Коментари - ЕК не вярва на Москва за "българска следа" във взривяването на Кримския мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То само с клетви не става. Трябва и разследване и фактите да се проверят! И аз не вярвам на ЕК ма кво от това...

България си връща за десетките взривове в оръжейните ни заводи и складове !

В България дори започнаха да го търсят! В България не намериха този който подписа за реактора на Белене и той влезе в борда на Лукойл, но сега тъъърсят ли търсят! СВОЛОЧ!

Шилo

Отдавна никой не варва на МаZква! Блядовете отдавна се доказаха като най-големите лъжци, на най-восоко държавно равнище.

Ментак!

терорист и убиец на света. Освен това се проявява като параноичен лъжец.

сега е моментът да ги изгоним от РОДИНАТА ни , а с предателите , където им се кланят ще се справим !

Kakто обикновено, Путин лъже като дърто жуже!

Еще един дето не си пие хапчетата

Европа отдавна е станала средище на празнодумци и плиткоумни.Европа бавно ,но сигурно умира.

Това, че незаконния кримски мост е бил взривен е фейк на руските служби.Те сами са си го взривили.

Путин отново не си е пил хапчетата...

Да ти дам ли един адрес да дойдеш да ме гониш, третополов евроатлантик?

ЕК па много бързо разследва случая . нали има маршрут и са го проследили пътя . - кво пречи да е тръгнал от България и някъде да е натоварен с екплозиви.

ЕК не вярваха и на лабораториите за биологични оръжия на САЩ в украйната. Но когато самите щати си признаха спря да се говори за това.

А предателите, които се кланят на далечните англосаксонски завоеватели какво ще ги правим>

ЕС по принцип нека не вярва. Няма лошо. Важно е на какво ще вярват руснаците обаче. Специалната операция по моста обаче се е забавила с два дни. Мислели са да е за 70-етака на товариш. Те тогава щеше да е още по-готин купона със зарята, която върви вече.

ЕК-то е голема работа. За секунди знае всичко. Е разбира се, само ако е срещу Русия.

НЕ СИ ПОЛЕЗЕН ЗА ДЪРЖАВАТА НИ .

И това го казва кой? Дървен философ от Обеля? Таксиметров шофер от Люлин? Европа (Западна) е в разцвет и заедно със Северна Америка управлява света. Това са фактите!

Айде па на сека манджа мерудия.

Дедо Володя, ще може ли да праснеш и евродепутатите, евро министрите, еврокомисарите и цялата останала евросволоч?

че кой вярва ня Пиздин освен българските прости блядофили. Дори Кремълските пропагандатори Скабеева и Соловьов напоследък взеха да призовават военното министерство да спре да лъже и да съобщава точната картина от войната в Украйна

Ние българите трябва всеки ден да благодарим на бога, че нямаме обща граница с империята на злото Русия.

Не успяха дори да го съборят. 100% вътрешна работа на КГБ

Припомняме че съществува цяла държава Косово, която няма одобрение на официалните сръбски власти.

Че сме част от ЕС и НАТО

Всъщност имаме, казва се Черно море. Ама ти как да знаеш такива неща

миличък, ти за не говото здраве не се притеснявай. гледай своето, че не е ясно дали можеш изобщо да си го платиш с центовете, дето ти пускат тук

Ако Кирчо и Кокорчо бяха останали още малко на власт, вече можеше да сме част от фронта.

Дреме ми на фара, кой бил взривил тъпия мост на тъпата Русия. Браво на тях, който и да е бил! Жалко само, че не са го потопили напълно...

Преди или след като благодариш за намереното в кофата за боклук?

Да се закрие руското посолство , НЕЗАБАВНО !

"Снишените" така ги клатят. Крайно време е да се изхвърли всичко руско от България и ясно да кажем и покажем, че се виждаме в Европа не в измислената Евразия. Иначе само проблеми ще имаме с прототиите на тия агресивни руZZки гадове.

Бързо, бързо, бързо че влака към Украйна тръгва в 18:55, взимай два комата с хляб, каска, аптечка и скачай в окопите - разбий Путин на парчета! Ти ще си нашета гордост и нашият герой! Слава Героя и Слава Украйна!   

ЕС, САЩ, ЦРУ, ФБР, Мосад, МИ-6 може и да не вярват, но след като Путин го е казал, нашите пишмант-патриоти, сектанти-путинофили се пулят, усмихват се накриво и процеждат в транс - ВЯРНО Е!

Припомнете ми кои бяха 31 държави, които участваха в операция Шок и Ужас в Ирак?

Да ти прасне гъза някой загорял ватник!!! ... или у кратуната да ти го прасне.... бляддд

ЕК може да не вярва ама ако руснаците повярват и имат доказателства . Дали не може да ударят тук . Ако ще удрят нека е ул Козяк една сграда до южният парк .Там никой няма да плаче може също централат на америка за България също няма да плачат много хора освен 20-30 грантаджии

Жужето Путин е голема работа. За секунди разбра всичко. Е, разбира се, само ако е срещу Запада...

Пътя и към Масква... билетите са евтини, самолетите празни ->->->-> |

А ти нахрани ли кравите?

ама добре им думнаха мостечето на тъпите руснаци. Днеска мостчето ,утре и площатчето, това червеното. Слава на Украйна. А теа с '-' да земат да докажат ветността си към вожда. Вожда ги мобилизира, теа гейчета ми цъкат у мрежата. АВе гейзери умрели, дайте по-сериозно. Захапвайте калашника и марш да защитавате честа на Русия.

Бързо, бързо, бързо че влака към Украйна тръгва в 18:55, взимай два комата с хляб, каска, аптечка и скачай в окопите - разбий Путин на парчета! Ти ще си нашета гордост и нашият герой! Слава Героя и Слава Украйна!   

Е одобрена от целия останал свят, тъпчо!

За коя държава? Щото вашата май се казва САЩ? И за нея хич не съм полезен, признавам

Европейският съюз и САЩ съзнателно и упорито смазват България и българския народ. Забраниха ни Южният поток да мине през страната ни, забраниха ни и да построим Белене. Съвсем наскоро ни забраниха да плащаме руския газ с рубли, поради което изпаднахме в газова криза, а сега ни забраняват и да внасяме петрол от Русия. Към това трябва да прибавим и факта, че ни изнудват да допуснем Македония в Европейския съюз, което ще причини ужасяващи бъдещи проблеми за България. Никога България не е била така зависима, така поробена!

Руснаците нападнаха през 2014та. Не спират вече 6 месеца да безчинстват и да си правят точно, каквото си поискат. Разрушават, избиват, крадат. Казват, че нямат право да съществуват и нямат право на държава. Путин и приятелите му са решили така.

Равносметката: Вече 18 години членуваме в НАТО! За това време сме дали по една вноска на година- 1 милиард долара, или общо- 18 милиарда! Четири американски бази, всяка по 250 милиона на година – пропуснати ползи , е равно на милиард. По 18 години – прави още 18 милиарда. 2 милиарда за самолети! Парите отдавна са дадени, самолети няма да има. Т.е. – парите са заграбени. По заповед на САЩ (НАТО) опростихме на Ирак – 2 милиарда. И т.н.....

Аз поне си пия хапчетата, не съм като тебе... ХоХо