ЕК: Ковид сертификатите да важат 9 месеца в ЕС, след трета доза - нов документ

Препоръката е неваксинираните и непреболедували, които са тръгнали от ''тъмночервени зони", да се изследват преди тръгване и да се поставят под карантина след пристигане

Обратно в новината

Коментари - ЕК: Ковид сертификатите да важат 9 месеца в ЕС, след трета доза - нов документ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако имаш имплантиран чип жизнените ти показатели директно ще се следят и засечените болни ще бъдат изолирани. Така нуждата от ежедневна ваксинация ще отпадне и е много по-удобно и евтино.

Tака е. Дори продължителноста на живота ти ще се определя от облака.

От тази статия научих важна информация, която по никакъв друг начин не бих могъл да разбера - ЕС бил загрижен да не пострада свободата на движение! Това, на което не мога да си отговоря е дали наистина си мислят, че някой им вярва!

всичко това много добре, но да не стане като предният път, тез които бяхме първи с пръст в уста, а на най недобросувестните ваучери за храна и смарт часовници. Този път няма да бързам ще чакам. За мене ваучерите за храна са важни.

Брат какви времена настанаха. Само до преди година всеки ден изобилие от храна, че дори и ти плащат за това, а сега не можеш да се покажеш на пътя, а и дори да се покажеш няма кой да спре.

Много е просто - трябва по най-бързия начин да напуснем тази кочина , наречена "съюз"

АЙ ЧЕСТИТО! НА:”ЦЕЛИЯТ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ,ВЯРВАЩ В НАУКАТА”!!! АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ-ИМАТ ПЛАН,СЛЕДВАТ ГО СТЪПКА-ПО СТЪПКА!!! ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН,ДА СПРЕ ИЗВРАЩЕНИЕТО Е: БУНТОВЕ,ПРЕСЛЕДВАНЕ И “НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА ТЕРОТИСТИТЕ(ГРУПОВО,ЕДИНИЧНО),ТРИБУНАЛ,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ-ЗА:ОРГАНИЗАТОРИ,ИЗПЪЛНИТЕЛИ И СЪУЧАСТНИЦИ В -ИЗВРАЩЕНИЕТО!!!

В качествотот си на ваксиниран и сертифициран (т.е. изпълнил своя обществен дълг) гражданин имам само една претеция към ваксините: че не вършат работа. Пандемията не свършва, както обещаваха, при 70% ваксинирани в Белгия и Холандия. Не свършва и при 100% в Португалия. Няма да свърши явно и след бустерна доза, нито след 6, 8 и 12 доза. Тогава защо продължаваме да залагаме на куция кон, който не оправдава очакванията. Стига толкова. Да измислят друго решение или да признаят, че не знаят какво да правят и да ни оставят на мира.

Те много добре знаят:”КАКВО ПРАВЯТ”!!! Чакай “ДА ТЕ ОСТАВЯТ НА МИРА”...ДА СЕ ОТКАЖАТ САМИ ОТ:ТРИЛИОНИ ГОДИШНО(ДАНЪК ФАРМАЦИЯ),ПРАВОТО ДА РЕШАВАТ,КОГА И В КОЛКО ЧАСА ДА:ПИЕШ КАФЕ,С КОЙ ДА СЕ СРЕЩАШ,РАЗРЕШЕНИЯ ЗА:РАБОТА,СПОРТ,УЧИЛИЩЕ,ПЪТУВАНЕ...!!! ВИРУСНИТЕ ИНФЕКЦИИ СА-НЕИЗБЕЖНИ,БОЛЕСТИТЕ И СМЪРТА-СЪЩО!!! САМО ИСТИНСКИ,НЕПОДПРАВЕН ИДИОТ,ВЯРВА,ЧЕ СА СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА МУ!!! СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА САТАНИТЕ!!!

А ние дето сме препъни камъка на тази ЛЪЖА с нашите официални 25% а реални под 10%, си седиме на първия ред и гледаме западните държави как “успешно” се справят с пандемията и “премахнаха” всички мерки. Та след като гледаме ЛЪЖАТА с достигането на 60, 70, после 80, 90 ,че някъде и 100% набодени, какво се промени???? Маските ли паднаха??? Дистанцията??? Ограниченията??? Тези които няма да се бодът занапред само ще се увеличават. Голяма част от набодените, виждат че няма смисъл да си играят със здравето и няма да продължават цикъла на реваксиниране сега беше 1год, вече 9м. скоро 6,3,1м. Края се вижда, кой ще е съдията обаче? Вълната на недоволните ще бъде яхната от поредния използвач спасител.

Новия С С С Р , да живее свободата ! Това ако беше казано преди една година никой нямаше да повярва нали? Сега си намислете най- абсурният сценарий и вижте какво ще се случи след година

Аз да питам. След 62-рата доза какъв ще е сертификата, че много ваксинирани се интересуват?

След 30 доза се дава пчеличка, след 60-та златна пчеличка за най-послушните и набодени дечица.

