ЕК ни се закани за кукумявки, саниране и летища

ЕК сезира Европейския съд за 3 решения срещу България. Те са в областта на околната среда, енергийната ефективност и летищата.

Обратно в новината

Коментари - ЕК ни се закани за кукумявки, саниране и летища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо умряха Ботев, Левски и много други истински патриоти на България. Затова ли, евройчео Паси, евро чиновници и наши бюракрати да се гаврят с идеите за независима България и с лъжа и популизам да ни завличат новото робство на лихварите.

ДИР-аджиите постигнага целта си! Да манипулират празноглавите тъпаци и да очернят едно добро начинание- ОПАЗВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА! ЕК мисли за природата на България, понеже българските тъпанари не се интересуват от българската природа и пет пари не дават! А съветските ДИР-аджии плюят на ЕС, дори и когато ЕС мисли доброто на българските тъпанари!

"ЕС мисли" е първото невярно твърдение, "доброто" е второто, а "на българската природа" е третото.

Да се заканим и ние на ЕС за: агресивните гейове по гейпарадите, ромската престъпност (самите те изгониха ромите обратно)унищожението на пчелите и вълците в Германия?

Заглавия на една и съща статия в различните медии! Всеки може да си направи сам сметка за качество! Медиапул: "ЕК съди България заради недостатъчна защита на редките птици" Дневник "Европейската комисия ще съди България за защитата на птиците в Рила" Труд "ЕК съди България заради недостатъчна защита на застрашени птици" Булгаристан ДИР-парцал "ЕК ни се закани за кукумявки, саниране и летища"

"ЕК ни се закани за кукумявки, саниране и летища" Съветските ДИР-аджии тенднциозно доукрасяват и манипулират статии, за да очернят Европейския Съюз и си заработят рублите! ЕК ни се заканили за кукумявки? ТЪПАЦИ некадърни! ЕК ни се закани за ОПАЗВАНЕТО НА ПРИРОДАТА И ВИДОВОТО РАЗНООБРАЗИЕ! Ама подобни статии са предназначени за тъпото простолюдие, което трябва да намрази ЕС, дори и да ни мисли доброто! МАНИПУЛАТОРИ!

Мен ме интересува моето видово еднообразие да не се нарушава. Твоя ес и господарите му няма да ми решат проблема.

ЕК мисли за природата на България, понеже тъпанари като тебе дори и от българската природа не се интересуват и пет пари не дават!

Това е поредното доказателство, че друго, освен малоумни кухи зелки, в Брюксел няма! Избиват им гражданите на пусия, те за кукумявките се загрижили!

А няма ли кой да сезира Европейския съд за абсурдните решения, закони... и за мигрантите, с които ни залива ЕС и родните ни продажни политици?

КОЙ потопи ,умишлено толкова села ,И КОЙ им дава право да са безводни в горещите дни ,ПРИ положение че нямаме проблеми с водата,?????? КОЙ ще поеме ОТГОВОРНОСТА С тьй Наречения Картел НА СОФ,ВОДА РАЗПРОСТРАНИЛ се в цялата Страна ???

ТЕ ,крадят дьржавата с безценното ни водата дадена ни от природата до кога ще има и кой ги направи тези картели??????????

Поредният опит за псевдо-активност на тотално безпомощната във вътрешно и външнополитическо отношение комисия.Какви невинни каузи!И колко неактуални.Боже, светът се взривява отвсякъде, но те не забелязват. И защо ли?Трябва да си оправдаят присъствийцето там някъде, далеч, зад дуварите брюкселски.

Те и българи не останаха - искаме защита от малцинства!

Кукумявката Меркел, наруши екологичната среда на цяла Европа и България има поне три решения- оскубване. разпарчетосване и сваряване.Те са в областта на нейната крайна неефективност. Сезирахме народният съд.

А, тези експерти по кукумявките, явно са пропуснали да минат и през Народното събрание, защото ако бяха преброили и 240-те кукумявки вътре, които с нищо не са застрашени, напротви - добре са пазени, нямаше да пишат такива неверни неща относно кукумявките. Нямаше ли кой да им каже, че в Бг има огромен технологичен напредък и кукумявките си ги отглеждаме старателно в тази сграда, а не в гората.

ЕС няма ли да поиска да прекратим договорите с американските Марици, ефективността ни ще се вдигне двойно....

ПоГолямаКукумявкаОтЦачеваНяма

с такива съюзници не ти трябва врагове

Хайде бе, няма ли да се разпада вече тоя съюз на малоумните? Толкова интересчийско сборище няма и не е имало в света. Каква измамна загриженост демострират, направо ме е гнус!

