ЕК: Хърватия е изпълнила условията за присъединяване към Шенген

Жан-Клод Юнкер призова страните членки на зоната да "предприемат правилните стъпки"

Обратно в новината

Коментари - ЕК: Хърватия е изпълнила условията за присъединяване към Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само дето Хърватия не базари еврото за да си смени националната валута ама иначе е изгодно за някой да я вкара в Шенген.. А Юнкер на сбогуване се прави на великодушен че толкова години са му търпели ''болежките''..

Хърватия чисто си влиза преди "клета майка България" в Шенген

Хърватия влезе вчера в ЕС и вече я искат в Шенген ! ГЕРБеристан беше вкаран в ЕС от БСП , но вече 11 години с ГЕРБ... ЕС..ОТКАЗВА да приеме България в Шенген !?!? Хърватия ...може !

По добре без Шенген.Боко да обира само българите.

Половинчатата "новина"! Хърватия била изпълнява условията присъединяване към Шенген! Е И КАКВО ОТ ТОВА? България тези условия още през 2011 ги изпълни тези условия! 18 март 2011 Според Еврокомисията двете страни (България и Румъния) изпълняват всички технически условия за присъединяване към Шенген. Тази половинчата "новина" е поредната предизборна партенка на комунистите! Понеже Хърватия "изпълнила" условията, значи автоматично че България не ги е изпълнила?

Хърватия се е погрижила за защита на данните например. А ние не.

Инвеститорите бягат от България. Това е когато Герб пое властта преди 10 години. Туризма умишлено се убива от Ангелкова.

Затова БВП се удвои

Защита на личните данни. Това условие се нарушава всяка година. Постоянно влизат нелегални мигранти. Васко Шкембето продава паспорти на араби, африканци,молдовци,украинци,косовари и албанци.

Така е като не продават хърватски паспорти в интернет на руснаци срещу 6 хиляди евро , както прави руската матрьошка Шкембе войвода ! И индийски заселници си нямат почти !

Аве гурбетдобитъка като тебе винаги е бил еФтин.!. мбууухахаха

А чуждо лизогъзците го правят безплатно за русите...

2009 г. Цвък пееше сладка песен, че през 2011 г. ще имаме евро и ще сме в Шенген. Сега годината е 2019 и нито евро и нито Шенген и Цвък го няма, за да му дърпаме ушите. Борисов започна да го дава на заден ход говорейки, че Шенген не отговаря на националните интереси. Крайно време е ГЕРБ да бъде прекръстена на ГАРБ (Граждани за Антиевропейско Развитие на България).

Ами щяхме...ако бяхме избили комунистите...

Боко Т. - еднокнижният дебил и онези от т.нар. ОП (Огради и Паспорти) да вземат да се обадят!

Влизането в Шенген е един от ясните критерии, който показва кой става и кой може. Доклади, похвали и т.н. са само прах в очите. А новината, че отпада мониторингът не е нищо вълнуващо, защото такъв ще има за всички страни-членки, но този път ще има има наказания - спиране на кранчето с еврофондовете. Голям майтап ще стане в близко време - ще ни набутат еврото, но на границите ще вадим лични карти.

Хърватия в "Шенген"; А Бай Бойко още измазва последната стена...

Докато в Бг има русопоклоници и продажници за жълти копейки, никога няма да ни дадат достъп до шенгенската база с данни...

ЕК: Хърватия е изпълнила условията за присъединяване към Шенген Не се и съмнявам,че Хърватия ще влезе в Шенген преди нас/ако въобщевлезем/,нищо ,че я приеха в ЕС 5 г.по-късно.

Някой от по-горе драскащите дали е ходил някога в Хърватия.Разликата Боколандия и Хърватия е като земя и небе.

А ти на земята ли си или на небето

Интересно! Водеха война. Съдени в Хага за военни престъпления. Влезнаха след нас в ЕС. Сега ще влезнат в Шенген и Еврозоната преди нас. Хубав повод нашият “елит” да обяснява.

От мутри, мафиоти и кифли обяснения ли търсиш????

Абе той не пита роднините ти...

Ще падна от магарето!! Хървати и в зоната!!! Шиптъри и ....... Ужас!!!

Боколандия... през кой век?

през века в който пукне и последния бай Ставри

Хърватия нищо не е изпълнила, ами не граничи с Турция от където минават всички емигранти. Ако Хърватия беше в ценътра на балканите, където е България, нямаше да видят шенген. Няма какво да се лъжем.

+ 100000000000000000

Абе нали знаеш,на калпава ракета космосът и крив.