Берлин: Русия лъже, че Меркел се меси в избора за шеф на ООН

Русия лъже, обвинявайки Меркел в намеса в избора на следващ генерален секретар на ООН, заяви говорител на МВнР на Германия.

Обратно в новината

Коментари - Берлин: Русия лъже, че Меркел се меси в избора за шеф на ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, защо никой не честити победата на Олимпиадата в Рио на оксикодона, хидроморфона, преднизонона, преднизолона, метилпреднизолона, триамцинолона и формотерола. Имам чуството, че победиха ЗОМБИТАТА. Прочете в какви случаи се използват тези ЛЕКАРСТВА. При терминално болни!!!! Някои от тях са по-силни от ХЕРОИНА. Да живее ЧИСТИЯ АМЕРИКАНСКИ СПОРТ!!!! УРА! ДА ВИ Е ЧЕСТИТ!

Ние лъжем, но Меркел никога. Русия лъже, но Меркел никога. Има ли нормален българин, който да вярва в това. Аман от лъжливи политици.

КАТО АГЕНТ НА ЩАЗИ И РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ Е НА СВОБОДА ??????!!!

Берлин никога не лъже, нали така?

Е, дойчовци, лъсна ви задника. Навряха ли ви го руснаците. Казах ви още през 45-та. Повече не се занимавайте с Русия, щото лошо ви се пише. Вие не слушата!

Ноо просто парче си ...

няма случаини срещи на театралната сцена

Tези, на снимката, както любовно се гледат, скоро ще се вземат!!?? Xа, дано!! ;))

ако искаш да съсипеш някои пусни свои срещу него- българи разберете работете заедно и имаите идеи/планове, а не един против друг

Да бе, къде си видял българи да са заедно ? Та те ще седнат заедно да пият и пак ще се скарат.

Крайно време е болната Хилари да се оттегли в полза на Кристалина Георгиева. Баба Меркел ще даде едно рамо. Дето ще е Еврокомисията или ООН, защо да не е направо Белия дом? "Дялан камък съм, ставам за много ресори", казва за себе си Георгиева. "Ставам за много ресори"... Не ви ли звучи познато? Има-няма век, откакто Ст. Л. Костов написа същото през устата на легендарния си герой Големанов. "Хубаво е да си министър, дявол да го вземе... Партията ни може да остане без членове, но не и без кандидати на министри. Аз лично всеки пост бих поел, не ме плаши работата мене", мъдро отбелязва Големанов. Век по-късно нищо не се е променило. Дупки попълваме всякакви. Без значение дали сме компетентни, стига да има "квота". На власт са не можещите и знаещите, а заслужилите. И какво, че новият Големанов е в пола? Помните ли какъв цирк беше около номинацията й за еврокомисар? Първо сама се похвали, че щяла да става външен министър на Еврокомисията. После щяха да й дават бедствията и авариите, после земеделието, после търговията, после не знам какво си... Сега долетя и вестта от чужбина, че Кристалина можело да стане президент на Световната банка?! От Еврокомисията изразили учудване. Явно далаверата с ООН се е разсъхнала. Боже, прибери си вересиите!

И защо Русия да лъже ? Запада и най-вече Меркел , Юнкер и САЩ искат Крислинка щото е в техните интереси ... Да се види колко са "годни" западните демократични слуги .

Георгиева мълчи. Следователно с нея вече е говорено по въпроса.

"Да смениш кандидата си за генерален секретар на ООН в последния възможен момент дори не е глупост, това е обикновена дебилщина. Ако действително се стигне до нея, ако Ирина Бокова бъде заменена от Кристалина Георгиева, това ще означава, че оттук насетне никой, ама наистина никой няма да гледа сериозно на България. Всички ще ни се подиграват, напълно основателно, и ще ни възприемат като хора, които не са в състояние да вземат смислени решения."/Поглед/

София не вярва на сълзи.

Администрацията в Брюксел е най-неуспешната администрация в историята на Европа и е отвратила повечето европейци с глупавите си и противоестествени решения,задължавайки с тях суверенните европейски държави!Затова ЕС не може да даде за пример за успешен нито един свой член!А Меркел е върхът на антиевропейското поведение!Тя е вредна за Германия и Европа -наверно повече от Хитлер!

"Да смениш кандидата си за генерален секретар на ООН в последния възможен момент дори не е глупост, това е обикновена дебилщина. Ако действително се стигне до нея, ако Ирина Бокова бъде заменена от Кристалина Георгиева, това ще означава, че оттук насетне никой, ама наистина никой няма да гледа сериозно на България. Всички ще ни се подиграват, напълно основателно, и ще ни възприемат като хора, които не са в състояние да вземат смислени решения."

