Коментари - Борисов: ЕК одобри отпускането на 330 млн. евро за ”Струма” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

швеицарска банкова сметка ще се облажи с 330 млн. евро. Браво Мобуто!

Истинският въпрос, който терзае милиони Българи е: ..Европейската комисия разреши ли на Мутра ага Симитлията да отиде по голяма нужда! ...Проблемът е жизнено важен! :)))))))))

ЕК одобри отпускането на 330 млн. евро за Струма Европа отпуска пари САМО за магистрали. Защо ли?! Като е казал А, Бай Бойко да каже и Б: Строените с европари магистрали ще са и за военни цели "Европейската комисия отправи днес предложение държавите в ЕС да започнат оценка на пречките за използването на гражданската инфраструктура за военни цели. Предвижда се до март догодина държавите да изготвят списък с пречките, които следва да бъдат преодолени, за да може военни сили да бъдат размествани в ЕС при необходимост. Предвижда се новоизгражданата инфраструктура - пътища, мостове, железопътни линии, финансирани от ЕС, да бъдат проектирани за двойна употреба." Европейски данайски дарове...

Някой може ли да направи сметка в случай че народа осъзнае в какъв капан попадаме колко ще трябва да връщаме при напускане на ЕС.

Ааа, това никой не знае...Въпрос на преговори ще бъде между ЕС и България. А като се знае колко сме "добри" в преговорите.... Пък и не знаем какви ангажименти е поела България към ЕС по време на членството - земеделски и административни плащания, вкл. заплатите и пенсиите на администрацията на ЕС...А, като се има предвид, че издръжката на Европарламента за 5-годишен мандат струва на данъкоплатците над 1.3 трл. евро... Например, Англия и ЕС спрягат суми от 30 млрд. до 150 млрд. евро за развода и още преговарят, още спорят....

Последните 7-8 години гледаме и правим само за и в София и южно от нея. Браво Борисов! Магистрала "Хемус" и каквото и да е в Северна България да вървят по дяволите. Хората там - също!

Само да попитам какво стана с едни кипариси дето ги садиха по Тракия, че снегО тропа на вратата и утре да не се гледаме пак като насpани, а че и тези пари ще отидат където трябва е ясно на всички.

Много е лош тоз Борисов бе!Ето нови 330 мильона от Европейските фондуви!Наппаво ни заробват от тъз Европа!Кой дава пари ей тъй а? Ай да излизами по бързу от Европа и да са присъйдиняваме към Евразийският съюс на Путин!Ще сме независими и няма да могат турците да ни нападнат и американците да ни окупират!

Браво бойко, еби го в народа.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Благодарим ти бащице! Ти си ни дал колелото, топлата вода, огъня и гасенето му! Ти въртиш Земята, ти ни осигуряваш въздуха и парите за магистрали, заплати и пенсии! Чудя се как съм живял, когато те нямаше!

АГОМАХ е собственост на Доган и Бойко Борисов. НЕМА ГРИЖИ

Винету, я ни кажи, ще си бъркате ли пак по дупките със Симитлийския заради АГРОМАХ.

НЕ РАЗБРАХ КОЛКО ОТ ТЕЗИ МИЛИОНИ СА ПРЕДВИДЕНЕЗА КРАДЕНЕ ОТ ГРОБАРИТЕ

Когато рашка извади пари от джеба си за български магистрали тогава ще им търсите сметка,отрепко! До сега Европа само на вас ви спира,помним как беснееха еврокомисарите през 2009 на спряната Люлин!Даже единия го обрахте с такси за 350 лв сметка до центъра!

млък гробарска мършо ей от такива гласували глупаци като теб за Буда и СИЕ БГ е най-бедната и корумпирана държава в ЕС

Борисов: ЕК одобри отпускането на 330 млн. евро за Струма" И тях ще опапат.

Защо Европа не дава пари на лъжкинята и дълбоката,а само на Великия ??

Защо, след като магистралата се плаща от Европа, и двете платна не минават по билото източно от Кресна, а само едното?

а защо трябва да минавт? обясни че не съм в час