Все още не губим парите от еврофондовете

Европейската комисия не е одобрила четири български доклада за "съответствие на програмите", но това не означава, че България губи европейско финансиране, заяви говорителят на комисията Денис Абът.

Обратно в новината

Коментари - Все още не губим парите от еврофондовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТАНИШЕВ, ДОГАН И ЦАРЯ НА МЕЖДУНАРОДЕН СЪД В ХАГА ЗА КРАЖБИ НА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ!!!!!!! БЪЛГАРИ, ДА ГИ ДАДЕМ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД!!!!!!!

тоест едни евреи пречат на други евреи така ли да го разбираме че нещо не стоплих???

Bulgari ako chakame pari ot Evropa - FALIRALI sme.... Samo RABOTATA dokarva pari, NE pomoshti ot van!! Pomnete narode.

Факта, че Деклан Ганли си е изпечен мошеник, който успява винаги да открие печелившия ход не означава, че фактите, които изнесох тук от техния сайт не са верни. Бай дъ уей, за какъв Европарламент гласувахме, като Лисабонския договор не е в сила?

Абе, НАРОДЕН тъпанар, стига си обяснявал какво щяло да стане. Твойте хора ги нещем и няма повече да припарят и до лев. Каквото са научили да вършат, с това ще се прехранват... Разбирай, ще стоят гладни. То бива крадене, ама сега започна да си белли какво лапане е било. Знам, че ти е неприятно НАРОДЕН тъпанар такъв, ама свърши се. Хората ако те набарат ще те изритат с шутове от тази държава барабар с еврейското хамстерче крадливо.

Тези от Делойт са мръсни ченгета (дивши хора от ДС, дипломати от Тошово време т.е. същото и т.н) ако и да са взели представителството на известна фирма (еврейска). За информация тяхна беше сделката за АМ Тракия, за БТК и за още много супер кражби. Сега пък ни чернят държавата.

няма да платим! Ами така е, слугите не се уважават, нито им се зачитат правата. Там, в ъгъла! И ако остане нещо оглозгано от масата... Жалко за хубавата ни страна. Не бананова, ами незнам каква ще сме. Я, вижте Гърция! Само че гърците на никого не се кланят.

Проблемите на Бойко са два единия е че хората му са некадърни и втория че са припряни от ЕК ясно им обясниха да не бързат а да се подготвят умно но те си се осраха по борисовски .

Хайде сега да се изправят Орешарски и всенародния любимец Станишев и да ви разкажат защо ликвидираха финансовия контрол в Бг в периода 2005-2006 г. Правиха, струваха и под предлога децентрализация направиха ликвидация на държавния финансов контрол. Остана една Смет/ш/на палата, която не насмогва. Така, че ако не последват бързи законодателни промени в областта на финановия контрол /одитът в публичния сектор/ просто и това управление е обречено! Който е навътре в проблема знае за какво говоря.

Нашият проблем не е просто, че докладите не са одобрени, а че ВСИЧКИ пари за развитие, предвидени да дойдат от ЕС за нас са спрени. Останалите доклади са може би по един-два от държава, а много други фондове и програми си им вървят, а при нас са спрени всички. И първото, което ББ и компания трябва да направят незабавно, е да бутнат в затвора поне двама от предишните министри и поне петима от спонсорите на партията - дъртофелница, както и един - нали знаете кой - ръководител на една друга партия! За да види Европата, както и народът ни, че виновните за безобразията се наказват, а награбеното се отнема в полза на тези, от които е ограбено. Иначе колкото и да омайват ЕК, колкото и да обещават големи резултати в неопределено бъдеще, никой няма да им повярва. Немските партньри на Николов и Стойчев, с които бяха завъртели сделките с някакви втора ръка машини, не помня вече за какво, вече си излежаха присъдите, платиха си глобите и отдавна им се отне незаконно придобитото от тази сделка, а у нас още се чудят кой е по-велик - президента или някой друг, и чии спонсори и другари могат да се пипат, а кои са вечно недосегаеми за правосъдие, съд и следствие! Навързани са като свински черва, и никой не си дава своите хора! Това е безобразието и то трябва да се поправи най-напред, а след това е административния капацитет - първо да се съкрати, с което ББ вече започна, евалла за закриването на паразитните структури на Ептен Крадем и Малкия Мук, но не бива да се спира дотук - има още много скрити резерви за съкращение и оптимизация!!! И никак няма да е зле поне десетина читави проекта да се разгласят - ако има такива, защото досега четем само за злоупотреби дори и с отпуснатите средства - написали проект за 5 милиона, от тях строили един мост за 50 хиляди, шефът си купил кола също за 50 хиляди, останалите потънали в бездънните каси на сокола-лешояд! Как ще убедим някого, че тук могат да се усвояват средства с такива практики?!