е ясно че Русия не лъже!НАГЛОСТТА НА КАНЦЛЕРКАТА ПРЕМИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ.мЕРКЕЛ СВИКНА ДА НЕ ПОЕМА НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА И ПРИКАЗКИТЕ СИ.Няма ли достойни мъже във германия които да я поставят там където й е мястото?

Лъжлив Путин, с гадно лъжлива физиономия, лъжлива и Русия... А вече само генетично увреден комунистически дебили вярват все още, че дъщерята на комунистически кръволок и убиец може да е председател на ООН...?!?!?! Даже братска Русия е за Гутиереш вече...!!!!!! А Москва отдавна не вярва на сълзи...

"Не коментирам темата за поверителни разговори на канцлера" Колко удобно хитро се измъква от проблема за намесата на Меркел във вътрешните ни решения.КАК ДА ВЯРВАМЕ НА гЕРМАНИЯ И мЕРКЕЛ КАТО ТЯ непрекъснато се прави на КРАЛИЦА и се разпорежда със българия като нейна собственност.Може ли руснаците да отричат въпрос който не е поставен?НЕ! Този път Меркел още веднъж сгафи.Нали знаете поговорката за стомната за вода която рано или късно ще се спука?

е комсомолка, учила е в Донецк, била агент на ЩАЗИ, с това я държат американците и тя вряка всичко, което те й диктуват.

Т.н. Световна банка е разпоредила да се завладее и ООН. Ще се спукат да ходатайстват марионетките. Нашите марионетки, тъй като са най-низша категория, си мълчат. Щом други им определят кандидата..... Була лоша позицията на Бокова, а виждате ли Георгиева е друго нещо. Веднага ще я изберат.

Путин дори от Меркел не е по-висок. Ще кажете - той и Наполеон е бил ситен, но такива хора имат опасни комплекси.

то и Жельо Желев бил кинта и 20, и???

Кой лъже -единият комсомолец, другият - комунист, не се наемам да отсъдя.

Сталинка да закара етиоците на дъщеря и в САЩ да и оправят демографията веднъж завинаги!

"Също толкова завладяваща е комедията от грешки, разигравана от съперника на Бокова за позицията на генерален секретар - стоящата досега в сянка още една жена от България, Кристалина Георгиева. Уви, тя определено е напълно неизбираема. Предизвикваща асоциации със Сизифовия труд, да използвам отново термина, който съм използвал за Георгиева и преди. Тя всъщност не е дипломат, никога не е била. Но тя няма да бъде избрана най-вече поради нейните висши постове в ЕС, които я свързват със санкциите на ЕС срещу Русия. Русия ще й наложи вето." 13:48 12 септември 2016 / Автор Мелик Кайлан, сп. Форбс

Безспорно реакцията на Русия не е обичайна практика в международните отношение. Още повече във време, когато Путин успява да парира всички опити за изолация на Русия и се стреми да нормализира отношенията с ЕС. Във време , когато принуди САЩ да проведат равностойни преговори по геополитически проблем и по-този начин върна Русия на нейното обичайно място, като велика сила. Нали не мислите, че казаното от официалният представител на МВнР на Русия - М.Захарова и от прес-секретаря на Путин - Песков е солова акция ? Едва ли има наивник, който да вярва, че разговор на тази тема между Путин и Меркел не е имало. Нещо се е променило и е принудило руското ръководство да направи този разговор публично достояние.Явно нещо силно е раздразнило Путин и Лавров. Според Мелик Кайлан журналист от сп. Форбс, това е опита коствено да бъде замесена Русия във вътрешните партийни борби в ЕС , между ЕНП и ПЕС. Възможно е причината да е друга, например нарушаване на предварително споразумение между страните членки на Съвета за сигурност по отношение на избора на генерален секретар на ООН. Единственият безспорен факт е , че вдъното на този скандал е канцлерът на Германия-Меркел.Другият безспорен факт е,че България отново попадна между шамарите на великите сили.

Предполагам, че всички разговори на държавните глави се записват. Днес поне това е много лесно и само при мисълта, че другият може да направи запис си длъжен да направиш и ти.

Намерил се с кого да сравнява СССР - с Хитлер- ти го каза. Но той беше осъден, режимът му беше осъден, а за СССР не си спомням, макар, че требе. А-а-а, вие самички си го осъдихте сталинизма.