Що ли им е на хората да се събират по интереси, дааа. Неразбираема концепция за прекаралите живота си до гуша във фекалиите на руския си господар, не можещи да понесат мисълта, че не на всички им се налага да тънат като тях. Ама нищо, не ви остава дълго да се мъчите на тоя свят.

Да се събират, да играят шах, домино, бридж ако искат, но да не пипат чуждата софра! Пропуснах "DP", но тези ценности са ни малко далечни още ;)

Поне си напиши цялото име бе ибрик-dps.И кво, ти си безсмъртен, а другите ще мрат.Ти във анадолски фекалии по-добре се чувстваш, а.

Ти всичко знаеш.

Стрелба и хаос в Мюнхен Масирана спецоперация след терора в Мюнхен ЕК ни се закани за кукумявки, саниране и летища Егати порнографията. Значи ЕК не се заканва на Германия, Франция и Белгия че не могат да подсигурят защита на гражданите си, но се заканват на БГ за разни кукумявки.

Порнография не знам ама агит постът ти е пълно насиране, дори ти трябва да имашш мозъка да го видиш. Че и плюсове си нацъкал като невидял - КОГО се надяваш да излъжеш бе, очакваш ли сериозно, че извън кръга на руските агит слуги има някой толкова умствено изостанал.

Защо така бе скъпи господин другар. Лъжа ли съм написал, що ли? Напиши конкретно, а не общи приказки.

ЕК да върви на майната си

Нали? Ще ни се бъркат в далаверките те, как смеят...

Едно заглавие редактирано в типичният стил на Дир. Списано е от собственика -Чакъров (синче на съветника на Тошо правешкият цървул ,който е от Виена!) и е "консултирано" от Моника Станишева. Просто да се просълзиш...

И при целия ресурс който господарят им им хвърля в ръцете виж им резултатите, анти ЕС коментари писани като от умствено изостанали.... Да имаха капката мозък да се видят колко са жалки та да се откажат и да си вегетират на спокойствие без да вдигат шум и на тях щеше да им е по-добре ама я нямат.

Създават празен шум и си вярват ,че са много.Не осъзнават,че са обречени също както и началника им в матушката.

Става ли ви сега поне малко по-ясно защо англичаните не искат да ги правят на маймуни?

Да бе да. Само заради опазването на малкото диви животни ще е, дааа. (В UK положението с това е ПЪТИ по-добро от БГ). Че нищо на тоя свят не е съвършено е факт, но че за БГ няма и 1/10-а толкова добра опция колкото е ЕС е също факт - който цялата ви сган руски слуги прекрасно разбира, затова и виете дене и ноще на умряло.

Кой не скача е червен....Времето е наше....Евнроатлантически ценности.....Прави краставици ....Правилно закръглени банани.....Гей паради....Трети енергиен пакет...С ЕДНА ДУМА ДЕМОКРАЦИЯ - ЧЕСТИТО

Ти си предпочиташ топлата сигурност на вонящия килер в който те хранеха ежеднавно, това го знаем отдавна. Никой не те спира - има къде да го намериш все още, с паспорта който имаш от ЕС можеш много лесно да стигнеш на много места.

И ТОГАВА И СЕГА "МОЯТ КИЛЕР" Е ПО-ГОЛЯМ" ОТ ТВОЯ-И ТОГАВА И СЕГА МОЯТА ХРАНА Е ПО-ДОБРА И ПО-БОГАТА ОТ ТВОЯТА-НО АЗ ИСКАМ НАИСТИНА ДА СЪМ СВОБОДЕН, А НЕ КАТО ТЕБ НА КАИШКА И КОРМУШКА!

Като видя кукумявка и се сещам за М.Кунева

Егати европейския съюз,щом едни кукумявки,са по важни от хората.

dobrin

аз си мислех че за кетфалите в черно море ще се заяздат а те за кукумявките...

О от гении като тебе способни на такива всеобобщаващи умопрозрения не само кукумявките са по-важни, не се кахъри.

Не съм съгласен, че кукумявките не са защитени, комунистите продъляават да си живеят и да крадат.

Незабавен референдум за излизането ни от тоя помийна яма!

най-застрашеното животно в България,се нарича хомо сапиенс булгарикус.но едва ли някой евробюрократ знае ,че това животно съществува, още по -малко как живее

Ако това застрашено животно е толкова погнусяващо, че осирайки обстановката е заплаха дори за птиците из гората аз не бих му се кахърил толкова.

това е майка ти, баща ти, брат ти или сестра ти, т. е. твоят народ пак ли ще ги харижеш? Приматите се множат неконтролируемо.