Недейте се заблуждавате, че народа избра Борисов. В последния момент БСП и ДПС които владееха ЦИК смениха софтуера като разпределиха между ГЕРБ ,БСП и ДПС 1 700 000 мъртви души сложени предварително в общия избирателен списък от 6 900 000. БСП видя от Евроизборите( там са реалните резултати),че е загубила парламентарните избори и народът до смърт мрази тройната коалиция. ,но трябваше по някакъв начин да се защити гърба на олигархията си за които работеха и двете партии. ГЕРБ е със същия вид олигархия ,със същия мръсен произход на капиталите и най-добре щеше да ги защити в управлението. Затова дадоха 1 милион гласове на самовлюбения и ламтеж за власт пожарникар да си направи самостоятелно правителство. БСП знаеше че ГЕРБ няма кадри и ще състави слабо правителство, което бързо ще се провали за това БСП и ДПС му дадоха 1 милион гласове, за да направи ГЕРБ самостоятелно правителство без тях и да си поеме отговорността от бъдещия провал. БСП и ДПС са хитри, сега ще си стоят в Парламента като опозиция и ББ няма да пипне от косите им нито косъм. ББ сега прави показни мероприятия за уж разкрития ,с които се прикриват големите акули.

V Bg nqma podgotveni kadri koito da izvar6vat administrativna rabota. Osven tova, kato dobavim mantaliteta lqva raka-desen djob, stava qsno, 4e sme za posme6i6te na EU. S drugi dumi, imame spe6na nujda ot pravitelstvo bez balgarsko u4astie(FRA, GER, UK) pod palniq kontrol na EU parlament, za da mojem da postignem nqkakav uspeh v sledva6tite 50 god. v protiven slu4ai, Bulgaria 6te prodalji da zatava i skoro 6te bade turisti4eska atrakciq za prevarjenici na srednovekoven turizam s elementi ot sredata na minaliq vek!!!!!!!!

Бай Стояне, недей да се заблуждаваш, че Либертас е партията за критикуване на ЕС. Партията Либертас на Деклан Гендли е американското лоби в Ирландия и ЕК и главната цел му е проваляне приемането на Лисабонския договор като нова конституция на ЕС. Американците ги е страх неистово от влизането сила на конституцията на ЕС, защото тя ще направи външната политика на ЕС обединена и ще я откърти от ръцете на американците, които до сега вече 60 години диктуват външната политика на Европа. Скрий се тук с тези си плоски пропаганди!

Така е, НЕКОМПЕТЕНТНОСТТА на новите ще се прехвърля на бившето правителство. То и това може само да прави още 2-3 месеца ще плачат и ще вдигат пушилка пък ще отварят вторият плик....

До Van (24.08.2009 г. 18:02ч.) Верно е това което казваш, МНОГО НЕПРАВИЛЕН ИЗБОР направи народа, но избирателите заслужават избранниците си. Е в случая са прости но какво да се прави такъв ни е МАТРИЯЛА....

пък догато сгашните лайна се оправят ще мине май много повече време

Аман от крадливи еврокомисари. Дда хванеш Кунева-Пръмова па да ги заблъскаш наред.

Имаш ББ - имаш проблем, нямаш ББ - нямаш проблем.

То е ясно че ще ги загубим, не става ясно защо са тия напъни, навеждания и харчове за масово пътуване до Брюксел.Б.Б. сигурно мисли еврокомисарите за пълни идиоти щом вчера каза да ни дадат 3-4год. отсрочка и ние много неща ще направим.Дори от ЕНП му обещаха да лобират за България но за максимум 1 год.Те и предните управлявящи много неща направиха, но при тази система за усвояване на европейски пари, въведена още при Костов няма как обикновен човек да получи финансиране.А защо ли, ами защото изобщо не може да кандидатства а дори да го направи не може да отговори на условията за финансиране.Така че трябва реформа, която обаче изобщо не е и планирана.Не е отделено нищо в бюджета за догодина нито за наемане на правоспособни служители, нито за прекфалификация и обучение за наетите вече.Новото правителство действа като старото, лобиране , навеждане, обещаване и оправдания.