щога БСП-то ще разбере, че отдавна не е водеща, а пази Боже първа сила, както беше писано в Живковата конституция. Сега им остава само да гледат какво ще предприеме ГЕРБ. Кога, как и кого ще обявят за това и онова, щом е в законни сокове - ще чакат и ще се ослушват!!! Това е. А-а и ще си траят. Анадъма?

Меркел, Хилари и Кристалина - били дърти квачки, ама си забравил вай-дъртата и грозна баба Яга - Бокова.

трябва ли да ми казва някой че Русия лъже - може би има някои извънземни които вярват на Русия.. Едно ще кажа само - колко десетки години лъжеха за КАТИН - сигурно е имало непреодолими доказатлства да си признаят, че са убили с куршум в тила десетки хиляди полски военнопреници, а го писаха на немците. Абе гадняри. Аз не бих им го простила.

хитлер руснак ли беше и неговите концлагери почивни станцийй бяха и неговите убийства не се броят защото той е германец само руските се броят алооооо карлуково

Наистина СМЕ(българите) жалки. Затова при казана няма дяволи, защото самички се бутаме! Сутринта слушах повторението при Милен Цветков. И този Андреев, изтъкан от злоба, като говори плюе... Добре де, Бокова комунистка, Кристалинка-фашиска и т.н. А външния министър(не му знам името) ТРАЕ. Някой от 3-мата важни -президент, министър председател и министър да излязат официално и да кажат. Че станахме за смях пред всички. Нищо че идват избори, излезте с позиция и кажете зад коя кандидатура застава България??????

Тази жена Кристалинка да заяви ясно, че няма да стане кандидат и това трябваше да го направи отдавна. Страната ни не бива да участва в тази мръсна игра. Не възможно да унижим така български гражданин та които и да е той. А Бокова е доказан и уважаван политик на международната сцена.

Някой със сигурност лъже. Въпросът е кой ще извади първи записите от разговора между Меркел и Путин. И понеже говорителят на канцлера отказа да коментира лични разговори, записите ще ги извадят руснаците.

Според някои хора, Меркел е комунистически агент...............

Супералтиви от подчинени означават подмазване, неискреност и очакване на по-големи облаги, ако потронът заеме по-висок пост, както и евентуално влизане в екип му на новия пост. Суперлативи от ръководители означават, че подчиненият добре се е подмазвал, подлагал гръб, често извършвал "услуги" на тези над него, понякога и безпринципни.

Под прикритието на тази безумна акция се готвят да ни пробутат КриСталинка за кандидат-президент от ГРЕБ!

Да вкарваш Меркел и Путин в схемата за български кандидат-президент ми се вижда твърде параноично.

най-вероятно е,че баба Меркел ЛЪЖЕ

Аман, бе! Написах за три квачки, че са дърти и злобни и ме изтриха.

Знаем кой лъготи вече 27 години, че освен това и краде яко от труда на Българина, че и геноцид извършиха по тези наши територий. Зорлем 5-6 милиона останаха, другите ги избиха и накараха да емигрират.

златеви, гергови, василеви, баневи, велчеви, дионисиеви, пеевски, домусчиеви, манджукови, милушеви, кръстева, доневи, арабаджиеви, славови, бориславови, божкови, маджови,..., сЕ савецки кадри ???

Разбира се, че цялата БГ върхушка е под контрола на съветската агентура и сега. Което не прави явните, потомствени руски слуги по-приемливи разбира се.

Бойко-Борисови. Цветан-цветанови.

Ето днес ЕК по бюджета ни изпързаля както си може и за това предложение са гласували 9 правителства ,най демократичните!!Намаляват бюджета на по бедните райони на ЕС с по 24% за сметка на мигрантите в пограничните райони!Танто за кукуриго! Къде е тук подкрепата за по бедните райони,какъв е смисъла точно на по бедните райони,а не на развитите,къде е равноправието,конкурентността и взаимопомощта?Тя и Меркелката е гласувала за и нашата бюджетница също,вероятно е нейно предложение и после нямало далавера!

Ако някой ми беше казал, че хитрата сврака ББ ще влезе с двата крака, никога нямаше да повярвам. Не е за вярване какъв капан му спретнаха баба Меркел, дружките от ЕНП и некои други колеги. Голямата грешка на Боце е , че е едно да се правиш на пощенски гълъб пред Ердоган и съвсем друго пред Путин. Затова както заявиха от пресслужбата на МС, днес Борисов нямал обществени прояви.

