ЕК изпрати на България препоръки за фискалната политика

Дефицитът за 2022 г. се очаква да бъде в рамките на 3-процентното ограничение, посочват от Министерството на финансите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стойте си бедни и се радвайте на малък дефицит че иначе как ще се чувстваме богати.

Отличници сме, но най-бедните в Европа. Урааа...

Курчу и Кукорчу, ще си строшат краката, докато не изпълнят и последната заповед, на своите-господари, работещи неуморно, за унищожението на Република България. България е суверенна държава, какви препоръки?! Какви 5 лева?! Искат и валутата да ни сменят, тия евро-дебили, ... Киро-Тъпиро и останалите членове, на българското правителство, как не ви е срам да се превивате пред самоизбрали се дебили, администратори, представящи се за ''приятели'' на България. Евро-препоръки?! Единствените препоръки, които може да изпълнява правителството ни са тези, на българския народ, на българските данъкоплатци! Малко ли ви е, че същите тези евро-дебили предизвикаха национална катастрофа - икономическа, демографска, социална и икономическа, ... И историята ни, искат, да пренапишат, защото фактите не им изнасят.

Как да се надупим по удобно!

Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи. Вземи панелите, трабанта, но въздухът ми остави. Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи. Вземи панелите, трабанта, но въздухът ми остави. Кокетна си сега, флиртуваш и искаш брака да спасим, но аз си зная колко струваш под тази маска и без грим. Познавам всяка твоя дума, характера ти зъл и див и мисля, че е цяло чудо как в този брак останах жив.

Слушам и изпълнявам.... Всъщност защо има избори като всеки избран палячо трябва да слуша Москва... Опа извинете Берлин.

Това е страшна критика, с не препоръки Посочва се явна некадърност

Ако България се управляваше от българи, щяха да им пратят препоръки, да си заврът препоръките в гъза.

ЕК изпрати наредби на България. Ние не сме сувернна държава ние сме подлога на ЕК и Краварите..