Крайно време е за референдум. Вън от България еврогейските бюрократи и техните гнусни продажни слуги!

Освен цялата ви пасмина руски слуги в БГ други слуги няма. Но колкото и да врякате ще си ходите, вече сте на преклонна възраст до един.

Да им цъфнат розите на ЕК

Птиците наистина са важни като звено във веригата, останалото са пълни тъпотии, които показват защо ЕС се е изчерпал тотално и вече носи само вреди на всичките си членове.

Млък, дърта кукумявке!

ЧУДЯ СЕ КАК ХОДЯТ НА РАБОТА ТИЯ ЕВРО-ЧИНОВНИЦИТЕ СРЕД ТОЛКОВА СТРЕЛБИ УСТРОЕНИ ОТ ИСЛЯМИСТИТЕ ??? .. ЧЕ ДАЖЕ И ВРЕМЕ ИМ ОСТАВА ЗА СВОБОДНО ТВОРЧЕСТВО ?::))

съвсем изкукаха ,а ма и ние що ли ги слушаме въобще ми им не кажем едно мощно БАСТА ?!? Скоро в речника на ЕС ще сложат снимка на нашите управляващи под думата европодлога. Не може за всяка глупост да ни съдят и глобяват!

ЕК ПЪРВО ДА СИ ОПРАВИ МЮСЛИМАНИТЕ-ИСЛЯМИСТИ В ЗАПАДНА ЕВРОПА , ЧЕ КАКТО СА СЕ РАЗПИЩОВИЛИ Я КАМИЛИТЕ Я КОМИСАРИТЕ :))

Я кукумявките в Брюксел ...

Импотентния ЕС друго няма да направи, освен да ни мачка за щяло и нещяло. Имитация на дейност, но затова пък реална бюрокрация, смазваща живеца, дето все още се опитва да пробие ... РЕФЕРЕНДУМ!

Европаразитите надушеха какви безхаберници и невежи управляват държавата ни и сега ще ни завеждат дела за каквото си помислите!

точно тия, е време да си спасяват вече кожите..и да спират със забележките...

да си видят кукумявката меркел, че вече се стреля и в баврската столица! Не са ли чули да сламката в чуждото око и гредата в собственото?!?

Това да е проблема.Цялата Стара Планина се сече наред.Купува се билет за дестина лева а се сече 20 пъти повече!!! Горските са турци и са замесени !!!Горитите ни се изнясят за без пари и се пълнят чужди гърла !!!

КУКУМЯВКИ И КРАСТАВИЦИ, А В МЮНХЕН ИЗБИВАТ ХОРА ПО КАФЕНЕТАТА!

ааа значи за куневица

една кукумявка кукунева, да не би заради нея да се вдига толкова шум

В Турция Ердоган предизвика народна революция. Милиони са по площадите и улиците.

Извинете, а ще бъдем ли санкционирани ако не ходим до тоалетната според европейските директиви?

С какво ще ни глобят ако: 1. Нямаме доходи, съгласно средните в ЕС? 2. Не се храним с храни одобрени от ЕС, ЕК,ЕМА и др. безсмислени структури? 3. Нямаме здравеопазване, застраховане, пенсионно осигуряване, държавно средно образование, датски градини и ясли и др. услуги съгласно ДИРЕКТИВИТЕ на ЕС. 4. ВРЕДНИ ЕМИСИИ на автомобилите, БОКЛУК от ЕВРОПА за рециклиране, ПРЕРАБОТВАНЕ на златни руди, ИЗБИВАНЕ на Делфини и 5 МНОГО други очевидни за всички БЕЗОБРАЗИЯ, но невидими за евро"експертите". 6. Помислете как ние да глобим негодниците за безчинсвата им?

Тези евроидиоти напълниха Европа с човекоядци, а се загрижили за куку мявките у нас. Всеки ден повече в тази евролудница е пагубен за нас. BULEXIT AS SOON AS POSSIBLE, Fuck Europian Union bastards. Let's follow United Kingdom

E точно за това Англия бяга от евросъюза.

И аз се заканвам на кукумявките от Брюксел, дето напълниха ЕС със сирийски, афганистански и джихадиски бухали.

Явно лобистите управляват ЕК, а самите комисари хабер си нямат за какво иде реч. Едни пари се насочват към пъргави бизнесмени, а за да не скучае Евросъда, пускат му някой хайрсъз да му теглят балтията.

А нещо за недостатъчната степен на защита на застрашения вид "български гражданин от български произход" казаха ли?

На европейците не им пука за българите!

...да така е не им пука за българите, а за трaките може ли да им пропука?