Десетки убити при сблъсъци в Египет

В цялата страна имаше демонстрации по случай третата годишнина от избухването на бунта срещу режима на президента Хосни Мубарак.

Обратно в новината

Коментари - Десетки убити при сблъсъци в Египет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От Китай до Атлантика и от Средизевно мре до Конго няма по омразно нещо за народите от американците и най-вече от местните агенти на ЦРУ

а най-омразното нещо на народите им е руския путински болшевизъм-затова предпочитат американските агенти от ЦРУ...

смешник

Изглежда не си в час и не виждаш реалностите в света.

Hello guys, 92 000 000 000$ MUST GO. {only for military} F... o. O...a.

Тия че се третпят си е техна работа, ама да не вземат да рушат и пирамидите.

TIREX

над 750 американски бази в над 120 държави с над 1 милион служещи там,. в българия са 2 бр.с неизвестен брой войници. но само посолството в софия има над 4 000 служителя- защо ли?!

Сега в Египет скоро и в Украйна ... добре , че наште излязоха умни и се спазарихме за един реактор. От месеци американски дипломат не се е изказвал за протестите в България :)

Да ги таковам тия египтяни!Тъкмо бяхме замислили с жената пролетта да ходим до пирамидите!Няма да мога да ги видя на живо мама му стара!

гледай да не таковат жена ти като отидеш там,че ония много обичат бели християнки....

Твоята жена таковаха ли я вече,че си запознат?

Това е резултата от американските "цветни" революции!!! Великите демократи старателно се грижат навсякъде по света да има ХАОС и НАСИЛИЕ! Но на тъпака ПИШМАН ДЕМОКРАТ трудно ще му го обясниш...................

Верно, американците се бяха увили в чаршафи и чалмосали преди 2 години с хиляди по улиците на Кайро да правят чужди революции.... : D

плодовете на демонокрацията

маймунната не разбира от демокрация, но пък на нея демокрацията и е виновна за собствената простотия

Малко му беше на света ислямизма, та трябваше и комунизъм да се появи. Кога ли народите ще поумнеят и ще се избавят решително от тези напасти. . .