Нападателят от Хургада бил от местен клон на ИД

Египтянинът, обвинен за убийството на две германски туристки в курортния град Хургада на Червено море, е член на местния въоръжен клон на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Нападателят от Хургада бил от местен клон на ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чувството е такова, че все едно се намирам под тема за гей-прайд.

Че на тях, германците, баба Меркел им осигури достатъчно член на ИДИЛ в Германия! Чий го търсят германките чак в Хургада?

И е още жив.... егаси правовата държава....

"...престъпникът изхвърлил ножа и мобилния си телефон..." Дайте да ги изследваме у нас, такива компюТОРИ и софтуЕЪР ни купиха, почти за без пари ;-)

В Западна Европа се понаучиха - тая измет се отстрелва на място, ако ще и с тояга да напада. Така бъдещите ентусиасти ще знаят какво ги чака. Половината са готови да мрат, но поне другата половина ще се замислят.

papion

Тоя като е видял полуголите туристки и му е заврял мозъка. И си е рекъл "Я да ги заколя, пък после 20 девици ще ми даде Аллах". Жалко, но вече стана много страшно да се почива в Турция, Египет, Тунис, че даже и в Израел.

ако в египет не внимават с тази чума и там ще стане като в европа. между другото, нямало е нужда туристките да ходят чак до египет за да бъдат заклани. тази екстра вече я има и в германия..

пак руснаци, пак смърт на невинни хора.

дано ти разпорят сфинктера един изроде, мърша долна

Местният клонна ИД е другото имеана амеркиканско НПО в съответната държава....ИД и Ал Кайда са горе долу като АзБ и Отровено общество само малко методите им се различават. Крайните цели обаче са едни и същи

и Путин на квадрат!

извинете ме за глупостта!

"В петък сутринта той пристигнал в Хургада, посетил една от джамиите за петъчната молитва, после купил в един магазин кухненски нож и се отправил към туристическите комплекси на крайбрежието" - още едно доказателство за това как действат и за какво служат джамиите. Те са центровете за инструктаж, места където да се скрият и където да получат пари, храна и инструкции какво и как да направят. Те са центрове за организиране на нападения и защита на ислямистите. И колкото повече се строят джамии толкова повече нападения ще има. А другата голяма грешка е че се приемат външни и напълно неизвестни хора да пристигат от някъде и да работят в джамиите като проповедници. Никой не ги проверява, никой не се интересува от тях. Просто идва някой от някъде и казва че е поредния имам в джамията.

изобщо не ме интересува този боклук, мотивите му или колко го уважавали подприматите в селото му... Интересува ме, защо жертвите не са били информирани, че в тази страна е опасно за непримати и не е в тяхна полза да дават пари на мохамедани !?

никога повече няма да почивам в мюсулманска страна

а ти къде мислиш че си? всики сте цигани, по лошо от мусюлмани

Mюсюлмани се пише бе хора...