ЕК иска лични карти с пръстов отпечатък

Европейската комисия предложи днес личните карти на гражданите на Европейския съюз да съдържат задължително дигитални пръстови отпечатъци на притежателите си.

Обратно в новината

Коментари - ЕК иска лични карти с пръстов отпечатък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След атентатите на 11.09.2001 год. - това го наложиха американците. Още тогава поискаха и Европейците да го приемат - Европа отказа.

Най-лесно се фалшифицират цифровите документи, а и най-лесно е да изчезнат (сякаш никога не ги е имало)

Давайте да бием шута на ЕС! В сравнение с новите еврозлодеи чичко Адолф ще изглежда като ангелче!

И защо на ЕС? Избраните от нашите гласоподаватели, депутати, гласуваха да има отпечатъци в международните паспорти. При това без никой да им го е налагал, точно в онзи момент. Как подобен манталитет ще се промени от преместването от ЕС в Африканската лига?

Как да не сещаме за пророчествата. Защото, ако това е истина - то истина е и това, че тези, които ни управляват са адски изчадия.

То както е тръгнало, искането на "ИНФО" за поставяне на чипове ще се сбъдне. Бавно, планомерно и сигурно вървим към изграждане на една голяма обединена европейска държава, начело на която ще стоят поставени от определени фамилии лица. А това неминуемо ще доведе до изграждане на една голяма тоталитарна държава. На западняците им промиват мозъците от доста време. Ние, като наскоро освободени още не сме промити. Но след 2-3 поколения и при нас този въпрос ще се реши. Децата от 5 години в училище - за да започне колективното промиване още от съвсем малки. Иначе, всичко се развива по план. Първо каним бежанците, посрещаме ги с отворени обятия, после започваме да ревем, колко лоши са тези хора, как вече не ги искаме и накрая започваме да предлагаме мерки, с които да ограничим пристигането им. Абе въобще този свят постепенно се разпада и навярно ще се самоунищожи. И навярно това ще бъде най-справедливото нещо извършено от господ / ако въобще има такъв/

Чакам с нетърпение тоя сват да се унищожи, защото върви към все по-лошо. Крайно време е да се започне отначало и даде шанс на хората, стъпили на любовта и вярата в Бог, следователно и в себе си.

Аз ще им дам отпечатък само от двата си средни пръста!

Никой нищо подобно не е искал днес от ЕК!!! На "нашите" боклуци им платиха за тази гавра с нас, ИСКАТ ДА ПРИЕМЕМ ДЯВОЛА и да се ОТРЕЧЕМ ОТ ХРИСТОС!!! Дявола е в предсмъртен ГЪРЧ затова бърза за своето спасение!!! От жизнено важно значение за Дявола е Христовата църква, която му смущава спокойствието да се унищожи, и той знае, че "тя" живее чрез нас във Православието, затова в тези "чипирани" карти ще има КРИПТО КАБАЛИСТИЧЕН ЗНАК с богохулни символи-белега на Звяра, в този знак ще има информация, че се отричаме от Христос и признаваме Дявола за "Княза на този Свят". Няма в друга западно европейска държава решения за "чипиране" на лични документи, няма и да има!!! Ще има само в България и там, където има Православни!!!

Всички евродепутати в личните си документи да имат и пълна кръвна картина и задължително изследване за глисти.Май , че същите са намират в главите им освен бръмбарите.Забраниха крушките и уж въведоха енергоспетяващите които нищо не спестяват.Забраниха прахосмукачките над 500 вата .Освен за минети останалите не могат да смучат нищо.Сега ще иска и престъви отпечятъци.Нестига , че егенето ми се разхожда като свободен електрон навсякъде ,както и личната ми карта и имейла ми.Остава да се легитимиращ с лична карта и за ходенето по малка нужда в градски кенеф а за голяма с такава за платени данъци от НАП.Идиотите са между нас и се увеличават с геометрична прогресия.Следят и по интернет.Изобщо вече се притеснявам да ходя и в собствения си кенеф.

Слагайте ни направо по 1 чип в главите и ще ни следите нонстоп :(

Нарочно напълниха ЕС със странни елементи, за да могат да ги използват като претекст за мракобесните си закони и форми на тотално следене.

Всеки ден се изумявам на демократичните им ценности. Подслушване, следене, пръстови отпечатъци, чипове. В очакване сме на номера и униформи. Става все по-зле и по-зле.