Е Бойко, станахме двама със синьо око. Насъл, а?

Направо както се казва кур-капан.

Няма друга страна в света,на която толкова отговорно и се казва ,че ЛЪЖЕ!Това е такъв шамар в лицето на руската политическа върхушка ...А на ЛЪЖАТА както знаем от чичко Ленин : "краката са къси"

по-големи лъжци от отворено общество, бхк и радан къневите протестърчета - също няма. крадат на ангро и се изказват за другите без аргументи, или доказателствата им са такива, за които блеъровците не съжаляват, понеже са безотговорни, когато вземат решения и няма кой да им потърси отговорност за действията и лъжите им престъпни. За последното не съм сигурен, защото Съд - Има! И ще има! Инак ти си давай, като повториш същото още 1000 пъти и то ще се превърне в самата истина :-)))

Ти правиш ли разлика между лъжа на протестър и лъжа на говорител на правителството! За първата е чул само комшията му по протест, а за втората целия свят!

А бе, може да е голям шамар, но защо немците цял ден се чудеха с коя ръка да го ударят ?

Лъжа,която не била "приятелска"!Цирк!Доста двусмислено,е няма да кажат, че е вярно я,нали ще набутат канцлерката между шамарите където само се е набутала!

("само" се е набутала) бръбара в неграмотната ти картуна...

Кой лъже? Русия ли което обяви, че Баба Меркел се е опитала да повлияе на Путин за избор на Сталинка. Или Меркел която казва, че според Русия Германия иска да се меси в избора?

То и Сталин не и е вярвал ;що народ изпотепа; та германците ще и вярват.

За Кристалина всички, които са работили с нея, изказват супералтиви. Не просто добро или неутрално мнение, но суперлативи. За Бокова всички, които са работили с нея, разказват каква корумпирана кадровка е правила в ЮНЕСКО и какъв протеснителен комбинатор е. Освен това Бокова отиде да целуне ръка на Путин, когато започна кампанията й за ООН. Кристалина е просто дялан камък, който навсякъде може да свърши работа. Явно и корав, и смел камък. Дори само фактът, че Путин не я одобрява, означава, че е прям политик с градивна позиция - такива ги мразят комунистите и днешното руско правителство.

всички, които са работили с нея изказват суперлативи, защото са на същото ниЗко ниво и се подмазват на зам шефката на неморалния, които подменят и сегрегират местното европейско население, което на практика е ГЕНОЦИД!

И що да я мразят комунистите, като тя си е от тяхната черга?

Можеш ли да ги изброиш поименно и едните и другите???????

Как преди 10.11.1989 г човек може да отиде на специализация в САЩ без да е свързан със спец.служби. Интересно как Румен Гечев и още един ги има в списъка, а нея я няма. Четох, че тя била човек на 3 разузнавания. и Каква в крайна сметка тя направи за България. Бокова поне спаси някои от обектите в България да останат по егидата на ЮНЕСКО, а тази усмихната крава даже не помогна на перницани

Суперлативи,щото си имат работа с хиена,я са казали друго,я им е избила зъбите!Той Борисов не може да излезе на глава,хем гол майстор,хем черен колан по карате,ама не може човека друго със играчи от по висока неспортсменска и нелоялна категория!

Нищо не ти разбрах, завърши вечерно!

Ти пък как успя да разпиташ тези "всички"? Колко от подчинените и разпита? Или пък си и бил началник, та си ги препитвал по служба? Нямаш ли си друга работа, та да не цапаш форума с лъжи? По-добре вземи да се научиш да псуваш.

Е ти не разбра ли защо са "суперлативите" на бюрократите и каква е играта?Да не е дипломат,да няма опит ,да няма ерудиция и дипломатичност,да е подла,натегачка и подмазвачка,удобен човек за тях,но не и за света.Чети Форбс и разбери истината и колко ще загубим ако Борисов се изметне от първата номинация и която сам допълнително подкрепи наскоро!

А може би е много нахална проста ловешка селянка, тикана от хамериканската гилдия, с помоща на 'подслушаната' Меркел, бог да я прости, политически де. И накрая не забравяйте чичо Доналд идва

На лъжата краката са къси ,стара съветска поговорка - Путин... :)))

Само когато споменеш " Путин" и се сещаш за мъжка дума..ха.ха

Нормално е да се сещаш за мъжка дума. Един гей няма как да се сети за женска дума.

ЗА КАЧЕСТВА ВИДЯХТЕ ВЪВ ВИДНАТА КОМУНИСТКА БОКОВА?