиквите,,Е народът не е доволен,ама кой ни пита.Избрахме по малкото ,,зло,,а то се оказа ,,убийствено зло,

Хазарската лихварска шайка съвсем се развилня :)))) В агонията си змията хапе най-люто . Всяко национално върховенство на Закона им боде очите на юдо/юро дебилните . По традиция ефектът ще е категорично обратен :)))) Вишеградци да непоклатими , Австрия е до тях , Италия също се усети . Един ротшийлдски запъртък крепи усарския мастиф от немско .... А там протестите са ежедневни и абсолютно неотразявани от антиБългарските медиии у нас . И какво от това ?!! Всеки може да се информира от различни източници и да си направи съответния анализ . Даже еднокнижният хаджия от Западните Балкани по инстинкт се усети , че иде жега ... Клетникът така и не разбра , че галенето по тиквата и други телесни части от доказано компроментирани индивиди остава като стигма . Всеки презира националните предатели , най-вече тези , които ги използват. Пък и не е ясно , дали ще успеят да го изтеглят навреме . И дали изпбщо искат или ще го сготвят ;))) А от запад дебнат едни отмъстителни сърби ... имаше някакви професионални недоразумения с тях . Пък и хич не си поплюват ... Със здраве !

Променят пенсионната възраст на 65г. Какво толкова е станало??? За какво върховенство става въпрос??? Тези съвсем изперкаха