и кръпките по пътя - пълнят се и се правят по десетина пъти, за да се "усвояват" средствата и то когато завали. През пет години ни мъчат да тичаме и бягаме от работа, за да висим по опашки като заподозрени и да плащаме нежелани от нас такси и "услуги". И така в тази порочна врътка с десетилетия. Ако искаха, още последния път щяха да вградяг и отпемчатъците, и ирисите, даже и гласови данни ако искаха!!! Ама не, за да може после пак да се бъркаме насила!!! Егати и т.н. до девето коляно цялата им рода! Тук ме глобиха, че не си носех един от документите за колата, а някъде на северозапад из Европа полицаят, който ме спря, каза да не бързам и да не се притеснявам и друг път да си нося всичко, ако обичам....!!!! Само мама и тате са се отнасяли така благо с мен. Този непознат чужд офицер беше третият! И наверно последният, защото с целия си акъл се върнах.

"Комисията иска по този начин да премахне хартиените документи, които лесно се фалшифицират и използват за проникване в ЕС от територията на държави, които не членуват в блока." интересно е как отново под маскировката на "добри намерения" (както в "истанбулската" к.) искат да контролират хората. сякаш не се знае, че за проникване в ес изобщо не се ползват документи, а ако се ползват, те са напълно редовни сирийски паспорти от там, където на власт бяха умерените главорези. днес пръстови отпечатъци, утре днк, в други ден чипове... важно е "инициативата" да не гасне, че огромни заплати има да се оправдават...

крайно време е ек да бъде закрита! тъкмо няма да има нужда да се компенсира загубата на пари от брекзита.

Sm3hurk0

Къде да отида и да си сложа чип, като на кучето ми ? :))))

колкото по милиционерски са мерките , толкова по голямо е безсилието на власта да се справи с пропаста между тях и хората , а това винаги води до катастрофа

Тоя Ес съвсем се е побъркал! Вкараха над 1 милион африканци, пакистанци, афганистанци, иракчани като " сирийски бежанци" без пръстови отпечатъци и документи за самоличност! Иначе се притеснявали за фалшифакция на личните карти в ЕС, при условие, че всеки чужденец може да влезне в ЕС без никакви лични документи, стига да каже, че е " бежанец от Сирия"!

Следващия път,ще поискат да се отбелязва и размера на половия член!

Маже , ама държа да е от средния пръст q за да ви го показвам при всеки повод.

Kalin

Пак ни правят на балъци нищо не искат а нашите се чудят как пак да ни вземат парите за нови документи.

След като усвоят парите за това поредно ограбване и унижение на коренното европейско население ще искат и ампула с пръдня в личната карта. От мигрантите вземат ли отпечатъци? Проверяват ли ги за имунизации и ваксинации?

Да могат да ви подвърлят отпечатъците на разни местопрестъпления. После ходи се оправяй.

На ви сега "Папай, Филчо хлебец! Папай, мама, манджица! Папай, папай!" На ви сега Европска уния!

Със тия смени на документи когато им трекне, без да са изтекли сроковете на старите, целта им е да ни вземат и последните стотинки. Дали не сме единствената държава в ЕС, която събира такси за изваждане на лични документи ?

ЕК!? то по времето на хитлер не са искали пръстови отпечатъци.Направо ДНКто да пише в личните карти, поне бащите да разберат дали децата му са от него, съгласно учени и статистика 50% от родените деца не са от законният им баща..По добре да пише българин,циганин,арменец,турчин,марсианец,евреин....

Това само ако платят онези, които напълниха ЕС с престъпни елементи, маскирани като сирийски бежанци! Защо ние - гражданите, да плащаме за безумията на някои лидери?

Не искате ли и ключ от квартирата, където си държа парите?

Колкото по-далеч от скапания ес, толкова по-добре за България. "Свобода", "Демокрация", "Защита на човешките права" - приказки за лековерни! Реалноста е съвсем друга!

Колко удобно-ЕК иска! Дега иска биометричните ни данни, утре ще поиска и да ни чипира..,но..ЕК иска.. Плащай народе, хазната е празна!

Малко стари новини: Българските граждани ще имат нови лични карти и паспорти от началото на 2018 г., след като парламента прие на второ четене промените в Закона за българските лични документи. В новите лични карти и паспорти ще има вграден електронен носител на информация-чип. Той ще съдържа биометрични данни на притежателят ѝ и удостоверения за електронна идентичност и квалифициран електронен подпис. Новите документи за самоличност влизат в сила от 1 януари 2018 година. А се готвят още от: От 2010 г. в личните карти освен снимка и пръстов отпечатък...

за мъжете отпечатък на члена,за жените на циците,а за обратните на задника,и гарантирам че в оборотните евро страни повечето лични карти ще са с опечатък на задник

Затова ли пуснахте мангалите?! За да имате оправдание за подтискане на европейските граждани и налагане на полицейщина. И с тази корупция на всички нива, база данни с отпечатъците на всички граждани е най-голямата простотия, която някой може да измисли.

за бъдещите граждани на евросъюза прииждащи на тумби от изтока

А с данни на семенната течност кога?

Скоро и това