От 18 декември се отменя предоставянето на „Сейфпас“ на онези лица, които не са си поставили бустерна доза от ваксините след изтичането на седем месеца от първоначалната ваксинация. Това вече е в някой държави в ЕС! И представете си,как на 6 - 9 месеца ще ви карат да си бодете ваксини за да вземате сертификати,че и на децата ви през толкова време,а от тези ваксини има много странични ефетки,ако не ви удари след първата и втората доза,може да ви удари след третата,4-тата,5-тата,10-тата и т.н.. ваксини... Ако не вас,то децата ви! Толкова ли струва свободата ви,един сертификат и една спринцофка с неизвестно съдържание? И това по нареждане на няколко душ в света и няколко души във всяка държава,ами защо не ги изринем тези бе?!?

А след пета доза - тапия за светия!

За 2 дози 9 месеца и третата,после ще е на 6 месеца 4-тата,5-тата и т.н... Конспирациите се сбъдват!

За да стане голямото зануляване Клавус е преценил, че икономиките на Германия, Франция, Италия и Испания трябва да се срине.

Сега съм след трета бустерна доза троянска сливова.............!!!!Ха наздраве за антиваксърите...........!!!!!!!!!!!

На 12 Август 2021 в Япония теглиха една майна на СЗО и официално разрешиха употребата на Ивермектин на населението без рецепта. Вчера в Япония имаше 75 заразени и 2 починали. От 162 млн население. Имунизацията им е на 72% от населението и точно след масовото имунизиране удариха най-високият пик на заразени и починали. Преди седмица официално заявиха, че Делта варианта не се репликира повече и Делта буквално се самоунищожава. Искате ли линк ?

Дир бг имаха статия преди дни точно за това което пишеш ! Дори професор японец твърдо заяви ,че имунизация не е решение! Лошото е ,че това всички го знаят но ЕС има секретен договор с фармаМафията и трябва да го изпълнява!

Не знаех, че киро - гела има регистрация тука в дир.бг. НЕ ви ли е срам да лъжете за това лекаство за глисти? Не ви дреме, че хората ще умират пиейки някаква глупост! Важното е да си вземете стотинките пишейки лъжи за някакво лекарство, само и само да печелите пари.

Ма моя котарак лятото му боднахме тва лекарстви за глисти, така за всеки длучай. След три дни котарака му се наду устата страшна работа... Едвам ядеше с тая уста. Чак след два месеца му се управи устата.

Лъжеха ни,че ако се набодем с тези препарати няма да имаме проблеми повече с вируса,няма да се заразяваме и ще забравим за тоя вирус. Това не се случи,ваксинирахме се,заразяваме се,казаха,че няма да го изкарваме тежко - изкарваме го тежко,добре де,нямало да умираме - умираме от ковид,че дори и от самите ваксини,но по рядко... Другата лъжа бе,че ако се ваксинираме ще ни дадат сертификати,които ще са безсрочни и вече ще живеем стария си живот - пак носим маски навсякъде,като останалите,пак сеем заразата,ако се заразим,пак има ограничения за нас,пак ни слагат под карантини,тестват ни,вкарват ни в локдауни - и това не се оказа истина! Безсрочния сертификат изведнъж се оказа,че ще важи 1 година,а от днес вече 9 месеца,след НГ сиг ще е 6 месеца,излиза,че трябва да го подновяваш срещу бодене с нещо дето не те пази от нищо?!? Тогава,защо е тоя сертификат,по добре го премахнете,това наистина е фашизъм! Какво има в тези препарати за Бога,защо е това бодене и тоя натиск за 3-та доза,4-та доза,5-та доза,преди ни лъжехте,че няма да има такива дози,а сега политиците ги въвеждат тези правила,не докторите и учените...?!? Заради вирус,който е опасен основно за тежко болните всички останали да се бодат с нещо,де може да убие здрави хора,хайде не! Явно тук целта е друга,не е пазене на здравето,друго нещо е...

Ясно какво има в тези препарати - пари. Фармацефтичните компании печелят луди пари, наливат част от тях в ЕС и в държавите, а правителствата натискат ли натискат гражданите да се ваксинират. И за каква демокрация говорим....

Голямото зануляване Време разделно Не се "ваксинирайте" при никакви обстоятелства!   

Бисзнеса си е бизнес, оборот трябва да има....

... и по-малко население.