Според него България далеч не е единствената страна членка на Европейския съюз, която има неприети доклади за съответствие на програмите. От общо 317 такива доклади, които са представили страните членки, досега са одобрени 205, отхвърлени са 61, а 32 се очаква да бъдат внесени в Европейската комисия. Тука е пълно с нихилисти и мазохисти. Ние сме най-тъпите, крадливи и некадърни според вашите мнения, а не четете колко други проекти са отхвърлени. Крайно време е да престанеме да се самоунижаваме и да разбереме, че не сме по-долу от другите европейски страни.

Borisov, narochna razduhva sluhove i slaga naprekjenie edinstveno i samo s cel da komprometira predishnoto pravitelsvo, a ne da varshi seriozna rabota za BG tam kadeto ste go izbrali. Jalko za nepravilnia vi izbor.

Това са нашите пари, а не на ЕС! Незабавно денонсиране на договора с натрапения ни ЕС!

За Еевропарламента ЦИК отказа регистрацията на партия Либертас: Свободните граждани . Но ето какво пишеше на сайта на европейската партия Либертас непосредствено преди изборите: 1.През 2008 ЕС е похарчил 2.4 млрд. евро за пропаганда, което е повече от целия рекламен бюджет на Кока-кола. 2. Наскоро Open Europe разкри подробности около схемите за отпускане на пенсии на неизбраните еврокомисари. Докато хората гледат как пенсионните им фондове се стопяват, Комисарите прибират между 286,000 и 439,000 евро ( в зависимост от опита и чина им ) за 3 години под формата на обезщетение. Целият пенсионен пакет е на стойност над 1 млн. евро за всеки един Комисар. Така през октомври, когато се очаква около 20 еврокомисари да се оттеглят, данъкоплатците ще трябва да се бръкнат за 23 млн. евро. 3.Европейската Комисия хвърли 100,000 евро за 20 луксозни кафе-машини за сградата на ЕК в Брюксел. 4. Изтече информация от зам.-председателя на ЕП Диана Уолис, разкриваща, че повече от 60 евродепутати редовно се записват като присъстващи на месечните сесии на ЕП в петъците, въпреки че ЕП не заседава в петъците, като по този начин си прибират по 200 евро всеки път. Т.нар. петъчно плащане и преди е било подлагано на критика и от 2004г. насам е струвало на ЕП 820,000 евро. 5.Брюксел ще похарчи 28 млн. евро от парите на данъкоплатците за предизборна реклама 6.Миналата година ЕС похарчи 22 млн. евро от парите ни, за строежа на плувни басейни на Карибите 7.Евродепутати прбират над 1.2 млн евро за един 5 годишен мандат под формата на издръжки

целия тоя срам е само и единствено заради тройната ламя начело с боклука станиш. те се обогатиха,а ние ще духаме супата и ще се червим пред света като недоразвити олигофрени. само като се замислч колкло сме жалки и малки.......! докога народе ще ти идва акъла? както казва батето бг е една детска градина. и сега ще ни дърпат ушите и ще ни наказват.защото ние не можем и нямаме волята да живеем достойно и честно.не сме народ още........дали ще станем някога или постепенно ще изчезнем???

ТО СТАНА МАЙ-ТУКА ИМА ТУКА НЕМА.ЧОВЕК ДА МУ ПИСНЕ.НА МАЙМУНИ НИ НАПРАВИХТЕ.

докато се оправят лайната насрани от предишните ще бъде голям зор за новото правителство- да се надяваме,че ще направят необходимото и може и по бавно, но полагащите се пари все пак да потеглят за България-точно за този период са много нужни-това е важно за всички хора

Трябва обаче да бъде завършен процесът за проверка на съществуващите системи за финансов контрол, които дават сигурност, че парите на европейските данъкоплатци се използват коректно и ефикасно, добави Абът, цитиран от БТА. Ами ние /предишните управляващи/умеем да крадем,какво ще ни проверявате?Като се е.ем,поне да си вярваме!Хайде,Бойко започвай да пълниш затворите,че да стигнат европейските пари,там,където са нужни!Беше ни обещал,ние помним!

По-добре изобщо да не взимаме пари от еврофондовете, след като с тях ще подхранваме и без това огромната по резмери за страна като нашата корупция !

Има време, ще ги изгубим.

i kvo? bat boiko otletya naprazno???

До тук добре- казал скочилия от небостъргач по средата на полета си