Жан-Клод Юнкер номиниран за председател на ЕК

Жан-Клод Юнкер да бъде председател на следващата Европейска комисия, решиха държавните и правителствени ръководители на страните от Евросъюза.

Обратно в новината

Коментари - Жан-Клод Юнкер номиниран за председател на ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

задкулисие има и в други страни,не само у нас.

ДА БЕ БРАТО ! АЗ МИСЛИХ ЧЕ САМО ТУК МУТРИТЕ СИ МЕНКАТ А ТО И В Е.С ГО ИМАЛО !!!! БРЕЕЕЕЕ ТЕ ОТ ТЯХ ЛИ СЕ НАУЧИХА !!!!!!

Бащата на Юнкер бил "принуден" на стане част от нациската армия. След като толкова говорят за лустрация ами да кажат как е бил "принуден". Защото Хитлер не успява на принуди България да изпрати войски на източния фринт. Или бащата на този е бил поредния продажник.

Този избор не е моя избор. Това е представител на едрия капитал, произлиза от държава /банка, занимаваща се единствено с пране на мръсни пари. Такива хора са бедствие за света.

Значи всепак този боклук го избраха. Което показва че много сериьозни бандити стоят зад него :(

Страшно жалко изглежда човек отстрани, когато сравнява всички със себе си ...

баааавни, прости, недоуспяващи... - що е то?

ЕЦРОКОМИСИЯТА ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПРИЛИЧВА НА ПОЛИТБЮРО НА ЦК НА БКП .... А ТОЯ ЮНКЕР МИ МЯЗА ВЪВ МУТРАТА НА ДРУГАРЯ СТАНКО ТОДОРОВ :))) ... .....

Koмундета, що не си гледате фетиша другаря Путин, ами давате мнения за ЕС? м?

ЧУК

Тоз за кой български интерес ще се бори всъщност? Поне един български интерес!

Български интерес при наличието на фес?Егати държавата,дето две утайки таковат всички майки.

дано да е поне малко по по от любимецът ми барозу:)

да е по-неподходящ от Барозу.

Щом това е най-доброто,което може да ни предложи ЕС - въздържам се от коментар. То и предишните - Барозу, Ромпой, Аштън - все титани на мисълта. Какво ли ни чака още?

Като капацитет и специалист Юнкер е на светлинни години над недоразумението Барозу! Обаче въпросът е, дали Юнкер ще работи за благото на народите в ЕС или ще продължи линията следвана 10 години от ЕНП и Барозу за обезсмисляне на демокрацията, обслужвайки предимно КОРПОРАТИВНИЯТ ИНТЕРЕС и подчинявайки се тотално на СВЕТОВНОТО БАНКЕРСТВО!!!

Прав си но има една подробност "демокрацията" е просто лъжа и нищо друго! :(

поне има шанс да се опъне малко на големите европеиски правителства, нещо в което барозо тотално се провали

Да БЪДЕ ! ( На фона на всички Дир-аджийски "врани" тук, които "ревът" на умряло !!!!)

Само бегъл поглед върху физиономията на този е предостатъчен, за да разбере човек доколко прогнила и ненормална организация е брюкселския гей-съюз. Ако пък човек преодолее отвращенето си и се поинтересува повече за въпросната персона, ще разбере за какъв патологичен лъжец става дума. Всъщност, гениалното му прозрение ""When it becomes serious, you have to lie" би стояло чудесно за мото на зданието на гей-комисията, нещо като "Съединението прави силата" на нашето НС.

Абсолютно точно казано , поздравявам Ви за коментара .

Този е гробокопача на ЕС ! Другия гробокопач на България е Б.Борисов от Банкя!!!

А другаря СерГей с резняците, болните атакисти и протежето-мижитурка Ореховски къде ги слагаш? Щото тея съсипаха доверието на хората във всички институции (Парламент, МС, банки и т.н.) само за една година! Отрепки!

Сбогом ЕС ще ни бъде мъчно за теб))))) Здравейте няколко малки ЕС-чета)))) и така : Ако ЕНП силово наложи досегашния си десен курс, ще продължат разрушителните тенденции на увеличаване неравенството между центъра и периферията на ЕС и в отделните икономики. И на следващите избори ЕНП и ПЕС може да останат извън европарламента. А победилите протестни партии ще пристъпят към раздробяването на ЕС. Ето и първите реакций : Британският премиер Дейвид Камерън е предупредил, че няма да може да гарантира оставане на страната си в Европейския съюз, ако Жан-Клод Юнкер стане председател на Европейската комисия, пише в най-новия си брой германското сп. Шпигел, цитирано от световните агенции. Ако това стане ето и възможният сценарий на Робърт Райх, обединил всички, еклектично съчетани крайно леви и крайно десни мерки някои от които със сигурност катастрофални. При една убедителна победа на бъдещата европейска партия на независимостта (ЕПН) може да забрани имиграцията от Африка, Азия, а и от бедните страни от европериферията, да екстрадира произволно подбрани категории чужденци. Може да наложи високи вносни мита, да забрани на европейските компании да местят или аутсорсват дейности извън ЕС, да забрани инвестициите в ЕС от чужди държавни фондове. Може да забрани на печелившите компании да уволняват работници местни граждани, и да режат заплати и социални придобивки. След това ЕПН може да реши да разпусне ЕС и да възстанови стария Общ пазар, да премахне еврото и възстанови националните валути при възстановен златен стандарт.

Ай сън, мой страшен сън ..... сънувах, че ме изяжда крокодил !!!!

Твоят анализ ме потресе с перспективността си. Много апокалиптични картини чертаеш. Почти като едни прогнози, че 1980г. комунизмът ще дойде в СССР и Източна Европа. А също, че и работническата класа е гробокопачът на капитализма. Брех какви ги мислеха преди, каква стана тя сега...

Супер, мрази комунистите и ще пръждоса накрая тая паплач от Европарламента! Дойде си точно на мястото. Поздравления !

Баща му бил накаран "принудително да влезе в нацистката армия"-как става това!-да не е служил заедно с бащата на Меркел? А Камерън се пъне като магаре на мост,но Обама му е заповядал да стои в ЕС каквото и да става,нали е техният троянски кон. Иначе Люксембург не е държава, а просто едно недуразумение между Франция и Германия, а английската политика е отново! да вкара клин между Фр и Герм.

Не го знам този Юнкерс какъв корифей е,но поне изглежда по нормален на фона на тройката Барозу,Ромпой и Аштън.Какъвто и да е,чакат го тежки дни,даже имам съмнения дали ще успее да си довърши мандата!

"Люксенбургският несменяем корифей и титан в политиката" Жан - Клод Юнкер е доказал се некадърник , който докара очти до фалит Люксембург а сега с номинация за председател на ЕК , това наистина е нелепо .

Смешник!

И аз бих казал дано да е за добро,ама май няма да е .

Не е редно доказан некъдърник и съмнително морален човек във финансовата система докарал до фалит процъфтяващата си държава да бъде номиниран за шеф на ЕК. Но нали именно поради тези свои зависимости е тикан напред от Меркел.

Bell

Люксембург е била във фалит? КОга това?

На Позитания са такива реалностите.Люксембург в фалит-хахах!

Bell

В стила на турските сериали бих казал "Дано да е за добро".