Много от хората се ваксинираха с по 2 дози или с еднодозовата на Янсен за да пазят близките си или да си угодят да посещават молове,театри,кина,както и чужди държави,но след като разбраха,че са излъгани и че не могат да пазят роднините си,защото се заразяват,а и на повечето роднините го изкараха,тези точно няма да си сложат поредната доза,а пък тези,които решиха да си угодят също няма да си сложат поредната доза,защото те мислеха,че този сертификат е за до края на пандемията... Да,ама не,сега разбираме,че ЕС задкулисието и фарма мафията ни готвят ново 20,на всеки 9 месеца да си подновяваме сертификата,излиза,че тоя сертификат не е за да се пазиш с него,а си става нещо,като чист фашизъм! Конспирациите се сбъднаха,наричахме антиваксъри и конспиратори хората,които ни предупреждаваха,да не вземаме този сертификат,сега разбираме,че са ни казвали истината и няма да го подновяваме,така ще станем в пъти повече и всички ще се борим срещу този див фашизъм,който ни прокарва ЕС! Сега на 9 месеца,утре на 6,после на 3,важно е да се пълнят касите на фармацефтите на гърба на здравето на хората! Да не говорим,че този вирус за 98% от населението изобщо не е опасен! Лошото е,че социалните мрежи и нета вече са пълни с хора оплакващи децата и роднините си,които са ваксинирали,всеки може да види тези клипове в нета,пълно е с хора с тежки странични ефекти,тези ваксини са опасни,но на кой му пука,важни явно са парите... Как ще накарате човек загубил дете или роднина след ваксинация да отиде да се ваксинира,как ще накарате човек получил тежки странични ефекти да отиде да се ваксинира отново,как ще накарате хората,които преболедуваха вируса да отидат да се ваксинират,след като няма никакъв смисъл от това,как ще накарате хората,дето не ги е страх от вируса,но се ваксинираха за да пътуват или пазят роднините,след като разбраха истината за тия сертификати и "ваксини" да си сложат поредната доза,че то никой няма да иска поредна доза,която не те пази от нищо,а е само за да си купиш свободата!

Когато алармирахме че всичко това ще се случи ни наричаха " плоскоземци " , Антиваксъри " и конспиратори! А сега Когато всичко това стана реалност какви сме ? Само да припомня : 1 . С една доза ваксината щеше да защитава над 90 % 2 нямаше да има зелени сертификати. 3 при 70 % ваксинирани заразата щеше да спре !

Те малумните едно си знаят едно си баят. Ще продължат да те наричат антиваксър дори когато им вържат постоянна банка с ваксина.

Има видео в тубата че служителите на Бионтек няма да бъдат ваксани заради “загриженост за здравето им от странични ефекти”. Ти да видиш.

ЦЕНЗУРИРАНОАМАЯКОЦЕНЗУРИРАНО!!!*

Дори и на най-заклетите ваксинатори ще им омръзне.

Ееее, доста преди това че ги копнат.

Не е шикъл , а е шекъл. Неграмотник. Като се опитваш да се правиш на интересен, поня пиши думите правилно.

Абе то май ти си неграмотният, я си погледи граматиката. А аз изках точно да напиша ШИКЪЛ.

първо 12, после 9, накрая по 1 месец. Първо 10 лв, после 50 лв и накрая 1000 лв ваучер за храна и др битови нужди.. срещу ваксинка.. на месечна база.

Не мога да чакам 9 месеца. Искам всеки месец поне по две дози!

в Китай и Индия новозаразени няма, а в Германия пак пламна епидемията, ... някой ще обесни ли що е така ?

Назрява МОМЕНТЪТ …… назрява … и тогава жална ви майка фармацевтична !

След 80-та доза може да започненеш да лервитираш.

не знам, но дори една от тия 80 дози да не ти понесе може да се озовеш на 2 метра в земята.

Ти пък, след 6-тия бустер ще останат 10% живи от цялото население на земята. Това е според програмата на Клавус.

А след коя доза ще е пожизнен? 1 299 999, или нагоре?

Ковид-фашизмът настъпва!

Да, ама в Крим сме добре приети.

Тебе в Ада ще ти е най-добре!

"Комисията препоръчва носителите на валиден сертификат да пътуват в ЕС без допълнителни ограничения като поставяне под карантина или изследване." - Хората които са новата зора на Радев не са съгласни. Ако идваш от Германия и си ваксиниран те поставят под карантина 10 дена

Че то, както е тръгнало занапред може да въведат и ежеседмично ваксиниране за да получим сертификат, а защо не и ежедневно, т.е. ваксинирането да стане като храненето, което обаче не е нито задължително, нито е подсигурено за всички, нито пък подлежи на сертифициране.

Точно това е идеята. Важно е обаче всички да участват. Врднъж наложени сертификатите може много лесно да се обърнат във ваучери.. или т.нар. CBDC.

Най вероятно след четвъртата ще са с валидност вече за цяла година

Не заплашвай ваксърите, те искат всеки месец боцц

Някой виждал ли е Кунчев, да каже какво мисли за реимунизацията с трета доза, и да каже колко леко го е минал

Никой не знае. Злите езици казват, че е поел към вечните ловни полета.

Препоръка от България към ЕК : ДГД!!!

Бустера , бустера му е майката ! След това хипер бустер , ултра бустер и т.н. докато вируса се счупи както стана в Япония.

В Япония се случи нещо като хванаха тези "замърсени" ваксини изгониха фарма мафията Ивермектин и си решиха проблема.